Sziasztok,
sajnos nem jutottam el idáig karácsony előtt, pedig sokat gondoltam Rátok, így most utólag írom meg, hogy mindenkinek minden jót gondoltam karácsonyra.
A hátráltató tényező az volt, hogy Peti is elkapta amit én hazahoztam Hollandiából, úgyhogy ő is köhögött, orrfolyt 1.5 hétig.

Szegénykém 2 kanalast kapott meg orrcseppet, mostanra már a D vitamint se akarja bevenni, annyira elege lett a sok kutyulmányból...
Ti hogy szoktatok orrszívózni? Van valami trükkje a dolognak? Csak mert ha elkezdem, Peti rövid időn belül zokogásban tör ki, amitől persze még több szmötyi lesz az orrában - néha rosszabb lesz a helyzet mire befejezzük az orrszívást, mint amikor elkezdjük.

Remélem, most egy darabig elrakva maradhat ez a kínzószerszám.
A karácsony elmúlt felettünk, nekem idén pont a meghittség meg a karácsony-érzés maradt ki. Csak rohantunk egyik helyről a másikra, még az ajándékokat is kapkodva csomagoltam. De Peti úgy tűnik, élvezte, legalábbis legtöbbször.

Az meg kimondottan tetszik neki, hogy az apja is itthon van, így két főállású rabszolgát ugráltathat.

Lau, a hajam nekem is rettentően hullik, hajmosás után egy rémálom a lefolyószűrő. Tényleg szoptatás végéig ilyen marad??? Akkor most évekig mindenütt az én hajam lesz a lakásban? Brrr...
Kata, a labdát mi próbáltuk Petinél hasonfekvéshez, a labda tetszik neki, hason viszont továbbra sem hajlandó lenni. A hasunkon vagy a lábunkon elvan hason is amíg játszunk, abban reménykedem, ebből kinőhet valami elfogadásszerű.
Ma voltunk csípőkontrollon, továbbküldtek UHra, hogy mintha laza lenne a csípője. A párom kiakadt, hogy egy egészséges gyereket minek kell folyton a kórházakba hurcolni vizsgálatokra, ő úgy nőtt fel, hogy sosem volt kórházban. Na igen. De hát mi van, ha mégsem 100% minden azon a csípőn? Jó kis kulturális különbség...
Viszont megkértem az ortopéd dokit, hogy nézze meg az izumtónust, és azt mondta, semmi baja a gyereknek, csak egy kicsit lusta, háton feküdni valóban kényelmesebb, mint hason.
Mindenkinek jó szórakozást holnap estére és aztán sok erőt és egészséget a következő évre!