A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

SziasztokKép

Megint hulla vagyok, úgyhogy nem fogok sokat írni. Egész nap "túráztunk", teljesen lefáradtam, de ma jól bírtam a gyűrődést. Ha ez tegnap lett volna, akkor 20 perc után kidőltem volna.
Délelőtt elmentünk a kórházba, mert a doki elküldött ismétlésre a miatt a múlkoti lelet miatt. Végül is nem fehérjét találtak benne, hanem fehérvérsejtet, de mivel semmi tünetem nincs és ugye nem tudtam akkor normális középsugaras pisit produkálni ezért a doki tök nyugis volt, de mondta, hogy csináljunk egy ismétlést és azt már próbáljam meg középsugarasra belőniKép Sikerült, igaz a kádban és ment persze mellé isKép, de középsugaras lett.Kép Elég érdekes volt, mert a laborban nem volt senki és 20 percet kellett várni, hogy leadhassam az ügyesen összehozott középsugaras pisimet.Kép Egy doki kérdezte meg már, hogy mire várok, mert ott legyezgettem magam, elég meleg volt, aztán elment szólni és akkor végre előkerült az ápolónő. Na, utána Auchan, az sem volt semmi, ezren voltak. Aztán itthon ebéd, kis pihi, közben kimodelleztem a garázsbejárónkat, hogy mennyi követ kell venni, mert lesz benne egy minta is és a miatt az egészet ki kellett rajzolni. Mikor kész volt irány a Brico, ott megvettük a köveket, aztán Cora, mert még kellet szörp a drágámnak és azt most csak a Coraban lehet kapni és utána irány haza. Szóval totál kidőltem! Végig a hugicám volt a sofőröm, hogy Karcsi itthon tudjon dolgozni Apukámmal. De elég jó napot zártunk, amit akartunk elintéztük. Tényleg meg vagyok magamon egy kicsit lepődve, hogy ilyen jól bírtam, így leírva elég húzósnak tűnikKép

Bocs a litániáért, valószínűleg nem nagyon érdekel senkit az én kis napi programom.

Kakukkfű
Nagy gratula! Várjuk a további híreket!Kép

Szöszi
DepiKép Jó, hogy kezdesz kilábalni, kell ide nekünk a régi vidám Szöszi!Kép
Köszi a kamillateás tippet!Kép
Nekem még annyi infóm van gátra, amit a Krison Andrea Intimtorna-tanfolyamán tanultam, hogy tisztasági betétet kell enyhén bevizezni, becsavarni fóliába és lefagyasztani, majd a szülés másnapján már a kispapa hozhatja is be és szuper a gátsebre! Szerintem én mind a kettőt ki fogom próbálni.

Lassan össze kéne már pakolnom a kórházi csomagom. Elvileg már minden ok hozzá, csak éppen rá kéne szánnom magam és az nehéz! De ugye most már 37 hetesek vagyunk, úgyhogy innentől tényleg bármikor jöhet a Mókuskám, szóval neki kéne látnom.

BorikámKép
Úgy meglepődtem az Avocádón! Először azt hittem nem is írtál nekem, de aztán észrevettemKép Elárulod majd, hogy miért volt?Kép Fel akartalak ma hívni, de mire eszembe jutott már 9 óra voltKép Holnap meg elutaztok, ugye? Jó utat, vigyázz magadra. Gyönyörű a lánykád!Kép Sok puszikaKép

Anikó, LindaKép
Mindkettőtöknek nagy-nagy puszikKép

PanóKép
Neked isKép Örülök, hogy végre vége a nomád életnek, már ami a mosogatást illetiKép Lassan hidd el mindennel így leszKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
37Kép

avocado

Sziasztok!

Kakukk! nagy-nagy gratula a babához! Nem semmi méretek!Kép

Zsuzsa! Annyira jók a képek!Kép Köszönöm én nagyon jól vagyok, egyre jobban belerázódok az anyuka szerepbe, s nagyon élvezem.Kép

Rita! Lili akkor nagyon jó baba! Szerintem egyáltalán nem lesz gond abból, ha a kezedben alszik el a kicsi lány, én úgy gondolom ilyenkor még nagy szüksége van a közelségünkre, s ha a karodban nyugszik meg abból baj nem lehet!!! Én is csak úgy teszem le a fiamat, ha már elaludt.Kép Meg mikor kényeztessük, ha nem most, nem igaz? Bár ez szerintem nem az, hanem fontos neki hogy biztonságban érezze magát, s ehhez kell a szülők közelsége.

Orsi! A kórházban a sebem gyógyulásában nekem nagyon sokat segített, hogy állandóan zuhanyoztattam a sebem, napjában akár nyolc-tízszer is. Én már amikor letoltak az osztályra mentem zuhizni, bár elvileg hat óra múlva lehetett volna felkelni.Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt!

Ma anyukámékhoz megyünk, így nem leszünk egész nap. Este jövök, addig mindenkinek szép napot!

Üdv:

Zita
pzita

sziasztok!

MA ezüstöm lesz?

Apa hajnalban elment fotózni, Edina talán most aludt vissza, bekukkantok, majd megyek szunyálni!

Rita: ebben az időben ha ilyen jól elvan Lili, boldog lehetsz!
A BCG 6-8 hetesen látszik, ha látszik!
Altatás: most szerintem nem lesz még gond, de pár hónap múlva már lehet! Amúgy ha a büfizés közben alszik al, az akkor is teljesen normális lesz!

Bori: Bandzsulka Mazsolka nagyon helyes Kép A kutyus ia a pocakján!

Swen: bealudva is meg lehet böfiztetni a gyereket! Én nem hagyom ki, mert a böfitől nem tud aztán nyugodtan pihenni! Mondjuk Edina, mint anno ZSófi is nagyon nagyokat böffent újszülött kora óta!
És én sem tartom be a nagykönyv szerinti szopásszünetet ebben a melegben! Mit szólnának a dokik, ha ők is csak 3-4 óránként ihatnának!
Pelenka nálunk is fogy Kép
Örülök, hogy jól bírod! Így tovább!

Zita: szegény Chelloék! Mi anno a sárgasággal Edinával a Jánosban voltunk.
Remélem hamarosan otthon lesznek, és jelentkezik.
Szép napot!

Maci: arab sejk??? Az még nincs a kérőlistánkon! Kép
Akkor most már meló sem lesz? Vagy csak a fitness marad el?

Orsi: látom, nem tudsz leállni!
És milyen szörp a menő Karcsinál?
Amúgy szerintem is lassan pakolni is kellene.
Pisi Kép

Szép 7végét mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

SziasztokKép

Hát eddig bírtam a forgolódástKép Kb 1 órája próbálom megtalálni a kényelmes pozíciót, de nem sikerült, úgyhogy feladtam. De így legalább lesz egy bronzérmem, ha nem előz be senkiKép

Zsuzsa
Leállás: hát igen...Kép Úgy látszik én már csak ilyen javíthatatlan vagyokKép
Szörp: a Drágám csak a Szobi málnát szereti, de azt literszámra issza, úgyhogy az óriás-műanyag üvegest kell Neki venni és az most csak a Cora-ban van. Még jó, hogy van!Kép
Pakolás: ma már tényleg nekiesek, ki kell vasalni a hálóingeket, meg megkeresni a gumipapucsom a fürdéshez és mehet be minden a táskába.Kép
Jó pihenést NekedKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
37+1

avocado

SziasztokKép

BoriKép
Nagyon édes a leányzód!Kép

SzösziKép
A sportpalackos kamillázás nem hangzik rosszul. A kamillára én is gondoltam már, csak nem tudtam, hogyan kellene kivitelezni, köszi az infót.

