2003.08.12 08:47
2003.08.12 08:56

Nagyon drukkolok Deának és Szisznek!!! És persze a többieknek is
De ők most valahogy nagyon eltűntek...
Nálunk a férjem volt vőlegény, mikor megismerkedtünk, de hamar rájött hogy én vagyok az igazi
És persze nálunk is akadtak olyan kedves ismerősök akik azt jósolták hogy nem lesz hosszútávú ez a kapcsolat, és mégis
Remélem a jövőben is ilyen boldogok leszünk, mint most!
) már nagyon együtt vannak és ráadásul rengetegen. Én őket is rendszeresen olvasom, de ha lemaradok, akkor már nem is tudok visszaolvasni, annyira pörög az a topic. 2003.08.12 19:24
Mi is csak gyarapítani tudjuk a sort: 9 hónapos ismeretség után volt az esküvő. Mondjuk nálunk nem is nagyon hangzottak el olyanok hogy elkapkodjuk a dolgot, sőt... A szüleink már fél év után kérdezgették hogy ha annyira komolyan gondoljuk a dolgot, miért nem házasodunk össze? Ja, mondjuk ez akkor volt mikor bejelentettük hogy úgy döntöttünk gyereket szeretnénk
Aki persze jött is azonnal, kicsit sem váratott magára, akárcsak most a hugicája. Ezután majd jó lesz igencsak vigyázni
Na de utána irány az új topic, aztán mindenki áradozhat a saját babájáról
2003.08.12 19:43
Azért megpróbálom bepótolni.
), de szerencsére nálunk van apóspajtás is, ezért nem akaszkodik ránk, és három hetente egyszer egész elviselhető, főleg, hogy ő is a jobb arcát mutatja ilyenkor. Régen volt nehéz, amikor a párom még otthon lakott. A legnagyobb gond vele az, hogy azt gondolja, hogy mindig neki van igaza, más véleményét át sem hajlandó gondolni. De erről ennyit, hátha majd idővel megjavul. (Reménykedni mindig lehet.
)
(Lehet, hogy anyóssal is ezért vannak gondok, mert még 18 éves gyerekként ismert meg, és azóta is annak lát.)
2003.08.12 19:48
. Amúgy nekem ( vagy csak én nem vettem észre) észrevehetetlen volt a nyákdúgó eltávozása, egyből a magzatvíz folyt el...
.Ezért volt jó, hogy hipp hopp gyorsan jött. Amúgy tényleg van valami Murpy tv-ben, hiszen nálam sem volt otthon éppen senki, mikor a mvíz elfolyt, pedig előtte minden percben volt velem vki. de szerencsére a párom is gyorsan hazaért, és mindenki időben értesült a dolgokról
.
.Tényleg nagyon jó csapat jött össze, és azért is jó, hogy nem vagyunk olyan túl sokan és nyomon tudjuk követni , hogy mi is lehet másokkal
és figyelünk a másikra!
.
) De tündéri volt Robikám csini binin, hiszen a kórházban csak "ócska" ruhákat adtak szegényekre és teljesen ki volt virulba az új ruciba
.
.
.Vigyázzatok nagyon magatokra és a bébire!!!!
( 2500 volt a kórházi súly és 50 cm-rel hoztuk ki).Na és persze gyönyörű
és imádom!!!!
2003.08.12 21:19

2003.08.13 08:16

Már nem láttam fél éve. De olyan jó érzés hogy vannak barátok / barátnők, akiket érdekel a baba dolog is... Mert nem tudom ti hogy tapasztaltátok, de nekem van olyan barátnőm, akivel sajna eléggé megszakadt a barátságunk, jó ha havonta egyszer-kétszer beszélünk, szinte nem is találkozunk (előtte napi szinten mentek ezek a dolgok). Tudom hogy ez valahol várható volt, nekik még teljesen más az életük, csak a bulik töltik ki az életüket, eszükben sincs még családalapításra gondolni. Nekem meg ugye 180 fokos fordulatot vett az életem, és még ami ezután jön
Szóval nem könnyű ezeket a barátságokat fenntartani, ápolni. Persze emellett én úgy gondolom hogy ami igazi, és mindenkinek fontos, arra jut idő. Bocsi, hogy ez jutott most eszembe, csak néha elszomorodom mikor erre gondolok. 
De azért az 56os ruhák jók még rá, ugye? Én télre szeretnék rendelni az Ottoból, de annyira nem tudom hogy 62est, vagy már inkább 68ast kérjek. De azt hiszem az utóbbit választom, legfeljebb egy picit felhajtom majd őket
a szemem miatt, de én nem is bánom. Azt hallottam hogy senki nem bánta még meg hogy kért, és a végén a kitolásnál (megfelelő adagolás mellett) ugyanúgy tudsz közreműködni a hiedelmekkel ellentétben.
De persze anélkül is lehet szülni, csak nézd meg Anitát
2003.08.13 09:10

