Anenoma,Ilke
petike is szereti a kanalat játszani vele söt be is tudja venni a szájába szépen ahogy kell de csak ha nincs rajta semmi mert különben ha van rajta enni valo akor a fejénél fogja meg a kanalat hogy utána az egész keze maszatos legyen és összemaszatolhasa az egész fejét igy én legföjebb kaja után adom oda neki a kanalat .Viszont kézbe adok neki darabos ételt gyümölcsöt .
Forti
petike is ragaszkodik a tápijához no meg a cumisüvegjéhez
csöröspohárbol még ö sem tud inni pedig nem rég vetem neki de ö sem jöt még rá hogy kell belöle inni
igy nálunk is marad cumis uveg erre a célra is bár már probáltuk a pohárbol valo ivást is 1x-2x söt szivoszálal is ivott már 1x
de még nem megy neki az ivás ezekel a modszerekel mert több megy mellé mint a szájába
. Mano
én bevalom még mindig foralom a vizet petikének de soha nem lábasba foraltuk neki a tápinak valo vizet hanem övegpohárba és a mikroban söt nem is nagyon szereti a simma csapvizet egyszer ugy kapta a teáját simma csapvizböl és fujogot rá
. Banyoci
akor lehet hogy én is kiveszem belöle bár én pont azért vetem a varázsitatot hogy ha elmegyünk valahová ne a cumis üvegét keljen vinem mert az mindig kiömlöt akármit csináltam
. Gumicukor
sajna az álldogálás csak 1x alkalom volt és csak apájának sikerült
a fogmano üzés meg folyamatban van jövöhéten kedden folytatják
ha ez az egy elkészült akor jön a többi mert még van egy pár simma lukas fogam is amit muszáj betömetni .Igy jár aki utálja a fogászatot
. Panda
köszönöm most jol van a fogam remélem jol marad .
Judy
csak a budaörsi ikeába lehet ilyen öntapados dolgot kapni ennyi pénzért vagy lehet a örs vezér téri ikeába is kapni ? az utobi nekünk sokkal közelebb van
.Mi Liberot vagy Pamperst használunk pelenkábol és ez elég sokat kibir pisilis ügyben
.Varázsitato meg elméletileg csörörös ,szelepes pohár ,de nem minden csörös pohár szelepes petikének én AVENT varázsitatot vetem ez tényleg nem csöpög ha felyre forditod csak ne ved ki belöle a szelepet mert akor viszont csöpög igaz akor meg nem kell szivni a gyereknek belöle az inni valot különben meg igen. Mano,Judy
akor petike nincs elkényeztetve etéren mert ö ruhát és cipöt kapot a szülinapjára amugy meg nem szoktunk venni neki tul sok játékot karácsonyra kap majd uj játékot vagy ha megtanul járni akor veszünk neki lábal hajthatos kismotort mert azért oda van
. Djeszter
nekem nem vált be a venis Oxi mert ugyan a ruhák fehérek letek de a folt is ott maradt
. Lányok
ha lesz egy kis idöm akor csináltatok magamrol pocakos képet apával a hétvégén most olyan 28-29 hetes lehetek és elméletileg Dec14 vagyok kiirva legujaban de az igazi dátumot nem tudom megmondani
. Pusz csics és petike