KakukkfűKép
Gratulálok a babához, jó nagy bébi lettKép

OrsiKép
Bizti jó lenne ez a lefagyasztott betét dolog, de mire beér a párod vele ebben a hőségben már csak tocsogni fog a vízben, nem???
Még nem pakoltál össze?? Akkor tényleg ideje megtenniKép

RitaKép
Nagyon jó baba Lili, mikor teszel fel újabb képeket róla?Kép

Végre éjszaka egy kicsit ki tudtam aludni magamat, nem volt olyan hőség, "csak" 24 fok. Mostmár egyik oldalamon sem esik jól a fekvés, csak félig hanyatt. Éjszaka arra ébredtem, hogy iszonytosan viszked a pocakom, gyorsan bekentem, reggel néztem, hogy újabb csíkkal gazdagodtam.
A hasam alja mostmár úgy néz ki, mintha kismacskával találkoztam volnaKépKépKép

Mindenkinek jó hétvégétKép
Üdv:
BNM
Bnm

Bnm
CsíkokKép Nekem is sokat viszket a pocakom, de csíkom még nincs! Rmélem most már megúszom nélküle!!!
A fagyasztott betéteketKép hűtőtáskában fogja behozni a párom.Kép Nem lesz semmi látvány!KépKépKép
Pakolás: hát igenKép Ma azért meglesz.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

OrsiKép

Látod mit tesz a meleg, teljesen elveszi az eszemet, a hűtőtáskára nem is gondoltam én lüke Kép
Én maradok a kamillánál, meg vettem (barátnőm ajánlotta, ő is ezt használta és nagyon bevált) Aloa Vera sprayt. Bármilyen "sérülésre" használható, eddig amire esetleg kellett, bevállt, remélem a gátsebre is be fog.

Csíkok: Kenegetem, de annyira nem izgat, nem csinálok problémát belőle, ha van van. A lényeg, hogy a leányzó jól érezze magát és növögessen, hízogasson.

El is felejtettem írni, hogy amikor voltunk a dokinál pici leányzónk alakított. A párom nem nagyon tudta kivenni a pofiját, a doki hiába mutatta neki. Szóltam a leányzónak, hogy nyújtsd ki apára a nyelved és elkezdte nyújtogatni a nyelvétKép Gondolom, hogy nem tudatos volt a részéről, de mégis olyan jól jött ki!!KépKépKép

Egy hét múlva telihold, lehet, hogy akkor szültök?Kép

Üdv:
BNM
Bnm

Sziasztok!

Koszonom a tanacsokat altatas ugyeben. Egyszeruen Lili imad a karjaimban elaludni. De ha elaludt, akkor mar barhova letehetem. Tok jo ido van ma, nem? Legalabbis nincs olyan meleg mint tegnap. Lili most aludt el a vallamon bufizes kozben, ezert csak jobb kezzel irok. Kép

Swen: mikor latok ujabb kepet a kis Botondrol? Es mennyit hizott mar?

Zsuzsa: koszi a tanacsokat. Par honap mulva mi lehet a gond elaltatas ugyben? Talan az, hogy nehez lesz a gyerek?

Tegnap volt ujabb sulymeres. Lili mar 4350 gr. Egy het alatt 350 gr-ot hizott. Nem sok ez? Hetfon lesz 1 honapos Lili. Kép Hogy halad az ido!
Most mar ket kezzel irok. Kép Letettem a Lilit az agyaba es bekesen alszik. Remelem 3 orat! Kép
Amugy minden jol halad nalunk. Mar 6-7 ora alvas is eleg nekem, hogy kipihent legyek. Kezd a szervezetem atallani. Persze neha a nagy melegben szuksegem van napkozben meg 1-2 ora alvasra.
Ti hogy vagytok ezzel az alvasi idovel? Mennyivel eritek be?

Orsi: nem semmi ez fagyasztott betet otlet. Kép Mosolyogva gondolok arra, hogy a korhazi szobatarsad mit fog szolni, ha meglatja a fagyasztobol eloszedett beteteket. Kép

Bnm: Igertem kepeket Lilirol. Ime. 1 hete keszultek. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita!Kép

Egyszerűen gyönyörű!Kép

Nálunk is készül már apa a fürdetésre, mondta, hogy az az ő feladata lesz!Kép

üdv:
BNM
Bnm

Kép

Kép
panó

Panó- ahogy látom a táblázatot, már sokkal kevesebben vagyunk pocakosok. Jön a vég!
...ha így haladunk, eltűnik 2-3 hét múlva az első táblázat.

Zsuzsi-
Kakukkfű- gratulálok nektek is! Jó babázást!!!

Maci
maci2

SziasztokKép

Anikó, LindaKép
Merre vagytok???

Bnm
Nyelvnyújtogatás: Kép
Az Aloe Vera sprayt hol vetted? Gyógyszertárban?

Rita
A szobatársamra én is kíváncsi vagyokKép
Féyképek szuperek LilirőlKép

Na, megyek ledőlök egy kicsit, most ettünk és mindjárt kipukkadok! A hugicám csinált sajtos karfiolt, valami szuper finom volt! alig bírtam abbahagyniKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Haho!

Baby blues vissza, miota a korhazbol kijottunk nem birok enni,hanyingerem van mindentol.Ma meg 10 kanal levest ettem oklendezessel.Kép A gyermek nem alszik se ejjel, se nappal egy jot.Meg kezben sem, cumival sem.Nem bofog, faj a hasa, kinlodik a kakival, nem tudom tul sokat vagy tul keveset eszik-e,neha mar cici sem kell...Alig lezengek a lakasban.
Gondolom mondanom sem kell,hogy ma mar nem kellett fejni tejecsket.Fogy.KépAzt hiszem rendesen haladunk egy remek kis depresszio fele...
A koldoke felig esett le, picit verzik is.Kép

szoszi
szoszi

Orsi

A barátnőm kolléganője foglalkozik vele, ha jól emléxem 3600 Ft egy flakon. Azt sajnos nem tudom, hogy gyógyszertárban lehet-e kapni.
A www.aloevera.lap.hu oldalon utána tudsz nézni, hogy kikkel kell felvenni a kapcsolatot, ha érdekel.

Sajtos karfiolKép nem éri borzolni a kedélyeket! Fini lehetett! Ha hallok egy nagy pukkanást akkor az Te voltál!KépKépKép

üdv:
BNM
Bnm

Sziasztok!!!

Végre én is ideértem picit, már megint lemaradtam három babáról is: Szöszi, Zsuzsi, Kakukkfű nagy-nagy gratula nektek!!!! KépKépKép (Kakukk, hatalmas baba!)

Szöszi, mintha csak magamat olvasnám az első pár napon Kép Csak nyugi! (Tudom, könnyű mondani, de én sem tudok okosabbat...) Iszol vmi tejserkentő teát? Nem fájhat attól a pici hasa? (Többen is mondták, hogy a Laktoherbtől fájhat) És nincs melege a babának? Nálunk sem aludt napokig napközben, most már alig van rajta ruha, azóta tud aludni. (Azóta viszont nem alussza végig az éjszakát, eleinte olyan fáradt volt, hogy éjjel 9 órát aludt egyhuzamban, már frászt kaptam, hogy él-e még...)

De fura, hogy az első táblázat ilyen rövid már, a második meg egyre gyarapszik Kép

Szerintetek mennyire muszáj fejni szopizás után? A védőnő, meg a dokinő is azt mondta, fejjem le utána a cicime, hogy legyen elég tejem, de én nagggyon utálom Kép Ráadásul, ha Boribaba rendesen termel, csak 5-10 ml-ek jönnek le, de amúgy egyelőre elégnek tűnik, 80-100 ml-eket eszik egy alkalommal egy ciciből. Nyugtassatok meg, ugye nem muszáj fejni?

