A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Zsuzsi!
A dokival is és a szülésznővel is nagyon meg voltam elégedve. Szívem szerint nem itt szülnék legközelebb, de a dokim miatt ide vagyok kötve, úgyhogy túl kell élni azt a pár napot, más megoldás nincs!

Én is jártam terhestornára és azt gondoltam, hogy majd nem fogom tudni használni a légzéstechnikákat szülés alatt, de teljesen bennem volt, amit ott tanultunk és sokat segített. A doki a szülés végén azt mondta, hogy ha nem tudná, hogy ez az első baba, akkor azt gondolná, hogy egy gyakorlott anyukával áll szemben, mert állítólag olyan jól tudtam használni a légzéstechnikát a kitolásnál, mint aki már szült korábban. Szóval, nekem jó volt, hogy megtanították!
marcsababa

Ja, és a szülésznőmet én sem ismertem, Mucska ajánlotta és nagyon bejött!
marcsababa

Sziasztok!

Zsuzsi: szerencsére most sem volt gátmetszésem, úgyhogy seb nincs, vérzés sincs, kedvünk lenne, de Kata még csak holnap lesz 2 hetes KépAzért az első gyerek után csak kapkodtam a fejem, hogy jé már eltelt hat hét, a másodiknál jobb volt, most meg szintén jó. Úgy látszik egyre hamarabb regenerálódokKép

Mariann:akkor drukkolok a keddi eredményhez! Katát nem fürdették a kórházban, így szerencsére nem maradtak rossz emlékei!

Jerry: kiéhezettnek tűnökKép? Akkor már nincs olyan sok vissza a munkából! Jó sokáig tudtad csinálni! Remélem a férjed végül meggondolja magát, és ott lesz melletted! Nórát ritkábban fürdettük, de ő téli gyerek, és Kata meg élvezi. Biztos neki is melege van.

Kata írtózatosan nagyokat tud büfizni!Kép

Süncsi: kaki Kép Szerencsére Kata is éjjel alszik, aztán a reggeli 8-9 órás kelés után fent van 2-3 órát, aztán alszik, és 6-7 után is fent van 3 órát. Egyenlőre nem nyüglődik olyankor nagyon, nézi a nagyokat Kép meg cicizik gőzerővel.

Szilvi
lino

Sziasztok!
Zsuzsa:én is attól félek,hogy majd a fáradtságtól elmegy a tejem,de álljunk hozzá pozitívan,hogy nem így lesz!Gondolok Rád sokat!

Mariann:Reméljük,nem találnak semmit! drukkolok!
Az én gyerekeimnek is kilóg a nyelve,sőt unokatesójuknak is,de soha nem vizsgálták őket,csak időnként megjegyezték.Kép

Jerry:Szülési terv Kép
Nem Panóék sürgetnek engem,én mondtam,hogy július 26-án akarok szülni Kép Az már a 38.hét.

Lino:Örülök,hogy jobb a kedved! Kép Jó ez a délutáni egyszerre alvás.
Vérnyomásom OK,a vizesedés változatlan!
Csak valahogy olyan plötty vagyok már napok óta.Biztos az időjárás.Kép

Süncsi:Én is úgy szerettem,és szeretem a mai napig a férjemmel együtt,ha velünk alszanak a lurkók.Össze-vissza puszilgatjuk Őket.Kép
Ez a lövés ismerős,bár nálunk nem kakival volt,de rengetegszer lepisilt a fiam.Kép
A holnapról majd mesélünk,már alig várom! Kép

Linda:Hol vagy drága???

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert most nyugi a baba. Nálunk Botond most a két-három órás szopira van beállva, legalábbis nappal, éjszaka viszont alszik olyan hat órát is folyamatosan, úgyhogy nem lehet okom panaszra. Fogalmam sincs mennyit eszik, de termel legalább hat-nyolc pelust egy nap ami szinte mindeig tele van kakival is, úgyhogy úgy gondolom csak jól lakik.Kép Egyébként nagyon nyugis baba, egyszerűen imádjuk!!!!Kép

Jajj ezzel akartam kezdeni, de olyan szétszórt vagyok! Szeretném megköszönni mindenkinek a gratulációkat, olyan aranyosak vagytok! A szüléssel kapcsolatban most már én is úgy gondolom, hogy nem kellett volna hagyni, hogy a férjem elküldjék hajnalban, de akkor elhittük az ügyeletes dokinak, hogy mi még nem szülünk. Végül is az a lényeg, hogy a jelentős eseménynél ott volt.Kép Azt még nem mondtam, hogy a köldökzsinórt végül is nem a férjem vágta el, de azt hiszem erre akkor nem is lett volna képes, annyira meg volt zavarodva a drágám.Volt egy olan jelenet, amikor szóltak neki, hogy apuka álljon az ágy fejéhez, mire ő visszakérdezett, hogy én?:o

Minden finiselőnek hatalma drukk, anyukáknak kitartást!!!!

Zsuzsa! Most még inkább átérzem a szülésed szörnyű részét, nagyon klassz csaj vagy!!!!

Bocsi, de most csak ennyire futotta.

Puszi mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Anikó!
Sajnos azért még hetekben mérhető a felújítás vége, még legalább két hét, de az is lehet, hogy három. Nekem is elég rossz kedvem van mostanában, nem bírom ezt a meleget!

Mariann!
Látom nagyon tájékozott vagy már ebben a TSH dologban, reméljük minden rendeben lesz!

Jerry!
Én is akartam írni, hogy nem én sürgetem Anikót, ő akar előbb szülni. Anikó, kösz, hogy megvédtél!
A férjed hozzáállása a szüléshez engem is feldühített volna! Esetleg vigyetek egy laptop-ot, hogy ne unatkozzon!

Süncsi!
Vicces baba ez az Andráska és milyen jól céloz!!

Linda!
Te merre jársz ma?

Most voltam orvosnál, C:3100. Szombaton elutazik, meg kellett ígérnem, hogy 20.-áig nem szülök. Holnap megyek CTG-re.

Mindenkinek jó éjszakát!
Panó
panó

Sziasztok!

Csupa jó hír. A kezem már majdnem teljesen fel tudom emelni. Hála a tegnapi gyógymasszőrnek. A tökéletes akkor lesz, ha a melltartó bekapcsolásához sem kell majd segítség.

Réka jól van, úgy tűnik nem kell vele semmit csinálni. Mondjuk műteni egyébként sem szokták ilyen kicsinek (mint azóta megtudtam), kivéve, ha kizáródik.

