A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Fantasztikus!! már én is annyit gondolok itt mindenkire, mindig izgatottan ülök ide, hogy vajon ki az, aki már babusgathatja a hajdani pocaklakójátKép
SZMERCSA ÉN IS NAGYON GRATULÁLOK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT MINDNYÁJATOKNAK!! már nem tudom ki írta, de biztos igaza, volt, hogy most Te lehetsz a legboldogabb a világon!KépKép

Végre sikerült a fotókat rátennem a gépre, most mindjárt bepótolom a lemaradást, remélem nem bánjátok!

Hari! Látod, minden férfinek megjön az esze és a kedve a maga idejében, a Tied egy kicsit lassabbKép de nem baj, azt már észre vettem, hogy az enyém sem szereti, ha sürgetem. Most pl már hónapokkal ezelőtt mondtam, hogy a garázst is le kellene burkolni, mert pl most is térdig állt a víz benne, amikor esett és minden elázott, eddig ezt simán lesöpörtük a napirendről. tegnap magától mondta, hogy szerinte kellene... mondtam is, hogy milyen jó ötlet, egyetértekKépKép
szóval a lényeg, hogy kész lesz az a gyerekszoba!!!

Nyúlné! nagyon jól nézel ki, tényleg! olyan újságba való kismamaképek!Kép és látom, már kettőtökkel kell versenyeznem az é-balatoni jó telkekekért...Kép én naggggyon vágyom egy ilyenre, már sikeresen kezdem telebeszélni férj fejét isKépKép

Tegnapi UH csalódás volt olyan szempontból, hogy nem mérték le Esztert, majd 2 hét múlva fogják. Viszont láttam, és szerintem jól érzi magát, és már látni is jó volt! és úgy örülök, mert rendben van a méhszáj (már 2 hónapja ezen aggódunk, hogy kinyílt), úgyhogy most én is legálisan ficánkolhatok végre!Kép

és már nem tudom mikor ki mondta a teavajas kalácsot reggelire, de megkívántam, és jól esett, nyammmKép

KépKép
KépKép
and

Roki,
eltérő, hogy mennyien vannak, van, hogy kevesebben, van, hogy többen, de ülőhely eddig mindig volt, ált. 3-6 ember vár. Viszont kevesebb a csúszás, ha korábban megy az ember, ez már egy óra időpont különbségnél is érezhető (eddig 15 perc a legkevesebb és 55 perc nálam a legtöbb csúszás, attól függően, hogy milyen koránra volt időpontom).Kép Nekem is eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha túlhordom a babót, kétnaponta kell fizetni??? Ez a hetente kifizetés is rengeteg, nem is fogok a szülésért sokat adni, inkább kevés pénzt, meg egy kis ajándékot. Egyébként lehet, hogy megkérdezem, hogy nem lehet-e a kórházba menni ctg-re.Kép

Mennem kell, büdi szállong a gyerek felől, és még ebédelnünk is kell indulás előtt.Kép

Kóbor
kóbor

Kriszta! Köszi a takaróról az infót!

Kóbor! Mi egyszerre vagyunk kiírva, te mióta jársz ctg-re? Én még egyszer sem voltam. Hétfőn megyek dokihoz, gondolom akkor fogja majd mondani, hogy mikortól kezdjük.

And! Várjuk a képeket!

Lányok! Ti betartjátok ezt a se édesítőszert, se citromot a málnalevélteába dolgot? Én nem bírom üresen meginni! Így viszont lehet, hogy nincs is értelme inni? Kép

Bodza 35

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza:

Nekem múlt héten csináltak először, akkor voltam betöltött 36 hetes.

Kóbor!

Majd meséld el mit mondott arra, hogy a kórházba menj CTG-re. De lehet nem úszod meg, mert látni akarja az eredményt (meg téged), és akkor csak be kell menni hozzá...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza:

Én még nem hallottam, hogy ne lehetne citromlevet rakni a gyógyteákba. Most rá is kerestem a neten, ilyen infót nem találtam, sőt, egyes weblapokon meg is emlitik a citromot, citromlevet mit lehetséges izesitést...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza

sztem, úgyanúgy ahogy magadnak választhasz háziorvost, a gyereket is oda viszed ahová akarod.
Ha van konkrét elképzelésed akkor hívd fel őket telefonon és érdeklődj.Tudtommal csak védőnőt nem lehet választani, orvost igen.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Végre megoszthatom veletek az örömhírt!!!!!

Tegnap hajnalban megszületett Zsófyék kislányaKépKépKép
Kiss Lilla Katalin 3100grammal és 53 cm-rel jött hozzánk és 9/10-es APGARRALKépKépKép

Nagy nagy gratula Nekik!!!!!!!!!!KépKépKép

De jóóóóóóóóóó beindult a baby-boomKépKépKép

Azt tudom, hogy 2-körül mentek be és 5 felé született meg a kicsiKépKépKép

Mea
mea

Remélem jól emlékszem minden adatra így fejbőlKép

Ha esetleg tudok képet szerezni Tőlük, felteszem.Kép

Mea
mea

Gratula Zsófynak és a babájának! Kép Tényleg beindultak itt az események. Remélem nemsokára mi következünk...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MeaKép

Köszi a hírtKép

Zsófynak gratulálok a kis Lillához!KépKép

Üzenem neki ,hogy nagyon kis írígy vagyokKép
Én is szeretnék már babázniKép

Várjuk a képeket isKép
csillam

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 2 hét + 1 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 0 hét + 4 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 0 hét + 5 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 0 hét + 1 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 38 hét + 6 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 38 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 37 hét + 6 nap
Kuha Első baba 2005.08.28. Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 37 hét + 4 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 37 hét + 5 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 37 hét + 5 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 37 hét + 0 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 36 hét + 6 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 36 hét + 3 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 36 hét + 1 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 36 hét + 0 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 36 hét + 0 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 35 hét + 5 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 35 hét + 5 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 35 hét + 4 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 35 hét + 1 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 36 hét + 6 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 34 hét + 6 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Csaba Szt. István 30 év 35 hét + 0 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 34 hét + 3 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 34 hét + 6 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 34 hét + 3 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 33 hét + 5 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 33 hét + 5 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 33 hét + 4 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 33 hét + 2 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 33 hét + 2 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 32 hét + 3 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 33 hét + 4 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 32 hét + 2 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 32 hét + 0 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 32 hét + 3 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 32 hét + 3 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 31 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 31 hét + 3 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 31 hét + 0 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 30 hét + 6 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 30 hét + 5 nap
And Első baba 2005.10.17 I. Női Klinika 30 év / Bp 30 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 29 hét + 1 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 26 hét + 4 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 24 hét + 2 nap
</pre>
penna

Sziasztok!

Eladó 3 lapos, garanciális Baby Control légzésfigyelő. Megbízható, nincs téves riasztás és befedi az egész kiságyat.

Ugyanitt eladó nagy méretű szoptatós párna.

Ha valakit érdekel a profilomban levő címre írhat.

Kellemes babavárást!

chello
chello

Nagy gratula Zsófynak!
Jó egészséget és sok tejcit a kis Lillának!!!!Kép

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Na most legalább annyit megnéztem, hogy van-e új fejlemény: Éééééss VaaaaaaaaaaanKép Kép Kép

ZSÓFY!
NAGY GRATULA A KIS LILLÁHOZKép
Nagyon jó az apgar eredményKép
Jó Egészséget! Tápláló tejcsitKép
Kép

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Bodza!

Valóban úgy van ahogy Szilvi írja, szabadon választhatod a gyermekorvost is. Nálunk is megkérdeztem a doktornőt, akihez Ivit hordom, hogy vállalja e igent mondott. Én sem hozzá tartoznék körzet szerint. Szeretem, mert soha nem tömte a gyereket tele antibiotikummal, hanem a természetes és homeopáthias gyógymód híve. Sőt kineziológus végzettséggel is rendelkezik.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Hű de jó!! én is gratulálok Zsófynak!! ezek szerint mindig csak el kell tűnnöm innen és rögtön világra jön egy babaKép mikor szeretnétek szülni?Kép

KépKép
KépKép
and

Én is csatlakozom, nagy-nagy gratula Szmercsának és most már Zsófynak is! Sok-sok tejcsit, és sok boldogságot kívánok nekik!

Rokica!

Lassan eljön a mi időnk is! Kép A táblázat szerint előttem márcsak hárman, előtted négyen vannak! Kép Kép
Bár én továbbra is azt mondom, hogy nem szeretném addig húzni, jó lenne már, ha történne valami... !
Tegnap voltam ctg-n, minden rendben, bár a méhszájam teljesen zárt Kép Mindenesetre a dokim megvizsgált, szerinte "valami" alakulgat, de nem teljesen értettem, hogy miről beszél. És azt mondta, hogy innentől kezdve tul.képpen bármikor szülhetünk. Háááát, részemről jobb lenne minél előbb.

Kép
kuha

And!

Lásd az előbbi írásomat, én minél hamarabb szülnék... Kép Nem akarsz eltűnni egy kicsit??? Hálás lennék Neked! (na jó, csak viccelek)

Puszi!

Kép
kuha

órákon keresztül szenvedtem, mire sikerült a képeket a dig. fényképezőgépről rátenni a gépre, aztán egyik gépről átvinni a másikra, aztán átkonvertálni kisebbre, na mindegy, ilyen fantasztikus hírek után ki kíváncsi az én pocakomra??Kép

KépKép
KépKép
and

Mea!

Köszi az infót!
Gratulálok Zsófynak a lánykához,sok-sok tejecskét kívánok!
Eddig 2-2 az eredmény a nemek terén.

Úgy fáj a keresztcsontom, hogy csak na. Két éjszaka 1-3-ig nem tudtam aludni 20 percenként jártam pisilni. Persze reggel, mint a mosott rongy.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

hétvége jó lesz? vagy túl késő?KépKép tul.képp. férj már úgysem bírja nézni, hogy már megint ennyit ülök a gép előtt. vagy sokat ülök itt, vagy semmitKép

KépKép
KépKép
and

Nekem bármikor jó, a hétvége is! LEgalább az apukám jövő hétvégi születésnapjára már itthon is vagyunk... Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

Gratula Zsófyéknak Kép Olyan furi, hogy lassacskán sorrakerülünk mi is, bár Olivér még a füle botját sem mozgatja kibújás ügyben Kép

Ildi 37+6

Kép
vrucsincá

Sziasztok!!
Nem irok olyan surun, de olvaslak Titeket gyakran. Tok jo latni a sok babaerkezest Kép
Mindenkinek nagyon sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok!
Nalunk ez meg arrebb van, de mar tudjuk, hogy David lesz a baba neve, es itt szulok Algirban.
Udv mindenkinek!

Kép

Kép
ppanna

Figyu Kuha most nézem, hogy még 3-an vannak előtted a sorban, de türelmetlenek vagyunk!! a baba és a méhszájad sem akarja még, úgyhogy sorry, ekkora hatalmam nekem sincsKép
most, hogy így belegondolok, pontosabban próbálok belegondolniKép milyen lehet minden percben a szülésre várni... annyira izgalmas, hogy már ettől beindulnának a fájásaimKép

KépKép
KépKép
and

Hú, de jó! Isten hozta Lillát köztünk! Jó egészséget kívánunk neki! De jó, hogy beindultak az események!

Rokica! Akkor szerinted simán lehet továbbra is citromozni a teát? Jó lenne, ha így is lenne hatása...

Kismama, Kriszta! Kösz az infót a dokival kapcsolatban is!

Bodza 35

Kép

Kép

Kép
bodza

Na jól van, And! Nagyon szigorú vagy ma Kép
De azt is tudom ám, hogy miért! Mert Neked még nem vánszorog az idő. Majd megnézem ám, hogy ennyi idővel a szülés előtt, mennyire leszel türelmetlen. Nekem viszont 1-2 hete, mintha leállították volna, és minden nap egy kínszenvedés. Azt hiszem, soha nem fog letelni ez a két hét...
Azért, ha mégis valahonnan ekkora hatalomra tennél szert... Számítok rád! Kép

Kép
kuha

megígéremKép
nekem egyelőre még repül az idő... még sehogy nem állunk semmivel, vsz ezértKép
remélem neked lesz igazad, mert az azt jelenti, hogy minden a legnagyobb rendbenKépKép
és azért is megmutatom nektek is a pocimat: 30+3
Kép

és a legeslegelső pulcsiját a mi kis Esztinknek:
Kép

KépKép
KépKép
and

AZTA!!!!!!!!!!!!
EZ AZTÁN A BABAESÕ!KépKép

SZÓFI!!!!
ÜDVÖZÖLJÜK A KIS LILLÁT A VILÁGUNKBANKépKépKép
SZUPER!!GRATULÁLOK!!ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTETKKépKépKép Tőled is mihamarabb képet követelünkKépKépKépbocsi nem tehetek róla hogy ilyen türelmetlen vagyokKépKépKépKép...

And!
Hi-hi!Úgy látom én vagyok az ügyeletes étvágygerjesztő a csapatbanKépKépKép
Én emlegettem a vajas kalácsot kakaóvalKépKép Mea is egyből ráugrott a témáraKépKépKép

Lányok!
Végre volt egy jó éjjszakám!KépKépCsak egyszer keltem fel pisilni!

Angelani, ha visszaolvasol rájössz hogy miért nem tudtam aludni, volt egy rémes éjjszakám!

Szóval tök jót aludtam, de okulva itt az eseményekből elmenetem az SZTK-ba és a terhesgondozó hölgy elintézte, hogy vegyenek kenetet tőlem még ma(streptoB miatt), eredmény csak jövő héten lesz(1 hét a tenyésztés), de legalább már van leletem ha esetleg én is a 38. héten szülnék.
Bár erre nem sok esély van, mert megvizsgált a doktornő és mondta hogy teljesen zárt a méhszáj, úgyhogy nem fogok lebabázniKépKépKép
Végülis jó is, hadd növögessen még odabent egy kicst, csak ne csináljon olyanokat, mint 2 napja, mert attól kiborulokKép

Egyébként voltam Gödöllőn telefonvonalat intézni, Gödön burkolóanyagért, az építkezésen többször is, úgyhogy igazán zsufi és mozgalmas napom van, remélem hogy ez segít majd a jó alvásbanKép

Penna!
Olyan szuper érzés ránézni a tábliraKépKép Ügyi vagy, látszik hogy te is árgus szemekkel figyeled hogy kivel mi történik, teljesen friss infokat tartalmaz!
Tök jó, hogy már ennyi vastagbetűs van az elejénKépKépKép

Róki!
Szerintem egész egyszerűen, ha jössz ide a babanetre(úgyis jössz elég sűrűn), mindig mellékletként töltsd hozzá az "irományodhoz" excel formátumban a telefonszámlistát, így aki akarja az mindig megnézheti a frisset!
Esetleg ha gondolod, és szülni készülsz átveszem a táblit tőled, kimentem és tovább bővítem ha még valaki meggondolja magát, de talán erre jobb alany lenne egy olyan aki csak ősz vége felé fog szülni....de természetesen én bármikor szívesen segítek, úgyis jövök minden nap....
Fontold megKépKépKép

Ja és aki nem tudná, az Intersparokban babaakció van, van kiságy, mózeskosár, ágynemű,kisruha, mellszívó, ilyesmik akciósan...

Megann 35+4

Kép

Kép
megann

Megann:

Nekem végül is ez is jó megoldás, csak nem biztos hogy mindenki publikussá akarja tenni az igazi nevét, email cimét, telefonszámát...

De ha a többieknek jó igy, akkor szivesen.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Akkor Neked köszi Megann! naggyon fini voltKép máskor is írd le rögtön, ne tartsd magadban a jó ötleteket!Kép

KépKép
KépKép
and

Szia Bodza!

Ide válaszolok az őszibe, ezt a fórumot is olvasom rendszeresen, igaz, írni inkább a télibe szoktam.

Még nem választottunk gyerekorvost, nem is tudom, hova tartozunk körzetileg. Eddig még eszembe sem jutott ez a témaKép.

A házunkban rengeteg kismama és kisbaba van (pl. csak a mi emeletünkön a 4 lakásból ketten kismamák vagyunk).
Ennek a háznak van az interneten fóruma, majd ott megkérdezem, írjanak tapasztalatokat, illetve hogy kit javasolnak.

Majd megírom, mit ajánlottak.

Én a homeós dolgokkal nem foglalkozom, de azért jó lenne valami fiatalabb orvost találni.Kép

Uxi
29+1

KépKépKépKépKép
uxi

Sziaasztok , bocsi hogy beszemtelenkedek de kérdezni szeretnék , Nyúlnétól valamit.
szia Nyúlné!légyszives ha lesz időd akkor válaszoljál, láttam hogy a Péterfiben fogsz szülni és én is ott szertnék de nem ismerem az ottani orvosokat és szokásokat. megkérdezhetem hogy te kihez jársz és esetleg van e más orvos akit tudnál ajánlani?
köszi szépen előre is
wukk
17+2

KépKép
wukk

Sziasztok Lányok!!!!

Egy hétig nem vagyok és mi minden történt!!!! Szívből gratulálok minden új babának és mamánakKép Csak Penna táblijáig olvastam vissza, annyira szuper!!! Most folytatom a visszaolvasást.

Pusz
Luc
34 (ma volt az első CTG-m!!)
lucretia

Hali!

Most jöttem a dokitól, a méhszájam beton, vett mintát a tenyésztéshez, megbeszéltük a szülést (egyetértünk mindenbenKép,), még nem volt ctg, majd csak jövő héttől, Roki, ezért nem is kérdeztem rá egyelőre a kórházbeli lehetőségre, ugyanis jövő héten mindenképpen mennem kell a strepto tenyésztés, meg a laboreredmények miatt, aztán meg szabira megy a doki egy hétre (kivi vagyok, hogy akkor rákövetkező héten hová kell menni, ennek függvényében kérdezősködöm majdKép). Ja, egyébként jó sokat beszéltem, úgy vettem észre, hogy kicsit sokkoltam szegényt, remélem, azért átmeneti csak ez a negatív élmény számára.Kép

Tábla közzététele: hát én kifejezetten az az ember vagyok, aki nem szívesen tenné publikussá az adatait a neten... Szóval ha ide rakjátok fel, engem inkább vegyetek ki, és majd elküldöm mailben mindenkinek.Kép

Zsófyéknak nagy gratula!Kép

Kóbor
kóbor

Sziasztok!

Csak most kerültem megint gépközelbe, de tényleg nem lehet sokat kihagyni, mert jönnek a Babák.

Hatalmas gratula Szmercsának és Zsófynak is. Ha van időtök tegyetek fel képeket, meg írjátok meg, hogy s mi történt Veletek.

Penna! Ha Neked ilyen klassz dokinénid van újpesten, nem kérdeznéd meg, hogy Isaszeg (esetleg Gödöllő, Pécel, Dány) magasságában nem tud-e egy homeós dokit? Amikor a védőnéni mondta, hogy a faluban két gyerekorvos van, megkérdeztem, hogy alternatív gyógymódokkal foglalkozik-e valamelyik, hát igencsak furin mosolygott... Nincs valami netes adatbázis a dokikról?

Nem tudom ki kérdezte, de gyerekorvos ügyben is szabad a vásár, van körzetesítés, hogyha máshoz nem jelentkezel be, a körzeti mindenféleképpen ellátja a babót, de ez ugye az állandó lakhely szerint megy, ami nálunk se esik egybe a tartózkodási helyünkkelKép.

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Íme a kis LillaKép
Olyan cuki, remélem Zsófynak ok, hogy felteszemKép
de Nektek is látnotok kell ezt a kis édi lánykátKép

Kép

Mea
mea

Mea,
Köszi a hírt! Én is gratulálok Zsófynak és kis Lillának! Sok boldogságot, egészséget és sok-sok tejcit kívánok!

Tényleg milyen jó Kép, hirtelen 4 baba is született Kép

Csillam,
Te csak ne legyél irígy Kép Te vagy a következő a táblázatban Kép Izgalmas!

And,
Nagyon csini a pocakod és Eszter pulcsija is nagyon szép. Tényleg, mire ő kibújik, addigra már ilyen meleg ruhára lesz szükség.

Nyúlné,
Te milyen csinos kismama vagy! Valaki írta előttem, hogy mintha kismamás újságnak készültek volna a képek. Milyen igaz!!!

Penna,
Én elvállalnám a táblát, csak majd privátban kéne tájékoztatnod, hogy mit hogy merre. De ha lehet, csak kb két hét múlvától (hú, ez csúnyán hangzik) mert a jövő hét elég sűrű lesz, Beni orrmandulaműtétje miatt. Utána meg itthon lesz a tesóm (Amszterdamból) egy hétig és szabin leszek, nem fogom tudni minden nap követni az eseményeket.

Benianyu
31+5

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Mindjárt elbőgőm magam........
De jó neked Zsófy, hogy túl vagy rajta, hogy gyors szülés volt bár biztos fájdalmas, de legalább nem hosszúKép
És hogy már babázhatsz a kislánykáddalKépKépKép

El sem hiszem, hogy már itt vanKépKépKép

Mea
mea

szisztok csajok,hát már megint kipotyogott egy baba?KépSzép életet Lillának és gratula Zsófinak!
jaj,de jó,ez így már egyre izgibb!!!Ééééééén olyan hátul vagyok......,azért kiváromKép!

Köszönöm mindenkinek a dícséreteket,olyan arik vagytok,hatalmas doppingszerek!Melyik kismama nem szép?!az egész világ megszépül ennyi kismama között!KépKépKép

Szia WUKK!
én Zacher Pál doktorhoz járok,ő az egyik mega-főorvos(nagymenő),nem olcsó,minden magánrendelős megjelenés 9.000FT,de csak 6hetente hív oda,a kórházi vizsgálatokért nem kér pénzt,szülés-tarifája elvileg nincs fixen,ki mennyit gondol,mi megkérdeztük,de nem nyilatkozik.őt ajánlom,mert nekem eddig szimpi,de végeredményt még nem mondhatokKép.két barátnőm is hozzá jár,az egyiket nagyon rendbe tette nőgyógyászatilag,pedig nagy gáz volt,szóval én bízom benne.
Van még a Tarnóczy?(talán így írják),ő is jó,a párom és nővére nála születtek,tehát nem fiatal,de dícsérik!róla többet nem tudok,de ő is melegen ajánlotta a Zachert!
remélem segítettem!Kép

olyan ari volt ma anyukám,meglepett édi babadolgokkal,3 rugival,3zoknival,2pártedlivel,egy édes fürdőnacival(az nagyon menő) és pelenkázó táskával(szép sötétkék,párom lecsapott rá,hogy azzal majd ő jár,nekem másik kellKép)
majd lefotózom a cukorságokat!

na megyek,aztán holnap ha jövök,remélem kipottyan még egy babaKépKépKép
JÓ ÉJT!(csak lustizni megyek a tévé elé)
Nyúlné,32+3

Emese és MarciKépKép
nyúlné

csak még egy pillantást.....annyira édes ez a Lilla baba!KépKépKép
mindjárt megzabálom!
puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jaj, Lilla tényleg nagyon aranyos!Kép

Roki,
azt el is felejtettem írni, hogy hiába a korai időpont, ugyan csak ketten mentek be előttem, csak éppen az egyik lány 40 percig volt bent.Kép

Azt nem is írtam, hogy a doki nagyon nehezményezte, hogy nem mentem be a kórházba, amikor sokat keményedtem egyszerre, és azt mondta, hogy legközelebb tegyem meg, erre most másfél órája 5-8 percenként keményedek, és rágom a kefét, hogy érdemes-e bemenni vagy sem (volt már ilyen korábban, és elmúlt, de tényleg nagyon rámpirított a doki). Viszont ha mindig bemennék, amikor szerinte kell, akkor minden nap ott ülhetnék a kórházban.Kép Tanácstalan vagyok... Várok még egy kicsit, aztán meglátjuk.

Kóbor
kóbor

AndKép

Édi pocak és a kis pulcsika is nagyon cukiKép

Köszönjük Lilla és Zsófy nevében a dicséreteketKép

Kóbor!Kép

Én is sokszor keményedtem néha és mondtam is a dokinak, azt mondta frontnál ez soknál előfordul.
Ennyit mondott és a téma le volt zárva.

Juj úgy izgulok a holnapi CTG meg UH miattKép
Meg előtte vérvétel is lesz, szerencsére utolsó és csak egy vérkép.

De úgy látnám már apicinket, hogy nem zavar az előtte lévő vérvételKép

Mindenkinek nagyon kellemes estét és szép álmokat!!!

Puszi

Mea(35+4)

Mea
mea

Zsofy, gratulálok, gyönyörű szép a babátok!! Sok boldogságot és sok örömöt és persze rengeteg tejcit!!!

Mea, neked meg köszi hogy feltetted a képet, szerintem biztos nem fog érte neheztelni a büszke anyuka, hiszen ha valakinek ilyen édes babája születik akkor azt szerintem mindenki mutogatni szeretné az egész világnak. Legalább is én biztos mindenkinek megmutatom majd, ha ilyen kis gyönyörűség leszKép És miért ne lenne?

Olyan lassan cammognak a napok, hogy el sem hiszem. (ugyanakkor meg repül az időKép)
Most próbálok arra koncentrálni, hogy tényleg minden napot kiélvezzek, mert bármennyire is szeretném már Lili babát a kezemben tartani, ilyen napjaim már soha nem lesznek, hogy még a pocakomban van, meg még azért nem kell alkalmazkodnom hozzá, meg csupa ilyen hülye indokokat keresek, hogy ne legyek türelmetlen, de csak kicsiny sikerrelKép

Nyúlné, üdv újra itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és sikerült pihenni. A babacuccokról meg igen, tessék feltenni képeket!

Benianyu, azért mert Te már átéltél egy szülést, ugye azért még Te is izgulsz? Én most tartok ott, hogy teljesen be vagyok sz...va. Remélem azért mire odakerülök elmúlik ez a félelem.

Viszont nagyon jókat alszom. Éjfél után szoktam lefeküdni, mikor már nagyon álmos vagyok, és reggel 10-ig simán alszom, ha nem ébresztenek fel. Pisilés nélkül!! Igaz reggel aztán épp hogy elérek a fürdőigKép De legalább aránylag kipihent vagyok. És a baba is hagy éjszaka aludni. Nappal viszont jó sokat rugdosKép Valamit valamiért.

Hari 31+5

Kép
Kép
hari

Na megyek fürdeni, meg locsolni, de inkább fordítvaKép Szép estét mindenkinek, holnap újra benézek este.

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Most is csak bejelentkezni tudokKép
Egész nap szinte nem is voltunk itthon, de legalább már készülődünkKép
Viszont megnéztem ezt az oldalt, mert sajna nem olvastam vissza mindent.
De annyira GYÖNYÖRÛÛÛÛ A kicsi Lilla BabaKép
Már én is alig várom, hogy a kezemben tarthassam a fiúnkatKép
Kiváncsi lezsek, hogy milyen hajjal, szemmel születik.
Mert az anyukám szőkés és zöldeskék szeme van. A nagypapám (anyai)szőkés kék szemű volt. A nagymamám (anyai) barna-barna. Apai ágról csak a nagymamámat ismertem, aki barna-barna, apukám barna-barna. Viszont a bátyám is barna-barna. A férjem szőkésbarna kékszemű, én barna-barna. Azt mondják, hogy az első baba szőke lesz és kék szemű. De mi nem tudjuk, hogy most a kicsi Erhard hanyadik baba. Vagy ez csak a megszületett babákra utal?
Ez érdekes dolog. Abba is hagyom a filózást.
Nekünk mindegy. Imádni fogjuk Kép

Kóbor!
Nem lenne még korai?
Én sem értem a dokikat. Az enyém is azt mondta, ha valamit érzek, akkor rögtön kórház. De ha mindig szaladnánk, tényleg majdnem az egész terhességet a kórházban tölthetnénk.

Lépnem kell.
Folyt. köv.
Újra kell indítanom a gépetKép

Sziasztok!
Angelani
36+0

Kép
angelani

Róki,Kóbor!

Senki anonimitását nem akarom megsérteni, csupán egy ötlet volt.
Mondjuk én a tábliba csak a nicknevet és a telefonszámot raknám be Pl Kóbor, 01-1111-5555
Én bevallom hogy nem is jutok odáig hogy az igazi neveitekkel foglalkozzam, így én mindenkit csak a nickneve alapján azonosítok és ez pont elég is.
A telefonszám alapján meg nem tudom hogy ki ismerne rá valamelyik ismerősére, mert bevallom tisztesen, hogy még a legjobb barátnőim mobilszámát sem tudomKép mióta a többszázférőhelyes számtárolású mobilok korát éljük(tudom ez nem túl jó dologKép, de sajnos ez vanKép, csak a férjemét tudom kívülről).

De természetesen ez valóban csak egy ötlet volt, (én se írtam le a nevemet sehova csak a nicknevemet meg a számomat) merthogy Rókica igencsak a végét járjaKép, és gondolom a pici baba és a sok munka és tennivaló mellett nem biztos hogy még erre is lesz ideje meg energiája!
Ha valakinek még beugrik valami jó ötlet akkor ki veleKépKépKép

Zozo és többiek akiket érdekel a KÖLDÖKVÉR DOLOG!!!

Nos mi ma elmentünk a Sejtbank Kft. hez és gyakorlatilag mi aláíruk a szerződést és elhoztuk a csomagot.
Ez szerencsére nem jelent végleges elkötelezettséget, mert ha valami közbejönne(anyagi csőd, orvos nem vállalja(mondjuk ilyen szerintem nincs), vagy bármi miatt meggondoljuk magunkat), akkor visszavisszük a vérvételes dobozkát és semmis a szerződés!
Mi azt a variációt választottunk, hogy szüléskor 150.000 ft.-(+ 20.000 ft a vérvizsgálatért(hepatitis stb) utána 16000 ft- os részletek.
Tehát gyakorlatilag a szerződés aláírásakor egy fillért se kell fizetni, és az első összeg is ráér szülés után pár napra...
A részletet meg csak akkor kell elkezdeni fizetni, ha megkapjuk a vérvizsgálat és a minőségi vizsgálat(hogy megfelelő mennyiségű e a vér, és elég őssejtet tartalmaz-e) eredményét.
Ha sikertelen a levétel(kevés vér, vagy kevés őssejt), akkor csak az 52000 ft-os szettárat és kiszállítást kell kifizetni, a többit visszautalják...
Hát röviden ennyi, végül is mi elszántuk magunkat, a dokimmal még beszélek(bár ő valószínű nem lesz probléma), mert mondták hogy személyesen is ismerik bent a dokimat, meg hogy az István kórházból érkezik a legtöbb minta..., tehát ha ő is rábólint és miért ne tenné, akkor mi megcsináltatjuk, és bízunk a sikerben, meg az orvostudomány fejlődésébenKép
Akit még érdekel valami ezzel kapcsolatban, az nyugodtan kérdezzen, szívesen válaszolokKépKépKép

Hát ez a Lilla baba tényleg zabálnivaló, a kis rózsaszín karszalagjávalKépKépKép
Zsófy most biztos nagyon boldog lehetKépKépKép

Én is tovább irigykedem, tudjátok a Máv-ban szült barátaink hazajöttek, és gyakorlatilag a kiskrapek a "nagykönyv" szerint működik..
3 óránként eszik és utána egyből szunyaKépKépKépSemmi nyekergés, semmi álmatlanságKép
Hogy a fenébe járták ki ezt az égieknél???KépKépKépKép
Hát a mienk tuti nem ilyen leszKépKép:, anyósom mesélte hogy a férjem mellé váltóműszakban álltak sorba a szülők és a nagyszülők mert olyan kevés alvásigénye volt pici kora óta(máig is beéri pár órával amíg én min 7-8 órát igénylek), hogy a felnőttek már rég kidőltek, amikor a férjem még fönt voltKépKép
És mivel lányunk lesz(ha igaz), valószínű ezt fogja örökölni, na akkor lesz nemulass nekemKépKépKép

Na eldugultamKépKépKép

Megann 35+4

Kép

Kép
megann

Bkriszta!

Biobolt címét meg tudod adni??

Kép

Kép
megann

And!
Egyébként nagyon csini pocakod van, és nem nagyKép
Kb az enyém is ekkora lehetettKép
Na most már nem ekkoraKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Újra ittKép
Volt egy kis technikai malőr, de rendeződött.
Viszont most visszaolvasni nem tudokKép
Remélem, ezt az üzit el tudom küldeni.

And pocijától látom a topikotKép
And!
Csini vagyKép
Édi a pulcsi isKép

Megann!
Tudom, hogy prolémáid voltak.
Bízom benne, hogy most majd jól alszol az éjszaka.

Most mennem kell, de majd lehet, hogy még ma benézek!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
36+0

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?