Mindenkinek puszi/kitartást/meg minden
Dzscs
dzsungelcsiga

Lányok!
Van tűzhelyem a helyén, bekötve! El se hiszem.
Jövő héten fent is kész lesznek. Csak az a baj, hogy az egész ház egy nagy disznóól, nem tudom mikor lesz újra rend és tisztaság. Na majd apránként.

Zita!
Ha beszélsz még Chelloval, Noéminek jobbulást kívánok, de remélem már jobban is van!

Swen!
A gyerekek hol itt vannak, hol anyunál, őket nem zavarja a felújítás egyáltalán.
Kiscica már csak kettő van, a munkások 3-at elvittek. Persze még így is 5 macskánk van, de mégse 8!

Rita!
Jók a képek Liliről!

Bori!
Dorka is nagyon édes!

Orsi!
Ezt a sajtos karfiolt részletezhetnéd! Most, hogy már van tűzhelyem...

Szöszi!
Mi ez a depis hangulat? Tessék gyorsan jobbkedvűnek lenni, mert így tényleg nem lesz tejci! Ja meg enni is kéne, de ha az nagyon nem megy, akkor legalább igyál sokat! És próbálj pihenni egy kicsit! Balázst bízd a párodra 1-2 órára! Tudom, nehéz ez az időszak, de hidd el túl lesztek rajta!

Linda!
Hogy sikerült a mozi tegnap?

Mindenkinek jó hétvégét!
Panó
panó

DZSCSKép
Sima teat iszom, nem Laktoherbet. Biztato, hogy talan egyszer vege is lesz ennek az idoszaknak.Istenem, ha mar beallna valami fele kovetheto programra...Vagy ha nem is alszik, csak ne nyugolodne.Meg olben is.

PanoKép
Ha hiszed ha nem nem birom ki ha rabizom is ebren vagyok, nem tudok elaludni,nem tudok mast csinalni, tiszta gyomorideg vagyok,hogy mit tegyunk vele.
Beirnad a tablaba majd az 53 cm-et?

Beszeltem a doktornovel is telefonon, most merni fogom, hogy mennyit eszik, ezt javasolta. Igyekszem osszeszedni magam es jobbkedvuen visszaterni.

szoszi (Ma van a nevnapom es Balazs ma 1 hetes!!!)
szoszi

Szia Szöszi,
én is belefolynék a társalgásba ha megengeditek, nekem is ma éppen egy hetes az unokám, és mi is (a lnyom nálunk fekszi ki a gyerekágyat, mert a lakásukat a vejem közben felújítja) nyűglődünk az összeszokással.
A kis Iván 3500 grammal és 58 centivel született a Schöpf-Méreiben, a lányomnak nincsen túl sok teje, van úgy, hogy 10 grammot szív a kicsi, de egyszer előfordult már 90 is - ha hinni lehet a mérlegnek (csak időnként alkalomszerűen méri hogy úgy mondjam szúrópróbaszerűen). Neki még a kórházban kisebesedett a mellbimbója, még most is nagyon szenved emiatt.

Ma nagyon sokat nyüglődik a kicsi és sokat alszik is, gondolom megviseli a meleg. A mi doktornőnk javasolta a rendszeres teáztatást ebben a melegben, mert a szopott tej még kevés. Mit írjakmég? Majd ha eszembe jut valami...
Üdv: Aliz

(Lehet,később a lányom is beszáll a fórumba,de nem nagyon szereti a baba-mama kubokat...)
alice_cs

Sziasztok!
Bocsánat, hogy beleszólok.
Szöszi:
Próbáljátok meg azt, hogy leülsz, felhúzod a térded és a hasadra "ülteted" a babát, hátát a combodnak támasztod. Persze ne teljes ülő helyzetben legyen. Az is jó a pocijának. Vagy a párod fektesse az alkarjára hassal, úgy, hogy a kis feje a tenyerénél legyen. Így a karja masszírozza a pociját.
Nekünk ezek kicsit segítettek, hátha nektek is használ valamennyit. Vagy kérdezd meg a dokinőt, hogy a Chamomillából szedhet-e már a pici, azt mondják az is jó. Sajna amikor az én fiam ilyen pici volt még nem hallottam erről.
Nagyon boldog névnapot! Sok boldogságot a kisfiadhoz, aki nagyon szép!

Még egyszer bocs, hogy beleszóltam a topicba.
zit
zit

Megint bocsi!
Szöszi
Ahogy Alíz is írta, az én kisfiam is dög melegben volt kicsi és sokszor nem kellett neki a cici, elég sokára jöttünk rá, hogy ha kap kis teát, akkor megnyugszik. Az édeskömény tea vagy a Mecsek Baba tea nagyon jó. Pár korty elég neki.

zit
zit

Szöszi!
Katának is vérzett a köldökcsonkja, de másnapra már nem volt semmi baja!!! Tudom, hogy ijesztő! Depressziódat sajnálom! Balázs még nagyon pici, most alkalmazkodik mindenhez itt kint. Délutánra tűnhet úgy hogy kevesebb a tejed, de kitartás, minden rendben lesz!!!!!! Kép Ha Balázs eddig szopizott rendesen, akkor én nem adnék neki teát, cukrosat meg pláne nem. De ettől még nyugodtan megpróbálhatsz adni neki, max nem kéri. És próbálj meg enni! Vagy igyál gyümölcslevet!!!

És nagyon boldog névnapot neked, Balázsnak meg egy hetes évfordulót!!! Kép (Kata meg ma egy hónapos)

Sok puszi: Szilvi
lino

Sziasztok!

Tegnap délután egykor Kata elaludt és aludt 5 órát, utána éjszaka is rendesen aludt, reggel fél 6kor ébredt csak, és azóta is kistündér Kép Délelőtt továbbra sem alszik egy percet sem, de ezt pótolja délután meg éjszaka.

Rita: Lili képek nagyon jók!!! Kép Örülök, hogy minden rendben veletek!!! Ha jól emlékszem a BCG oltás helye kb 6 hetes kor körül kell, hogy látszódjon. Ha nem látszik akkor újra oltják. Heti gyarapodás Kép Alvásigényem gyerekek számának növekedésével egyre csökkent Kép Ha 6-7 órát alszom, akkor már jól érzem magamat!

Dzscs: szerintem nem muszáj fejni, ha meg érzed, hogy nagyon keményedik, feszül, és épp nem akar szopizni a babád, fejhetsz belőle egy kicsit. De hamarabb áll be annyi tejcire a cici amennyi kell, ha nem fejsz. Ha elég a tejed, és ennyiket szopizik én nem fejnék.

Zsuzsa: kép Kép Hogy telt a mai napotok? Zsófi hazajött?

Bori: Dorka bandzsulka képe Kép Remélem jól érzitek magatokat Ráckevén!

Swen: de jó, hogy Botond mintababa! Kép Kata néha megfeledkezik magáról, hogy ő tulajdonképpen nagykönyvszerinti baba, de aztán gyorsan észhez tér Kép

Zita: még nem is gratuláltam Csilla szobatisztaságához!!! Kép

Orsi: középsugaras pisi Kép Vásárlás: nem semmi túrát tettetek! Becsomagoltál?

Bnm: további jó pocakosodást!!! Kép Enyém pocak is tiszta csík lett már az elsőnél. Viszont a másik kettőnél már nem jöttek új csíkok! Kép És utána egész kifehéredtek, úgyhogy nem annyira gáz! Nyelvnyújtogatás Kép

Anikó: ? Mozi?

