A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

BoriKép
Latom kozben irtalKép
Orulok, hogy tetszik a szoba! Meg szeretnek kepeket a falra, de hogy mikor vesszuk meg? Lehet, hogy mar majd csak Gergovel egyuttKép
Mozes ugyben koszi a tanacsotKép

Azt hiszem pici Mokusom megelegelte az itt ulest, ugyhogy mar nem jovok vissza zuhany utan, hanem kovetem Bori peldajat (mondjuk fejest azt megsem ugranek igy pocakkalKép).

Puszi mindenkinekKép

Orsi
37+5

avocado

Na megpróbálok azért ide is betenni képet, hátha sikerül!

Kép
lino

Szóval ő a mi kis Katicánk, de ha már így belejöttem:

Ők a nagyok:
Kép

Így autózunk:
Kép

És itt vannak hárman:
Kép

A többi kép a fentebb megadott címeken!

Jó éjszakát mindenkinek!

Szilvi
lino

LinoKép
Tok egyszerre irtunkKép
Neked is koszi a mozes-tanacsotKép
Kepek szuperek, megneztem mindet! Gyonyoruek a lanyaid!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Először is Kakukk és Egcsi nagyon nagyon gratulálok nektek!!!! Kép
Örülök Kakukk, hogy szép szülésed volt neked is! Egcsi remélem mihamarabb felgyógyulsz a császárból, férjed ott volt veled???

Én túl vagyok egy 39 fokos lázas mellgyuszin, pedig ugye engem profinak lehetett volna mondani a szoptatásban (2 évig szoptattam a nagylányomat), mégis elrontottam valamit... Kép Nem pihentem, rögtön takarítottam, mostam stb... Lányok CSAK FEKÜDJETEK AZ ELSŐ HETEKBEN!!!!!!
Nem tudom, hogy lehet kivitelezni egy másik gyerek mellett, de muszáj, különben kikészül az ember hamar...

Zsuzsa: Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen Edinával! Gondolok rátok sokat!

most rohannom kell, ha lesz időm olvaslak is rendesen benneteket és írok!

Minden tiszteletem azoké, akik egy kemény mellgyulladás után nem adják fel a szopit! Sokkal könnyebb úgy papolni a szopiról, ha minden könnyedén ment/megy...

üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi: mellgyulladás Kép Én az elsővel szenvedtem nagyon az elején, másodiknál minden szuperul ment, most a harmadikkal meg megint volt két-három nap amikor fájt a szoptatás. De be nem gyulladt szerencsére. Próbálj meg pihenni minél többet! Én se vettem komolyan, csináltam két-három nappal a szülés után mindent, pedig mindig rám szólt a férjem is, meg anyum is, hogy majd ők megcsinálják. Dorkának hogy tetszik Emma? Hogy telnek a napjaitok?

Orsi: köszi Kép

Na mos tmár tényleg megyek aludni! Csak délután aludtam két és fél órát, így meg nem tudok elaludni, így viszont holnap hulla fáradt leszek!
Szilvi
lino

Anikó!

Elnézést, hogy nélküled mentem bólyi túrósra, de a dokim tegnap előtt találta ki (a kérdésemre), hogy ma menjek hathetes kontrollra. Gyorsan hívtam Borit, hogy akkor talán a nyaralása előtt is megtarthatjuk az ismerkedő randit. Így maradtál ki. Bocsi. Kép De begyakorolom a a rossz sütőnkkel a sütit, és akkor jöhettek hozzánk is. Feltéve, hogy van kedvetek vidékre kimozdulni. Hely az van. 2700 négyzetméter a telek. Úgyhogy elfér az egész topik babásótl mindenestől. Jöttök?????

Chello!

Örülök, hogy jobban vagytok. Császáros sebed? Vagy Noémi gondjai el is feledtették már?

Zsuzsa!

Remélem, hogy nálatok is hasonló eredményre jutnak, mint Chelloéknál, és pár nap múlva ti is otthon lesztek és lábadoztok.

Kakukk!

Mégegyszer gratulálok! Nagyon ügyesek voltatok, hogy ezt a szép nagy babát így gátmetszés nélkül sikerült megszülni. Jól sejtem, hogy a II. Nőin szültél?

Orsi!

Nagyon szép a gyerekszoba. Vigyázz a fájós hátadra!

Egcsi!

Gratulálok Bertoldhoz! Kép Császár miatt együttérzek. Kép

Szilvi!

A tejjel tényleg nincs gond, mert még Csillának is jut ha kér. Van hogy kétnaponta jut eszébe, van, hogy egynap kétszer.

Zsuzsi!

Mellgyulladás. Kép Pihenj!

Bori!

Finom volt a süti és nagyon jól éreztem magam!!!!! Remélem, lesz ismétlés. Minél több.

A dokim érdeklődött a fogamzásgátlásról. Jót derültünk vele, mikor a spirál került szóba. Azt ugyanis menstruáció alatt kell feltenni. Aztám hirtelen rám nézett és rájött, hogy több, mint négy éve nem volt ilyen. És ha tartom az eddigi trendet, akkor még egy évig tuti nem is lesz. Többedszer szülők! Ti hogy oldottátok meg a fogamzásgátlást?

Jó éjt!

Zita
pzita

Jó reggelt!

Ma tutira nem előztök be, nem tudok aludni, és így jöttem nézni,hogy Egcsiről van-e hír. Pedig olvastam tegnap este 1/2 10 körül, de nem jelent meg újabb üzenet.
De gratula Egcsinek és Bertoldnak, kiváncsi vagyok miért lett mégis csaszi. Papa hazaért vajon időben?

Egyébként kölök is ébren van odabent, itt riszálja a popsiját a bordáim alatt.

Orsi:babaszoba nagyon szép lett, de hülyeség volt nekiállnod függönyt felrakni. Neked (nekünk) már egy sámlira sem igazán szabad felállni. Babapokrócot hol vettétek?

Szilvi: kislányok nagyon helyesek
A pakolást meg muszáj megcsinálni, az egész lakást át kell rendeznünk. Ráadásul túl sok a bútorunk, még nem tudom, hogy mit hova tudunk majd rakni.

Anikó: doki otthagyását mégiscsak fontold meg. Lehet, hogy megsértődik, de azt kell eldöntened, hogy akarsz-e még az életben hozzá menni. Bár nem biztos, hogy a másik orvos elvállalna ilyen előzmények után, mert ő gyakrabban találkozhat bent a kórházban vele, és ez biztos okozna némi konfliktust. (Kérdezd meg!)
De ha a szülésznőd jó, lehet, hogy nem is lesz orvosra szükség.

Linda: lehet, hogy szülsz??

Na elmegyek iszom valamit, este jövök!

Jerry

Egyéb: hátha tudtok tanácsot adni
Van egy rövid zongorám, és mivel nem zongorázom mostanában, valamint a szülés után se fogok igazából ráérni, a helyhiányunkat könnyen meg lehetne oldani, ha a zongora nem fektetve (a lábain) helyezkedne el. Lehet egy zongorát vajon máshogy tárolni? Mondjuk az oldalára fordítva?
jerry

Jó reggelt!

Megyek visszaolvasni,aztán jövök.
Addig is puszi.Kép

Anikó
vakili

Na,végigolvastam,és most látom,hogy megvan Bertold baba.
EGCSI:NAGY -NAGY GRATULA NEKTEK!Kép
Pedig tegnap este nagyjából átfutottam,de nem láttam a hírt.

Jerry:Jó korán keltél ma! Mondjuk én is,csak még beszélgettem apával egy kicsit kettesben,amíg itthon volt.Kép Olyan ritkán sikerül!
Dokicserétől azért tartok,mert egyrészt kellemetlen lenne,hogy ha pont a régi lenne bent,amikor bemegyek szülni.Akkor őt kérjem meg,hogy értesítse a másikat? Ez elég gáz.Másrészt gondolom nagyon jó viszonyban vannak,és megbíznak egymásban,ha őrá bízza a kismamáit,így a szimpinek is okoznék néhány kellemetlen percet.Ez olyn,mintha elvenné a szabi alatt a betegeit.Kép
Egyébként tapasztalatból tudom,hogy a munka oroszlánrészét a szülésznő végzi (bár nekem nem lesz fogadott),így bízom benne,hogy a doki már keveset nyúl hozzám.
Hát ilyen pepecs kajákat én már nem vállalok be,mint a hortobágyi,pedig a férjecském nagyon szereti.Nálunk borsófőzelék lesz.
Padlizsánkrém receptjét elküldenéd nekem? Már régóta ki akarom próbálni.
Te hogy vagy? Rosszulléteid ? Puszi Neked!

Bnm:E-mailt megkaptad? Tegnap fél négy körül küldtem át.

Ildikó:Igen,apa ilyen kis romantikus,és nem csak most,hogy pocakos vagyok.Nála teljesen hétköznapi dolog,hogy napjában akár többször is felhív,hogy mi van velem,ő éppen merre jár,milyen a kedvem.Kép Egy tündér!!!

Kakukk:nagyon szép a történeted! Kép

Orsi:örülök,hogy bejött a tanácsom pléd ügyben.KépNagyon szépet választottatok! Tök jók a fotók a babaszobáról.De nyugodtabb lennék,ha Te már nem állnál fel függönyt szerelni.
Csatlakozom az előttem szólókhoz:az elején mindenképpen egy szobában aludnék a picivel.Kép
Dokicserét már előbb leírtam.Kép
Hátad Kép

Linda:Most nem jut eszembe semmi,de sok-sok puszi Neked! Kép

Bori:Jó volt a bólyi? Kép
Örülök,hogy jól sikerült a talitok Zitával. Kép És annak is,hogy Szöszi jobban van.Kép
Kontroll után majd gyere!

Szilvi:Istenem,de gyönyörűek a lányaid!!! Kép Vajon Kata haja is így kivilágosodik,vagy ő apájáét örökli? Kép
Igen,apa nagyon figyel rám,és mindenben nagyon segítőkész,és ez abszolút nem a mostani állapotomnak szól. Kép
Azt hitte a párod,hogy hülyéskedsz? Kép
Anyósod mostanában elkerül Titeket? Érzem a soraidon a szomorúságot! Kép
Nálatok is bólyi volt? Ez nem éééér!!!! Kép
Vizsgálat nekem pont fordítva: Nekem másnál nem fáj,a sajátomnál meg nagyon. Kép
Szóval Kata lemaradt hízásban a nagyoktól? Tessék akkor megtömni! Olyan kis soványka! Kép Kép Kép
Depi neked is? Neee! Én igenis sokat gondolok Rád,és mindig hiányzol,ha nem jössz,de úgy gondolom,hogy 3 gyerkőc mellett ez nem olyan egyszerű,majd figyeld meg,én hogy el fogok tűnni.Ráadásul nagyon rossz szervező vagyok,úgyhogy lesz itt káosz,az tuti. Kép

Zsuzsi:mellgyuszi. Kép Vigyázz Magadra!

Zita:Mi nagyon menős család vagyunk ám,úgyhogy megyünk!! Kép
Egye fene,megbocsátok! Kép

Most el,majd jövök!

Pusssz:Anikó Kép
37+6
vakili

SziasztokKép

Ma ejszaka vegig aludtam, csak 6 utan ebredtem, akkor is arra, hogy megint josolok. Egyre gyakrabban van, tegnap a Coraban is volt, azt hittem bepisilek, alig birtam menni es fajt is. Nem tudom milyen arcot vagtam, de szerintem tobben azt hittek, hogy mindjart szulok, mert olyan furcsan neztek ramKép Aztan mintha elfujtak volna, meg a pisiles is elmult! Nektek is vannak/voltak hasonlok??? Ejjel megint parszor rendesen fajt, mikor meg akartam fordulni, de rajottem, hogy talan a levego szorul be. De iszonyuan tud fajni! Viszont a 6 orai felkeles utan birtam meg aludni fel 9-ig! Es megint ugy keltem fel, mint akit agyonvertekKép Ez az idotol lenne?

Zsuzsi
MellgyusziKépKép Vigyazz magadra es akkor pihenj tobbet! Koszi, hogy leirod a tapasztalataidat, bizti megfogadom. Foleg, hogy en sem vagyok egy pihenos fajta, de azert inkabb pihi, mint hogy aztan gondok legyenek!

Jerry
Tudom, hogy igazad van letra ugyben, de annyira nem birtam ki!Kép A tobbit mar a parom teszi felKép
A babapokrocot abban a diszkontban vettuk, ahol Aniko is a babakocsit, Ujpesten van de most igy kapasbol nem tudom a pontos cimet.
Zongora ugyben pedig biztos kezbol (Anyukam zongoristaKép), SEMMIKEPPEN nem szabad hosszu tavon fektetni, csak max szallitasnal!

Aniko Draga Legkedvesebb PocaktarsamKép
Bizony holnap mar a 38-as szamot irhatjuk oda! Azert ez nem semmi!
Parod tenyleg nagyon aranyos es eletben is az volt, igy elso talalkozasra is. A paromnak is tok szimpi volt!Kép
Fuggony: igerem mostantol lentrol nezemKép
Doki: hat igen, ahogy igy leirtad teljesen igazad van, de en akkor is ki vagyok akadva, hogy miert nem tud finomabban megvizsgalni! Az en dokim annyira odafigyel, rogton az elso vizsgalat utan mondtam is Karcsinak, hogy tok mas a keze, mint az elozo dokimnak, pedig az sem volt durva. Szerintem csak figyelem es szandek kerdese! Szurkolok, hogy jo legyen a szulesznod!!!
Koszi az egyuttalvos tanacsotKép
Hatam: mar megszoktam, hogy ilyen, de azert mar alig varom, hogy tornazhassak a szules utan, az 1 het alatt rendbe tudja rakni!
Szules utani eltunes: MegijedtemKép Ugye azert ezt nem irtad teljesen komolyan?Kép Mi is lenne velem nelkuled?Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
37+6

avocado

Sziasztok!

Na, tudtam én hogy meglesz a böjtje a tegnapi késői fekvésemnek! Kata úgy döntött éjjel kettőkor, hogy ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy ő úgy bekakiljon, hogy át kellett öltöztetni, ágyneműt cserélni a mózeskosárban. Majd utána békésen mosolygott Kép De aztán szerencsére kb 2 perc alatt visszaaludt.

Zita: védekezés: passz, pedig sürgősen ki kell valamit találni nekünk is. Én olyan típus vagyok akire csak rá kell nézni és terhes marad. Azt meg nem is tudtam, hogy spirált csak olyankor lehet felrakni, mikor épp megvan. Na arra én is várhatok. Lili és Nóra közt meg se jött, aztán Kata előtt kétszer, de akkor Nóra már másfél éves elmúlt! Mi lesz addig velem? Jól hangzik egy nagy babás tali nálatok! Kép

Jerry: hú, én zongoráztam, de nem tudom, lehet-e máshogy tárolni, de mintha nem lehetne. Persze ettől még lehet is Kép Azért csak óvatosan azzal a rendezkedéssel!Kép Vigyázz magatokra!

Anikó: hát nem egyszerű ez az orvosügy nálad! Kép Remélem csak a szülés legvégén kerül rá sor, hogy ő is ott legyen! Úgyhogy villámszülést kívánok, hátha be se ér Kép Köszi a lányok nevében Kép Mind a három tök fekete hajjal született, csak Lilinek 5-6 centis haja volt, Nórának már rövidebb, Katának meg ilyen kis pici van Kép Lilinek tök sokáig úgy nézett ki a haja, mint ha melíroznánk, mert nem hullott ki az eredeti nagyon sötét, és nőtt közbe az új világosabb. Nóra teljesen megkopaszodott, utána lett szőke, Katáé még rejtély Kép Apa meg tényleg azt hitte, hogy csak azért mondom, hogy folyik a magzatvíz, hogy ne menjem be aznap dolgozni Kép Amikor többször mondtam, hogy de tényleg, akkor jött csak be megnézni Kép Anyós nem jön, mióta mondtam neki, hogy beszédem van vele. Depi meg sajna van Kép Pedig egyiknél se volt igazán, csak most, és nem is nagyon tudok mit kezdeni vele. Kép Azért majd nagyon fogsz hiányozni, ha eltűnsz!!! Magamon azt vettem észre, hogy minél több gyerekem van, annál jobban tudom beosztani az időmet. Lilinél semmire nem volt időm, Nóránál legalább néha már kitakarítottam, most meg egész jól megy. Katát meg majd igyekszem megtömni KépKépKép

Linda: csak nem sűrűsödtek az összehúzódások? És már megis szültél? Kép

Zsuzsáékkal mi lehet?

Na megyek öltöztetni, mert végre nem esik az eső és kisütött a nap, úgyhogy megyünk sétálni!

Szilvi
lino

Orsi: éjszaka Kép, Jóslók: nálam ez hetekig tartott mindig. Szerintem a hülye időtől vagy nyomott!

Szép napot neked is!

Szilvi
lino

Sziasztok lányok!

Nem osztódtam ám. Kép A keményedések egyszercsak elmúltak. Szeretem ám nagyon ezt a játékot. Kép

Lino: nagyon szépek a gyerkőceid!! Kép
Doki: még szabin van,valszeg lesz vele egy csörtém, ha nem jön Gergő amikor a nagyságos doktor urak jónak látják.

Jerry: miért nem tudtál aludni?
Ma éjjel én is visszatértem a rendhez: 3-szor kint voltam. Kép

Anikó: úgy tűnik mindketten szívunk: te a dokival én a kórházzal...

Bori: szombaton lelépsz? Azért majd gondolsz az élbolyra ugye? Jerry mondta a dokis dolgot. Kép

Panó, Orsi és mindenki, sok puszi:
Linda
bellana

Lino, LindaKép
Puszika nektek isKép

Most atmegyunk Anyuhoz, Karcsi felszereli neiki a karnist, aztan majd jovok.

SziasztokKép

Orsi

avocado

Itt HajniMaci!

Teszek fel egy 4D-s képet nektek az én Benőkémről, tegnapelőtt voltunk vizsgálaton. Képzeljétek, apa bögdöste a hasamat és Benőke erre vigyorgott és húzta a száját. Kis dagipofa.

Vali- a babáid nagyon szépek, még nem is láttam őket! Gratulálok!

Anikó- már megint nem volt jó élményed a dokinál? Nem lenne jobb, ha váltanál, mivel ennyire viszolyogsz tőle?
Én ma megyek délben, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.

Zsuzsa- Te olyan kis tapasztalt vagy! Fáj az alhasam és a derekam is, lehet hogy ezek jóslófájások? Mintha menszi előtt lennék. Vagy csak a hülye idő?

Puszilok mindenkit!
MaciKép
maci2

Sziasztok Mindenkinek.

Ma be jötteünk olvasgatni egy kicsit, hogy kivel mi van. MAjd rakok fel képet a mostani Pankáról.
Tegnap méreckedtünk, 5 kg éppen. Most épp hisztizik egy kicsit pedig anyuka úgy gondolta, hogy aludni fog amíg gépezik. Hát ez nem jött össze. De még van idő, mert ma ráérünk és bennt maradunk egy kicsit.
Mariann!

Végre láttam Annádat! Gyönyörű! Remélem hamarosan talcsizunk is.
Gyönyörűek a topik babái egytől egyig pedig még csak futólag néztem bele a képekbe.
NA megyek kicsinyitem a képeket.
Pusz Mucska

Andi
Kép
mucska

Anna ebben a pillanatban:
KépKép
A múlt héten a levegőn:KépKép
Apukájával:Kép
Velem:Kép
Fürdés közben:Kép

Szóval ilyenek vagyunk mi.
Na megyek olvasgatni, hogy tudjam kivel mi a helyzet!
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

hú drága Bellana és Panó! ti vagytok a következők! Akkor gyakran be kell, hogy nézzek!Puszi Nektek!!!!!!!
NA megyek olvasni, mert csak a táblázatig jutottam!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Orsi:éjszaka Kép Az enyém már megint nagyon sz.r volt.Kép
Az én jóslóim azért nem fájtak úgy igazán.Lehet,hogy mégis én leszek az utolsó a kvartettből? Kép Már nem izgat egyébként,csak 13-án nem akarok szülni.Nagyon babonás vagyok.
Hát igen,holnap már 38. Kép
Örülök,hogy a Mackókám szimpi volt,akkor ez kölcsönös volt.Kép
Én is úgy gondolom,hogy egy kis odafigyeléssel elkerülhető lenne ez a fájdalmas vizsgálat.Azt még megérteném,hogy ha valami gond lenne,és attól fájna,de így? Mi lesz,amikor a szülésnél majd fájás közben vizsgál? Kép
Hiányoznék Neked,ha eltűnnék? Kép Azért nem teljesen gondoltam,de biztos nem tudok majd naponta bejelentkezni.De hát ott a telefon végszükség esetén,meg úgyis fogunk találkozni is.Kép
Küldtem mailt. Kép

Szilvi:annyira jót röhögtem az éjszakádon!!! Már bocs. KépTudod,én nagyon vizuális vagyok,és ahogy így elképzeltem,hogy Kata nyakik sz.rosan édesen rádmosolyog...Kép Valszeg Bencén majd nem fogok ilyen jól szórakozni.Kép
Villám szülésben én is nagyon reménykedem,a nagyobbaknál már tényleg csak a kitolásnál és a varrásnál volt velem doki.Éppenhogy beért.Kép
Szóval apa leellenőrzött! Kép
Anyósod megijedt Tőled? Kép Kép Kép
Depi nekem is volt mindkétszer,de nem gondoltam,hogy ez ennyire gyakori.Már itt a topicban is annyi anyucinak volt.Kép
Ne félj Te sem,nem teljesen tűnök majd el,de biztos,hogy sokkal-sokkal ritkábban tudok majd jönni. Az időbeosztásom már javult,de még nem az igazi. Kép

Linda:Nagyon rossz ez az állandó készenlét,bizonytalanság.Az ember állandóan csak a jeleket figyeli,hogy na ez most már az,vagy nem az.Kép

Hajni:4 D Kép Akkor ezek szerint még érdemes volt elmennetek.Kép
Váltásról már az előbbiekben írtam,hogy miért nem akarom.Egyébként most nagyon kedves volt ettől eltekintve,hogy valami jót is írjak róla.Kép

Mucska:Édes a lánykád,és szép súlya van!Kép

Puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Csak gyorsan es egy kezzel...
Balazska csak szopizik tegnap elott este ota.Tejcsi is van, pont amennyi kell.Az en hangulatom is sokkal jobb, csak faradt vagyok, bar a noverem segit, minden nap jon, de az en fiam 2 orankent szopizik es nem egy eszik-alszik baba.Sebaj.
Lenyeg:
TEGNAP ESTE 3750 GR VOLT!!!! 12 NAPOSAN NEM HOGY VISSZANYERTE, MEGFEJELTE A SULYAT!!! Kép

Egcsinek oriasi gratula!!!

Mindenkit udvozlunk:
szoszi+Bazso
szoszi

Sziasztok!

Zsuzsáékról tudtok valamit??

Köszi a mellgyuladásos részvéteket, tényleg nagyon fontos a pihenés az első hetekben, mióta többet pihentem, sokkal hamarabb regenerálódtam, már csak egy pici pocim van, a csípőm nekem is kiszélesedett, ezért egy ruhám sem jön rám Kép

Védekezés: mi anno szoptatás alatt pharmatex kúpot használtunk és nem lettem terhes, sok előnye van, de persze nem teljesen luxusérzésű védekezés, igaz fertőtlenítő hatása is van, így nem voltam soha gombás, amíg ezt használtuk.
Ime a részletek: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=400
még egy másik új hasonló kúp: Pantentexkúp
erről egy fórum:
http://www.hazipatika.com/forums/messages?tid=31070

Ma Emmácska végre igazán szopizott, erre az egészet ki is bukta Kép

Minden baba igazán szép a képeken, még egyszer gratulálok mindenkinek !

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Mucska: de jó, hogy jöttél!! Emlékszem régen mennyit írtál, milyen hó kis hangulatot csináltál. Kép És azt sem felejtem el, hogy mikor megbántva elmentem másik topikba utánam jöttél és azóta itt vagyok. Kép Kép Köszönöm!!Persze tudom, hogy ez bébi mellett már nem úgy megy, hogy annyit ír az ember lánya amennyit akar. Kép Kép
Nagyon mosolygós, hajasbabád van. Olyan kis kiegyensúlyozottnak látszik. Kép Sok puszi!!!

Szöszi: örülök, hogy jóra fordulnak a dolgok. Aggódtunk értetek!! Puszi!

Maci: Kép Édes a manód! KépTe megvagy elégedve a dokival? Csak Anikót gyötri? Ugye jösz vizsgálat után beszámolni?? Kép

Orsi: pussszzz!! Kép

Mi: voltunk sétálni, Dani ezerrel repesztett a motorral. Beszereztem újabb ősz hajszálakat. Taliztunk 2 kedvenc kismamánkkal, jól elvoltak a lurkók is, mi is. Kép
Most ettünk, de Atomantira még nem hatott a teli pocak. Kép Nagy kár, mert én leszédülök a székről. Megyek is jó példával járok (fekszek) elől. Kép

Linda
bellana

Zsuzsáékról tud valaki???
bellana

Sziasztok,

megvolt a 6 hetes kontroll, minden tökéletesen rendben, kádfürdő, Balaton, szex engedélyezve, sőt kifejezetten ajánlvaKép

Lino,
végigböngésztem az összes képet, csodálatos kislányaid vannak!!! A kedvenc Katás fotóm pont az, amit ide raktál fel elsőnek.
Túrós sütiKép
(Panó, lehetne egy olyan rublika a táblázatban, hogy ki sütötte már meg a bólyi túróst, és ki nem?!)
Persze, hogy hiányoltalakKépmert tényleg hiányoztálKép
Éjjeli kaki - mire ébredtél fel, a hangra? Vagy az illatára?

Orsi,
teknőcpuszi nekedKép

Zsuzsi,
örülök, hogy már jól vagy, jó szopizástKép

Zita,
nekem is tetszik az ötleted, és bevállalom, hogy megsütök néhány tepsi sütit az összejövetelreKép
Nálunk is napirendre került a fogamzásgátlás, a doki rutinból írta fel a Continuim tablettát, én életemben csak 3 hónapig szedtem bogyót, azt is 19 évesen...Kérdeztem a 3 hónapra szóló injekciót, nagyon nem ajánlotta. Majd kitaláljuk Karcsival...de teherbe nem szeretnék már esni, most így gondolom.

Jerry,
mekkora mázli, hogy ebben a topikban még egy zongorista is van a háttérbenKép Erre biztos nem számítottál! Pihenj sokat.

Anikó,
meglátogathatlak a kórházban egy adag túrós sütivel?Kép
A dokicserés aggályaidat megértem, de a helyedben én azért megkérdezném a szimpit.
És könyörgöm (én is), el ne tűnj majd 24 óránál többreKép

Linda,
természetesen nagyon sokat fogok gondolni az élbolyra és mindenki másra is, ez amúgy is így van, nagyon sokat jártok az eszembeKép

Mucska,
Panka továbbra is gyönyörű!!! ÚÚÚÚgy szeretnék már én is egy mosolygós képet DorcikárólKép Tegnap Zita Rékája nevetett rám!!!! Annyira édes kis mókus, és teljesen úgy szuszog, gőgicsél, kalimpál a végtagjaival, mint az én kislányom.

Szép súlya van már a Topikelsőnek!!! Hogy állsz a tejmennyiséggel? Nagyon jön még, vagy beállt már PAnka igényeinek megfelelően?

Mackóhajni,
aranyos a fotón a bébi!!! Már nem dolgozol annyit, ugye? Mennyit jársz még be?

Szöszi,
tegnap óta nem tudok neked sms-t küldeni, ma sem engedi a rendszerKép De ezt csinálta akkor is, amikor a szülésről akartalak értesíteniKép
Felhívnálak, csak nem tudom, mikor zavarok? Majd hesegess el, ha rosszkor teflonozokKép

Most ezt elküldöm, mindjárt kész az ebédem. Karcsi kiugrott Ráckevére, így egyedül vagyunk mi lányok, az ebédem a szokásos magányos menü (imádomKép): spagetti olivaolajjal és reszelt sajttal. Utána egy kis Manner nápolyiKép

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Épp most fejek. Még mindig van egy üveg plusszom minden fejésnél. Kép(((((((( Lassan azért apad szerencsére. A szomszéd baba jól jár. Nem tudnák megvenni én meg odaadom inkább csak szabaduljak. Nincs kedvem hirdetgetni a védőnő meg szabin van. Legalább segítettem valakin.

Bellana!

Nemsokára ismét sokat leszek! Nagyon hamar itt lesz az ősz sajna!!!!!!!!
Most vágytam már be gépezni így bejöttünk a nagypapihoz. De az igazság, hogy most meg mennék vissza, de LAca csak 5 óra fele jön értünk. Anyósom kórházban van és csak utána tud jönni.
Bár gondolkodom ha reggel is ramaty idő lesz, akkor holnap is bejövünk. Legalább az irodában is rendbe teszem a dolgokat. Van mit!!!!!
Nagyon a hajrában vagy már! Kép))))))))

Vali!

Gyönyörűek a gyerkőcök. Bár nem is tudom elképzelni, hogy mit csinálnék kettővel egyszerre pedig Panka jó kislány. De ha rákezdi........... NA hogy abból kettő! Kép NA azért ha úgy alalkult volna baromira boldog lettem volna!!!!

Swen: Mi újság Szolnokon? Nézem a táblicskut, hát Te sem apróztad el! Ha belegondolok, hogy Annát is 4,5 kg-ra jósolták ha időre jött volna! Most 2 hetente hízik 1/2 kg-t. Sokat emlegetlek a fánkkal!

Szöszi!

Neked is gratula!!!!!! Remélem jól vagytok!!!! Na gondolhatod ha meglátom a Tiszát eszembe jutsz! Puszi Nektek! Mi is igy kezdtük mint ti, hogy ÍAnna 20 ml evett ciciből. Ezért hagytuk abba. Látod a fejés meghozta az eredményét, mehetek tehénnek a tehenészetbe. Következő állásom fejőnő. Tudom hogy fárasztó de a babáért teszed!

Zsuzsa!

Remélem meggyógyul Edina!
A múlt héten Anna is hányt. Akkor mikor Chello Noncsija. De nálunk nem lett gond. Azt mondta a doki, hogy lennmaradt a büfi és az lökte ki az egészet.
Muszáj lesz ráállnotok a 3 óránkénti evésre,mert lassan azt5 kérik hogy 4 óránként etesd. Először nálunk is nehéz volt, de 2-3tetetés után rájött Anna, hogy nincs hamarabb kaja, jó lesz ha igyekszik. Igy most 5* eszünk egy nap éjszaka nem. MA is sirdogált hajnal kettő körül de kénytelen volt kibírni. szerencsére nem velőtrázóan üvöltött. Kitartás. Nagyon jó ha van rendszer a dologban. Mi 1,/2 9, 1/2 1 1/25 , 1/2 9 és reggel 1/2 5 kor eszünk. Igy tudom tervezni a dolgaimat. Nekem ezek az idők jöttek be.
Pusz, mert szóliít a nagy Ő Panka személyében
Mucska

Andi
Kép
mucska

Swen!

Nem fánk hanem lángos! Kép

Pusz: mucska

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Aniko
13-an en sem szeretnek szulniKép
Nagyon hianyoznal, de az igaz, hogy tudunk majd beszelni telcsin es talizunk is majd!Kép

LinduskamKép
Neked is nagy pusssszKép

Bori
Ez a teknocpuszi nagyon tetszikKép KoszikeKép
Annyira nehez nekem meg mindig elhinni, hogy Te depire hajlamos vagy! Most is olyan jokat derultem azokon, amiket irtal! Tablazat es kakiKép

Mucska
Nagyon jok a kepek, tunderi AnnaKép

Maci
Tok jo a 4D-s kepKép

Most megyek, mert megint ebed utani hatfajasom vanKép

PusziKép

Orsi

avocado

BNM!

OLvastam, hogy veszel Aloe Vera sprayt. Hidd el jól jársz vele. Volt Anna popsiján kiütés. Semmilyen kenőccsel nm tudtuk elmulasztani 2 hétig. A doki néni szerint a túlevéstől. Szóval elővettem a spayt és egy nap alatt elmúlt a makacsnak tűnő kiütés. Igy ha popsibaj van akkor fújok és kész. A császármetszés helye is alig látszik, mert hogy arra is használtam. Szóval szupi!
Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nagyjabol végigolvastam, ma elég jo Andriskam van, valaszolgattam is, de a vége mar hianyos, bocsi, azért beillesztem ide, mert Wordben alkottam:

Macika,
Nagyon édes a kép ! Es hogy mosolygott, ez nagyon aranyos !!Kép

Mariann,
Anna baba édes nagyon, ö is hogy mosolyog mar !!! Pusszancs az édes kis orcajara!

Linda,
Befektetés a terminus utan? Ilyet még nem pipaltam!

Aniko,
Akkor Aputol fogjuk megtudni a hireket ???
Az orvos ügyben semmi jo ötletem nincsen, én is pont ugy gondolkodnék, mint Te. Az meg igaz, legalabbis itt Svajcban, hogy a munka nagy részét ugyis a szülésznö csinalja.

BNM,
Lehet, hogy az EDA-ra nem is lesz szükség! En is ugy indultam, hogy "tartaléknak" szantam, és ha rosszabbul alakul a szülésem, én is kértem volna. Remélem Neked minden jol alakul majd EDA-val vagy anélkül!

Pano,
Dömperkés kérdésem hülyeség volt, hiszen én neveztem el igy.

Swen,
Örülök, hogy jo napotok volt ! Nekünk tegnap éjszaka sikerült megdönteni a rekordot, Andriska 5 orat aludt, este 10-töl hajnali 3-ig. Nalunk mar ez is nagy szo, amiota itthon vagyunk, még sosem csinalt ilyet!

Es ma éjjel is ilyen sokat aludt?

Soraya,
Klassz a babaszoba !!! Akkor nalatok minden készen lesz, mire jön a baba? Nalunk csak fokozatos a dolog, pl egy szonyeget szeretnék még nagyon, amit tönkre is lehet tenni, de szép is. Szekrényünk is csak kb egy hete van.

