Adri
Nekünk nincs légzésfigyelőnk, soha nem is vágytam rá. Így is remekül alszom, és egyáltalán nem izgulok, hogy mi van HA...
A védőnőm, amikor rákérdezett a szülés előtti utolsó látogatása alkalmával, hogy veszünk-e, rávágtam, hogy nem. Miért, baj? Erre ő azt mondta, hogy azoknak érdemes venni, akikben felmerül a kérdés, hogy legyen-e egyáltalán. Amíg a kétség bújkál az embereben, nincs ami megnyugtassa. Ezt a megnyugtató szerepet tölti be a légzésfigyelő (na meg parsze ha baj van, legalább van ami jelez). Szóval én nem rábeszélni akarlak, de ha már vacilálsz, jobb, ha veszel
Judy
Nekünk a szombat du megfelel, de miattad aggódom, hogy ez így túl sok program egyszerre a vasárnapi anyósvizittel együtt, nem? Nektek hogy egyszerűbb, ha mi megyünk, vagy ha ti jöttök. Régen jártatok már nálunk, úgyhogy szívesen látnánk titeket, de ha a két lurkóval kényelmesebb otthon maradni, mi tudunk menni. Tehát tied a választás! Legyen akkor, és ott a találka, ahol nektek a két lurkóval kényelmesebb.
nekem nem csak a hajammal van gondom

Szülés óta híztam 2-3 kilót, amit egyáltalán nem kellett volna.
Örülök, hogy torokgyuszkának vége
Kriszti
Ha hiszed, ha nem, éppen tegnap este gondoltam rád. Olyan régen írtál, hogy aggódni kezdtem már érted, de örömmel olvasom, hogy minden okés. Jó volt hallani rólatok
Edit
Berregés

lehet bevezetni a benti esőkabátot nálatok
Csengo
remélem sikerül valami okosat kideríteni a sok adatból, és tényleg kimutatható lesz az, hogy az időjárást tipikusan leírható magatartás-változás kíséri a piciknél. Botond tegnap nyűglődött, ma délelőtt volt nyöszörgős, most azonban csendesen alszik. Éjel is csak kajcizni kelt fel.
Linato
Tök jó frizuja van a gyerkőceidnek

Szépek, és nagyon elégedettnek tűnnek. Te hogy bírod, mert arról már egy ideje nem írsz. A nagyok megbarátkoztak már a picikkel?
Nikk
Azt írtad, hogy megvolt a titkos vizsgálat, de az eredményt nem. Mit mondtak a babádra?
Én ma voltam nőgyógyinál, minden oké, méhszájon a varrás és a heg meg sem látszik (én a gátamat néztem, de nem látszik még a heg sem - jó keze van a dokinénimnek

). Rákot szűrtünk, és írt fel fogamzásgátlót. Én úgy vagyok vele, hogy inkább nem szedem, mondatm is neki, de a receptet megkaptam arra az esetre, ha mégis meggondolnám magam. Engem nem zavarna az óvszer, csak tudnám, mikortól használjuk. Nem szeretnék már rögtön az első peteérés alkalmával teherbe esni

Ti szeditek ezt a minden nap beveendő terhesség alatt is kaható fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
Karácsonyi ajándék??? Nem hiszem, hogy nagy dolgot fogunk venni, mert érteni sajna még nem fogja. Játszószőnyeget (jó drágát

) már vettünk, és megbeszéltük, hogy azt is a fa alá tesszük.
Csirkesz