Linda: ?

Chello: mi van veletek? Haza mehettetek?

Többiek:?

Szilvi
lino

Jajj, látom Anikót akartam tudatalatt moziba küldeni! Kép Hátha Bencus nem bírja a hosszú ülést és elindul Kép

Szóval LINDA: milyen volt a mozi?
lino

Ja igazis,mikor a kórházban belövellt a tej a lányomnál, nagyon fájt a melle és kemény, csomós volt. Lement a szoptatósnővérekhez (mert abban a kórházban olyan is van), akik a mellbimbójá Neogranormonnal kenték be, a mellét pedig disznózsirral, és lekötötték egy pelenkával. A disznózsír olyannyira felpuhította, hogy utána nagyon könnyű volt lefejni (azt is ők csinálátk géppel).
alice_cs

Szöszi!
Boldog névnapot és ne haragudj, hogy kifelejtettem az 53cm-t! Pedig a múltkor direkt felírtam, mikor írtad, de hát tudod a kismamák feledékenyek!

Dzscs!
Mint már többször írtam én se fejtem sose és volt tejci rendesen, pont amennyi kell. Ha jól tudom Süncsi és Swen se nagyon fejnek.

Jó éjszakát mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok!

Tegnap este elkezdtem levelet írni,de sajnos nem tudtam befejezni a szokásos rosszulét miatt. Kép Egyébként tegnap egész nap magas volt a vérnyomásom,úgyhogy igyekeztem hamar lefeküdni,éjszaka meg gyenge fájásokra ébredtem.Már kezdtem örülni,meg tervezgetni,és vagy 2 órán keresztül nem bírtam elaludni.De aztán mára megint semmi,pedig mászkáltunk a Corában is legalább 2 órát,hogy hátha....Kép
Egyébként már lenyugodtam,Bencus biztos tudja,hogy mikor kell jönnie.KépMa összeraktuk a hazajövős ruciját is,együtt választottunk.
Remélem nem haragszotok meg,ha nem írok mindenkinek,de a legfontosabb,hogy NAGY GRATULA KAKUKKNAK A "PICURKÁHOZ"! :o

Szöszikém! Nagyon boldog névnapot Neked,és gyógyulj ki a depidből! Sok-sok gyógypuszi Neked! Kép

Mindenkinek egyenként is sok puszit küldök,de eléggé szédülök,úgyhogy nem esik jól az írás.

Üdv:Anikó
37+1 Kép
vakili

Sziasztok!

Kakukknak nagy gratula! Jó nagy baba lett. Kép

Bocs, hogy csak most, de már én is küzdök a vizesedéssel, alig bírok ülni,a lábam, -nem csak a bokám- mint az elefántté.
Nálunk baromi meleg van, jelenleg 30fok!! A légkondi nem megy, csak nappal valamennyit, mert már a beltéri egységből is jön a víz, szerelő csak jövőhéten várható, de minek?...
Éjjel szinte nem alszunk, egy kínszenvedés az egész. Kép
De, hogy jót is írjak, a mozizás jól sikerült, de nagyon hosszú volt a film (Trója)és hangos, meg véres, úgyhogy Gergő nagyon ficánkolt. Viszont látványos volt és tetszett. Külön érdekes volt Brad Pittet férfias szerepben látni. Na és félpucéron. Kép Kép
Ma voltunk kb. fél 6-tól a vigalmon. Sajnáltam, hogy egyikőtök sem tudott jönni. Kép Maci ha ti jöttetek, megáztatok? Mi eső előtt hazaértünk.

Chellonak és Noéminek jobbulást!!

Bori: a vigalom a sétányon van. Kép

Swen: ari vagy, hogy drukkoltál a mozi miatt, puszillak!! Kép

Rita: nekünk nem jött ki a BCG oltás helye, ezért félévesen újraoltották az elsőszülöttemet. Kép

Szöszi: gondűző puszikat küldtem! Kép

Lino:látom kerestél. KépA Shrek 2-őt én is megnézném, de szerintem már csak videón fogom tudni. Kép

Anikó, Orsi, Panó: lassan mi jövünk ám! Nem semmi helyen állunk a táblázatban! Kép

Puszi mindenkinek:
Linda
bellana

Sziasztok Lányok!!!

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat, nagyon jól esett! Kép Gyorsan leírom, hogy is sikerült a második szülésem Kép:
Tehát kedden végig voltak fájásaim, amik elég rendszertelenek voltak, ezért egy picit elkenődtem kb. délutánra (ekkor 10 perceseim voltak). Majd lányomat lefektettem és altatás közben vettem észre, hogy 4 fájásom is volt és az utolsónál már alig tudtam Dorkához szólni, szerencsére gyorsan elaludt. Felhívtam a szülésznőmet, mondtam neki, hogy még mindig se magzatvíz, se nyákdugó nem ment el és mintha most kezdenének sűrűsődni a fájások 7 percesekre, de a fájások most már intenzívek. A szülésznőm mondta, hogy akkor menjünk be, úgyis bent van a kórházban megnéz, hol tartunk. Kb. 1 órát vártunk még itthon, hogy a nagyi megérkezzen, hogy Dorkára vigyázzon. Este 10-re értünk be, megvizsgált a szülésznő és mondta, hogy nem találja a méhszájat. Én meg nem tudtam, hogy ez most jó vagy rossz jel Kép Aztán megnyugtatott az ügyeletes doki is, hogy bizony most már a nehezén túl vagyunk, jön a baba. Gyorsan értesítettük a választott orvosomat, háromnegyed 11-re beért, a szülőágyat szülőszékké átrendeztük és már nyomhattam is Kép Közben homeopátiás szereket adagolt a dokim, a szülésznő pedig nagyon ügyesen írányított, hogy vegyem a levegőt, mikor mimet lazítsam el, végre megtudtam mi az a tolófájás és rájöttem, hogyan is kellene nyomni, akkor megjelent a kislányom buksija, meg is simogattam, aztán a következőre a vállai, pont szembe volt velem, így láthattam és érezhettem, ahogy a hasamra érkezik Kép Férjemnek is fantasztikus látvány volt, ahogy szép nyugodtan hagyták, hogy kislányunk a világra jöjjön! Aztán megvártuk hogy a köldökzsinór abbahagyja a lüktetést, férjem elvágta, közben végig Emma rajtam volt. Majd ezután megszültem a méhlepényt is, én kíváncsi voltam rá, így megmutatták. Babafürdetés- rendberakás mellettem, majd vissza apához felöltözve, addig engem rendbe tettek. Gátvédelemmel próbálkoztunk, egy picit repedtem, azt kellett csak varrni, nagyon szépen gyógyul a seb, a régi gátsebem nem sérült. 2 órán át voltunk még együtt, akkor szopizott mindkét ciciből Emma, ettem még pár homeopátiás szert, amit a doktor úr szórt a számba Kép Fantasztikusan jól dolgozott együtt a szülésznőm és a dokim, ügyesen írányítottak. Nem volt beöntés, borotválás, a burkot is csak picit sértette meg az orvos egy fájás közben, így nem éreztem semmit, nem kaptam semmi gyógyszert, csak homeopátiás szereket, ennek ellenére nem volt elviselhetetlen a fájdalom. Nagy öröm volt úgy szülni, ahogy vágytam, férjemnek pedig hatalmas élmény volt ez a természetes szülés.

Emma aranyos kislány Kép Nekem is kisebesedett a mellbimbóm, de 4. napra szépen beindult a tejem, most már remélem nem lesz baj. Tegnap volt egy nagyon nehéz hajnalom, Emmát nem lehetett semmivel sem megnyugtatni, azt túléltük, azóta jól vagyunk.

