sok gratula Madisonhoz! Nagyon szep lehet, a meretei alapjan.

Dorka!
Nagyon drukkolok ertetek, hogy minden rendben legyen.
Dojika!
ez szuper, csak igy tovabb. Ilyen hatizsakrol meg nem hallottam, jo tudni, hogy letezik.
Noemi
(9+5)
2002.03.25 11:13

, ahol az elsö hónapokban a babánk is aludni fog (csak utána tesszük a bátyával egy szobába). 
Túl van a kritikus idöszakon? (Hány hetes? Megpróbáltam utánaszámolni és kb. 14 hetes pár napos lehet!

)

2002.03.25 11:42
köszi szépen. Bár még csak 25 nek érzem magam! 2002.03.25 12:02
, de akit valami nem érdekel az legyenszíves ugorja át! Csütörtök óta nem találkoztam megfelelõ beszélgetõpartnerrel.
). Igaz én még ezután se szeretném lezártnak tekinteni a témát, bár a párom még nem repes épp a folytatásért. Az elõzõ két szülésem egészen különbözõ volt, így inkább a tudatlanok kíváncsiságával várom: ez a baba mit tud variálni az elõzõekhez képest?
(Azért a császárt valahogy én sem szeretném kipróbálni
). Látod Sheila most már legalább tudni fogod miért utálod majd a gyõri szülészetet
. De csak pozitívan, ahogy írtad! A Te tapasztalatoddal majd jól elküldheted a kedvesnõvéreket a ... a nõvérszobába
. Újat úgyse tudnak mondani. És csak 3 nap.
és alig van rá praktika, hogy elállítsad. Õk rém türelmesen viselik
, csak az anyuka szívét facsarja.
. A 4kg súlyú kutyusod aligha okozhat gondot
. Én a 16 kg-os fiamat emelgetem, szintén kádba
. Ha nincs semmi riasztó tüneted, akkor nyugodtan folytassad a megszokott életviteledet
.
. De figyeld meg hátha valamitõl rosszabb kávé, csoki stb.) és azt hagyd ki. Nekem szokott segíteni egy csésze langyos tej és pár szem keksz.
.
! Rendben lesz minden
.
), ami hatással van. A zselés szülésindításnál ugyanez a hormon van a zselében is. Otthon, kispapával mégiscsak kellemesebb
, már ha valakit nem gyötör a félsz, hogy hátha mégis árt.
.
.
?2002.03.25 13:18
: mindenképpen bibliai nevet szerettünk volna, de olyat ami nem túl gyakori, nem is túl kirívó és a jelentése is jó (Dávid, Dániel, Márk, Máté nagyon sok van...) 

) 

2002.03.25 13:18
2002.03.25 13:23
. 2002.03.25 13:23

2002.03.25 13:30
Nekem a kiiras napjan be kell fekudnom a korhazba valoszinuleg

2002.03.25 13:40
rugdosni. Viszont kezdenek jelentkezni nálam is a sokak álltal említett egyéb tünetek pl. gyakori pisilés ami eléggé lekorlátozza a mozgásteremet
. Kitapasztaltam, hogy max.2 óráig bírom utánna rohanás van
)) Kezdek olyanná válni én is mint egy kisbaba, két óránként pisi, kajcsi, ha nincs büfi akkor rosszullét van, jó mi?
Ti szoktatok olyat tapasztalni, hogy váratlanul mozdul egyet a baba és olyan pózt vesz fel, hogy gyakorlatilag mozdulni sem lehet? Teljesen váratlanul néha meg szoktam merevedni és ilyenkor kell 1-2 perc, hogy jobb legyen.
2002.03.25 14:14
2002.03.25 14:40
? Én is eszegetem, de csak mértékkel (3-4 naponta), mármint a vitamint
. Egyebeket úgy óránként. Kiírva május 30-ra vagyok, de ha rá lehet beszélni a babát, akkor szeretnék egy-két héttel korábban.
. 2002.03.25 15:09

Zelevit
2002.03.25 15:29
2002.03.25 15:36
2002.03.25 16:05
A doki amikor meglátott azt mondta, ahogy elnézem magát (látott egy fájást míg a vizsgálóasztalhoz értem) ebbõl holnapra baba lesz. Én csak nevettem. Megvizsgált, majd azt mondta, bocsánat a kishitûségemért, de ebbõl már ma du vagy este baba lesz. 3 ujjnyira voltam ekkor kitágulva...2002.03.25 16:11
festettük ki vad (higítatlan) pirosra. Jó volt!
Ha esetleg beszélsz vagy találkozol vele, akkor puszi nekik! Aztán ha esetleg tud, akkor írjon ám!
Mindeki kiváncsi rájuk!

