A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Ja és Boldog Negyedévet Petikének! :D
lora7

Ria!
Fél év még nem telt le! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Nya haj! Friss vagyok es ude! A torna ota alszom, most keltem fol - Ajron mar reg folkelt, vidaman nezelodott, mikor kinyitottam a szemem - szerencsere most nem mutatott be akrobatikus mutatvanyokat, igy egyszerre tudtam aludni 3 orat. Megvolt a deli eves (a 9 oras kimaradt ugyebar...) es most vidaman jatszik az agyikojaban, hozza gogicsel. En pedig megyek, megnezem a Lost maradekat (21-22-23). Csak az apjat sajnalom, hogy o nem tud napkozben aludni... nem irigylem most Gedeiaput, asszem fozok neki valami finomat!!!
kami

Kami!
Honnan töltöd le a sorozatokat?

Timi
Kép Kép
timocska

Lora!
Én nagy mellbedurranás szakértő vagyok, az első 7 hétben 5-ször volt mellgyulladásom... :cry: :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo! Ezt majd szoban!
kami

Küldesz sms-t? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

barbi
már annyiszor akartam írni, mióta egyszer említetted, h 3 anyukával íméleztek és arra vártok, h vlmelyik apuka összefűzi a maileket, h írjatok ti is blogot, mint timo. csak nyilván nem publikusat és akkor nem kell semmi macera, tök jól látszana, h melyiket ki írta és archiválni is egy kattintás, lehet bele képeket feltölteni, stb. persze nem akarom egyik apukát sem megsérteni látatlanban, lehet, h már rég megoldották. mi a barátnőmmel ilyet írunk évek óta és sztm sokkal jobb, mint a levelezés.

kajagondok
hááát nem tudom, ugye itt majd' minden baba jó egy hónappal idősebb kelénél, de tény, h tegnap két kajánál is uezeket a tüneteket produkálta (pedig isten látja lelkem, nem engedem netközelbe :lol: ) mint amit írtatok. pár perc szopi, sírás, nyüszizés, nemevés. mindenesetre én mindig előre fogom a fejem, h mi vár ránk. de n bízom benne, h mindenkinél csak növekedési ugrás

ágiboldi, timo
azonnal egyetek meg min. egy tábla étcsokis eprestöltött tibit, ugyanis addig duruzsoltátok a fülembe a sárgabaris-kekszes bocijégkrémet, h megettem egy dobozzal két nap alatt :oops: még csodálkoztam is, h milyen jól bírom a tibicsokiadagom nélkül hihihihi

csongria
ügyi vagy, jól helyreráztad magad! egyetértek barbival, gondolj arra, h sokunknak van ám mélypontja, csak nem mindig derül ki/írjuk le... és legyél büszke magadra, h idáig eljutottál

majus3

Sági: Isten éltesse a 3 hónapos Petikét!!! :D
Nálam a fejésnél az is nehezít, hogy Csenge nem bírja, ha fejek (konkurencia...), de nem tudom a szobában hagyni egyedül, mert azt sem szereti, kell neki a társaságom :) Mennyi ideig fejsz?
Ma Csengének sincs tuti napja. Bár az éjjel remekül aluszkált, de a második, délelőtti hosszú alvása (2-2,5 óra szokott lenni) most csak 1 órásra sikeredett. Így 2,5 órára szoptattam, de nem evett, csak 80g-ot (délelőtt elvileg még van elég tejem...), úgyhogy csináltam neki tápit, de egy kortyot sem ivott :shock: Vsz álmos is volt, mert egy órája alszik már :wink:

Kép
Kép
deako

hi,
Timo,
a hugom kislánya is hordott terpeszpelust, sőt utána még kengyelt is kellett neki, de mostanra szépen megjavult a kis csípője. Persze a tesóm szigorú fegyelemmel tornásztatta is naponta x-szer. (ők vmi maszek ortopédusnál jártak-egy idő után gyanakodni is kezdtek, hogy valóban indokolt-e a sok kontroll). A bébi különben aranyos volt a pelusban, mint egy kis ejtőernyős-baba (nem is zavarta, csak a hugit, hogy minden egyes kakkantásnál teljesen át kellett öltöztetni).

Róki,
remélem, összejön végre a vizsgálat és mélyen együttérzek a számító doki miatt.

Sági,
(megintcsak a hugira kell hivatkoznom, mert én nem ittam Laktoherb teát), szóval ő mondta, hogy most váltott LH-ről szimpla kis Rooibos teára és több teje van (9 hónapos a kislánya).
Én (még) nem szedtem semmit serkentésre, mert sokáig féltem, hogy csak jól bedurran a mellem, de ezt a teát én is a kezdetektől iszom (+ Roli 3 hónapos koráig minden szopi után fejtem).
Persze nem azt mondom, h nálunk minden rendben etetés ügyben, de szerintem nem a tejmennyiségen múlik Roli lassabb gyarapodása...
ja, maratoni szopi csak hajnalban és fürdi előtt lehetséges nálunk is, mert akkor félig alszik és bármeddig elnyammog... :lol:
Boldog negyedéves szülinapot Pepinek!!

Ria,
nem tudom, mi miatt voltál szülés előtt kórházban, de nehogy itt visszaess nekünk!!! Inkább szedd a gyógyszert, oszt öntsd ki a lelked (akár nekünk is)!

Barbi,
majd mesélj, milyen volt a találka! Emma honlapja klassz lett!

Bozotka,
mi is már szervezzük a keresztelőt, de vidéken.
na, eddig jutottam, most ki kell sakkoznom, mi miatt sírdogál...

Boldiági!
jó kikapcsolódást! (először azt gépeltem, hogy Boldogági :lol: )

bye! K
Vendég

Háát, egy kicsit megkönnyebbültem, hogy nem Lilla romlott el, hanem biztos valami külső hatás zavarhatja a babákat!

Orsi!
A délelőtti hosszú alvás nálunk eddig 1xfél óra és 1x1 óra lett! :roll: Most cirka 40 perce alszik, de 10 percenként felkalimpálja magát! :twisted: :twisted:

Kata!
Holnap megyünk a terpeszpelusért! :( Az a jó, hogy elviekben csak 3 hétig kell szenvednünk vele! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Drusza!
Na ugye, na ugye milyen klassz a jégkrém? :lol: :lol: :lol: Tegnap is vettem! :) Ám javulófélben vagyok, mert 2 doboz helyett csak 1-et vettem! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Bocsi Timó! Utána jutott eszembe, hogy régen te írtál a mellgyuszikról! :oops:

Orsi: nem tudom, hogy tőlem kérdezted-e, de én max 10 percet fejek, főleg ha nem jön semmi. Ha jön, akkor addig, míg már csak csöpög. De ez max. reggel van. Ja és közben 1-2-szer masszírozok. Így összesen 10 perc.

Most megyek, mert kész a tápim. Most kívételesen én fogok enni, nem a gyerkőc. :D (Ő már természetesen túl van rajta és most játszik!)
lora7

Timo,
először a huginak is rövidebb periódust mondott a doki, mint ami végül kikerekedett. (Ezt most nem a pesszimizmus mondatja velem, csak hogy érdemes résen lenni-főleg magánrendelő esetén-és megnézetni egy másik dokival is, ha netán ez a doki még hosszabbítani akarja a kezelést). 3 hét különben tényleg nem vészes...
Mi majd jövő hétfőn megyünk csípőszűrésre, de eddigis minden fürdi előtt csináltuk a csípőtornát...

Éjszaka-átalvás: nálunk az első időkben még hiába aludta át Roli az éjszakát, én felkeltettem magam 2-3 között fejni :(

Csajok,
tudtok valamit Móniról?

Móni23! Jelentkezz-jeletkezz :!: :!: :!:
Vendég

Bigsis: Nem szülés előtt voltam kórházba hanem amikor Beni 6 hetes volt :shock: :(

Lorca: Semmi ilyen problémám nem volt, szülés előtt. Sőt kifejezetten stramm csaj voltam. A munkám volt az életem nem ritkán voltam talpon egyszerre 48-72 órát. De imádtam!! Hazudnék ha azt mondanám hogy nem esne jól néha egy jó kis 10 szüléses 12 órás műszak :D De azért nagyon jól érzem magam Benikével!!!
A hirtelen jött nagy változás tuti szerepet játszott a dologban!!!

KépKép
csongria

Sziasztok! :-)

Ha van kedvetek, látogassatok el honlapomra, ahol jelenleg kb. 500db baba és gyerekruha közül válogathattok 56-tól 116-os méretig. Hetente megújuló árukészlet! Személyes vásárlásra is van lehetőség a IV. kerületben, de előreutalással szívesen postázok is.

http://www.gportal.hu/portal/mindruha/

Jó válogatást! :-)

Mazsola / Bea
picibogyo@gmail.com
mazsolaruha1

...ma nagyon ráérek...
ezt nézzetek meg, a kedvencem!!!! Nagyon cool! 8) 8) 8)
Ahogy apucikát ismerem, Roli hamar örökölni fogja apa-játékgitárját. (Tavalyelőtt ennek az ajinak örült legjobban Karácsonykor :roll: )
Vendég

Vendég

Bigsis! Ezen Gedeiapu be fog szarni a rohogestol! Mar el is kuldtem neki :) O is mindig SOAD-t hallgattat Ajronkaval :) Es van egy szamuk, amire Ajron (Meden) tenyleg lenyugszik :D
kami

Jaj gyerekek, Aron elaludt - na de hogy? Kilog a laba a kisagybo!!!!
Kép Kép Kép
kami

sziasztok!

lactoherbet én is ittam ost a more milk mellé nem iszom már
én 1,5l vízbe tettem a 6 filtert (2,5dl/filter) és így nem felejtettem el :oops: :lol:

nálam úgy tűnt az urtica is működött de amint abbahagytam csökkent a tej is... :shock: engem az zavart hogy semmi mentolosat nem lehet közben fogyasztani se rágó,se fogkrém :shock:

légzésfigyu
az éjjel megint ugráltunk kifelé az ágyból azután f1kor meguntam fogtam Leát és kivolnultam vele nappaliba aludni :lol: ahhoz még gyáva voltam hogy kikapcsoljam és hagyjam kiságyában :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

bigsis
nagyon jó ez a video :lol:

ria
nehogymá rosszkedvű légy!!!!!csak pozitívan van egy gyönyörű kisfiad!!!!
a non-stop munka hiányát megértem :lol: amilyen hülye vagyok nekem is időnként hiányzik a kórház...én traumatológián dolgoztam a megyeiben hát volt nyüzsi mit ne mondjak de imádtam!
azután a piszkos anyagiak miatt otthagytam a kórházat de még most is azt mondom ha annyit keresnék ott mint a legutóbbi munkámmal simán visszamennék :shock: na de erre azt hiszem várhatok :shock:
legfeljebb ha megnyerem a lottó5-t visszamegyek csak úgy hobbiból :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

jaj nálunk megint esik :cry: persze kb 1 hónapja köttetük be a digi tv-t ami ilyankor vihar idején elfelejti adni az adást :shock: :shock: :shock: milyen műhóóódjuk van ezeknek? és ezt miért nem közölték mielőtt aláírtuk a szerződést? :evil:

azt hiszem a mai séta is elmarad,persze ma cicin lógós nap van már amennyire Leánál ez lehetséges mert Csengéhez hasonlóan neki sem kell ha nincs benne semmi :shock: :lol: úh próbálom kisajtolni magamból az utsó cseppig...

rutinos kismamik kb mennyi idő alatt éri utol a cici ilyenkor a gyerkőcöt? napok?hetek?
most egyébként utánaszámolam akisokosomból hogy tulképpen nem kevesebb a tejcsim hanem Lea szopizza a nagyobb adagokat :lol: most már 100alatt nem igen eszik...feltéve ha van tejcsi :shock: :lol: bízom benn hogy gyors változik a helyzet :lol:

lorca
látod? bigsis is felkelt még fejni mint én anno tejet fakasztani :lol:
nem én vagyok egyedül ilyen fanatikus :shock: :oops: :lol:

lora
most nézem hogy te is urticat szedtél...én abból is 3x5 golyót ettem 1 hétig újabb 1 hét 2x5 golyó majd 1-2 napig 1x5 golyó így hatott csak mondom nekem ahogy abbahagytam csökkent....
arra a ricinusra majd rákérdezek nagy természetgyógyós védőnőmnél :lol:

barbus
nagyon jók Emma fotói!

én most próbálom Lea fotóit rendszerezni párat (konkrétan első körben 375db-t választottam ki hogy na ezeket... :shock: ) előhívatni most 2 napja próbálom csökkenteni....de olyan jó mindegyik :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timo! Nem jössz holnap baba-mama tornára velem??? 11-12-ig! :wink:

Lányok ti vesztek etetőszéket? Vagy ti nem akartok? Nem tudom mennyit invesztáljak bele, mennyire fontos hogy milyen legyen? Az ár választék óriási!!!

KépKép
csongria

ria
mi egyenlőre még nem veszünk

amiket nézegettem és elég stabilnak találtam 20000-35000ft környékén voltak :shock: szerintem érdemes jóminőségű széket venni amit használni tudtok akár 3 éves koráig is...nem tudom mennyir evannak kalibrálva egyébként vagy van-e súlyhatár tényleg ezt még meg sem néztem :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ria!
Nem tudok menni, mert holnap megyünk a terpeszpelusért és 11-13-ig van a védőnő! :(
Etetőszéket mi majd veszünk, de az még odébb van! :)

Nagyon jó a kissrác, jól nyomja! :D :D

Hát Lilla kiakaszt! Most azt csinálja, hogy fekszik hanyatt és közben meg tolja magát egyre feljebb. Aztán mikor eléri a kiságy tetejét, sírva fakad, hogy nincs tovább! :shock: :shock: Amúgy nagyon cuki, csak fárasztó ma! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Mazsi:
Én az Urticat 5 napos kúrával szedtem/szedem. 1-2. nap 3*5; 3-4. nap 2*5; 5. nap 1*5. Én ezt olvastam róla.
A cicin lógás nálunk sem jön be, mert Brigi is elutasít, ha üres a cici. Türelmetlen, pedig ha épp türelmes, akkor sikerül a tejleadó reflexet beindítani, így elég volna a cici. De az esetek többségében nem hajlandó addig várni.
Egyébként nem tudom nálatok mi van, de Brigi 100g fölött eszik régóta. (Bár 2 hete nem mérem, mert visszaadtam a mérleget) Viszont csak 5-6-szor eszik naponta. Lassult is a hízása, mert régen min. 200g-ot hízott hetente, most kb. a felét. De azt mondta a védőnéni és a doki is, hogy jó húsban van, ne aggódjak annyit. Persze könnyű ezt mondani!

Etetőszék: mi még nem gondolkodtunk rajta. Majd ha már ülni fog Brigike. Különben benéztem a 2006-2007 téli fórumra és ott egy 4,5 hós gyerkőc már ült. :shock: Én azt hittem, hogy csak kb. fél évesen ülnek. :? Persze még nem magától ült fel, de ha felültették akkor úgy maradt. Szóval lehet, hogy hamarosan már lehet venni.
lora7

Timo: ez meg csak most kezdodik! Keszulj lelkiekben!
kami

Lábat lógatni Brigi is tud: :lol: :lol: :lol:

Kép
lora7

Kami!

Most nézem, miért ilyen erős Ajronka! Hiszen az ágya mellett ott vannak a súlyzók! :lol: :lol: :lol:
lora7

Persze, mindig azzal edz :D
kami

lora
mi most kezdtük a 100g feletti adagokat...ehhez képest jól hízott :shock: :lol:

az urtica adagot nekem a védőnőm mondta ő mindenféle terészetgyógyászati tanfolyamot megcsinált (okj-s képzéseket) én hittem neki... :lol:

az hogy a hízásuk lassul normális ebben az időszakban.

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Én balga elindultam Benivel a DM-be mert halaszhatatlan volt körömlakkot venni :lol: hát persze hogy elkapott minket a vihar. Megálltunk a buszmegállóba mig eláll, de utánna bokáig érő olajos vízben tudtam csak a babakocsit eltolni a felüljáróig. A vajszínű cipőm meg nacim látta kárát. Na de sebaj a lényeg hogy volt esővédő a babakocsin és a főnőkúr végigaludta az egészet!!! :lol: De legalább szép a körömlakk!!! :D

KépKép
csongria

Lassan kidőlök a sorból... ahogy leteszem Lillust, már kezdi is a bömbit!!! Egyfolytában nyafog és bőg!!! Pedig ő nem szokott! Már én is sírok vele, hogy mi a fene baja van! :twisted: :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

Ne csüggedj Timo Beni is ilyen ma állandóan sír ha kézbe van, ha játszok vele, sír egyfolytában. Kívéve amikor 20 perceket alszik, nem többet :( :( :( Biztos van valami a levegőben!!!

KépKép
csongria

Sziasztok,
Lora7
Én is aggódok kicsit, mert Zsófi is azelőtt 200g körül gyarapodott, most viszont 120 és 140g az elmúlt két hétben és ezen a héten sem fog többet. Ez miatt igazából nem is aggódnék, de ma jött rám a "lehet hogy nem elég a tej" para. Én is kérdeztem a védőnőt azt mondta ebben a korban normális egy kis súlyvisszaesés (de tegnap még azt gondoltam, hogy a tej biztos elég).
Zsófi is csak 6-szor (rosszabb esetben 5-ször) eszik naponta.
És ahogy nő a súlya annak arányában egyre többet kéne ennie.
Délelőtt ez megy is: Ma pl. volt 2 170g-s szopizás (az egyik egy ciciből), délután viszont volt egy 70g és este 100 g. Mondjuk délután kevesebb szünet volt az etetések között, meg a délelőtti, az még az éjszakai kipihentség miatt olyan sok.
A súlya pedig 5730 g (tehát eddig jól gyarapodott 3830-al született).
Mindeneste ha leteszem a kiságyba, akkor nem sír, csak a cici közelében. :roll:

KépKép
bozotka

Hali!

A tegnapi viharban találatot kaptunk: kiment az összes tévé, a telefon, úh ma "koplaltam": se tévé, se net! :shock: Szerencsére a net legalább rendbejött, de sajna Dr. House ma nélkülem rendel. :cry:

Nagyjából visszaolvastam, és meg is nyugodtam, mert én is hasonló tüneteket tapasztaltam ma: 2-2,5 óránként evés, min. fél órán keresztül, aztán nyűgi. Azt hittem, hogy nincs elég tejem, de a félórás szopik után megnyomva sikerült tejjel szembespriccelnem magam, úh tej van. :) Napközben le is mértem egy etetést: mérleg szerint Gergőnek sikerült fél óra alatt 10 egész grammot :shock: elfogyasztania. Na ennyit a mérlegekről.....ezután sem fogom mérni az etetéséket. :evil:

Holnap megyünk fejlődésneurológiaivizsgálatra, amitől nem vagyok túl boldog.....remélem minden ok lesz......

Róki! A kendő: www.bobitaexpressz.hu
Vendég

Sziasztok!

A videó nagyon vagány, jót nevettünk a kissrácon!!! :lol:

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!! :lol:

Kami,
Ma séta közben elkapott minket a eső, gyorsan előkaptam az esővédőt, kitűnőre vizsgázott! Csak én áztam el, na meg a bárátosném. De gyorsan bemenekültünk egy cukrászdába....no comment. :lol: :oops:
Vendég

Timocska,
Ha a nyaka, térdhajlat, hónalj stb pirosodik, akkor azt érdemes törölgetni pelusozáskor. A hintőpor bele tud ragadni meg mindenféle szösz is. Egy vizes vatta tökéletes.
Nem lenne szép, ha Lilla nem mutatná meg neked is, milyen egy szép, átbömbizett nap :twisted:

Csongria,
Lehet, hogy neked is olyasmi gondod van, mint nekem. A suli, ahol dolgoztam, elég strapás és pörgős volt de mivel mindig tudtam, mit csinálok, szépen magabiztosan végeztem a dolgaimat. Aztán otthon, miután megszületett Nati, egy teljesen új szitu, én meg elszoktam attól, hogy kezdő vagyok és szerencsétlenkedek. A kialvatlanság se tett jót. Nálam akkor kezdett javulni, amikor Nat értelmesebb lett, olyan jó fél évesen.

Etető szék: Nekünk egy asztalra rakható volt, pár hónapig azt használta. Onnantól, hogy az orra az asztal fölött van, a széken ül. Mivel Szabira már annyira nem tudok figyelni, lehet hogy veszünk. Az etetőszék legyen nagyon stabil és ne túl magas. Szerintem az a jobb, amit az asztalhoz lehet tolni, mivel akkor jobban benne van a családban. Ha székre szoktatod, akkor idegen helyen, étteremben lesz sokkal könnyebb dolgod. Ha etető, akkor jobban tudsz a konyhában ügyködni, mert rögzítve van a gyerek. Jobb az olyan, aminek van öve. Mint mindenre, erre se pazarlok sok pénzt, mi csak pelusra költünk vagyonokat. :? A székkel csak egyszer volt baleset, amikor hátrarúgta magát és koppant a kövön. Szerencsére nem volt baj, mert a támla még magasabban volt, mint a feje. Az etetőszékkel elég sok gyerek borul.

Bozotka, Lora,
Szabi kb 2 hónapos koráig majd 300gt hízott hetente. Akkor gondolt egyet és áttért a heti 100ra. Azóta ez megy. Szopizik, teker ezerrel. Az elején egy kicsit megijesztett, de aztán elfogadtam, hogy ő ilyen. Ha átlagot nézek, akkor még jó, hiszen eddig hízott 3kgt. Csak az elosztás nem az igazi, de ezt már rábízom. A védőnő meg nem jár erre, így okosságokat nem tud mondani.

Pann,
Én is Housetalanul vagyok kénytelen ma lefeküdni. Elfelejtettem! :oops:
Szopimérést én is próbaáltam párszor. 1-mozog, 2-az alvás, nyugi, következő szopi nem korrelál, 3-lusta vagyok. Így én sem mérek.

Sági,
Boldog első negyedévet! :D
Az éjszakai maratoni szopi nálunk olyan, hogy befészkelem mellé magam, orra előtt a cicivel. Hanyatt van, ami nálunk kicsit mozgolódós éjszakát jelent. Ha moccan, tömök egy cicit a szájába és gyorsan elalszom. Ő meg valamikor abbahagyja és lecuppan. Tegnap éjjel 3 biztos volt, de nem nagyon emlékszem, nem voltam fenn elég ideig ahhoz, hogy regisztráljam. Ha nagyon lelkes vagyok vhol hajnalban még cicit is váltok.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok! :)

Tegnap Lillus az egész napos bömbivel jól kifárasztotta magát, így este 8-tól 5-ig aludt, utána szopi és még mindig húzza a lóbőrt! :D Azért bízom benne, hogy a mai napunk jobb lesz! :)

Hízás:
azt olvastam, hogy a bébik az első három hónapban heti átlag 200-300 gr-ot híznak, a második 3-ban pedig heti 100-150-et. Úgy néz ki, mi ehhez tartjuk magunkat! Tejcsipara néha előjön, de ha ránézek a kis buci arcára, rögtön elmúlik! :P Bár, az ilyen egész napos nyafi-nyüszi megrémíszt!
Ja, és kipróbáltam, hogy lefejem az egyik cicim, hogy mennyi jön belőle! Na, fél óra sanyargatással kábé 70 gr-ot sikerült kipréselnem! :shock: Aztán (láss csodát), rátettem Lillust és kábé ő még 100-at kiszívott ugyanabból a ciciből! Ennyit a fejésről! :shock:

Pann!
Biztos minden rendben lesz veletek, drukkolok! :)

Timi
Kép Kép
timocska

jó reggelt!

ma egy csomó dolgot kell elintéznünk Leával :lol:

de a legfontosabb hogy fülbelövésre megyünk :shock: ugye nem fáj neki nagyon? :cry: :oops: na majd meglátjuk remélem ügyi lesz...

holnap mi is megyünk Pestre fejlődésneurológiára...Svábhegyre kaptunk időpontot.Na nincs semmi gond (remélem :shock: ) csak a zárójára ráírták hogy kontroll és a dokinőnknek rágni kellett a fülét (ő egyenlőre mindent rendben talált)...a múlthéten pedig rácsaptam az asztalra hogy ha egyszer rajta van a zárón akkor csináljuk.... :twisted: úh péntekre kaptunk időpontot.

timi
a legtöbb tejcsi szopi közben termelődik :lol: én is jártam már úgy hogy én kézzel már csak 1-2 cseppet tudtam kipréselni belőle és Lea szopizott még belőle...ők ügyesebbek :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

pann
Gergő úrfi sem úgy néz ki mint akivek bmi gond lenne!! :lol: biztos rendben lesztek!

Peti
boldog hófordulót így utólag :oops: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok! :)

Húúúú, a tegnapi napunk szuperjó volt!!! :P Meg is beszéltük a csajokkal, hogy minden héten a szerdát ilyen közös napnak szenteljük :D A gyerkőcökre egy szavunk sem lehet, nagyon jól viselkedtek, pedig mindhárom alig aludt vmit egész nap - kb 20 perc volt összesen amikor mindannyian egyszerre szunyáltak :D A vihar pont séta közben ért minket - viccesek voltunk, ahogy a babakocsikkal sprinteltünk a legközelebbi kapualjba :D Emma persze pont akkor pisilt be úgy, hogy még a babakocsi huzata is olyan lett :shock: :D Szóval nagyon jó napunk volt, pedig iszonyúan elfáradtunk :D

Május! Köszi a tippet! Sajna én nagyon amatőr vagyok ezekhez a dolgokhoz... Az emil egyszerűbb ;)

Petinek Boldog hófordulót! :P

Sági! Igaz, hogy a Peg Perego babakocsikra csak a PP esővédő jó??? Csak mert az 8e ha jól emlékszem :shock: Én is szeretnék, de még nem jutottam el odáig, hogy vegyek egyet :? Te milyet vettél?

Timi! Remélem ma jobb napotok lesz! :P Együttérzek az egész napos ordítást illetően :(
Vendég

Mazsi!
Lea biztos ügyi lesz! Mikor Lillának csinálták, ő kábé 1 percig sírt, de leginkább a pisztoly hangjától ijedhetett meg! Gyorsan meg lehetett békíteni! :D :D

Barbi!
Tök jó, hogy klassz napotok volt! Én néha arra vágyom, hogy gyerek nélkül csaphassak a barátnőmmel egy csajos délutánt. Egyenlőre kivitelezhetetlen... :cry: :cry: Vagy 1 hétig kellene fejnem, hgoy legyen itthon elég tejcsi! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Hát igen... Talán ez az előnye a tápszernek :? Én pl. múlt hét csütörtökön leléptem amikor anyu jött és elmentem vásárolni! Ruhát! Magamnak! Húúúú, nagyon jó volt :oops: :lol: F3-kor leléptem és csak este értem haza - mondjuk Gáborral még elmentünk vezetni: elkezdtem gyakorolni, hogy kicsit mobilabbak legyünk Emmával ;)

Lányok! Kinek van még PP babakocsija? Van egy gondom: orkános a huzata belül is, és nem szívesen teszem így bele, főleg nyáron, amikor alig van rajta ruci :? Ha viszont alá teszek egy takarót, akkor meg nem tudom bekötni... Néztem a neten, de úgy látom, hogy nem lehet bele nyári huzatot venni :( Vkinek tapasztalat vagy ötlet?
Vendég

Barbi!
Ha csak egy törcsit teszel bele, akkor sem lehet bekötni? Amúgy nekem is ilyen gondom van, bár én még nyári huzatra sem tenném rá a bébit, valami mindenképp kellene alá!

Timi
Kép Kép
timocska

Az az idóta aki műszálasra tervezi a babakocsi huzatát! :evil: Olyan pipa vagyok!!! Egy csomómindenre nem gondol az ember, amikor babakocsit vesz, mivel nincs tisztában az igényekkel (első gyereknél), pedig én kb heteket töltöttem azzal, hogy utána olvastam - melyik mit tud, mire van tényleg szükség stb, de a mózessel se vagyok kibékülve, a sportkocsival meg pláne :evil: Egyenlőre az egyetlen jó pont, amit most látok, hogy könnyű... Ja, és mindezért ugye k...va sok pénzt kifizet az ember :evil: Nagyon pipa vagyok most! :evil:
Vendég

Arról már nem is beszélve, hogy egy sz...os esővédőn mi kerül 8e-be????? És akkor még szúnyogháló, meg anyám kínja :evil: Esküszöm baba-bizniszbe kell menni melózni, mert amekkor árréssel ezek dolgoznak, gondolom a bónusz sem annyi mint egy FMCGnél :evil:
Na, jól kifakadtam... Sorry :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Róki! Elfelejtettem tegnap megírni, hogy engem megröntgeneztek a SOTE-n, amikor Gergő 7 hetes volt. Előtte felhívtam rá a szakorvos és a röntgenorvos figyelmét is, hogy szoptatok, de azt mondták, hogy nem árt. :roll: Remélem tényleg nem ártott. :shock:

Ma eljutottunk arra a szintre, hogy nem tudom megmondani, hogy hányszor és mikor keltünk éjjel.... :oops: kezdek zombivá válni, Gergő pedig semmi hajlandóságot nem mutat az éjszakai evészetek beszüntetésére. :(

Azért van jó hír is: ma 16 hete született Gergő, és tegnap végre nem fájt!!! :D :D :D Szülés előtt nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú lesz a regenerációs időszak, de most már mindegy, van egy gyönyörű babócánk és végre én is rendbejöttem! :D :D :D

Mit is akartam még? Ja, igen. Természetesen mi is megkűzdöttünk a toka alatti hajlattal, mert fürdéskor is alig lehetett hozzáférni. Aztán anyukám (neki kéne utalni a védőnő rámeső bérét!) javaslatára mi is hintőporozni kezdtük és nagyon szépen rendbejött. :) Most gyanús, hogy Gergő nyúlt egy kicsit, mert mintha kisebb lenne a tokája és hosszabbnak tűnik. :roll:

Fel is rakok néhány tegnapi képet:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Barbi!
Mi 2000 Ft-ért vettünk no-name esővédőt a babakocsinkra. Nekem a Brendonban azt mondták, hogy ez mindenféle b.kocsira jó! Esetleg hívd fel és kérdezd meg. Ja, és van ugyanilyen univerzális szúnyogháló is!

Pann!
:D :D :D Akkor nekünk még van pár hetünk addig, hogy ne fájjon! :oops: :oops: Nagyon édi Gergő, nagy ütemben nő a haja és a szemöldöke is! :) És egy kis anyajegyet látok a fején az első képen? :D

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?