Kakukk: gratulálok neked is a szép nagy babádhoz!

Szöszi: próbálj egy picit pihenni és nem mindenkinek megfelelni! Igyál sokat, aludjál, újra lesz sok tejed! Picúrkát masszírozd, fürdesd meg, hátha a meleg miatt volt nyűgös.

Ime egy kép rólunk:
Kép

Minden pocakosnak kellemes kánikula mentes napokat kívánok, nagyon együtt érzek veletek, borzasztó ez a meleg!

Majd még elolvasom mit írtatok.
Üdv: Zsuzsi
zsu26

SziasztokKép

Ma tényleg alig fogok írni, most eléggé rosszul esik itt ücsörögniKép Amúgy jól vagyunkKép

Szöszi
Remélem elmúlik a depid! Gondolok Rád és küldöm a vidám puszikat, hátha segítenekKép
Boldog névnapot és egyhetes évfordulótKép (Nem tudom igazából ezt hogy szokták írni, de Lino is így írta, úgyhogy én is e mellett döntöttemKép)

Bnm
PukkKépKépKép

Panó
Majd elkérem a receptetKép
Tűzhely: HURRÁ!!! Tudom, milyen jó érzés!Kép

Lino
Először is gratula Kata egyhónapos évfordulójáhozKép
Bepakolás: nagyjábólKép

Amúgy egész nap babaruha vasalás folyt itthon, főleg a Hugim, aztán Anyukám is egy nagy részét, én sajnos alig bírtam, mert hamar megfájdult a hátamKép De hihetetlen mennyiségű ruhánk van, szerintem a felét nem fogom tudni ráadni, mert mire sorra kerülnének ki fogja nőniKép Alig férnek a babaruhák a szekrénykébe! De inkább több legyen, mint kevesebb, nem igaz?Kép

LindaKép
Bizony, már nagyon ott vagyunk az élenKép Ez is eljött! Annyira gyorsan elszaladnak a hetek, hogy az elképesztő!
Örülök, hogy a mozi jó volt! Brad Pitt félmeztelenülKép Hát igen, a kiéhezett kismamák, ugye...KépKépKép

Anikó
Rosszullét:Kép
Fájások: azért mégis lehet, hogy Te leszel az elsőKép Viszont örülök, hogy már nem türelmetlenkedsz, az jó!Kép Sok puszikaKép

Na, megint alig akartam írni, aztán ez lett belőle! Ez vagyok én!

Megyek a zuhany aláKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
37+1

avocado

ZsuzsiKép
Üdv újra itt! Gyönyörű a kis Emma, mégegyszer gratula!
Fantasztikus volt olvasni a szülésed, szerintem mindenki ilyenre vágyik, vagy olyanra, mint Süncsié! Nagyon ügyesek voltatok és tök jó, hogy ilyen jól segítettek az orvos és a szülésznő!
Bocs, hogy ezzel zavarlak, de kíváncsi vagyok, mert én is szedek homeós bogyókat, hogy Te milyet kaptál, meg szedted-e a szülés előtt, vagy csak közben?
Ez a meleg tényleg elég rossz, de reméljük most jön egy kis enyhülés! És az a babáknak is jobb lesz! Én őket sajnálom szegénykéket, hiszen nem tudnak szólni, ha melegük van, vagy szomjasak! Remélem mire Gergő jön lemegy ez a kánikula!

Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok nektekKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Épp most pakolok be, mert megyünk Agárdra, de gondoltam előtte azért benézek!

Zsuzsi: még egyszer sok szeretettel gratulálok Emmához, nagyon szép kislány, és nagyon örülök, hogy minden úgy zajlott ahogy elképzelted!!! Kép Sok tejcit, türelmet Dorkához, és nyugodt éjszakákat!!! Tényleg! Dorka hogy fogadta?

Orsi: köszi Kép Bepakolás Kép Vasalás: ne is mondd Kép Mióta apa újra dolgozik, azóta megint inget is hord, úgy uuuuutálom vasalni Kép De jó, hogy be tudtatok pakolni! Katának is olyan sok cucc volt a szekrényében, hogy alig lehetett betolni, volt olyan ami nem is volt rajta, mert visszakerült a dobozba, mert kinőtte.

Anikó: rosszullét Kép Fájások: azért én továbbra is drukkolok, hogy ma kibújjon Bence, ráadásul ma nincs is olyan meleg!!! Kép Vigyázz magadra!

Linda: hát persze, hogy kerestelek Kép MoziKép Brad Pitt Kép Vizesedés Kép Légkondi Kép Vigalom Kép

És segítség: annak ellenére, hogy nem eszem édességet, stb, odafigyelek, hogy mit eszek, nem hogy fogynék, de hízok Kép Kép Kép Homeós doki nénim szerint hormonilag így hat rám a szoptatás Kép Mit csináljak?

Mindenkinek szép napot, sok pussz!

Szilvi
lino

Sziasztok!
Csak beköszönök, ma nem nagyon leszek, mert a gyerekek is itt nyüzsögnek meg anyu is jön segíteni takarítani.

Zsuzsi!
Üdv. itthon és örülök, hogy ilyen jól sikerült a szülésed!

Linda!
Nekem is elefánt bokám van és virsli ujjamim!

Orsi!
A tűzhelyet ma avtom fel, de mivel anyu hoz ebédet, ezért a kutyának fogok levest főzni. Szegény, ő is már 2 hónapja konzerven él!

Anikó!
Remélem jobban vagy vérnyomásilag, drukkolok, hogy mielőbb megszülj, nyugodtan beelőzhetsz! Én viszont csak augusztusban szeretnék szülni.

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Na, egyre jövök fel megint, ma már ezüstérmes leszek, pedig szívesen elcserélném még egy kis alvásra! Reggelente megint nem bírok már normális pozíciót találniKép Kb.1 óra forgolódás, aztán mindig feladomKép

Kitalálom mit kéne reggelizni, aztán jövök visszaKép

Lino
Gondolom nem olvasod már, de nagyon jó Agárdozást!!!Kép

PuszKép

Orsi
37+2

avocado

PanóKép
Azért csak nem sikerült nekem az ezüstKép Vagy ilyenkor megosztott második hely?Kép

Óvatosan takaríts, főleg ha ki akarod várni az augusztust! Különben van már olyan nap, amit kinéztél esetleg magadnak? Én nagyon becéloztam a 8-átKép Már egy pár hete szugerálom GergőtKép Persze ez csak vicc, akkor jöjjön, amikor Neki a legjobb!

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!
Osztozhatunk az ezüstön! Kép
Aug. 4. nekem nagyon szimpi! Az után már az orvosom is itthon lesz. Persze túlhordani sem nagyon akarom, úgyhogy 4-5-6 közül valamelyik nap jó lenne!

Na én is megyek reggelizni!

Puszi!
Panó
panó

Sziasztok!

Panó: nekem 1-én jön vissza a dokim. Szabin lesz még, de elérhető, úgyhogy addig nem osztódok. Kép
Puszi!

Zsuzsi: nagyon jól hangzik a szülésed. Kép Akkor mégiscsak számítottak azok a fájások. Kép
Emma, nagyon édes. Kép

Lino: szerintem, te ilyen alkat vagy és kész. Kép
Így szeretünk. Kép
meddig maradtok Agárdon?