Vali,
annyira édesek a kisbabak! Es gyönyörüen fejldönek! Ügyik vagytok a férjeddel, hogy kettö picivel ilyen ügyesen boldogultok!

Ildiko,
Az éjszakaidat nem irigylem, remélem idövel javulnak majd a dolgok. En is igy éreztem, azt hittem, ha anyuék elmennek, végünk lesz, de aztan csak kiküzdöttük valahogy (na jo, nekem egy gyerekem van, de kis béna kezdö voltam/vagyokKép)
Köszönöm kérdésed, Tomi augusztus 1-töl dolgozik az uj helyen, juli 31-ig szolt a felmodnasi idö. Végül is szerencse a szerencsétlenségben, hogy igy alakult, mert a felmondasi idö alatt nem volt olyan stersszes az élet, pont mikor Andriska született.
Az uj hely egy tanacsado cég, ahol Tomi felépithet egy sajat területet, eddig csak 1 embere van. Nagy kihivas, mert ha nincs elég munka a piacon, akkor nem nagyon tud "épitkezni" sem. Temészetesen bizakodunk.
Egy kis dicskevés: ma hivtak egy szaklaptol, akiknek mar több cikket is irt, hogy szeretnének késziteni vele egy interjut a munkahelyvaltasarolKép

Bori,
Minket a dokibacsi is eltiltott a szextöl a kontrollig, az meg itt csak 8 hetesen van, ugyhogy nekünk még "hivatalosan" is tilos a szex (100%-kos valtozataKép)
Most latom, nalatok mar megvolt a kontroll.
A gatam egyébként mar 2 hét mulva teljesen rendben volt.
KertészKép

Zsuzsa hirKép Szegénykéim! Nagyon sokat gondolok rajuk.

Jerry,
ModemKép
Nekem az egyik legjobb baratnöm MazsiKép
En a padlizsankrém utan mentem szülni!!!

Orsi,
Aranyos a férjed, hogy igy izgul, nalunk is hasonlo volt a helyzet! Aztan majd meglasd, nagy élmény lesz neki a dolog! Kép Es persze Neked is! Kép
ZoknihuzasKép
Nagyon szép a babaszoba, tetszenek ezek a butorok.
Nalunk éjjel a kisagyban alszik Andriska (nem tudom emlékszel-e még, a mi agyunk egészen kicsi, késöbb nagyobbra szerelhetö), a franciaagyunk mellett van, én igy érzem jol magam éjszaka, és gyorsan ki tudom venni szoptatni, ha éhes. Nap közben viszont sokszor a nappaliban teszem le a mozeskosarba alukalni. Igy jobban részt vesz a nap eseményeiben, még akkor is ha alszik. Aztan este ismét a megszokott kisagy… Nalunk igy müködik altalaban.
(hajnalban pedig néha mellettünk alszik a franciagyban.. mert az olyan joooooKép

Rita,
Andriska a kezdetektöl fogva 2,5 - 3 - 4 oranként eszik és hol ilyen napja van, hol olyan, ilyenek a babucik!! Réka sulya nagyon szép!

Zita,
Akkor tegnap nalunk ilyen növekedési szakasz lehetett, mert Andriska 2 oranként követelte a kajat majdnem egész nap, nem lehtett vele birni, ö éhes volt.
Örülök, hogy Ti is ilyen szépen fejlödtök. Akkor naltok is bevalt a kendö!

Chello,
Örülök, hogy jobban vagytok egy kicsit. Ahogy halad az idö, mindig jobb lesz!!

Kakkukfü,
A születéstörténetedet késöbb olvasom, mint mindenkiét. Az a csemegeKép

Lino,
Az éjszakaid Neked is klasszak.
Tényleg, van vmi tippetek, hogy mit csinaljak, hogy mindig kb 10-kor feküdjön le este, mert akkor sokkal jobban alszik. Ha éjfélre csuszik a lefekvés, akkor mar max 3 orat alszik egyhuzamban. Ebresszem fel, fürdessem meg, etetés és tegyem le? Félek, hogy akkor esetleg belezavarok az ö kis rendjébe és csak nyügösebb lesz.
En csak azért nem hianyoltalak, mert én sem voltamKép
Gyönyörüek a lanyaid! A pocak pedig ismerös, Andriskanak is van (mar 3-mas szamu New Born-t hasznalunkKép

Mucska!
Szia pocitarsam! Latom szépen fejlödtök, jol vagytok, mar 2 honaposak is elmultatok!
Ez a rendszer dolog jol hangzik, de hogy az én Andriskamat ravegyem, hogy 5 oranként egyen, az egyelöre teljesen lehetetlennek tünik. Mint irtam, az éjszakai rekordunk 5 ora alvas, amit eddig csak egyszer csinalt még...

Szöszi,
örülök, hogy jobban vagy. Gyere közénk, akkor is, ha nem tudsz visszaolvasni, hatha az is jot tesz a lelkednek. A suly pedig fantasztikus hir!!Kép

Csajok,
eddig nem nagyon éreztem, mert Andriska lekötötte a figyelmemet, de tegnap ramjött a "bezart kiralykisasszony" érzés. Sajnos Tomin kivül szinte nem beszélek semmi mas felnött lénnyel, kivéve a telefonokat. Chiara baratnöm otthon van Olaszorszagban, mas meg nem nagyon akad. Multkor megismertem a közelben egy kismamat, azota mindig benézek az udvarara, ha arra jarok, mert olyan kedves volt, kavézni is meghivott, de ö is eltünt biztos nyaral, a kisfia mar 8 honapos.
Néha még az Amerikaban élö baratnömmel telcsizek, mert az nagyon olcso, orakig dumalunk.
Na, ez egy kis panasz volt, bocsi.
Azért az a jo, hogy augusztus közepén jön a batyuskam és a sogornöm (aki mar megigérte, hogy jokat föz) és nemsokkal késöbb a két legjobb baratnöm Peströl.
Na, ennyit rolunk.

puszika
Süncsi
süncsi

Sziasztok lányok!
Megjöttem CTG-ről, állítólag minden O.K.
UH is volt, vannak valakinek 39 hetes UH adatai?
A doki szerint 3 és fél kiló felett van a baba.

Mariann!
Örülök, hogy már jobb kedved van! Panka nagyon édesen mosolyog a képeken!

Linda!
Tegnap az eső ellenére is dolgoztak a munkások, csodálkoztam is. Még ma is itt vannak, de szerintem kész vannak, mert dél körül elbontották az állványokat és azóta a kertben heverésznek.
Itt egyébként már süt a nap!

Chello!
Örülök, hogy meggyógyultatok!

Zsuzsa!
Szegénykém, neked most tényleg jól kijut mindenből. Edinának jobbulást!

