Köszi a sok maybe-s tapasztalatot, és bevallom lányosan, hogy jól elbizonytalanítottatok. Azt hiszem, mégiscsak valami biztonságosabb módszerhez kell majd folyamodnunk. Pedig bíztam benne

Képzeljétek pár napig nem ettem édességet, és Botond szopási sztrájkba kezdett, Néha már bőgni tudtam volna, amiért nem evett, illetve amiatt, ahogyan szopizott. Rácuppant a cicire 2 másodpercre, majd elengedte, tolta el magát a mellemtől és öklendezett, meg fintorgott, mintha valami szörnyen rosszat akarnék a szájába csempészni. Ha meg elvettem őt a cicimtől, mégiscsak sírt, mert éhes volt. Szóval a szopik cirka egyórás erőltetett menetté váltak, de két ilyen nap után fellapoztam a Szoptatás könyvet, és ott az okok között írták, hogy lehet ez a megváltozott ízű tej. Na egyszerre megkóstoltam és is, meg a férjem is, és megállapítottuk, hogy kevésbé édes a tejci, mint korábban. Na gyorsan magamba tömtem egy zacsi győri kekszet, és azóta minden nap eszem valami édeset újra. Botond meg újabb 2 nap alatt felhagyott a hiszti-evéssel.
Nem tudom persze biztosra mondani, hogy a kekszek miatt javult-e meg a helyzet, vagy Botond egyébként is visszaállt volna a normál szopizásra. Tény, hogy újra normálisan eszik.
Nektek nem volt még ilyen öklendezve elotlós időszaka a babáitoknak??
Andi
Köszi a recepteket.
Nekem is van egy anyajegyem, amivel visszavár a doki szoptatás után. talán emlékszel, én már a terhesség során is vaciláltam, hogy levetessem-e, de akkor a pocakosság miatt mondta a doki, hogy nem lehet. Nekem ugyan nem most nőtt meg, de zavar, mert szerintem idővel ez is változott valamennyit. Jobb ezektre odafigyelni
Babakoromban nekem sem volt egyetlen pöttyöm sem, most viszont szinte tele vagyok. Nem zavarnak, megtanultam vigyázni rájuk.
Viszont Botond örökölt tőlem egy anyajegyet. Ugyanott van neki (combtő), mint nekem
Macs
Ügyi vagy, hogy ilyen utakra vállalkozol a babával. Én még nem szántam rá magam a munkahely látogatásra, de ebben szerepet játszik az is, hogy tömegközlekednem kellene. Most meg ugye sok a göthös ember.
Liv
Ha nem vigyázunk, Dávid mindenkit lehagy a növésben, olyan szépen gyarapodik. A napi 3x20 perc torna meg csak egy újabb jó ürügy arra, hogy dögönyözd a babádat.
Csirkesz

), cserében van gyakori kajcsizás. Ne hogy anya unatkozzon....