Linda
bellana

Orsi: na látod én már gutaütést kaptam.
Jelentem 31 fok van a lakásban!!
A beton az egy ilyen dolog, télen hűt, nyáron fűt... Kép
Ruhák: nekünk nincs sok babaruha,mert hamar kinövi. Én a mi gönceinkkel vagyok most elmaradva vasalás terén.
Puszi!
Linda
bellana

Sziasztok

ZsuzsiKép
A szülésed egy álom, szerintem sokan irigykedünk érte. Emma nagyon édesKép

AnikóKép
Rosszullét:KépKépKép

LindaKép
Meleg:Kép Én reggel mikor kimentem a teraszra örömtáncot jártam, nem süt a napocska és kb. 24-25 fok van kint. Ez az én időm!!!!KépKépKép Maradhatna ilyen egy darabig. Most jó kis huzatot csináltam a lakásban!
Küldjek egy kis "hűs" levegőt?Kép

OrsiKép
Vasalás: jó, hogy van aki segít. Örülök, hogy hallgattam a megérzéseimre és már vagy két hete kivasaltam az összes babaruhát, mert most nincs erőm hozzá, pedig itt áll egy kupac a mi ruháinkból és valamikor el kellene tűntetni még ma, mert ha nem enged holnap haza a doki, akkor itt marad. De nézzük a dolgok pozitív oldalát, és reméljük, hogy nem kell befeküdnöm.

Hát nem semmi éjszakám volt, nem tudom mi van velem. Tegnap délután kezdődött, viszked már a kézfejem és a lábfejem is, a pocakról nem is beszélve. Ha megvakarom utána kis vizhólyagszerü kiütések jönnek rajta. Kenem mint a félőrült, hogy ne vakarózzak, de a hasam alja így is tele van vele. Mitől lehet ez??? Alergiás lettem valamire, vagy mi??? Tiszta dili vagyok tőle.

Na megyek segítek apának főzni, olyan lelkes a drágám.KépKépKép

puszi:
BNM
Bnm

Linda,
de én utálom ezt, és nem szeretem így magamat, mert a terhességek előtt egyáltalán nem volt ez így Kép Nóra után is eltelt egy év, mmire elkezdtem végre fogyni Kép Aztán mire lefogytam huszon x kilót, újra terhes lettem. És most nem szeretném, ha megint ez lenne. Mármint hogy egy évig így maradjak Kép

Orsi: köszi, egész jó volt Agárdon, most jöttünk haza, mert nagyon nagyon fúj a szél.

Bnm: kiütések Kép, vakarózás Kép Orvoshoz mikor mész?

Szilvi
lino

sziasztok!

Mi jól vagyunk. MA már ritkábban is eszik Edina Kép kop-kop-kop... De napközben nagyon keveset alszik, így állandóan szaladok, mert ha fennt van, foglalkoztatni kell!
Tegnap elfogadott a melegben vizet is, de ma nem kellett neki!
Az éjszakáink a hét közepe óta jobbak. Áltanában egyszer kel csak, de már 5-6 között!

Orsi: bepakoltál?

BNM: nyelvnyújtogatás Kép Viszketés Kép

Rita: csak az, hogy akkor már nem fog elaludni maga!
súlygyarapodás Kép
Én minimum napi 6 órát szeretnék! De még nincs!
képek Kép

Bellana, Panó: én ennyi idős terhesen már szülni mentem!

Bellana: Brad Pittet Kép
Kitartás, hamarosan 2 gyerek kukorékol majd!
31 fok Kép

Szöszi: Isten éltessen neved napján!
Kitarás, pár nap, és jobb lesz! Igyál sokat, és eszegess lassan! Nekem is volt ilyen! A Balázzsal meg minden oké lesz, nyugi!
Anyu mindig azt mondta nekem, hogy ha én dilizek, a baba is dilis tejet eszik! És érzi, hogy én nem vagyok nyugis, így ő is nyugtalanabb!
Zithez csatlakozva az én lányaim is szerették, ha úgy fogjuk őket, hogy az arcuk az alkarunkon, és a hasuk a tenyerünkön, ők fejjel lefele (hason)! Hasrafekteték? Tornáztatás?

Lino: Zsófi itthon. Hiányzott! Kaptam tőle puszikákat is! Kép
Edina nappal alig alszik, éjjel viszont sokat. Most ez van. Aludt most este 1/2 11-től hajnali 1/2 6-ig (este rendeteget zabált), majd 1/2 7-től 1/2 10-ig. Azóta 1,5 órát csak! (tegnap ennyit sem!)
Hízás: passz! Majd a szopi után leadod! Erre nincs homeós bogyó? De szerintem nálad ez hormonális, nem?
Agárd Kép

DZScsiga Kép Még egyszer gratula!
Fejni nem kötelező. HA van elég hami, és a melleid nem feszülnek, talán nem kell!

Panó: tűzhely Kép akkor jöhet a sonkástészta Kép
A takarítást meg bízd másra! Inkább hívjatok valakit!

Anikó: neked is megváltás lesz már a szülés Kép

Zsuzsi: még egyszer gratula, és látod, ment ez neked! Jó lehetett így szülni! Kép Kép

További szép vasárnapot nektek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Tegnap próbáltam írni levelet, de nem hagyta elküldeni a hálózat, most viszont nincs erőm még egyszer végigolvasni és kommentálni a pénteki és szombati napot, így elnézést, hogy csak röviden írok.

Szokás szerint először a gratuláció az újabb babához Kakukknak és a nem is olyan kicsi Daninak!

Szöszi: kamillateás öblögetést is feljegyezzük a hasznos tippek közé.
Orsi: ez a fagyasztott betét elég bizarrul hangzik, elképzeltem, hogy ugyebár szülés után még eléggé vérzik az ember, berakja a betétet, ami ugyebár elkezd olvadni, nem részletezem tovább de szerintem elég horrorisztikus lehet a látvány.
Nekem is van aloés ismerősöm, ha érdekel, megkérdezhetem a sprayt.

AnitaBori: kíváncsi vagyok mikor fog Mazsolka a jóval egyszerűbb Mazsira rövidülni?
És tényleg nem is bandzsít, nagyon aranyos a képen

Panó: tűzhely Kép És kicserélték a tetejét??

Bellana: a légkonditokat úgy látszik tényleg csak télre sikerül rendesen beüzemelni

Elnézést, de nem vagyok jól, még nem annyira érzékelhető, hogy hűvösebb lenne, és nagyon fülledt a levegő, elmegyek lefekszem egy kicsit, utána még jövök..
Jerry
jerry

SziasztokKép

Megint ebéd után vagyok, úgyhogy rövid leszek, mert bedurrant a hátamKép

Bnm
Szerintem a melegtől lehetnek ezek a kiütések. Elég rossz lehetKép

Zsuzsa
Igen, már majdnem teljesen ok a táska, csak azok hiányoznak, amiket majd indulás előtt rakok be. Pl: gyümölcslé, szendvics, neszeszer és hasonlók.

Jerry
Bocs, valószínűleg nem írtam, hogy tisztasági betétet kell lefagyasztani és én is csak gondolom, hogy azt a rendes betéten belűlre teszi az ember, hogy hűsítse a gátsebet. BocsiKép

Linda
31 fokKép Itt most esett és szuper levegő lett! Küldöm, jó?Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Azt hiszem pénteken elkiabáltam a dolgot és az én nagy könyv szerinti csemetém a hétvégén megmutatta/ja az igazi nyűgös, hasfájós oldalát. Napközben csak öt perceket alszik, állandóan a cicin lóg, ennek következtében már mindkét mellemből szinte folyamatosan folyik a tej, míg a másikon lóg, s ha esetleg abbahagyja, akkor bömbizik. Ma már én is bőgtem, mert hulla vagyok.Kép Most talán alszik, de már reszketek, hogy melyik pillanatban ébred fel.Kép Na mindegy, majd csak túl leszünk ezen is.