Bori!
Tetszik a macska a székben! A mieink is ilyenek, főleg a kicsik, bár ők nem jöhetnek be a házba, de szerintem, ha majd kiviszem a babakocsit, bele akarnak majd mászni. Nincs valami ötleted, hogy lehetne őket erről lebeszélni?
Azért egy nap pihenőt engedélyezhetnél, ne kelljen már egyből szülni mennem, ha letettem a portörlő rongyot!Kép
Ha már nem lesz kismamis táblázat, majd csinálok bólyi túrósosat, hogy ne unatkozzak. Addig gondolkodhatsz, hogy mi legyen még benne! Erről jut eszembe, ígértél valami almás tortát is, nem?

Kakukk!
Köszi, hogy leírtad a történeteteket, nagyon szép szülés volt!

Jerry!
Én is könnyű szülést tervezek egyébként!

Orsi!
Nagyon szép lett a gyerekszoba, klasszak a függönyök és a takaró is nagyon tetszik! Látom te már bevásároltál cumiból meg cumisüvegből, mi semmi ilyesmit nem vettünk.
De már a mi ágyunk is félig össze van rakva!Kép

Swen!
Már nagyjából rendben vagyunk felújításilag, úgyhogy ettől már jöhetne a baba, de én még nem érzem úgy, hogy jobb lenne már megszülni. Jól elvagyok így egyben is.

Anikó!
Orvosod Kép
Én péntek 13-án születtem, úgyhogy inkább nem is vagyok babonás! Kép

Egcsi!
Nem is gratuláltam még neked, úgyhogy akkor most gratula! Mielőbbi felépülést és várunk vissza!

Zita!
Akkor tényleg jó nagy kertetetek van, én szívesen megnézném majd babával!

Mucska!
Örülök, hogy téged is lehet "látni"! Mikor lyukasztottátok ki Anna fülét? Belövés volt? Nagyon szépek vagytok a képeken!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Süncsi!

Nálunk is az jött be, hogy fürdés után kaja(mi 1/2 8 kor fürdünk mindig) és úgy a hosszú alvás. Ha fürdés után elhúztuk a kaját semmi jó nem sült ki belőle! Egyébként Dömike szupi fiú!
Tegnap megkaptuk az első oltást. Szerencsére nem lett baj jól viseli a törpe.

Puszi: mucska

Andi
Kép
mucska

Igy mosolyog az apukajara (nyitva van a kis fogatlan szaja) Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi
Süncsi
süncsi

Panó!

Puszi! 6 hetesen lett fülbevalónk. amikor kontrollra mentem akkor belőtték neki.Bár lehet hogy korai volt. Afüle rendben, de a nyirokmirígyek duzzadtak és lehet hogy a fülbevalótól. Majd kiderül.Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Anikó: szóval kineveted a kisebbet?Kép Na, meg lesz ennek még a böjtje, ha megszületik Bencus! Kép Ó, ha anyósékat nem akarom itt látni pár hétig, mindig mondom, hogy most már időszerű lenne megbeszélni a problémáinkat. Erre ők február óta nem hajlandók, így ilyenkor menekülőre fogják. Csak olyan rossz, hogy ha idejönnek mindig találnak egy percet, amikor a gyerek fülébe sutyoroghatnak hülyeségeket Kép Depi: nekem most először van Kép

Bori: arra ébredtem, hogy nyög irdatlan nagyokat Kép Aztán jött a kakaszag Kép Daninak most is tetszik az úszótábor? Egyébként túrós sütit minden héten meg kell sütnöm Kép Ha lesz Zitáéknál babás tali, mindenki süt egy tepsivel, és majd jól összehasonlítjuk Kép Én nem szedhetek semmilyen hormontartalmú gyógyszert a májam miatt Kép És terhes én se szeretnék lenni mostanság az biztos. Zsuzsával nem beszéltél?

Zsuzsi: de jó, hogy Emma rendesen szopizott Kép bukás Kép Dorka?

Maci: 4d-s kép Kép

Linda: továbbra is drukkolok, hogy a kiírásig megszülessen Gergő! Kép Vagy annak, hogy a dokid normális legyen ebben a kérdésben! Sikerült elaltatni Danit?

Mucska: nagyon édes vigyori Anna!Kép Nyirokmirigyek Kép

Orsi: szegény Te ezzel a hátfájással! Kép Remélem a pihenés használt Kép

Süncsi: éjszakai pihenések hosszabbodása Kép Nálunk Kata 9 körül fekszik este. Ehhez az kell, hogy legkésőbb 7-től fent legyen. Általában ez így is van, mert kb 1-től alszik 6-ig. Ha valami miatt mégse, akkor mi elkezdjük simizni, puszilgatni, ébresztgetni (csajok is), erre általában felébred. Kata legalább 2 órát fent van két alvás közt, viszont ha később kel, akkor ugye később alszik el, viszont ebből nálunk az következik, hogy kevesebbet alszik éjjel, mert ha törik ha szakad, ő bizony 5 körül kel fel, és tök mindegy mikor feküdt le. De anno Lilit is próbáltuk terelgetni, hogy mikor lenne jó, ha hosszabbat aludna. Nórát meg nem lehetett, ő azt csinált amit akart Kép Szóval szerintem próbáld meg az ébresztés, fürdés, szopi alvás variációt! Köszi a lányok nevében a dicséretet!Kép Bezártsági érzés Kép Nekem ez ma is, meg tegnap is megoldódott, mert gyerekek barátai itt voltak délelőtt. Remélem hamar visszatérnek nálatok is a nyaralásból, és lesz kihez szólnod! Mosolygós kép nagyon édes!!! Kép

Szöszi: örülök, hogy jobban vagy, és hogy ilyen szépen fejlődik Balázs Kép

Szilvi
lino

Hüüü, az sms-t elküldtem, de itt elfelejtettem gratulalni Egcsinek!

EGCSI, NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK!

Pano,
örülök, hogy veletek is minden rendben. UH adataim nekem sajna nincsennek.
Pihizzél mostmar egy jot!!

Mucska,
pusszantas!

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Lino: sikerült elaltatni Danit. Kép
Befektetés: én nem fogok vele vitázni, nem fekszem be és kész. Bevitet rendőrrel, ő meg jön Danizni? Kép Megjegyzés alatt nem tudom mit kell érteni, az oszt.vezető majd visszadugja a bébit?

Süncsi: édes a baba: Kép A bezártságra emlékszem még Dani idejéből. Olyan magányos voltam, hogy rettenetes. Az utcán már tudatosan keresgéltem kismamákat. Bizony meg is szólítottam aki szimpinek tűnt. Nem mindenki díjjazta. Kép Azért mára már vannak egy páran. Kép Nincs a környéketeken több kismama?

Mucska: nagy puszi!

Panó: nekem már semmi vizsgálat sincs, csak a CTG.
Aztán majd a szülőszobán lesz a meglepi...
Fájásmérés volt?

Apropó ki emlékszik mennyit mutat a műszer vajúdáskor???

Orsi: mikor taliztok Anikóval, szüléskor? Kép

Bori: 6 hetes kontroll: Kép

Linda
bellana

Kedves Mucska!

