Norci: Jaj, de rátok jár a rúd! Remélem férjed urad jobban van és tud a sebtől még dolgozni! Vigyázz a férfiakra otthon Te Lány!
Ha nyugtalanul alszik Vili és hőemelkedése is van, biztosan jól jön neki a kúp vagy a panadol. Remélem gyorsan kimásztok ebből a vírusból! Különben csúnya kaki lehet a gyógyszertől is.
Ne aggódj most már Norci, holnap már jobb napotok lesz!

Utólag kívánhatnék boldog névnapot, de most ez már nem aktuális
Pótoljátok be jövő héten, mikor már mindannyian jobban lesztek! Nem autósülés nélkül utazom, de néha ha valaki mellénk szegődik, akkor belemegyek abba a megoldásba, hogy ölbe veszi a gyerkőcét vagy én Dorkát. Pár métert meg lehet így tenni. Különben a Kresz szerint, ha az autóban nem lehet betenni annyi autósülést (technikailag kivitelezhetetlen), amennyi kéne, akkor a rendőrnek el kell tekintenie az autósülés használatától. Pl. 3 gyermek eseten, vagy 2 gyerek és 1 felnőtt hátul.
Andysj: köszi a biztatást, már meg is egyeztünk a férjemmel, hogy az első napot biztosan bevállaljuk a körúton és meglátjuk, hogy bírja Dorka, ha nem, akkor felváltva megyünk a programokra és vigyázunk a bázis helyen. Különben már csomó dolgot kitaláltunk, hogy mit viszünk: walkmant, hogy Süsüt tudjon hallgatni és más kedvenc dalait, könyvet, na és lehet, hogy a notebookot is (dvd-én mesét nézhessen). Tiszta őrültek leszünk.
Ma direkt voltunk Repülő Múzeumban, beültünk egy TU-154-esbe, hogy szokja Dorka a repülőt, persze eleinte félt, de aztán élvezte, főleg, hogy a pilótafülkébe is beültettük. Szóval nagyon készülünk, hogy ne legyen gond. Nem értem, miért kell mindenáron tejet innia Madinek, ha más tejterméket simán megeszi? Joghurtot szereti? Miért kell egyáltalán tápszert ennie, hiszen már elég nagy a rendes kajához, nem ? Dorka sem szereti a kakaót, ritkán iszik belőle, inkább kefírt vagy joghurtot iszik
Jó hetet mindenkinek! Talira megpróbálunk menni, igaz a parkolás kissé drága ott nekem
Üdv: Zsuzsiék

, úgyhogy tényleg vigyázni kell...