2002.03.25 16:21
2002.03.25 16:29
Fent rugdos, lent kapirgál és csuklik.
2002.03.25 16:46
Aztán nyomkodtam nyomkodtam már nagyon el is fáradtam, és egyre jobban fájt a dolog. Úgy éreztem nem jól csinálom, bár nagyon bíztattak, de 8 elõtt pár perccel még csak a baba hajacskája látszott. Nagyon-nagyon fáradt voltam már ekkor, és nagyon is éreztem mindent (mint másnap kiderült a doki az utolsó háromnegyed órában visszavette az epidurált, hogy érezzem merre nyomok.) Aztán bejött újra a doki nekifeszültünk. Már kezdtem unni ezt az eseménytelenséget. Nyomtan egy óriásit, amire belelkesedtek, mert kijött a baba a kis álláig, aztán még egy fergeteges erõset és az egész baba egyszerre kicsusszant. Lányok ez egy egészen fantasztikus érzés,ahogy érzitek, hogy egy pici test kijön belõletek. Aztán ráfektették a pocakomra KisZuzut és könnybe lábadt szemmel üdvözöltük kispapával az én szerelmemmel itt a külvilágban. Egészen fantasztikus, leírhatatlan érzés volt, ahogy az a pici test, ami 9 hónapig a szívem alatt nevelkedett ott volt kívül a pocakomon. Mindennél boldogab voltam. Aztán Zorka papája elvágta a köldökzsinórt 2o.21-kor és elmentek megmérni és megvizsgálni a babát. Nekem a doki összevarrta a gátsebet, ugyanis sajnos nem úsztam meg a gátmetszést, noha tudjátok mennyire szerettem volna. Ezt is inkább a kellemetlen mintsem a fájdalmas kategóriába tenném, bár ekkor már szerintem a boldogsághormonjaim miatt akármit csináltak volna velem nem éreztem volna. Aztán visszahozták a kisbabám és magunkra hagytak bennünket. Közben KisZuzu-t a papája megmutatta a kint toporzékoló nagyszülõk hadának. A cicmre tettük a pici lányt, aki mohón szopni kezdett. 2002.03.25 17:20
(Nekem más volt az elsõ
2002.03.25 18:57
Jedzettömb-ben tudnám elküldeni az ugy jo?
Nincsenek érzelmi "rohamaim", ez gondolom nem alapfeltétel, de lehet hogy nálam késöbb vagy sehogy nem fog jelentkezni. Annál nyügösebb tudok lenni, de azt bármikor
Ezt viszont akár tulajdonithatjuk ennek is de szerintem a tulalvástol van, mert azt még nem "nöttem" ki

2002.03.25 20:03
köszönjük a storyt, olyan jó ilyen szép szüléstörténetet olvasni.

2002.03.25 21:54
Mégis itt van Dóri még bent. Igaz is: kaptál rá valami antibiotikumot? Csak mert nekem a doki azonnal írt fel, és emellett szednem kell még a Magne B6-ot, hogy ne legyenek keményedések, ami még nagyobb kárt csinálna a kinyílt méhszájjal.
2002.03.25 22:50
, ugyanis rajtatok kívül senkivel sem "beszélgetek" naponta magyarul.
Ezt pedig a babanet fantasztikus mellékhatásának tudom be. Szóval csak az olvassa, akinek ideje is, kedve is!

El is kezdtem vigyorogni amikor felém fordította a monitort (de ö ezt már biztosan megszokta így megértöen mosolygott). Nem tudom, otthon is szokás-e, én nagyon meglepödtem, mert kaptam egy A4-es formátumú 100 oldlalas keménykötésü könyvet, ami a 9 hónapról és a szülésröl szól. Nagyon örülük neki, mert eddig csak újságokat vettem, ahol azért inkább csak különbözö témákat emelnek ki és helyeznek elötérbe, de nem részleteznek minden hónapot külön-külön.

2002.03.25 23:04
Eddig azt hittem, milyen jó lehet ilyen sokáig pihizni (6 nap), de most már másképp gondolom. Tudom, ez nem valami nagy idõ, de már nagyon várom, hogy felkelhessek, és egy hosszút sétálhassak. Unalmamban nekiálltam horgolni. Hát, ha elkészül a kiskabát, már most látom, hogy a picurkámnak legalább fél évet várnia kell, mire felveheti, olyan nagy lett, de már csak azért sem bontom le. Majd csak belenõ!
2002.03.25 23:09
2002.03.26 06:51
2002.03.26 07:05

bocsika! Daniela milyen szep kis/no-no, bizony, nagylany! Szupi segitseged lesz majd a baba gondozasaban..
Azota nem jart erre, hogy te leirtad a vizsgalatanak az eredmenyeit. Gondolom, szigoruan pihiznie kell. Kerlek, irj, mizujs nala!

Rad gondoltam egybol 
, tudod, a hizassal kapcsolatos "gondjainkra", s elhataroztam, nem eszek tobb csokit, erre a parom egy oriasi nutellat hozott tegnap este... ott van a hutoben, s en orankent szemezek vele... ugy erzem, nem birom tovabb.... ha ma hazaerek......

2002.03.26 09:13
2002.03.26 09:27

2002.03.26 09:35
Zuzu
Sok tejciket nektek
Koszi a tortenetet

2002.03.26 09:59
2002.03.26 11:02
Vigyázz magatokra, sok boldogságot a picúrral, sok tejcsit neki, és persze várjuk a képeket!
Ugye milyen fantasztikus érzés!
Tegnap azt kérdezte, hogy a legelsõ nap ha lemegyünk majd sétálni a picivel, akkor tolhatja-e õ a babakocsit!
Szerintem jobban várja mint mi!
Mármint a fekvés. Nekem is minden bajom volt tõle. Aztán megoldottam másképpen. Szigorúan betartva feküdtem egy fél órát, majd csináltam valamit szintén fél óráig. Nem volt olyan egyhangú a nap.
2002.03.26 11:09
2002.03.26 12:22
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|