Ádám fütyije teljesen rendben van, már nem fáj neki. Azért még este előadja a nagyjelenetet, mikor be kell kenni (Egy hétig kell.), de mint egy elszólásából kiderült, ez sem fáj neki, csak olyan jó műsorozni. (Egyébként az I. Gyermekklinikán Verebély Tibor prof volt az elkövető.)

Bori!

Nagyon szurkolok nektek. Kitartás, néhány napig biztos kicsit nehezebb lesz a kapott tanácsok szerint szopiztatni, de a nemes cél érdekében érdemes kitartani.

Szilvi!

Hogy tervezünk-e negyedik gyereket ez jó kérdés. Azt mondanám, hogy benne van a pakliban, de rengeteg dologtól függ. És semmiképpen sem ilyen kis különbséggel. 4-5 év múlva esetleg. Nem magunk miatt, hanem a doki mondta, hogy olyanok voltak az előző császár utáni belső hegeim, hogy ha lesz negyedik, akkor azzal várjunk 4-5 évet.

Jerry!

Vigyázz a sok utazással a nagy melegben!

Süncsi!

Azt még nem is tudod, hogy milyen jól tudnak a fiúk a pisivel is célozni. A barátnőméknél egy Révay nagylexikon bánta.

Minden hajrázónak!

Pihenjetek sokat ebben a nagy melegben!

Szép álmokat mindenkinek!

Zita
pzita

Jó reggelt!

Zita!
Örülök, hogy ilyen jól rendbe jött nálatok minden!

Én most indulok CTG-re, mindenkinek szép napot!
Panó
panó

SziasztokKép

~Csak egy gyors bejelentkezes, idom sem volt visszaolvasniKép
Tegnap ugyanis megallitott minket a rendor es a parom eloszor nem talalta a jogsijat, aztan mikor meglette akkor kiderult, hogy 2 hete lejartKép Az volt a szerencse, hogy en ott voltam pocakkal (es hulla idegesen) igy nem vette el a jogsit, hanem csak megbuntetett 5000. forintra, de most mehetunk dokihoz, meg mindenfele es nekem kell vezetni, amit mar utalok, mert baromira kenyelmetlen es megfajdul a hatamKép
Szoval most oda indulunk, fogalmam sincs mikor vegzunk es oda kellene ernem a pocaktalinkra Anikoval, hogy vegre eljussunk Borihoz babanezobeKép

Aniko
Majd csorgok, de lehet, hogy e miatt az orvososdi miatt lesz egy ici-pici modositas, vagy csuszas, ugye nem baj?

Sok puszika mindenkinek, remelem delutan mar idejutok es visszaolvasni is fogok tudniKép

Ja, tegnap azert nem jottem egeszz nap, mert Anyukam szulinapjat unnepeltuk itt nalunk, aztan meg az egesz csaladom beindult es egy csomo mindent elpakoltak, vegre osszeraktuk az agyunkat es meg a pelenkazot is, itt voltak este fel 12-ig! Egyszeruen hihetetlen csaladom van, de tenyleg, ugy imadom oket!

Na,~majd jovok!

PuszikakKép

Orsi
35KépKépKépKépKépKép

avocado

Jó reggelt!
Tegnap nagyon korán lefeküdt mindenki! Kép

Panó!
Hát nem is csodálom,hogy rossz kedved van,a nagy meleg megspékelve egy ekkora felújítással! Kép
És ma meg holnap olyan meleg lesz,mint idén még egyszer sem. Kép Egy kicsit be vagyok tojva.
Ilyen korán mész CTG-re?Van,aki elvisz,vagy egyedül szoktál menni?

Zita:Ezek tényleg nagyon jó hírek!Örülök Nektek!

Szöszi:Te már reggelizel? Kép

vakili

Ezek szerint Orsi beelőzött! Kép

Orsikám:Persze ,hogy nem baj,intézd csak a dolgaidat nyugodtan.Nekem az a lényeg,hogy 2-re haza kell érnem.Egyébként abszolút rugalmas vagyok!
Puszi Neked!

Anikó
vakili

Jó reggelt!

Panó:laptop nem is rossz megoldás, majd nézünk filmet vajúdás közben. Én arra gondoltam, hogy majd snapszerozunk, úgyis ott lesz a szülésznő, meg az orvos... Kép

Szilvi: jópofa, hogy kisgyerekek akkorákat tudnak büfizni, hogy meglebbennek a függönyök.
Kata tényleg minta-baba, evvel az alvásrenddel

Zita: és mi baja volt a kezednek?
A hisztiből is látszik, hogy Ádám még ha kicsi is, de tipikus férfi Kép

Jerry
jerry

Sziasztok
Csak gyorsan bejelentkezem, hogy megvagyok es sajna meg mindig egybenKép. Tegnap nem tudom miert, de nem tudtam feljonni a babanetre, de azert olvastalak am benneteket, mert Soraya elkuldte e-mailben, rendes csaj mi?

Mindenkinek csok, majd kesobb meg jovok, most kitakaritunk Agival.
Puszi
Ildiko

Szoszi
merre jarsz, mar Neked is be kell jelentkezni reggelenkentKép.
salla

Jó reggelt,

tegnap estére megint belázasodtamKép
Éreztem a kezemben-lábamban valami furcsa gyengeséget, zsibbadást, aztán elkezdett rázni a hideg, mondom anyunak, na már tudom miért fájt annyira a bal mellem séta közben, megágyazott a mellgyulladásnak. 38 volt. Forró, gőzös pelus bevetve, éjszaka hihetetlen mértékű izzadás, reggelre minden okéKép

Anikó, Orsi,
sül a bólyi túrós, ne nagyon késsetek, mert MEGESZEM!!!

Zsuzsa,
bizony, bizony, mindent megcsinálnak helyettem, egyedül a mosást rakom én be a gépbe, de a teregetés már nem az én dolgomKép Vasalni amúgy is mindig anyu szokott nálunk, babátlan időszakokban is. Imádom az anyukámat. Ő egyébként még dolgozik, 53 éves lesz egy hét múlva, vettem is neki a múlt héten egy dig.fotóapparátot, már alig bírom megállni, hogy el ne kotyogjamKép (egy Olympus 3.1 vagy 3.2-t vettem)(tegnap be is másoltam a gépembe a szoftverét, tök jó dolgokat lehet vele csinálniKép)
Edinád jó kajás kislány! Dorka az első napokban sokkal többet evett, ő is 100 felett alkalmanként, most kevesebbel beéri, talán a meleg miatt?

