Képzeljétek a babysitterünk azzal várt engem otthon, hogy nem fogom elhinni merre jártak sétálni. Hát le is esett az állam, mert Dorkát elvitte a tudtom nélkül buszozni és metrózni Pestre, ez így kb másfél órás út lehetett. Persze a legnagyobb melegben!
A férjemnek elmeséltem, örjöng és azonnal ki akarja rúgni.
Én szóhoz sem jutok, mert Dorka imádja a lányt, nem sír nála, jól érzi magát, ezt a nagy túrát egy hiszti nélkül végigcsinálta és csillogó szemmel mesélte nekem, hogy busz és metró, milyen jó volt.
Teljesen kivagyok akadva, nem tudom mit csináljak. Ha rászólok, és elveszem a babakocsit, akkor is elviheti a kezében a gyereket ilyen túrára és el is titkolhatja. Férjem annyira örjöng, hogy látni sem akarja.
Szerintetek adjak neki még egy esélyt, mert különben nagyon jó, ráadásul ő nővérke, gyerekosztályon dolgozik, hol találok még egy ilyet?
SzaBori: nekem tetszik, ezért is tettem én is clipartokat a hozzászólásaimba, csak nem tudom, hogy a többieknek mennyire tetszik, mivel nem reagáltak rá. Ha nem zavar senkit, akkor én is szívesen dísziteném a mondandómat!
Anykati: az én lányom féléves kora óta, nem hajlandó nappal elaludni, most 1 hónapja jöttem rá, melyik az az időpont, mikor ő is képes aludni. Neki du.1-kor még ebéd előtt van alvás, így 2 körül ebédel, sokkal nagyobb kedvvel. Dorka este 9-kor alszik el, éjfél körül felsír, ilyenkor vissza tud még magától aludni kb. 5 perc sírás után. Hajnali 2-től szinte óránként felébred, ha rossz napja van, ez 6-ig tart, 6-tól 8-ig jól alszik. Ha jó kedve van és nem fáj a foga, mint ma, akkor este 9-től reggel6-ig alszik. Azaz 9 órát, mint a Te lányod. Próbáld kitapaszztalni, hogy mikor álmos és akkor lefektetni napközben, majd azt az időpontot próbáld szép fokozatosan arra az időre eltolni, mikor a többiek is alszanak. Dorka először 11-kor feküdt le napközben, majd fél órával kitolva szép fokozatosan eljutottunk az 1-órára, ami már jobb időpont. Legyél türelmes, egyszercsak megtanulja, mi a rend. Dorkának mindegy, hogy egész nap futkározunk vagy bent üldögélünk, akkor is ennyit alszik. Sok energiát kívánok a 3 picihez, fantasztikus vagy!
üdv:
zsuzsi

kedves tőled meg vagyok, csak nincs egy perc időm se mostanság!
Romi haját még nem kellett vágni?
jajjjjj, ez borzasztó!!!!!!
olyan nyugodtan írtad ezt le, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy te szögekben járkálsz! Gyógyulj meg gyorsan! Pici nemét szeretnétek előre tudni?

... mindenesetre elég vacak... Bácu előtt is szedtem, akkor is ez volt... Hogy utána hogyan tovább? Hát valszeg további kivizsgálás, de nem szeretnék odáig eljutni, ne is beszéljünk róla