Szöszi! Látod, most nekünk is ilyen napjaink vannak, de volt ennél sokkal jobb, s hidd el, lesz nektek is!!!! Tudom, ilyenkor iszonyú nehéz kivárni ezt, s tényleg elég ijesztő tud lenni, hogy most már minden a baba körül forog, de hidd el, egy-két hét és majd rájössz azokra az apró fortélyokra, amivel megkönnyítheted a napjaitokat! Amire én rájöttem elég hamar: a házimunka megvár, s nem ez a legfontosabb, hogy ragyogjon a lakás. Pihenj amennyit csak tudsz, néha sírd ki magad a fürdőben, vagy ahol egyedül vagy, s hidd el, hogy hamarosan belerázódsz!!! Bízz magadban, s kitartás!!!!KépBoldog névnapot!!!Kép Ja és Botondnak is vérzett a csonkja, a 10. napon esett le, utána is váladékozott egy picit, de mindig ápoltam alkohollal, meg hintőporral és rendbe jött! Bazsónál is így lesz, ezen ne pánikolj!Súly: Mikor hazajöttem a kórházból mindössze öt kilóval voltam kevesebb. Ehhez lement még három, de még van hat pluszom.Kép De most ez érdekel a legkevésbé. A tejcsi miatt meg igyál rengeteget, nekem szerintem ez nagyon segít, mert az első két hétben sokszor kajálni is elfelejtettem, vagy nem volt rá időm! De máig megiszok három-négy liter folyadékot! Kérlek ne gondold, hogy itt okoskodni akarok, hiszen én is kezdő vagyok, csak azt írom le, ami nekem bejött, mert szeretném ha te se lennél depis!Puszi nektek!Kép

Zsuzsi! Örülök, hogy ilyen meghitt szülésetek volt, a lányod csodaszép!Kép Üdv itthon és sok boldogságot nektek!!!Kép

Lino! Látod, most Botond is elfelejtette, hogy ő minta baba.KépKép Örülök, hogy kimozdultatok egy picit! SúlyodKép De három gyerek után, s ráadásul ilyen óriás bébi után ez legyen a legkevesebb!

Zsuzsa! Böfiztetni én is mindig próbálok szopi után, de mivel általában elalszik, kivéve most hétvégén, ez nem szokott összejönni, hiába ringatom akár fél óráig is.

Dzscsiga! Fejni én nem fejek, illetve csak egy teáskanálnyit naponta, hogy a vitaminokat be tudjam adni Botondnak. Ő eszik annyit, hogy kiszívja ami van, bár ma túltermelünk szerintem, de a fiam tényleg nagyon sokat eszik, szerencsére még bírja a kínálat is!KépJa és egy napig kísérleteztem a teával is, hátha kiváltható egy-két szopi, de egy fenét! Hiába ivott teát, utána azonnal követelte a tejecskét, ráadásul a tea vissza is jött.Kép

Panó! Linda! Ti már tényleg a finishben vagytok! Drukkolok értetek, bár tudom ki kell várni az augusztust!KépPanó! TűzhelyKép

Linda! Kitartás ebben a hőgutában, nálunk csak 25 fok van, de a gyakori szopik alatt úgy érzem összeolvadunk a csemetével.MoziKép Brad PittKép

Rita! Lilike nagyon édes, s nagyon jó kislány. Én általában olyan hat órákat alszok naponta, de már átálltam rá, meg előtte sem aludtam sokkal többet. Mondjuk most délután nagyon jól esne a szunyókálás, de csak ritkán dőlök Botond mellé. Egyrészt akkor végzem el a házimunka nagy részét, másrészt meg most nem is alszik.Kép Teszek fel képeket is kicsit később!

BNM! ViszketésKép Nem lehet, hogy a melegtől van? Jó hogy még egyben vagytok!!!Kép MI van a keményedésekkel? Nálunk most is nagyon meleg van.Kép UHKép

Zsuzsa! Edina akkor igazán jó kislány.Kép Éjszakák, kajaKépTehát hercegnő is hazaért? Olyan jók lehetnek az ilyen nagy puszilkodások!Kép

További szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk megint! Szörnyű volt ez a pár nap, eléggé ki vagyok borulva. Csütörtökön egész nap hánytunk így délután elmentünk a Budai gyerekkórházba. Ott megvizsgálták Noémit és jól ránk ijesztettek egy műtéttel, azt mondták menjük át a Jánosba mert valszeg gyomorszáj szűkülete van és meg kell műteni. Én már akkor sírtam amikor itthon pakolásztam össze a cuccainkat, gondolhatjátok hogy utána meg még jobban. Kép Beértünk a Jánosba, a baba végig üvöltötte az utat merh már éhes volt de nem maradt meg benne semmi. Ott is megvizsgálta egy sebész meg az ügyeletes de nem tudtak semmi nyugtatót mondani, másnap délig kellett várni mert akkor csináltak hasi és agyi ultrahangot és azt mondták az lesz a mérvadó. Etetni nem etethettem, egész éjjel infuziót kapott de szinte semmit nem aludtunk, ő sírt mert farkas éhes volt, én sírtam mert ő sírt és tehetetlen voltam na meg a műtét miatt. Még az ellenségemnek sem kívánom azt az éjszakát, reggelre olyan voltam mint az a bizonyos mosott ... Kép Hajnalban kaphatott egy kis teát 2*10 ml.-t de azt egy pillanat alatt benyakalta és mást nem kaphatott. Pénteken 10 körül elvitték uh-ra és 12 körül jött a doki a jó harrel, hogy nem kell műteni. Teáztatás közben is nézték uh-n és annyit találtak, hogy az átlagnál többet bukik így meg kell majd emelni a matracát a fejénél. Ezután már szopizhatott de nagyon keveseket. Állandóan mérnem kellett mennyit eszik, már azt hittem begolyózok. Volt hogy fél óra alatt alig evett 20-at de volt olyan, hogy 15 perc alatt benyakalt 50-et.

Sajna még jobban fáj a pocija mint eddig, nem tudtak konkrétat mondani de valszeg a férjemtől elkapta a hasmenéses vírust. Kép Tenyészétsek majd jövő héten lesznek kész.

Na megyek mert megint üvölt, nekem meg megszakad a szívem. Kép

chello
chello

Swen
Remélem hamar visszarázódtok a nyugiba! PusziKép

Chello
Sajnállak nagyon ezzel az izgalommal! El tudom képzelni mit éltél át, borzasztó lehetett! De az a lényeg, hogy nincs semmi komoly! Puszi nektek!

Anikó???

SziasztokKép

Orsi

avocado

Orsi, SwenKép
Én a gyógyszerre gyanakodom, amit az utolsó dokilátogatás óta kell szednem, elég erős gyógyszer és szerintem mostanra sokalt be a szervezetem belőle. Még jó, hogy holnap kell visszamenni a dokihoz, remélem nem kell tovább szednem. A kamilla nem vállt be rá, most per pillanat a hintőporral próbálkozom.

Keményedések előfordulnak azóta is, de csak egy-kettő.

Akinek keményedik a pocija: nektek is nyomja ilyenkor a méh a főütőeret? Én mindig arról veszem észre. Ha ez netán fekvő állapotban ér, akkor még a víz is kiver. (nem fáj, gondolom visszaesik egy kicsit a vérnyomás).

ChelloKép
Örülök, hogy túl vagytok rajta, el tudom képzelni milyen borzasztó lehetett.Kép Remélem azért sikerült mostmár egy picit megnyugodnotok.