Mariann,
köszönöm a krém nevet, szerencsére elmúltak a sebek, és egyelőre nem is látom újra kialakulni. A fájdalom viszont továbbra is megvan, egyértelműen rosszul kapja be a bimbóudvart, szóval emiatt nem is olyan hatékony a lelkem, mert a nyelvével, alsó ajkával nem tud "fejni" magának.
Alaposan elmagyaráztad a tsh-t, köszKép Drukk, hogy minden rendben legyen.

Lino,
nekem még nem jár az agyam a szexenKép vagy Kép
De bringázni már vágyomKép
Amikor a csajok hunynak, te is ledőlsz, vagy házimunka ezerrel?

Süncsi,
irigyellek az éjjeleitekértKép
Le lettél sz@rva?Kép Ezt velem is megcsinálta Dani egyszer, jó nagy durral jött az anyag, folyt lefele, Karcsi éppen mellettem volt, jókat derültünmk a dolgonKép

Zsuzsi,
köszönöm a homeós összefoglalót! ( és Zsuzsának és Linonak is, mert rögtön telefont ragadtatok, hogy segítsetekKép)

Most megyek, megnézem a sütit.
Puszi mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

sziasztok!
Tudtok valamit a Czako Valiról?

apacs72

Kedves Fórumozók!

Már régen jelentkeztünk, de most végre újra sikerült egy fotó erejéig internet közelbe kerülnünk. Lilla Bianka már közel 2,1 kg súlyú és köszöni jól érzi magát.

Ricsi, az apuka
Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Karcsi: nagyon megható a kép amit feltettél Lilláról és Timiről. Örülök, hogy jól vagytok és szépen gyarapodtok, remélem, hogy ezentúl gyakrabban tudtok jelentkezni.

Most találkoztam Zitával és az egész családjával, itt mentek el a munkahelyem előtt, és Zita rámcsörgött. Annyira aranyosak a csemetéik, ilyenkor mindig rámtör, hogy mennyire le vagyok maradva.

Jerry
jerry

Timi&Ricsi! Lilla gyönyöruszép KépKépKép

Reggel 8-kor csipogott a telefonom, azt hittem Ildikó az, de nem. Kiváncsi leszek mikor szánja el magát Lucas a kijövetelre Kép

Szöszi, merre jársz???

Én ma töltöm a 33 hetet Kép (kis pisis) Lányok, a jóslófájások milyenek és mikor kezdodnek? Néha menzisen fájdogál tompán a hasam, ez az lehet?

Kriszta
soraya

Ricsi-papa!

Gratulálunk Lillához, nagyon aranyosak a képen.

Orsi!
Ez nem ér! Imádom a túrós sütit, minden mennyiségben! Receptet nem küldenéd? (..biztos fincsi)

Maci
maci2

Maci,
nem tőlem akartad kérni a túrós süti receptjét...?Kép
Íme egy fris fotó, Anikó és Orsi most mentek el:
Kép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

AnitaBori! - de igen! csak már keverem a szezont a fazonnal!

Nagyon jók vagytok a képen! Arról nem is beszélve, hogy Te milyen csinos vagy!Semmi nem látszik rajtad.

Maci
maci2

sziasztok!

Edina most csak úgy tud aludni, ha felhúzza a lábacskáját. Kakkantania kellene, mert a kaja nem megy le benne, és csak bukik, én meg öltözök, és öltöztetek!
Ma most alszik először reggel óta! Persze a lábacskái felpolcolva!

Anita+Orsi+Anikó: csinik vagytok csajok Kép
Papucs! Látom ám!!! Kép

Nem tudom, kinél voltak hasfájós tünetek, de próbálta a Gripe Watert is???
http://www.bio-plaza.hu/aruhaz.php?par=123&aid=222640&full_back=1&alist_tmp=

Maci: dehogy mérem! Itt nincs mérleg. Csak akkor tudom, mennyit eszik, ha üvegből kapja, vagy ha fejek.

Mariann: "kibírni"??? Annyit nekem is ki kell, az tuti! Pedig már 9 hete farkaskodunk...Azért mondtuk, hogy használjatok ki a végén minden percet!

Jerry: ezek a férjek! Amúgy elrepülnek azok az órák, hidd el! Mi mindkétszer több, mint 10 órát voltunk a szülőszobán, és eltelt! Én nem unatkoztam, az tuti!

Lino: a mail nem jött még meg! A TAJ kártyát meg hamarosan megkapjátok! Én egy hete kaptam meg!
szex: én úgy tudom, 6 hét, a kontrollig nem ajánlják. Utána fakultatív!
Akkor azért megnyugodtam, hogy Kata sem alszik egész nap! Amúgy Edina is van fönt! Ennél többet!

Süncsi: majd lesz valahogy!
Kaka Kép Engem ma 2X hányt le a lányom, ez a 3. pólóm. A mosógép meg nem pihen!

Anikó: én is sokszor nyugtatom evvel magamat, hogy tuti azért nincs éppen, mert fáradt vagyok, de aztán a köv. alkalommal mégis van, és akkor elkezdek bízni magamban. Csak maradjon így!

Swen: nem vagyok klassz csaj, csak amiket leírtam, csak az érzi át, aki tudja, mit jelent, és hidd el, ez lightos verzió. Sok mindent nem is írtam bele!
Alvás Kép Jó fiatok van!

Panó: Cervix Kép És megígérted???

Zita: kezed Kép Akkor reumatikus jellegű volt?
Fütykös Kép

Orsi: ezekre igencsak érdemes odafigyelni!

Ildi: most mikorra tervezed a szülést?

Bori: láz Kép De a lényeg, megvan az ellenszere! Mennyit szenvedsz ezzel a szoptatással te szegény!
Lehet, hogy a meleg az oka a kisebb fogyasztásnak. Edina is estefele kezd el falni! Amúgy én itatom is a lányom dél körül, bevallom. ÉS jó így neki!
Vasalás Kép Ide is jöhetne anyukád. Fényképezőgép Kép Tuti örömét leli majd benne. Kép

Ricsi, Lilla, Timi: köszi a képet, és puszi a lányoknak!

Merre jár Bellana?

Akkor én most el.

Zsuzsa
zerko

A három grácia valóban szép a képen. Azok a hosszú ruhák nagyon tetszenek, én már sajnos nem tudom megindokolni, hogy miért lenne szükségem egy olyanra, kénytelen leszek a meglévő kollekcióval kihúzni.

Zsuzsa: nem csodálom, hogy nem volt időd unatkozni Kép

Jerry
jerry

Orsi!
Sikerült elintézni a jogsit?
Én is gyorsan megnéztem, de csak jövőre jár le.

Anikó!
CTG-re egyedül járok be busszal. Ha akarnám biztos elvinne a párom, de nem lenne gyorsabb a dugók miatt! Meg akkor a gyerekeket is vinni kéne, úgyhogy egyszerűbb, ha egyedül megyek.

