Lányok, ti mit esztek egész nap? én semmit nem kívánok ebben a melegben...
csak őszibarackot, de azt nagyon
Adjatok tippeket...léccíííííí
Pr.34+4
2005.08.02 14:30
) ez inkább olyan furi érzés
nem fájás, hanem görcsölés. Keményedés + görcsölés.
Tök bulis!!!
Viszont a derekam az fájt vele együtt! 2005.08.02 14:31
Még most is tiszta ideg vagyok.

gyalog!
Mit mocorogni?? Majd ki ugrott belőlem!!!

2005.08.02 14:36
Sok olyan jel volt eddig is az életemben, hogy a testi-lelki dolgok hogy függnek össze. Tudom, hogyha nyugodt tudok maradni, és nem pánikolok, nem rettenek meg, ha valami váratlan történik, akkor a nehézségek kevésbé lesznek nehezek. Ettől félek csak igazából, hogy hogy fogom ezeket a szitukat kezelni. Szóval én így próbálok készülni
2005.08.02 15:11
2005.08.02 15:11
2005.08.02 15:19
Próbálok rólad példát venni!
Annyira jó látni, milyen örömmel készülsz a szülésre.2005.08.02 15:33
) de azt egyáltalán nem lehet előre tudni, mit kívánsz majd akkor. Lehet, hogy pont a kádat a hátad közepére se.
2005.08.02 15:42
2005.08.02 16:32
2005.08.02 17:21
: április elején szültem, semmifajta félelmem nem volt szülés előtt, nagyon felkészültnek éreztem magam testileg és lekileg is, volt labda, bordásfal stb., minden ami manapság divatban van. Hasonlóképpen gondolkodtam, mint Te, azzal a különbséggel, hogy ragaszkodtam a kórházhoz (lentebb még majd külön kitérek erre). A lényeg a lényeg: szülés közben minden elképzelésemet feladtam, pedig a szülésznő buzdított, hogy vajúdjak labdán stb., semmi olyat nem kényszerítettek rám, amit nem akartam, de olyan, addig ismeretlen mértékű fájdalommal ismerkedtem meg, hogy örültem, hogy a nevemet el tudtam mondani. A-tól z-ig 36 óra volt az egész, én aki elhatároztam, hogy érzéstelenítés nélkül fogok szülni, az utolsó órákban már könyörögtem érte, kaptam, mindössze fél órára sajnos, mivel a fájások teljesen leálltak tőle. A baba jó nagy volt, neki a kulcscsontja tört el, nekem a farcsontom. És hálás vagyok a gátmetszésért, mert ha nem csinálják, repedtem volna, de nem kis mértékben. (jelzem, a gátmetszést se akkor, se később nem érzetem, már nem is látszik, profi munka volt) 2005.08.02 17:41
Vasárnap este és éjjel isteni hűvös lett, de reggel nyoma sem volt. Teljesen legyengít ez az idő.
Az biztos, hogy sokat segít, ha nem a várható rossz dolgokra koncentrálsz! Az előző terhességnél én nagyon sokat paráztam, de a szüléssel kacsolatban csak arra tudtam gondolni, hogy hogyan lenne jó. És minden úgy is alakult
Ha nem lett volna választott szülnőm, ez másképp lett volna. Abban mindenesetre biztos vagyok, hogy az elején az oxitocint visszautasíthatod, és minden mást is, amit nem akarsz. Még vizsgálgatni sem vagy köteles hagyni magad, bár az ember maga is kíváncsi, hol tart a dolog. Az úgyis ott dől el, hogy mi az a helyzet, amikor már nem dönthetsz, illetve amikor úgyis úgy döntesz, ahogy ők javasolják. Nagyon fontos, hogy tudj mindenről, szerintem akkor még egy esetleges császár is jobban feldolgozható, ha tudod, hogy Te döntöttél így, mert életet mentett. És az is látszik, hogy mikor komoly a helyzet, és mikor sürgős a dokinak, magánügyből kifolyólag. Az én dokim is próbálkozott kézzel tágítással / erről már írtam korábban/, és amikor leállítottam, hogy előbb beszéljük meg, majd kiderült, hogy nincs vészhelyzet, ezért nem engedtem folytatni, csak dühösen ledobta a gumikesztyűket. Ha valamelyikünk életéről lett volna szó, abbahagyta volna???
Viszont húgomnak mindhárom babánál pár nappal előbb távozott, úgyhogy erre is számíthatsz, meg arra is.
Minden nagyon rendben van, édes volt a babuci, még mindig fiú
Fura volt, hogy egész úton odáig megállás nélkül mocorgott, és ott is, mégis aludt, és alig tudtuk kimozdítani a kezét az arca elől, hogy valamit azért lássunk belőle. Ilyenkor hihetetlen, milyen pofikat vágott
Szóval ezek szerint akkor is alszanak, amikor mocorgást érzünk.
Itt vannak az adatok, én még nem kerestem vissza a Tieidet, de hamarosan az is meglesz. Mindenesetre az én babóm is kisebbnek tűnik kb két héttel:
/ Mindegy, nyaralás előtt nem árt találkozni vele.
Nagyon vártam már az augusztust, ugyanis egy éve nem volt normális fizum / Gyes /, most viszont szabin vagyok, egyből hatalmasat ugrott az összeg
Persze nagyjából előre elköltöttem már fejben, de akkoris jó volt. És kaptam egy új telefont! Apa mondta hétvégén, hogy nézzek valamit, és megvesszük névnapomra. A régi telcsim tönkrement, és szerinte hülyeség lenne megcsináltatni, a platinakártyámmal jó olcsón vehetek valami tutibb készüléket. Így is lett
És ezzel egészen jó képeket is tudok csinálni, mire meglesz a babó, talán arra is rájövök, hogy tehetem fel ide, és akkor az én kicsim is fölkerül majd a Tieitek közé
2005.08.02 17:48
2005.08.02 18:00
). Ettől az ember még teljes értékű nő, akkor is, ha sok helyen olvasok én is olyan hozzászólásokat, amiben lesajnálják a császárost, hogy "nem élheti át az anyaságot". Szóval én ezeket is elzavarnám a sárga házba.
). Nekem szimpi otthon lenni, én mindenféle műtét és betegség után saját felelősségre, idő előtt távoztam, mert korházi körülmények között nem bírok pihenni, így gyógyulni sem. 2005.08.02 18:29
) akkor küldesz egy sms-t? 06-70-387-92-99. Köszi előre is
2005.08.02 19:07
Pláne hogy most már a legtöbb kórház törekszik arra, hogy az anyuka se érezze magát kórházban. Példa erre az egyágyas szülőszobák, és a 2-3 ágyas szülészeti kórtermek. Nyilván vannak kivételek, de ugyebár szabad a vásár.
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy az a 4-5 nap bentlét után nyugodtabban megyek haza, hogy minden rendben volt. Olvastam, hogy a babák, általában 2.3.napra sárgulnak be (különböző mértékben), tehát azt a kórházban rögtön észlelik és kezelik ha kell. Én nem szívessen rohannék vissza vele Veresről a kórházba, ha mindez itthon történne. Biztos idegesebb lennék, mint ha szülésre kellene bemenni
. 2005.08.02 19:12
, nem jöttem egész nap
, de jó indokom volt rá
.
, aztán valahogy alábbhagyott a hasfájás és aludtam 2 órát!
2005.08.02 19:21
Na jó ez kicsit morbid volt, de már megint ideges vagyok. 8-kor miért nem lép le a jó büdös p...csába ez a hülye haverja? Vagy miért nem kérdezi meg nem kell-e segíteni valamit és csinálhatnák édes kettesben a szobát. Ehelyett kint ülnek már órák óra a kerti hintában és dumcsiznak. Holott én sem láttam ma még a páromat, jó lett volna pár szót beszélni vele. Meg mikor kb. 2 órája hazaértem, annyira szerettem volna elmenni és fürdeni egy jót, de így valahogy nem annyira akartam, hogy itt van ez a fasz. Már nagyon tele van a tököm, ráadásul egyre kevesebb türelmem van már. De azért valaki megtaníthatná már, hogy este nem illik sehol zavarni. Na mindegy, nem is akarom magam felhúzni, már látom hogy ennek ma is veszekedés lesz a vége. 2005.08.02 19:30
De te is mentsd el az enyémet és ha bármi van, üzenj!
Rámfért már valami jó hír is. 2005.08.02 19:44
2005.08.02 19:48
. Bár ma az OTPDirekt telefonos csajával ma én is úgy felhúztam magam, hogy tömény görcs volt a pocakom, hányinger meg minden. De kimentem a kertbe kihuzigálni a gazt, kiéltem meg fejben kiveszekedtem magam, holnap meg írok egy szép levelet a PSZAF-nek. Szóval a régi módszer: 10-ig számolni, aztán beszélni. Persze, ha nagyon ideges vagy, puffogj egy kicsit, csak nehogy Te kerülj ki rosszul belőle, mint multkor az sms-el.
).
. 2005.08.02 19:49
Itt ecseteltem nektek, hogy egyik pénteken mennyire rosszul éreztem magam, hidegverejték, hányinger....... hú minden volt
mindez egy auchanos bevásárlás közepette. A légkondi miatt, teljesen más a klima, a légnyomás, valójában ez az amitől rosszullét jött rád is.
2005.08.02 19:59
Rá, csak és kizárólag Rá tessék koncentrálni. Megsimizni, szeretgetni, pár jó szót hozzászólni. Többit lekakálni
De én megkértem, hogy ne
sztem ez nem volt szemétség. A párom akkor jött haza, még nem evett, dolga is volt, hajnalban orvos.... tehát ennyi. 2005.08.02 20:02
de valami gond volt a géppel, aztán gép is meggyógyult, de most nincs ki lefotózzon
kis smink, hajigazítás, jobb gönc....
2005.08.02 20:40
2005.08.02 20:55
2005.08.02 20:59