Ha már meglesz a baba utána is figyelned kell rá vagy ez csak a terhesség alatti időre vonatkozik?
és utána teljesen természetes volt, hogy jött az eljegyzés és az esküvő.
Bár napi kapcsolatban nem vagyunk, de pár hetente találkozunk és egy jó nagyot dumcsizunk. A régi nagy bulizós társaságomtól már rég elszakadtam, amikor a férjemmel megismerkedtem. Azóta egy kicsit be is vagyunk gubózva, de nem baj nekem ez tökéletesen megfelel. Úgyis muszáj volt spórolni, hogy tudjunk lakást venni, amúgy meg már kiszórakoztam magam.
2003.08.13 09:25
2003.08.13 09:27
Mi három év után házasodtunk össze (előtte 2 és fél évig együtt éltünk), főleg azért, mert már szerettünk volna kisbabát, meg az új lakás vásárlása miatt (ez utóbbi elég prózai ok, de tényleg több kedvezmény jár a házasoknak). Amikor megvolt az esküvő időpontja, gondoltuk, akár próbálkozhatunk is a bébivel (számos kolléganőm évek óta próbálkozott hiába és én sem tudtam mire számíthatok). Szerencsére az első próbálkozásra sikerült!
Így az esküvőn már két hetesen ott lapult a pocakomban a kicsike.
Persze akkor még nem tudtam, éppen aznap kellett volna megjönnie, gondoltam, az izgalmak miatt késik.
Ittam az esküvőn egy kis pezsgőt, meg kevés vörös bort, később meg nem győztem aggódni, hogy nem ártottam-e ezzel a babának.
Hülyeség, de a ruhák vásárlásánál nem mertem pl. sárga színűt választani, inkább maradtam a semleges színeknél: fehér, világoskék, halványzöld.
Hát lehet, hogy mégiscsak megkérem anyát, hogy az első napokra is jöjjön...
Szegény Robika.. Hát nagyon rossz lehet tehetetlenül nézni, ahogy sír.

2003.08.13 15:23
Nem merjük teljesen kiköltekezni magunktat, most hogy jön a kis Bogyóka
Egész este ezen törtük a fejünket...
Nagyon nehéz elcsalni hozzánk, de a babó miatt tudom hogy bírni fogja
)
Ha nem akkor bocsi;) 2003.08.13 19:17
. 2003.08.13 20:03
Meg persze téged is, hisz tapasztalatból tudom hogy nem könnyű egy hasfájós babával. Az én Pindurom ugyanígy szenvedett az első 1-2 hónapban, bár talán nem ennyire mint a te pici fiad.
2003.08.13 20:09
. 2003.08.14 08:32

2003.08.14 08:52
Mi lesz otthon ha vmi gond van? Nekem semmilyen tapasztalatom nincs!!!Kezdek beparázni. Én lehet, hogy foglak hívni! 2003.08.14 08:59
(Nem volt ciki, de persze egyből mondtam, hogy szülés utánra kell.) Betétből extrát kértem, de látom a szuper nagyobb lett volna. Most már mindegy, legfeljebb ha kell vetetek majd a nagyobból is, de mondjuk ennek is brutálisan nagy a mérete. Vettem még Garmastan kenőcsöt és papír Wc ülőkét is, bónuszként meg kaptam egy Baba Patika újságot.