üdv:
BNM
Bnm

Sziasztok!

Chello: Nagyon örülök, hogy itthon vagytok. Remélem, pár nap alatt helyreálltok legalább lelkileg ebből a szörnyű kirándulásból. Csilla annak idején 8 hónaposan tőlem kapott egy ilyen hányós-hasmenéses-magaslázas vírust. Pengeélen táncoltunk a kórházba menés ügyében, mert akkor ő még csak szopizott. De szerencsére a doktor nénink közreműködésével nem jutottunk kórházba. Pihenjetek sokat!

Swen: Kitartás. Kép Pedig olyan jó volt azt hinnem, hogy mégiscsak vannak tankönyvi gyerekek, de úgy látszik Botond sem olvasta a könyveket.

Rita: Ne aggódj a súlygyarapodáson! Örülj, hogy szépen fejlődik. Lassítani fog a lányod is a növekedésben. Csak akkor meg nehogy elkezdj azon aggódni, hogy miért nem hízik. Első csemetémnél én is mindig aggódtam valamin. Általában feleslegesen. Aztán Csillánál már tudtam, hogy az első néhány hét heti 400 g-os gyarapodásai, és még utána is sokáig átlagon felüli súlygyarapodásai után nem kell kétségbeesenem, hogy öt és hat hónapos kora között összesen tíz dekát hízott. Mindene teljesen rendben volt, így én is nyugodt voltam.

Zsuzsi: Azt hiszem tényleg sokan álmodoznak ilyen szülésről. Kép

Szilvi: Apa újra munkábaállása és az ing összefüggése ismerős. A poén az, hogy én még szeretem is vasalni az ingeket, de gondolom neked nem kell mondanom, hogy a három csemete mellett nem egyszerű ennek a szenvedélynek hódolni.
Hízás: Bár én nem hízok, csak nem igazán fogyok, de engem is elkeserít a helyzet. A másik két gyerek után, sokkal gyorsabban apadtam vissza a kiinduló pontom felé. Kilóra három hónap múlva már az eredeti súlyomnál voltam, állagra jóval később ugyan, de sikerült ott is a visszaváltozás. Remélem, most is elindulnak lefelé maguktól a kilók.

Egyébként nagyon büszke vagyok a mai teljesítményemre. Délelőtt voltunk sétálni (kb 3 km), sikerült mindent kimosni, kivasalni a heti elmaradást (Anyukám segítsége mellett ugyanis nem sikerült vasalni.), sőt még a frissen mosottak egy részét is, senki nem halt éhen, és Réka is elégedetten szopizott x+1-szer. Ja és még láttam a a Forma-1 rajtját és a Tour de France befutóját. Elég rég volt ilyen napom, amikor úgy éreztem, hogy sikerült megcsinálnom mindent, amit arra a napra terveztem. Ettől most nagyon jó a kedvem. Ja és még a mélyhűtőt is leengedtem és kitakarítottam.

Szép estét mindenkinek! Holnap végre csökken a hőmérséklet!!!!! Kép

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Chello: szegényem, megértem, hogy nagyon ki vagy borulva. El is hiszem, hogy megszakad a szived. Kép
Szorítok, hogy mihamarabb rendbejöjjön Noémi!!!
Próbálj megnyugodni, lényeg, hogy nincs szervi baja!

Swen: látom ti is kivagytok már ettől a nagy melegtől. Talán ha hűvösebb lesz a babák is megnyugszanak!!

BNM:ez a viszketés rémes lehet, nekem csak a hasam viszketett nemrég, de azt hittem megveszek tőle. Kép
Pocikeményedés: időnként nekem is elszorul a torkom tőle.

Jerry: remélem jobban vagy??

Orsi: mikor Danit szültem akkor a kórházban a mélyhűtőbe, vízzel teli gumikesztyűket tettünk (nem háztartási hanem valamilyen vékony átlátszó egyszer használatos) Azzal hűtögettük a sebet úgy alkalmanként 5 percig. Azért nem tovább nehogy még fel is fázzunk. Itt még meg sem kérdeztem mi újság ezügyben. Ja, akkor mindennap lemosták a gátunkat fertőtlenítővel. Ezt ma már nem csinálják sehol?
A szuperlevegő nem jött még meg: Kép

Zsuzsa: na, igen várakozásom hamarosan elnyeri méltó jutalmát és 2 Atomantim lesz akik majd ébren tartanak. Kép

Lino: nem akartam a lelkedbe gyalogolni a súly témával. Kép Biztos most is sikerülni fog majd, hogy leadjad!!

Anikó?????

Szöszi: én is boldog névnapot kívánok, így utólag is!!!

Linda
bellana

Szép jó estét mindenkinek! Kép

Megvagyok,nincs semmi ,csak nem voltunk itthon.Bencus úgy néz ki,hogy nagyon jól érzi magát odabent,de most már nem is akarom siettetni,mert holnaptól itt az én dokim,úgyhogy jöjjön akkor,amikor neki a legjobb! Kép

Zsuzsi:A szüléstörténeted nagyon szép,és Emmababa is! Kép

Linda:mozi KépPuszka Neked!

Lino:Agárd-nem is tudtatok fürdeni? Kép
Bencus nem indult be,pedig nagyon bíztam a mai hidegfrontban,de gondolom megvan rá az oka,hgy még maradni akar. Kép
Hízás Kép

Panó:köszi,jobban vagyok vérnyomásilag,és igyekszem beelőzni,bár most már nincs jelentősége.Ma lett volna az utolsó nap.

Orsi:hát hiányoztam,Te drága? Kép
Reggelente én már nem is próbálkozom a visszaalvással,mert utána még rosszabb,úgy fáj mindenem,hogy ajajj...Inkább felkelek,és vasalok. Kép

Bnm:jöhet a hűvös. Kép Állítólag holnaptól tényleg az lesz.Mikor is lesz telihold? Nem Te írtad?
Valamelyik gyógyszerre nem lehetsz allergiás? Remélem hazaengednek holnap.
Mit főztetek ma együtt? Kép
Nálunk apa főzött tegnap olyan babgulyást,hogy mind a tíz ujjamat megnyaltam utána. Kép

Zsuzsa:Igen,talán már megváltás lesz a szülés,bár furcsa elképzelni,hogy többet nem fogom érezni a pocakban Bencét.Annyira szeretem. Kép
De az az igazság,hogy talán azért is vagyok türelmetlen,mert biztos akarok lenni benne,hogy egészséges.Időnként még mindig eszembe jut a magas AFP,úgyhogy nyugodtabb lennék,ha már a kezemben fognám,és minden OK lenne.
A hasam már megint lejjebb ment,most már alig tudok ülni.Kép
Zsófi-puszik Kép
Edina:az éjszaka a lényeg szerintem,ha akkor nem tudnál pihenni,az rosszabb lenne,nem? Én legalábbis kiegyeznék vele. Kép János segít már egy kicsit?

Jerry:hogy vagy? Mi a gond? Kép

Szöszi:depid? Az én fiamnak már rég leesett a csonkja,amikor egyszer észrevettem,hogy rendesen vérzik a köldöke. (A sok sírástól) Kétségbeesetten vittem orvoshoz,de megnyugtatott,hogy ez előfordul,ne izguljak.
Vigyázz nagyon magadra,és sok puszi!

Swen:Akkor jobb napokat kívánok Nektek! Kép
A felfogásod nagyon tetszik,majd veszek Tőled leckéket! Kép

Chello:nagyon sajnálom az izgalmakat,remélem most már minden rendben lesz,és megnyugodhattok.Sok puszi Nektek!

Üdv:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?