Jerry!
A snapszer sem rossz!Kép
Miért lennél lemaradva Zitához képest? Még neked is lehet 3 gyereked!

Ricsi!
Köszönjük a képet, nagyon szépek a lányok!

Bori!
Finom lett a süti? Ti is szépek vagytok a képen. Tényleg nem is látszik rajtad, hogy most szültél!

Zsuzsa!
Én megígértem, remélem a baba (szegénynek még mindig nincs neve) is úgy gondolja, hogy nem jön ki 20.-ig!

Linda!
Mi van veled? Kezdek aggódni. Nem szoktál ilyen sokáig eltűnni!

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Szia, Lányok!

Izé, kicsit szégyellem magam, jó rég jártam erre. A babafordítós procedúra után bevallom, elegem lett az egész szülésesdiből, asszem kicsit depis is lettem. (De már elmúlt, most baromira be vagyok tojva Kép)

Azt azért mindenképp meg akartam írni, hogy holnap (1 nappal a kiírás előtt) reggel 6kor van jelenésem a kórházban a császár miatt (mert ugye nem fordult meg a "kis piszok" - ezt a doki mondta rá...), ha minden jól megy, 8-ra már külön leszünk Boribabával Kép A koránkelők drukkolhatnak is, ha aludni nem bírnak...

Amúgy minden rendben velünk, a méhszájam 2000, fájások sehol, csak nagyon rosszul alszom Kép Szegény babó biztos maradna még egy darabig.

Egy darabig visszaolvastam, de aztán feladtam Kép Swen, Chello: nagyon nagy gratula Nektek! Kép
Timiék: drága ez a picurka Kép
Zita, Neked a császáros vigasztalást is meg akartam köszönni, csak akkor ki voltam bukva, szóval köszönöm Kép

Na, megyek összerakodni, este még benézek, ha lesz időm. (A legjobbat nem is mondtam: dokibácsi felszólított, hogy leszek szíves reggelre fájásokat produkálni, és nagyokat vigyorgott kispapira... Hát rajtunk ne múljon Kép)

dzscs
dzsungelcsiga

Sziasztok!

En is egyben meg, bocs, hogy nem jelentkeztem be,de olyan sz@r a kedvem, hogy nem akartam a tieteket is elrontani.

Chello-val sms-eztem ma:
Noemi sokat alszik, neki meg nincs teje es nehezen mozog, mert faj a sebe. Mindenkit puszil es megigertem neki, hogy szolok, ha valaki szulni keszul.

szoszi
szoszi

DzsCsiga!Kép
Emlegettunk am sokat...es szoritok holnap reggel is! Nagyon!!!Ne bankodj a csaszar miatt, fontos, hogy egeszsegesen kint legyen a kiscsaj!
Irsz valakinek sms-t majd, hogy tudjuk mi van veletek es atkerulhessetek a szepseges baba-tablaba?
szoszi
szoszi

Szöszi!
Valami biztos van a levegőben, attól van mindenkinek rossz kedve!Kép
Chellonak puszi!

Dzscs!
Megy a drukk, reggel feltétlen gondolunk rád!

Panó
panó

Halika!

DZScsiga: ha még olvasod, nagyon szurkolunk. Jó babázást! És gyors felépülést sok tejcsivel!

Szöszi: fel a fejjel, hamarosan téged is majd a babátok fog elfoglalni, és nem lesz időd szomorkodni. Most már van a dokibá is, nem???

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Ma pihenős napom lett volna, mert a nagyok elmentek apával strandolni, de Kata keresztülhúzta a számításaimat. Ma lemondott a mintababa címről, és inkább úgy viselkedik mint a többiek anno. Éjjel nagyon jól aludt, este 10kor elaludt, reggel fél 6kor szopizott csak és még visszaaludt 8-ig. Na, de utána! Délután 3-ig beérte 2x25 perc alvással, addig állandóan kakilt, vagy nyekergett. És ma két hetes!

Dzscs: drukkolunk holnap reggel nektek!!! Kép

Chellonak jobbulást, és gyors felépülést!

Zsuzsa: mint fent olvashatod, Kata is elromlott Kép Ez van. Pont olyan mint Lili volt, de legalább éjjel alszik. Ha itthon vannak a lányok, akkor meg tök sokáig el tudja nézni őket, és képes a legnagyobb hangzavarba elaludni Kép Gripe Water nálunk is ismerős Kép Nóra kapott párszor, Lili meg Sab simplexet (azt hiszem a G.W csak 1 hónapos kortól adható, a másik meg rögtön). Ma Kata is túltöltődött tejcivel, mert alul, felül jött belőle, egész délelőtt. Emilt majd próbálom, egyenlőre az egész levelezőrendszerem behalt.

Bori: amikor alszanak, akkor én is alszok, pihenek. Apa elég sok mindent megcsinál, úgyhogy túl sok dolgom nincs (na jó, mosogatni utál, így azt én csinálom), de a mélyhűtőből is vészesen fogy a kaja, és jövő héttől már megy dolgozni. Nagyon jól néztek ki a képen!!! Láz Kép

Bellana: merre vagy? Remélem minden rendben van veletek!

Zita: örülök, hogy jobban vagytok!!! Ha lesz nálunk is negyedik gyerek (ezt most nem nagyon hiszem), akkor szintén 4-5 év múlva, mint nálatok. Én azt hiszem, hogy nem is bírnám már mégegyszer ilyen kis korkülönbséggel!

Jerry: ne irigykedj! Kép Lesz neked még sok gyereked! Már ha egyáltalán akartok sokat Kép És Kata ma nem igazán mintababa, de az átaludt éjszaka miatt azért megbocsátunk neki Kép

Ildikó: nagyon drukkolok neketek!!!

Vali: hazaengedték Alinát tegnap? Remélem minden rendben veletek!

Nandáról még mindig semmi hír?

És a többiekről akik rég jelentkezetek?

Szöszi: azt hittem már, hogy szülsz, hogy nem láttalak reggel! Kép Remélem hamar jobb lesz a kedved!!! Mától elérhető megint a dokid, ugye?

Timi: nagyon szépek vagytok a képen Lillával, remélem tudsz majd írni nekünk!

Anikó: délutáni alvás: anélkül azt hiszem nem is bírnám Kép Vizesedés Kép
Szilvi
lino

Lino: akkor ua. a tünet! Azóta az enyém leányka is szopizott egy kicsit, ez benne is maradt, és most alszik, de délelőtt ő sem aludt egy szemet sem! De a kaka nálunk még nem született meg! Amúgy ő ma 4 hetes Kép
Igazad van, a GW csak egy hónapos kortól adható! De a Zsófinak nálunk nagyon bejött!
Te adtál már valamit Katának?
mail Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: Kata ma kapott sab simplexet, azon elnyammogott, majd utána vagy 5x kakilt KépNekem mondku szerencsére eddig egyik sem volt igazán pocakfájós, tehát nem mindennapos volt, remélem Katánál se lesz. Most békésen alszik. Azért a 4 hét az már komoly kor Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

drága Bori!
hogy Te milyen friss vagy! Kép Már fel is raktad a képünket.Amúgy nagyon jól éreztem magam Nálatok,édes a lánykád,olyan jó volt egy kicsit babusgatni.Most megint nagyon besózódtam,már úgy szeretném fogni az én kis Bencémet is.
Áradoztam a lakásotokról is apának,annyira nyugodt,barátságos,pont az én ízlésemnek való. Kép
Üzenem minden irigykedőnek,hogy a túrós isteni volt!!!És bodzaszörpöt is ittam. Kép Hátha...

Ricsi:nagyon köszönjük a képet,szépek a lányok! Kép

Zsuzsa: Az a lényeg,hogy bízol magadban,akkor menni fog! Kép

Panó:lehet,hogy nekem is busszal kell mennem majd a CTG-re,ráadásul gyerekekkel,de remélem,hogy meg tudom oldani másképp,mert azért én már nem szívesen utazom ilyen melegben egyedül.Kép

Dzsungelcsiga:sajnálom,hogy az utolsó heteid így teltek,holnap nagyon drukkolok neked!Vigyázz magadra,és valakit értesíts,ha megvan a baba!Puszi Neked!

Szöszi:mi a baj? Mitől rossz a kedved? Vagy csak úgy rád jött? Én meg már mondtam is Borinak és Orsinak,hogy lehet,hogy Te vagy a következő!Fel a fejjel! Kép
Chellonak jobbulást!

Lino:érdekes,hogy ma Dorka se nagyon akart aludni.Mondjuk így legalább lehetett dajkálni! Kép

Orsikám! ne lődd le a poénomat holnapra,légyszííí!
Olyan jó volt látni téged is,és nagyon örülök,hogy megismerhettem a párodat.Tök ari,és közvetlen pasi! 1 perccel kerültétek el egymást az én drágámmal! Pedig szívesen bemutattalak volna Titeket egymásnak! De ami késik,nem múlik remélem!
Még egyszer nagyon köszönöm a fuvart,egyedül gázos lett volna!Mire hazaértünk,már elég szarul voltam,úgyhogy le is feküdtem rögtön!

Linda: ???????Aggódom!

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

SziasztokKép

Na, en is megjottem nagy sokaraKép Azert csak most, mert miutan hazaertunk Boritol, megebedeltunk es en teljesen lemerultem, de olyan szinten, hogy alig birtam a szememet nyitva tartani. Le is doltem es aludtam egy jotKép A szupi agyikonkban vegre!!!Kép Aztan, hogy felkeltem ramjott a dinnyezhetnek es mikozben visszaolvastam a tegnapi es mai esemenyeket dinnyezgettem, amit nem birtam abbahagyniKép Ugyhogy e miatt a visszaolvasas egy csoppet elhuzodottKép

Amit gyorsan ide akarok irni, hogy reggel meg annyira nem voltam magamnal, hogy beirtam a 35-ot, pedig az csak holnap leszKép Ugyhogy ma meg csak 34+6 vagyunkKép

Bori
Koszonjuk a vendeglatast, nagyon jol ereztuk magunkat! Dorka tunemenyes!!! Es Te is annyira szep vagy, orultem neki, hogy ilyen jol neztel ki es rolad tenyleg nehez elkepzelni a depit, annyira mosolygos vagy! A turos suti eszmeletlen finom, sajnos be kell potyognod ide megint a receptetKép
Viszont eljottunk es akkor vallottam be magamnak, hogy en meg sem fogtam a picurit, olyan kis torekenynek nezett ki, hogy nem mertemKép Aniko bezzeg olyan kis rutinosan tette-vette. Azzal nyugtatom magam, hogy neki azert mar volt 2x ilyen pici babajaKép De nem tudom mi lesz, nem merem majd megfogni a sajat kisbabamat??? Vagy vele majd mas lesz? Meg hat ugye meg kell fogniKép Olyan benanak erzem magam, most egy kicsit ugy beilyedtem, nem is a szulestol, hanem hogy mi lesz majd utanaKép Felek, hogy benazni fogokKép
Szoval megegyszer koszi, hogy ott lehettunk es nagyon jo volt mar vegre talalkozniKép Sok puszi Nektek es kitartas a szopcsival!!

Aniko
En is nagyon orultem, hogy vegre megint talalkoztunk es olyan jol ereztem magam! A paromert koszi, szerintem is egy cuki pasi, azert is szeretem, mert mindenkivel rogton olyan kozvetlen es tokre megtalalja a hangotKép Es ot altalaban az emberek mind szeretik, valahogy olyan stilusa vanKép Nem ugy, mint nekemKép
( Es ez most nem vicc voltKép)
Gondolom, hogy rosszul lettel, most en is nagyon nehezen birom ezt a meleget, kene valamit pakolasznom itt a konyhaban, de nem birom ravenni magam, csak pihegek itt a csekelyke 80 kilommalKép De arra jo, hogy hatha leizzadok 1-2 kilotKép Ez csak vicc voltKép
Szoval szuper jo volt talalkozni es ugy orulok, hogy nem lakunk annyira messze egymastol, majd babasan is ossze kene jonni, mindenkeppen! En eleve nagyon menokes vagyok, ugy tervezem, hogy nem nagyon fogunk itthon ucsorogni Gergovel, remelem o sem fog ellene tiltakozniKép
Annyira jol allt a kezedben Dorka, nagyon edes babaKép En nem mertem megfogni, foleg hogy lattam Karcsit mennyire felt, hogy ilyen picike, o is alig merte fogni! Nem tudom milyenek leszunk a sajatunkkal? Azert remelem ez hamar el fog mulniKép
Megegyszer oriasi puszi Neked, pihengess es nagyon vigyazz magatokra! Ez a korhazba buszozas nem tunik tul jo otletnek! Nagyon meleg van am!
Holnap megvarom, hogy Te legy az elso, jo? De akkor nem am 10-ig varni!!!Kép
PusssssszKép

Ja, es meg mielott bepotyognem amiket jegyzeteltem:
KESZ VAN A TERASZUNK!!!!! KépKépKép
Ha ezt elkuldtem, akkor csinalok egy kepet es felteszem nektek! Este olyan isteni ido van itt, ma ki fogok ulni es igaz nincs cseresznyem, de megeszek egy szelet dinnyet ott kint, az is megtesziKép Es akkor el fogom hinni, hogy vegre van teraszunkKép

Jerry
Tetszik a szulesi tervesKép

Suncsi
Kakis sztoriKépKépKép

Pano
Ne legyel rossz kedvu! Kuldok vidito-puszikat, jo?Kép
Jogsit elinteztuk, 10-12 nap mulva lesz meg, addig azzal a papirral fog vezetni a parom, remelem a rendorok elkerulnek minket!

