. Jó, hogy ennyit írtatok, és az is, hogy nem csak kimondottan babás témákról. Előbb kellett volna reklamálnom.
Netes társkeresés az, ami kimaradt az életemből, és bár jó buli lehet, remélem már nem lesz rá szükségem. Viszont szívesen olvasom mások történeteit.
Előélet: vámügyintéző voltam 2003. júniusig, azóta pedig import ügyintéző. A főiskolán logisztika szakirányra jártam, de ugye diploma még sehol.
Nicknév: tudom, hogy nem voltam valami kreatív, amikor kitaláltam, de nem akartam olyat választani, amivel nem tudok azonosulni. Ahova csak beugrok fórumozni, ott mindig valami személytelent választok, általában az első tárgyat, amit meglátok, így volt már konvektor is a nickem. Itt viszont várható volt, hogy megismerjük egymást, és esetleg azon a néven fogtok szólítani, ezért lett a saját nevem. Bár a többségnek tudom az igazi nevét, valahogy mégis a nick marad meg bennem.
Nagia
Állítólag a zöld kaki nem gáz. Ivás nálunk úgy van, hogy szoktam kínálgatni neki a cicit, aztán vagy elfogadja, vagy nem.
Connie
Lehet, hogy tényleg a fogak miatt van, bár Vilmosom mostanában nem nyálzik annyira, de tök erősen harap. Várhatott volna még
. Ruz
Javult valamit Bendi popsija?
Vizimano
Ez az italos kérdés elég indiszkrét
. Régen a töményet szerettem, bár minőségi piákra nemigen volt pénzem. Egy darabig jól bírta a szervezetem, aztán nagyon nem.
Mikor olyan korba értem, hogy már nyíltan lehetett italozni, akkor inkább söröztem, ez a mai napig megmaradt. Ezen kívül a Camparit és a Jagermeistert szeretem, de duzzogva azért megiszok mást is. Bort akkor szoktam, ha borozós társaságban vagyok, illetve télen a forraltbort, nyáron a fröccsöt akár itthon is. Persze, most egy éve már hanyagolom a témát, szerintem még jó sokáig. Amit soha nem szerettem, azok az édes, tipikusan női italok.