Jó reggelt,
Hát borzasztó hideg van, rendesen fel kellett öltöznöm, meg Danit is beöltöztetni mint télen, nem is tudom, hagyjam-e a földön csúszni mászni
Kiscsikó, én amikor először írtál a képküldésről, még akkor küldtem nekik képet, de én azóta sem kaptam meg a mintát, szerinted felhívjam őket vagy írjak nekik? Néztem a honlapototkon, de nem találtam a mozaikos képet. Hol nézhetem meg?Mindjárt én is el kezedek egyet csinálni:)
Ante,
Nem semmi Lidi, nagyon ügyes már ő is.

))
Tegnap a dokinő ott nevetett, hogy nehéz dolgom lehet Danival, mert egy pillanatra sem maradt nyugton, megvizsgálni is alig tudta, ráadásul Dnai nagyon erős gyerek nehéz lefogni őt, hogy nyugton legyen.
Tinu, nekem most azt mondta, hogy nem látja már a kancsalságot rajta.

))
Viszont megállapította, hogy a hónapok óta az ajka alatt lévő folt, az allergia, ezt már eddig is mondta, de nem tulajdonított neki jelentőséget, mert mindig viszonylag szép volt, most viszont nem kentem be és rögtön feltűnt neki.
azt mondta, hogy a cumitól lehet, meg esetleg műanyagtól, vagy azok festékeitől, és hogy vonjam el ezeket a játékokat első körben. Na az a vicces, hogy én meg inkább azokat preferáltam, mert az nem szőrös és nem nyeli le a szöszöket. Ja meg hogy necumisüvegből igyon most már, hanem üvegpoharat próbáljam ki.
És végre elértül a 8 kg-ot!!!
Zsuzsu, Fanni még mindig olyan igazi nőci, remélem ilyen is marad.

))
Köszönöm a szekrény dícséretet, mág csak énpakoltam bele, meg Dani felelleges pokrócai ágyneműi vannak benne.
Kata jó is a gardróbszoba, én is ilyenről álmodom, bár nekünk is van ilyen, de mi azt másra használjuk, mert nem ideális a helye, nem szoba mellet van:)