2003.08.14 09:52
2003.08.14 09:57
Elfeledtem, tegnap volt utoljára. Maradnak tapasztalt anyukák. Ami biztos és nyomatékosan mondta nekem is, hogy ha teát édeskömény, názs ill. más teát is főzök, gyenge legyen és soha ne adjak sokat! A babónak már így is hat és nem rosszabbítja a helyzetet. Megpróbálok utána olvasni valahol, hátha találok cikket addig neked! 2003.08.14 10:13
.Hát ezt sem mondta senki anno.
. 2003.08.14 13:13
Mert errefelé borzalmas a hőség.
Igaz, egész délelőtt úton voltunk, ma fogadott az ügyvédnő+mindenfelé intézkedtünk.
Nekünk nagyon tetszett! A férjem ma is azt mondta, hogy minden héten elmenne ilyen előadásokra.
Jó fej ez az orvos, pedig előtte voltak előítéleteim, mert az első két alkalommal hozzá mentem vizsgálatra és rákérdeztem a szülés árára... Hát elég húzós összeget mondott, így inkább olyan orvost választottam, akinek nincs "fix tarifája". Több embertől hallottam, hogy imádja a pénzt, de úgy tűnik ettől még jó fej.
Később megnéztük a szülőszobát, nekem nagyon bejött! Vera, te láttad már? Azt mutatták meg, ahol a vajúdómedence is van. A félhomály is tökéletes.
Nagyon barátságos, remélem a másik kettő is ilyen. Azok foglaltak voltak, éppen szülések zajlottak.
Mi van akkor, ha egyszerre több mint három nő szül??? Egyébként nagyon megnyugtatott a látvány, azt hittem, sokkal ridegebb az egész. Vera, lehet, hogy a 38. héten már szülni fogsz?
Neked hogy tetszett tegnap? 2003.08.14 15:46
Pedig reggel úgy tűnt, meg a tvben is azt mondták hogy jön a hidegfront
Helyesbítek: dögmeleg van még mindig
De utána nagyon tetszett.
2003.08.14 17:26
A férjem volt az, aki rákérdezett a 4D UH-ra az orvostól. Annyira meglepődtem, mert előadás előtt cukkoltam a folyosón, hogy majd kérdezhet is, ő meg hevesen tiltakozott.
2003.08.14 20:11
2003.08.15 07:18
Nekem is azt mondta az orvosom hogy szülhetek hüvelyi úton, de ráírta a kiskönyvem elejére hogy -5,5 EDA. Ez gondolom azt jelenti hogy csak azzal szülhetek, és ha ő esetleg valamiért nem lenne majd ott, ezt a többi orvos is tudja. Mert egyébként úgy tudom hogy nem nagyon szeretik "csak úgy" adni. (Mondjuk bennem felmerült hogy mi van ha már nincs rá idő, mert esetleg későn érünk be?)
2003.08.15 09:21
) 

2003.08.15 09:26
2003.08.15 09:31
2003.08.15 09:53
2003.08.15 10:07
.
.
.Robika meg itt szunyókál mellettem
. 2003.08.15 12:48
- látok azért itt is ismerös neveket!
2003.08.15 14:18
mivel már én is türelmetlen vagyok, pedig mi még csak a 34-ben vagyunk.
2003.08.15 14:55
2003.08.15 17:30
.
.
! 2003.08.15 18:50
2003.08.15 19:25
2003.08.16 12:08
Nagyon köszönöm! Kipróbálom, csak előtte meg kellene vennem valahol.
Vele úgyis mindig csak baj lesz
Persze most móka, de tényleg kár aggódnod, következő alkalommal ha mész hozzá, süss neki valami szép tortát és mondd meg, hogy imádod ha valami kedves meglepetéssel mehetsz vendégségbe;) 2003.08.16 16:03

2003.08.16 16:18
2003.08.16 17:53
2003.08.16 19:27
Én pedig nagyon szeretném ezeket is kipróbálni majd, ki tudja melyik jön be. Viszont az EDAhoz is ragaszkodnék (már csak a szemem miatt is, de amúgy is
), úgyhogy még nem tudom mi lesz. A doktornőm most azt mondta hogy ne beszéljük meg előre, lehet nem is lesz muszáj az érzéstelenítés, ha gyorsan tágulok.
Azért még próbálkozom majd vele, és ha úgy alakul, gyorsan kiveszem és eldobjuk.
Ha valaki császárral szül és tudja előre (Dea
) akkor ő spinális érzéstelenítést kap. Császár után a kispapa mehet a babával, utána megmutatják az anyának is, de megszoptatni majd csak a szobában lehet, mert utána 3-4 óra mire az érzéstelenítés elmúlik. 
2003.08.16 19:28

2003.08.17 10:55
2003.08.17 12:24
Bizony, bizony, közeleg a nagy nap...
Tapasztalat ide vagy oda, be vagyok tojva azért rendesen

2003.08.17 20:07
2003.08.17 21:28
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|