Meg persze azon is, hogy születnek a babák, meg igazából mindenen sírva tudok fakadni, és ha már tudok akkor teszem is
A párom már kicsit unja, de hát ez az ő magánügye. (persze mondanom se kell, hogy azon is tudok sírni, hogy unja, hogy sírok) Szóval nem vagyok egyszerű eset. Viszont képzeljétek, ki van festve a hálószoba és a laminált padló is le van téve. Persze van még mit csinálni, de a lényeg ez volt. Most már elvileg össze lehetne rakni a kiságyat is, ma próbáltuk is, de csak odáig jutottunk, hogy elkezdtük keresni a csavarokat meg a tartozékokat amit az ágyhoz adtak, de úgy eltette őket a párom, hogy nem találtuk. Úgyhogy majd még kell még egy összeszerelő csomagot kérnem az üzletben, remélem adnak, de csak pénteken lesznek. Végül is csak azért akartuk összerakni, hogy bepróbáljuk a szobába, hogy hol a legjobb a helye. De így marad a centizgetés. Még azért kell csiszolni, meg lakkozni, úgyhogy a ruhákat, meg az ágyneműt, meg az ilyesmit úgysem vihetjük még be a szobába, csak ha már teljesen kész lesz. De olyan jó, hogy már alakul!! Még a végén kész lesz tényleg, és csak én aggódtam magam halálra
Hari

Főleg az alsó van kifordulva