Zsuzsa
KosziKép Szegeny kis EdinaKép
Hogy erted, hogy igencsak erdemes odafigyelni? Meg kene ilyedjek, mert ezek esetleg jelek? En meg nem nagyon erzem ezeket komolynak! Szerencsere most megint sokat tudok itthon pihenniKép

Na, iszonyat sokat ultem itt, mar nem birom, most megyek!
Azert ma meg jovokKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
34+6 Kép

avocado

Jaj, elfelejtettem!

Timi es Ricsi
Gratula a tunder kicsi Lillahoz, nagyon edes a kepenKépPuszi az egesz csaladnakKép

Linda
Merre vagy? Ugye minden rendben?

Orsi

avocado

Félkezes gépelés...

Szia lányok,
Zsuzsa,
mi Danival használtuk a G.w-t, és a Sab Simp-t is. Néha bejött, néha semmi sem használt. Dorka egyelőre nem tűnik hasfájósnak, istenieket tud rotyizni, főleg ébredés utánKép
A kakija most elég érdekes egyébként, azt hiszem azért, mert főleg az előtejet szívja csak ki, nem a zsírdúsabbat.

Most próbálom telefonon elérni az egyik szopt.tanácsadónőt, aki állítólag házhoz jön. Egyszerűen nem tudom így tovább csinálni, eszméletlen fájdalmas, és a babánal sem jó, mert nagy munkával alig szív le valamennyit...Most az előbb 50 gr-t szopizott, be is aludt tőleKép

Ezt a nőcit még megpróbálom, és utána lehet, hogy "feladom", marad a fejés+üvegből etetés. Nem hiszem, hogy ezt az állapotot muszáj így erőltetni: Dorkámnak sem jó, mert alig kap valamit, nekem sem, mert kegyetlenül fájdalmasKép

Anikó, Orsi,
Nagyon jó volt veletek találkozni, annyira örülök, hogy össze tudtuk hozni! KépKépKép

Most lelépek, mindenkit ölelek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Orsi!
Ne aggódj, a saját babádat egészen biztos meg mered fogni! Muszáj lesz!

Anikó!
Én szerencsére fizikailag jól vagyok, azért merek egyedül buszozni! De te tényleg jobban tennéd, ha nem egyedül mennél. Mikor mész?

Bori!
Sajnálom, hogy megint gondjaid vannak a szoptatással!Kép
Viszont hogy ne kelljen fáradnod az újbóli bepötyögéssel bemásolom ide a túrós sütid receptjét!

Maci, Orsi és aki még kérte!
Bori sütije:

Bólyi túrós

25 dkg rétesliszt
22 dkg porcukor
1/2 cs. sütőpor
50 dkg túró
citromhéj
1 cs. vaniliás cukor
10 dkg vaj
2 tojás
2 dl tej
félcsipet só

5 dkg vajat szétkenek a tepsi alján, egyenletesen elosztva. A lisztet, porcukort, sütőport összekeverem, a fele keveréket egyenletesen rászórom a vajra (én szitálni szoktam, mert szellősebb lsz így). Erre kézzel rámorzsolom a túrót, ezt megszóróm vaniliával, citromhéjjal (biztosan elbírja a mazsolát is), erre rászóróm a lisztes keverék másik felét is. A tejet összekeverem a két egész tojással, sóval, egyenletesen ráöntöm a sütire, erre pedig rádarabolom (kiskanállal szoktam) a maradék 5 dkg vajat, főleg arra a részre, ahonnan a tejes keverék leszaladt.
Sütőt előmelegítettem már kb.170-180 fokra, és a forró sütőbe teszem be a tepsit, kb.40 percre. (Én légkeveréssel csinálom.)

Buktató: ha nem jól osztod el a lisztes mixet az alján, akkor sütés után is ott marad egy kis száraz rész, ezt tálalásnál le lehet kaparni. A tetején lévő lisztes keveréket pedig (ahol száraznak látom)a sütési idő fele táján kicsit villával elegyengetem, hogy az olvadt vaj "elnyelje". Egyébként tényleg nincs tíz perc az előkészítési idő, már a második alkalommal rutinból megy! (Tepsi méret hagyományos, kb.5 cm-es fallal.)

Panó
panó

Lino: Edina is megszülte a termést Kép És azóta evett egy jót, majd ő is szunyál megint.
Én meg kihasználtam az alvását du. Vasaltam, takarítottam, ...

Orsi: terasz Kép
Akkor jó! Pihenj csak sokat, és várat még magára az a legény Kép

Bori: megértelek, márcsak azért is, mert ha nem szív rendesen állandóan mellgyulladásoad lesz, és nem állhat az ember napja abból, hogy egész nap a mellén lóg a gyerek. Van, aki alkalmas erre, és van, aki nem! De próbáld meg még a házhozjövő szolgáltatást. Én is megtenném a helyedben! Én lehet, hogy nem vagyok annyira lelkes, mint te, de én is fenntartásokkal venném a hétfői tanácsokat!
Én ezt a Sab Simp-t nem is ismertem eddig!
Milyen az olyan kaki??? A lényeg, hogy van!!!

Beszéltem Chelloval. Fáj a pocija, de vele van már Noémi, és jó baba. Ma már sikerült zuhanyoznia is, és elégedett a (fizetős) szobájával. Előteje van, és már hőemelkedése is. Kép Reméljük csak a tej miatt! Holnap délelőtt megy a tejgyűjtőbe, és segítenek kifejni neki. Csak az ott lefejt tejet adhatja vissza a lánykának, a szobában lefejtet nem! Kép
Hazajövetele hétfőn vagy kedden lesz!