Ne haragudj, hogy így ismeretlenül megszólítalak, de szoktalak olvasgatni Benneteket, és most szeretnék Tőled kérdezni valamit! Én is május 26-án szültem, pont úgy, mint Te, és mi is a héten kaptuk meg a 2 hónapos oltást (kisfiam van). A doktornő nyílegyenesen a csont irányába nyomta bele a tűt a baba combjába, majdhogynem csontig: Nálatok is így adták be? Nagyon ordított szegényke, amit nem is csodálok, nem tudom, miért nem lehetett ferde szögben benyomni a tűt??? Örülnék, ha válaszolnál, és persze más is válaszolhat, akinek korábbról van ezzel kapcsolatos emléke! Előre is köszönöm! Amúgy nagyon aranyosak a babáitok, én is beszállhattam volna a topic-ba, merthogy június 3-ra voltam kiírva, de bevallom férfiasan, olyan sokan vagytok (szerencsére) Kép, hogy nem bírtam volna folyton nyomon követni az eseményeket, és főleg mindenkinek válaszolni. De nagyon jó kis topic ez egyébként!

Puszi mindenkinek, üdv, Hello
hello

Szöszi!
Nagyon köszönöm az sms-t, sajna én nem tudok külföldre sms-ezni, csak a férjem telefonjáról, de ő még nincs itthon! Puszi! Nekünk 98 és 76!

Süncsi!
Azért még egy kis takarítás meg rendezgetés hátravan, de végülis azt már apa is be tudja fejezni nélkülem is.

Panó
panó

Linda!
Volt fájásmérés, 20 és 30 között hullámzott. Úgy emlékszem szüléskor 80-100 között mozog, de biztos a készüléktől is függ!

Panó
panó

Kedves Hello!

Nálunk egy picit srégen nyomták be, de Anna már csak a legvégén sírt egy pillanatra aztán vigyorgott. Inkább csak megijedt. Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed van van a szurival kapcsolatba. Nekem a hosszméréssel van, a védőnő majdnem eltörte a lábát. És még csodálkozott hogy ordít a gyerek!
Örülök hogy van valaki akivel egynaposak vagyunk.
Puszi a kisfiadnak is!
Mucska

Most megyünk haza valószínűleg holnap is jövök
Puszi MIndenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori: nem is gratuláltam a kontrollhoz Kép

Linda: szüléskor nem volt rajtam fájás mérő, csak az elsőnél. De lilinél meg beszart a gép és nem mutatott semmit. De ott egyébként 100-ig van számozva, gondolom szüléshez 90-100-at kéne mutasson.

Most sms-eztem Zsuzsával:
jobban vannak, ma már nem hányt Edina, és már ehetett is, sőt 100-170et szopizott! Leletek negatívakKépMindenkit puszil!

Szilvi
lino

Kedves Mucska!

Nagyon köszi a gyors választ! Hát, az én babám a szúrás után még nagyon sokáig keservesen sírt, egészen addig, amíg ki nem jöttünk a rendelőből, szóval hosszú perceken keresztül. Ezek szerint viszont, lehetett volna másképp is... Kép Legközelebb szólni fogok a nőnek, persze lehet, hogy ezzel csak még jobban magamra haragítom. Ráadásul, a 3 hónapos oltás mindjárt rögtön 2 db lesz egyszerre, mindkét combba! Hiába, az ember folyton ki van szolgáltatva az egészségügyben.... Már most előre sajnálom szegény kisbabámat. Kép És az sem semmi, amit a hosszmérésről írtál! Én már nagyon sok rosszat hallottam a védőnőkről, másoktól is. Kivételek persze vannak. Nekem egyébként sajnos a szülés sem maradt kellemes emlék, de ez már más lapra tartozik.

Még egyszer köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!

Szia, Hello
hello

Sziasztok!

Hello: nem tudnál dokit változtatni?? Inkább válts ha nem vagy vele megelégedve. Az előzővel én sem voltam, de a mostani 1 tünemény. Elvégre szabad orvosválasztás van.

Panó, Linó: köszi az infókat a fájásmérőről. Kép

Mucska: akkor holnap. Kép

Linda
bellana

Szia Bellana!

Nem tudtam, hogy házi gyerekorvost is szabadon lehet választani... Kötelező védőoltást is beadhat választott orvos? Én azt hittem, azt kizárólag az a körzeti gyerekorvos adhatja be, akihez tartozik a gyerek. Vagy tévedek? Örülnék, mert akkor már tudnám is, kit választanék, mert nekem is van egy ilyen "tünemény" gyerekorvos ismerősöm!!!

Üdv, Hello
hello

Hello, most elbizonytalanítottál. Kép
Nekem több ismerősöm is váltott már. Nem is muszály személyesen elkérni a TB kártyát, az új doki átkéri hivatalosan.
Szerintem kérdezd meg az ismerősöd és ha lehet, akkor hajrá! Kép

Linda
bellana

Hello: mi nem a körzetihez járunk, ő is simán beadhatja az oltásokat, annyi van, hogy ők elküldik az oltás számát a körzeti gyerekdokinak is, mert neki nyilván kell tartania.

Szilvi
lino

Lányok aki már szült és választott szül.nőt, mennyit illik adni nekik???? És mikor????
A válasz priviben is jöhet.

Linda
bellana

SziasztokKép

Megvolt az első NST-nk. Hát csajok, max. egy-másfél hetünk van hátra. Jó pár fájásom volt a vizsgálat alatt (amit én nem éreztem, csak keményedésnek) egy-kettő a 90-et súrolta. A szülésznő azt mondta, hogy akkor lesznek igazi fájások, hogyha a csúcspont eltart egy darabig, nem úgy mint most. A méhszáj maradt ami volt, viszont a fejecskénk be van illeszkedve, a vizsgálatkor érezte is. (Én is, egyre nehezebb menni, fáj a szeméremcsontom). Ja, és 2800g már a RékaKép Keményedések azóta is vannak. Egy hét múlva kell újból menni.

MucskaKép
Nekem már van ilyen spray-mKép Orsival beszélgettünk róla.

SüncsiKép
Nagyon édes Andriska. Egyébként, ha így haladunk, mint most, akkor szerintem sem lesz szükség EDA-ra.

AnikóKép
Köszi, megjött az e-mail.

EgcsiKép
Gratulálok Bertold babához.

SzösziKép
Örülök, hogy jobban vagytokKép

ZsuzsiKép
MellgyusziKép De a lényeg, hogy jobban vagy már.

PanóKép
A fájással kapcsolatban kérdeztem a szülésznőt, hogy valójában hogy is van ez a százalék. Azt mondta, hogy 30 fölött számít fájásnak 90-ig, 90 fölött már szülünk.

OrsiKép
Szép a függöny, de ne nagyon tornázgass ilyen magasságban, nehogy leszédülj.

MaciKép
Nagyon jó a 4D-s kép, édes a pici fiatok.

Üdv:
BNM
Bnm

LindaKép
Én pont ma kérdeztem a szülészőt, de nem mondott összeget, viszont a kórházas (amelyikben szülni fogok) topikban is téma volt, ott azt mondták, hogy max. 20.

BNM
Bnm

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?