Ahogy a képen látod, ott jön ki Donci. Az elején egész egyszerűen kimászik
A bemászás nem megy egyedül, ahhoz felemelem az elején lévő biztonsági lécet, merthogy az amúgy levehető
És a sütit megcsináltad?
Pussz: NYuszimanóék
2003.08.13 14:29
Majd kivetetem a szerk.-kel,hogy ne foglalja a helyet.Annyira ugyes még nem vagyok,hogy kicsinyitsem a képeket.
Olyan jol esik,hogy nem dol rolam a viz! 2003.08.13 14:32
Jövőre szökőév lesz? Második baba mindig hamarabb jön, ne izgulj a szökőnap miatt! 2003.08.13 17:32
2003.08.13 19:49
, csak alma volt itthon, azt tettem a tetejére. Mindenképpen kipróbálom valami bogyóssal is.
Ugye, hogy ő sem maradt néma?
.
. Mi is szoktunk közben mondókázni.
. 
Azért holnap még megmutatom, mert a dokinéni szabadságra megy, és a helyettese, hááát, hozzá nem szívesen mennék.... 2003.08.13 20:31
2003.08.13 20:57

hegyek! 

2003.08.13 21:10
Anita Bianka,3.20 kg és 50 cm.

Sok 

a teszthez!
Lattad a kis 11 hetes babucit?Csengus is milyen ugyesen beszél mar!!
Hajmosasnal csak egy kis nyafi van.
Képzeljétek mar masodik napja reggel szopi helyett iszik egy pohar vizet.Meg se varja,hogy elérjek vele az agyig,mar mutogat a poharara.Utana meg mar nem kér cicit.Beveszi a szajaba,de csak jatszik vele.
Gratulalok a beszélgetos Hanganak!
2003.08.13 23:18

Tessék értékelni! 

2003.08.14 10:45
ha olyankor beteszem, akkor szépen elalszik egyedül
Ja ez csak este múködik ilyen jól. Nappal próbáltam párszor, hogy a nagyágyon aludjon, de ott egy óra után felébred és lemászik, a kiságyban is megébred, de ott visszaalszik magától, szóval egy darabig marad még a kiságy, ráérünk. 2003.08.14 10:46
, csak maga Romola nagyon kisfiúnak néz ki.
+Toncsi2003.08.14 11:36

Remélem, hogy a gyakorlatban is 

...és ez azt jelenti, hogy véget ér végre az önkéntes száműzetés
... Soha nem lesz már olyan, mint az első, de ez van... Amúgy Zsiványka is elég fiús lett szerintem, de ez sem számít

Már többször akartam írni, hogy mi lehet Veletek, de valahogy mindig elfelejtődött a végére ..

És bármit ő akar csinálni (nagyon sok mindent akar), akkor közli, hogy Csengus... annyira édes
... csak amikor emiatt másfél órán keresztül reggelizik, akkor már kicsit türelmetlen vagyok ...
.. aztán majd teszek fel normálisabb képet - ha találok
.. szerencsére vmelyik nagyszülő Csengust minden nap viszi játszótérre... én estig a lakásból sem nagyon bírok kimenni... Ti hogy bírjátok?... főleg a panelesek (vagy -osok?) 2003.08.14 15:26

? 2. Gorsi

?
, Hangának is tök ilyen a sérója
.
. Mi négy hónaposan tök kopaszra nyírtuk Hangát
. És megnőtt az is
. Meg szerintem egy kicsi gyereknek inkább praktikusan rövid legyen a haja, mint fidres-fodros, masnis, csicsás. Az majd bőven ráér kétéves kor után. Szerintem. 
. 
. És Rikinek a fogakhoz!

2003.08.14 16:46
2003.08.14 18:03
- szóval hát nem egyforma a két oldala .. 

De ráfogom a forgóira, és eddig mindenki bevette ... 
2003.08.14 19:30

nem semmi vagy, hogy alvás közben vállalkozol ilyesmire, én csak elől szoktam vágni Napsinak meg egy kicsit a végéből hátul és oldalt, de csak ha ébren van. 

2003.08.14 20:16

Szerintem Napocsnak van elég haja ahhoz, hogy tényleg szép legyen már most is hosszú hajjal, ne csak csicsás!!! Helenának még mindig olyan kevés haja van, hogy jaj!
Azt hittem, hogy a te párod leszek, de az előző hónapban sajnos mégis megjött. Kiváncsi vagyok, most ki lesz a párom? GOrsi, Beja???
Mi emeletes ágyat veszünk, mert helyhiány miatt, úgyis szükség lesz majd rá. Majd az alsó szintjén próbáljuk meg majd Helenát elaltatni.
Drukkolok Neked és Bejának is!
Mindig csodálkozom, hogy mennyivel előrébb jár, mint Helena, pedig fiatalabb.
), pápá. Szóval ő még nem az a nagy dumás. De nagyon sokat énekel és halandzsázik. Fel lehet ismerni a Hull a pelyhest, a Tente babát és a Debrecenbe kéne mennit. És ha megszólal a zene vigyorogva táncol. De elég ha énekelek is. Rettentően anyás lett és félős. De ez állítólag ezzel a korral jár. Ja és ma először kakilt a wc-be.
2003.08.14 20:44
ÉS drukkok, nem lesz itt semmi vetélés én tudom
, arra azért nem kell ám olyan sokat tanulni, menni fog! 2003.08.14 20:47
és nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
De tényleg jó lenne úgy is összefutni már egyszer, hogy legyen időnk beszélgetni egy nagyot!
Mondjuk óraállításkor?! 

De biztosan ismered ezeket a dolgokat, hiszen neked is van testvéred!
Ma meg már sírós hangon panaszolta a telefonba, hogy akkora a csönd otthon.... 

2003.08.14 20:49

És nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Nagyon örülök, hogy végre visszatérsz közénk.
Neki biztos, hogy kényelmesebb a rövid haj a nagy melegben. Most már lassan elkezdjük növeszteni.
2003.08.14 21:19

2003.08.14 21:49
)
De inkább most nézzék kisfiúnak, mint 10 év múlva!
Vajon mit gondolt, dauerolt?
Nem tudom, én hogyan boldogulnék hárommal, néha úgy érzem, kettő is sok!
2003.08.14 21:50
Biztos nem lesz semmi baj!Nagyon drukkolunk neked,ahogy idaig is!
Reméljuk mostantol tényleg surubben hallunk feloletek!Nagyon ugyes Helena!
Igazad van,tényleg mindenhol dragasag van.
Napsi is milyen szépen fejlodik!

Egyébként engem is fiunak néztek kiskoromban.
Elment a cicaig,migsimizte,majd hangos oromsikolyokkal visszaszaladt hozzam.Ja és folyton hajtogatta,hogy "Szica,Szica!"

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|