Zsuzsa
zerko

Orsi:Nekem bejön a stílusod! Kép Kép Kép
Lindával SMS-eztem,nincs baja,csak nagyon depis,de megpróbál este jönni.Kép
Babás találkozóban benne vagyok,de tudod,hogy én nem tudok vezetni,úgyhogy én nem biztos,hogy csak úgy meg tudlak látogatni.Esetleg családostól,de az is jó,nem?Kép
Holnap majd igyekszem! Kép
Terasz Kép
Úgy látszik,nem lehet elfelejteni,hogy lehet egy babát fogni,pedig azt hittem,hogy majd bénázni fogok ennyi idő után.Mindenesetre megnyugtató volt a mai nap. Kép
A sajátotok azért más lesz,mert muszáj lesz megfogni.Én a fiamnál pánikoltam be az első nap,amikor hazamentünk,és meg kellett volna fürdetni.Sírógörcsöt kaptam,de a párom megnyugtatott,és nagy lelkinyugalommal megfürdette a picurt.Olyan természetességgel fogta meg az első pillanattól,hogy csak néztem.Kép
Kb.három órája szemezek a vasalóval,de nem bírom magam rávenni.
Most nézem,hogy jövő héten enyhébb idő lesz.Kép

Panó:14-én megyek laborba a kórházba,aztán vagy még azon a héten,vagy azután CTG-re.
A párom mindent megtesz,hogy el tudjon vinni,de most tuti nem fog menni,mert neki is dokihoz kell mennie pont aznap reggel.Kép
Érdekes,hogy az első két terhességnél nem volt ilyen gondom,úgy látszik,tényleg öregszem. Kép
Köszi a receptet.Kép

Bori:remélem a tanácsadó tud segíteni.Majd mesélj!

vakili

Zsuzsa!
Akkor megint jól kipihented magad? Kép
Chello ,szegény. Kép
Edina termése Kép

Anikó
vakili

Zsuzsa!
Köszi a beszámolót Chelloról!

Anikó!
Dehogy öregszel! Csak úgy látszik igaz a mondás, miszerint minden terhesség más. Bár nekem az enyémek eddig egyformának tűnnek. Pedig én se fiatalodok!

Puszi!
Panó
panó

Pano
Koszi a receptet, mar el is mentettemKép Jovo heten, ha jon haza Anyukam a nyaralasabol meglepem veleKép

Zsuzsa
Chellonak nagy gratula megegyszer es sok puszi melleKép Koszi, hogy hoztal rola hireketKép

Bori
Remelem sikerul osszejonni a tanacsadoval es segiteni is fog! De szerintem teljesen igazad van, hogy ha nem javul a helyzet, akkor folytatsd, ahogy mind a kettotoknek a legjobb! De remelem sikerulni fog! PuszikaKép

Aniko
Koszi, nagyon aranyos vagy!KépKépKép
A babas talalkozot meg osszehozzuk, ahogy eppen megy, en is megyek majd kocsival es Te is johetsz a teljes pereputtyalKép Mar ugyis szeretnem megismerni eleted parjatKép Szuper pasi lehet, ahogy irtal rola!Kép
A jovo heti enyhules szuper lenneKép

Aniko, Bori
At is lapoztam a katalogust es egy csomo helyen behajtogattam, jelolgettem tok ari dolgokat!Kép Van egy csomo teknosos cuci-muci, annyira edesek!Kép Gergonek meg kozvetitettem, hogy "na ezt is meg fogom neked venni, meg azt is"Kép Annyira szeretek vele beszelgetniKép

A fenykepet meg nem csinaltam meg, kell hozza a parom jo szeme, hogy igazan visszaadja a kep az eredetitKép
De igerem ma megleszKép

PusssszKép

Orsi

avocado

Na, megiscsak sajat akcioba fogtam fenykep teren, mert a parom es Apukam meg mindig szerelnek, ugyhogy nem vartam ra tovabb, megcsinaltam a fotokat egyedulKép Ugyhogy bocsi, ha benak lettekKép Csinaltam egy csomot, remelem nem baj, ha felteszem mindetKép

PusziKép

Orsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Eloszor uresen csinaltam, de aztan kipakoltuk a butort is, azert van annyira egy kupacban, mert meg csak ott sepertem le a forgacsotKép

avocado

Sziasztok!

Bori!

Melyik tanácsadót hívod? Rózsa Ibolyát vagy Ungváry Renátát? Vagy mást?

Dzscs!

Szurkolok neked holnapra! Altatás vagy spinál vagy epidurál lesz?

Bocsi, megyünk fürdeni.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!
Köszönöm a biztatást, rámfér Kép Utoljára az államvizsgám előtt izgultam ennyire...
Sztem holnap bezavarom a páromat ide, ő majd beszámol, hogy sikerültek a dolgok.
Aztán majd én is jelentkezem, ha hazajöttünk, addig mindenki vigyázzon magára, babázzon/szüljön ügyesen.
dzscs

ui: Zita, spinál lesz, bár nem tudom, jó-e ez nekem...
dzsungelcsiga

Panó: Kép

Orsi:A lottó ötöst is megrendelted a vásárláshoz?
Kép
A terasz tényleg nagyon szuper,remélem egyszer én is kipróbálhatom.Kép

Most jöttünk fel,a gyerekek görkoriztak.5 perc alatt úgy fújtattam,mint egy igás ló.Pedig szép lassan sétáltunk.Mi lesz még velem 5 hétig? Kép
Nem is meséltem Nektek,hogy hétvégén megnéztük a Shrek 2-t.Nagyon aranyos.Kép

vakili

Aniko
Huuu, mozi!!! En is ugy szerettem volna eljutni vegig a terhessegem alatt, de most mar nem merem bevallalni, mert neha vannak helyek, ahol keptelen vagyok hosszabb ideig ulni es nem akarok ott zavargaszni a moziban, hogy ki-be maszkalokKép Majd egy jo par honap mulva, talanKép
A lotto otost?KépKépKép Szerencsere van meg egy kis boritekom, ahol volt felreteve a baba cuccaira penz, az szent es serthetetlen, remelem eleg lesz, mert ugye tudod az anyagi helyzetunket tegnap otaKép
Fujtatas: nem is csodalom, ilyen melegben! Ovatosan gorkorizzKép
Terasz: koszi, szerintem is tok jo lett, igaz meg le kell majd kenni olyan szinure, mint a hazon az ablakok, zsalugaterek, de hasznalni mar igy is lehetKép Es en is remelem, hogy ki fogod probalni!Kép

Dzscs
Oriasi drukk neked holnapra! Ugyesek legyetek es ne izgulj!Kép

Na, megyek kivegzem a maradek dinnyet, nehogy holnapra megromoljonKépKépKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
34+6

avocado

Sziasztok

Meg csak most lett kicsi idom irni.

Bori
Nagyon sajnalom ezt a szoptatas dolgot, gondolom borzalmas lehet, de le a kalappal elotted, hogy mindent megprobalsz. A csaladod tenyleg szuperKép. A kepen nagyon csinik vagytok. Rajtad meg igazan nem latszik semmiKép. Anyukadnak boldog szulinapot!
Biztos nagyon fog orulni a gepnekKép.

Timi-Ricsi
Tenyleg annyira aranyos ez picilany, es milyen nagy szemekkel tud nezniKép.

Zsuzsa
Ne dolgozd mar tul magad, ,ha jol ertettem nem fenyeget az a veszely, hogy valaki megcsinalja helyetted a hazimunkat, inkabb aludj picit amikor Edina is alszik.
Kulonben minden ejszakara be van tervezve a szulesKép. Azert meg tudok varni, csak azt szeretnem, hogy meglegyen mire anya jon.

Dzscs
Nagyon szurkolok holnap jo, hogy bejelentkeztel, mert mar idegesitett mi lehet veled.

Nanda
Te merre jarsz, szerintem mar babazolKép.

Pano
Pontosan mekkora az a hagyomasnyos meretKép. Le mered? Nem surgos, mert eloszor turo kell szernem, azt meg azt hiszem csak anyukam tud ide roppenteni 15-enKép. Marmint tepsi meretKép
Felujitas?

Orsi
Nagyon szep hazikotok van, tudod en meg nem is lattam kepeket. Csinik vagytok Anikoval egyutt, ra is csodalkoztam a ruhaitokra, nekem nincsenek ilyen hagyomanyos kismama ruhaimKép.

Lino
Koszi a szurkolast, csak azon rimankodom, hogy tenyleg meglegyen 15-ig mire anya jon. Itt nem inditanak meg szulest, csak kizarolag 14 nappal a kiirt idopont utan, illetve, ha gond lenne. Ugyhogy legrosszabb esetben 2 es fel 7 meg, ami persze nem annyira hosszu, csak akkor anya nem tud annyit babazni es aug. 12-en mar megy is vissza, mert dolgoznia kell.

Egyebkent annyira lent van a baba feje, hogy szinte alig tudok jarni, mindig azt hiszem, hogy bepisilek amikor felallok, vagy setalok, annyira tud szurkalniKép. Vizesedes nagyjabol elmultKép, ja es amikor ulok beterpesztveKép akkor szabalyos fajasaim vannak !Holnap megyek az utolso vizitre a vedonohoz. Szerdatol mar a korhazba kell jarnom 2 naponta viz, mehlepeny vizsgalatra, ha nem indul be a szules huvely tablettaval, vagy zselevel rasegitenekKép. Remelem erre nem kerul sor!

Bellana
Ugorj csak ki a depibol gyorsan!

Szoszi
Jol van latom meg egyben vagytok, Te is probalj meg vidamabb lenniKép.

Lanyok
Nem szemrehanyas, de Sorayanak senki sem valaszolt, en tudnek ugyan, de mi telefonon is beszelunk, es a Ti velemenyetekre, tapasztalataitokra volt kivancsi.

Most megyek megnezem apa hogy all a szekreny szerelessel.

Puszi
reggel jovok.

Ps.
Nem osztunk ermeket az esti hozzaszoloknak isKépAgi is csokjait kuldi!
Ildiko
salla

Sziasztok!

Timi, Ricsi: nagyon édes a kislányotok, szerintme hatalmas szeme lesz! Kép Nagyon mosolygós arca vanKép

AnitaBori: látszik, hogy a lányok feldobtak, jól nézel ki!!!! Milyen Olympust vettél? Az enyém is 3,2 megapixeles és 10-szeres optikai zoomos, imádom!!!! Biztosan jó ajándék lesz anyukádnak! Olyan ritka az ilyen anya, segít neked, miközben dolgozik is!!!

Panó: hogy hogy nincs neve a babócának?????

Dzscs: drukkok mennek a holnapi napra! Muszáj holnap elindítani a szülést, még nem tudsz kialakudni egy kis időt, főleg, ha te is úgy érzed, hogy még várni szeretnétek? Vannak méf homeopátiás szerek, amikkel próbálkoznak fordítgatni babákat, meg csomó tornagyakorlat, ami segíthet! A barátnőmnek a kisbabája csak a szülés előtt 2 nappal fordult be, addig haránt feküdt, szerencsére nála kivárták a dokik, hogy megforduljon magától a baba. Nem akarlak idegesíteni, ha a dokid szerint jobb a császár, akkor persze fogadd el és örülj a holnapi napnak, mert végre a kezetekben lehet a babád!!!! Kép Kép

Szöszi: biztosan az időjárás miatt van rosszkedved, a férjem is depis, nálunk a férjem terhes az egész terhességem alatt Kép Már röhögünk, hogy mindig ő van rosszul helyettem! Most már van dokid, legalább emiatt nyugodj meg! Nekem túlhordást jósolnak, így én nem készülök szülni.

Lino: nagyon rendes férjed van, kár, hogy jövő héten már dolgoznia kell!

Orsi: nagyon szép a ház és a terasz, igazi új szaga lehet! Kép

Ma voltam uh-on és dokinál, az uh-os mindent rendben talált (méhlepény, köldökzsinór áramlás vagy micsoda, magzatvíz), sőt szerinte még van idő jócskán. 2900 g -nak saccolta a gép a babát és a fejkörfogat még csak 30,2 cm, tehát még picike, ahogy a dokim és a szülésznőm is mondta (mondjuk én is 2,9 kg-val születtem)... Méhszáj teljesen zárt. Abban maradtunk a dokival, hogy júl. 26.-ig nem bántjuk a babát (júl.17.-re vagyok kiírva), utána meg újrabeszéljük mi legyen... Örülök, hogy nem akar sürgetni.

Az én férjem már teljesen idegroncs, ma pl. hajnali 2-óta fent volt, nem tudott aludni, nem tudom, mit csináljak vele, annyira ideges a szülés miatt... Dórinál éppen külföldön dolgozott, így éppen, hogy hazaért a szülésre, most neki nagyon fura ez a várakozó állapot...

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Soraya!

Őszintén szólva én sem tudom milyen az igazi jóslófájás, szerintem a keményedésektől az igazi görcsökig változik a fájdalmi szintje. Menzeszre biztosan hasonlít. Nekünk azt mondták, hogy akkor tudjuk eldönteni, hogy igazi fájások vagy jóslók, hogy a jóslók egy zuhany és egy meleg ital után elmúlnak, nem rendszeresek...
Látod én másodszorra szülök, mégsem vagyok mindennel tisztába... Kép

Jó éjt!
Zsuzsi
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?