2005.08.02 21:04
egy hűsítő-kényeztető masszázs... az jó lenne. szóval tegnap este óta próbálom elolvasni, miket írtatok, tele van a fejem mindenfélével 

elfáradtam.
ma több, most vasárnap kevesebb sikerrel
egyébként mások párkapcsolatának ügyében remek tanácsokat és stratégiákat tudunk gyártani, ha gondolod ...
és szmercsának igaza van: lekakilni mindent, ami nem fontos
) ez a summázott véleményem. vigyázz magadra így a finisben!
egy nemrég szült lány mondta, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz az egész, sebes mellbimbó, stb, hogy többet kellett volna erről olvasnia (nem laikus...) szóval ne a szüléstörténeteket olvassuk, arról már annyit tudunk - többet, mint kellene... 
2005.08.02 21:13

2005.08.02 21:28
2005.08.02 21:29

2005.08.02 21:45
! és különben sincs akkora szád, mint a bálnának!
de ha hátulról néznénk egy vizilovat és engem...! a férj talán rámismerne - amelyik pingvinesen riszálja, az vagyok én

2005.08.02 22:00

2005.08.02 22:18
), meg ma is nekiindultam, csak hát nem lett jó vége.
, sőt legalább mi is előre gondolkozunk, és már legalább egy embert tudsz te is értesíteni és én is!
,szerencsére nekünk ebből a fajtából nincs egy darab se aki a nyakunkra ülne, de nem baj van másfajtából való
)
)
), de legalább már ő is látja, hogy nem oda buda, azt mondta hogy fejben már összerakta a vészforgatókönyvet, hogy kit fog hívni szobaátrendezésre stb... ha esetleg hamarabb jönne babó. 
)a mosás-vasalást meg csak szép apránként napi 1 órát engedélyezett
2005.08.02 22:26
Dejó, hogy egymás mellé tetted, már épp neki akartam rugaszkodni, hogy visszakeresem a Te adataidat. Tényleg elég hasonlók. Nem is néztem eddig, de most látom: okt. 4-ről okt. 8-ra változott az időpont a méretek alapján. Neked mi is az új dátum? Én kiegyeznék, ha csak ennyit csúszna a gyerkőc, inkább csak azzal van bajom, hogy nemtom, mennyire saccok ezek. A súly tutira csak becsült.
/, szinte teljesen hideg vízzel zuhanyzom.
Jó a sztori vége, semmi komoly, de mégsem olyan, ahogy lennie kellett volna. Ebből is látszik, hogy valóban nincsenek meg nálunk a feltételek. Nem csak Pestből áll ez az ország.
Én is állandóan ezzel küzdök: mit főzzek, mit együnk? Ebben a melegben tényleg nem jó semmi. Még esetleg a gyümin és salátán kívül a rántott patisszon+cukkini. Imádjuk, csak sokáig kell vacakolni vele/. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint