Róki,Kóbor!
Senki anonimitását nem akarom megsérteni, csupán egy ötlet volt.
Mondjuk én a tábliba csak a nicknevet és a telefonszámot raknám be Pl Kóbor, 01-1111-5555
Én bevallom hogy nem is jutok odáig hogy az igazi neveitekkel foglalkozzam, így én mindenkit csak a nickneve alapján azonosítok és ez pont elég is.
A telefonszám alapján meg nem tudom hogy ki ismerne rá valamelyik ismerősére, mert bevallom tisztesen, hogy még a legjobb barátnőim mobilszámát sem tudom

mióta a többszázférőhelyes számtárolású mobilok korát éljük(tudom ez nem túl jó dolog

, de sajnos ez van

, csak a férjemét tudom kívülről).
De természetesen ez valóban csak egy ötlet volt, (én se írtam le a nevemet sehova csak a nicknevemet meg a számomat) merthogy Rókica igencsak a végét járja

, és gondolom a pici baba és a sok munka és tennivaló mellett nem biztos hogy még erre is lesz ideje meg energiája!
Ha valakinek még beugrik valami jó ötlet akkor ki vele

Zozo és többiek akiket érdekel a KÖLDÖKVÉR DOLOG!!!
Nos mi ma elmentünk a Sejtbank Kft. hez és gyakorlatilag mi aláíruk a szerződést és elhoztuk a csomagot.
Ez szerencsére nem jelent végleges elkötelezettséget, mert ha valami közbejönne(anyagi csőd, orvos nem vállalja(mondjuk ilyen szerintem nincs), vagy bármi miatt meggondoljuk magunkat), akkor visszavisszük a vérvételes dobozkát és semmis a szerződés!
Mi azt a variációt választottunk, hogy szüléskor 150.000 ft.-(+ 20.000 ft a vérvizsgálatért(hepatitis stb) utána 16000 ft- os részletek.
Tehát gyakorlatilag a szerződés aláírásakor egy fillért se kell fizetni, és az első összeg is ráér szülés után pár napra...
A részletet meg csak akkor kell elkezdeni fizetni, ha megkapjuk a vérvizsgálat és a minőségi vizsgálat(hogy megfelelő mennyiségű e a vér, és elég őssejtet tartalmaz-e) eredményét.
Ha sikertelen a levétel(kevés vér, vagy kevés őssejt), akkor csak az 52000 ft-os szettárat és kiszállítást kell kifizetni, a többit visszautalják...
Hát röviden ennyi, végül is mi elszántuk magunkat, a dokimmal még beszélek(bár ő valószínű nem lesz probléma), mert mondták hogy személyesen is ismerik bent a dokimat, meg hogy az István kórházból érkezik a legtöbb minta..., tehát ha ő is rábólint és miért ne tenné, akkor mi megcsináltatjuk, és bízunk a sikerben, meg az orvostudomány fejlődésében
Akit még érdekel valami ezzel kapcsolatban, az nyugodtan kérdezzen, szívesen válaszolok

Hát ez a Lilla baba tényleg zabálnivaló, a kis rózsaszín karszalagjával

Zsófy most biztos nagyon boldog lehet

Én is tovább irigykedem, tudjátok a Máv-ban szült barátaink hazajöttek, és gyakorlatilag a kiskrapek a "nagykönyv" szerint működik..
3 óránként eszik és utána egyből szunya

Semmi nyekergés, semmi álmatlanság
Hogy a fenébe járták ki ezt az égieknél???

Hát a mienk tuti nem ilyen lesz

:, anyósom mesélte hogy a férjem mellé váltóműszakban álltak sorba a szülők és a nagyszülők mert olyan kevés alvásigénye volt pici kora óta(máig is beéri pár órával amíg én min 7-8 órát igénylek), hogy a felnőttek már rég kidőltek, amikor a férjem még fönt volt

És mivel lányunk lesz(ha igaz), valószínű ezt fogja örökölni, na akkor lesz nemulass nekem

Na eldugultam

Megann 35+4