2003.10.16 12:07
2003.10.16 12:45
).
sőt
!
Másik fogdokihoz megyek időponti és egyéb okból, de azért köszi! 2003.10.16 13:08
Ma reggel eszembe jutott a nagy nyugiról, hogy milyen gyorsan nőnek a lányok
Még a végén megint egy ordító babát akarok
2003.10.16 13:33
nem akarta megenni a szerszámokat?
igaz, kicsi alma volt, de akkor is! ha nem a megszokott ritmusban nyújtottam felé a kanalat, már hangot adott a nemtetszésének
Kiváncsi vagyok, ma mit szól hozzá?
2003.10.16 13:34
salikat megrendeltem, kösz a címet
És én hogy nem vettem észre a Lőrinc félszülinapját, amikor pont a Mariann-féle talin volt fél éves? Milyen férfias azzal a szerelőládával
Ilyen pasi kell Julkának
hogy még mindig beteg vagy! Jövő keddi tornáig, gyógyulj meg, jó?. Most mi sem voltunk, oltás után 4 órát aludt Julka.
Roni látom már egészen szilárdat eszik
és tündérke továbbra is
részvétem nagymamád miatt. Milyen jó, hogy el tudtatok menni, és láttad.
10 perc nagyon sok szerintem. Andrisnak sűrűn vérzik az orra - egy kis érgyengeség - de ált. 1-2 perc alatt eláll. Egy ki hideg vizes vatta is segít az orrnyergen.
hozzátápival volt 8 nap rekord kakitlanság? Mert Julka azóta csak, amióta cicin kívül mást is fogyaszt.
Zsebikéden mindig elcsodálkozom, hogy milyen édes, Timikéd meg gyönyörű. 2003.10.16 13:35

2003.10.16 13:49
. Persze amúgy férfiasan viseli
. Ma már a bokáját is borogatnom kellet, állítólag ott is fáj a szúrás

.
. 2003.10.16 14:02
úgyhogy levonás nélkül kell érteni.Azóta már 37,3....még jó,hogy adtam neki kúpot.
De ma előkeresem a babakocsi lábzsákját és,ha már nem lesz lázas a kis dedem,akkor lemegyünk.
2003.10.16 14:07
... És mi lesz azzal a cisztával???
Érdekes, nekünk épp a hozzátápi oldotta meg a kakiproblémákat.
.
.
. Bár ma egész jó volt, csak fél 1-kor és fél 3-kor keltünk, így egész kibírható volt az éjszaka. Mozgásfejlődés miatt meg tényleg ne aggódj! Minden baba más és más, ki ezt, ki azt "tudja" előbb. Ankának pl. foga nincs még mindig, Miszike Bekijének meg már nyolc, pedig alig van köztük pár nap.
) stb.
, köszönjük! Te, figyusz, az éjszaka-nem átalvása nálunk is kb. a hozzátápival együtt kezdődött. Nem lehet valami köze hozzá? Habár ezt cáfolja Beu és Lőrinc példája
... Na mindegy, csak "hangosan" gondolkodtam.
Nem lehet, hogy csak addig ordít, míg ott vagy, és 5 perc múlva abbahagyja? Nálunk volt ilyen, amikor kiléptem az ajtón, Anka visított utánam, mint egy kismalac, de állítólag rövid idő múlva elfelejtkezett rólam, és elvidámkodott apjával vagy a nagyijával.
. Utálja szegénykém az orrszívót, ami nem csoda, én is utálnám
.
2003.10.16 14:09
2003.10.16 14:24
.
, vagy hogy ő mehessen ki hozzá (persze nem mehetett, fújt a szél, ő meg taknyos volt
). Amint Apa bejött, csend lett
. Szóval az én lányom most már apás is
, nemcsak anyás. Ez a kép egy békésebb pillanatot örökít meg
.
. 2003.10.16 14:37

2003.10.16 15:07
2003.10.16 15:24

Az amúgy is egetrengető súlyából ... 2003.10.16 15:39
. Elmentek szépen UH-ra, ott minden létező kórokot kizárnak, Kangianyuka pedig szépen megnyugszik
.
. Nézz csak be a ropitopicba, Beszti Nátánja mennyit rántott magára 7 és 12 hós kora között
. Aztán egy gyönyörűséges, egészséges kis fickó. 2003.10.16 15:52
, jógiAnka
igazi minipasi!
, mi már csak azzal közlekedünk, különben nem marad meg a babakocsiban, így viszont 3keksz/óra a menetünk.
2003.10.16 16:18
Zsani
szegény Te
. Drukkolok, hogy el múljanak a bajok.
), csak pont egy olyan pillanat, mikor épp nem. Amikor reggel olvastam az írásod, Lőrinc már túl volt az első alváson. Most megint alszik, itt a hordozóban mellettem altatta el magát. Egyszer meghallgatnám Zsombit önaltatás közben
A bébiételekre ráírt hónap szerintem nem túl meggyőző. Vagyis apa felül szokta bírálni, és eltolja az adhatóságot. Mi az az MSN? Almásba szívesen besegítenék. Na, nem a sütésbe
Altatás napközben is van, hogy szopival. Időnként elalszik magától, máskor meg szétesik a fáradságtól, de nem alszik. Akkor cici, és öt perc múlva alvás. Aztán van, hogy este sem alszik el, még cicin sem, de leteszem az ágyába és láss csodát. Szóval nagyon változó. Igazából nem szoktatom, lesz, ami lesz. Előbb egyen, aztán meglátjuk az alvást. Éjszakánként ő is gyakrabban kel megint. Úszáson most főleg labdázás lesz, meg kéne a labda után menni a víz alatt. Mi ezt még nem csináltuk. (szerdán is voltunk pótolni.) Remélem, megszereti a merülést Kevin is. Vicc
Kaki ügyben meg véletlenül se nyulatkozz

Látom, észrevetted. Apával

Nálunk ma bejött a pasztinák, de inkább nem írok semmit, holnap biztos utálni fogja. Szerintem elég vacak, bár azt sem tudom, micsoda az.
Oltottfiúnak jobbulást! Nem kis szenvedést kell átélnie.
Orrszívás nem olyan rossz, kipróbáltam.
Gyönyörűűűűű Anka baba
2003.10.16 17:47
) 2003.10.16 19:24

) délután belöktem a szomszéd nénihez, mert esett és a lány úgis utál mostanában öltözködni, így nem kellett elvinnem vásárolni. Mire visszaértem, mit látok? Kislányom ádáz képpel szopogat egy babapiskótát és nyammogja a morzsáit. Aszittem, rosszul leszek! De a tojás miatt nem aggódom, mindjárt 8 hónapos, különben is, végre jóízűen evett valamit. Döganya vagyok megint? Annyira azt látom rajta, hogy azt eszi, ami kell neki és nem bántja ... 2003.10.16 20:22
2003.10.16 20:43
2003.10.16 21:05
Dokinő megdicsérte, hogy szépen fejlődik, hamarosan felül is lesznek fogai-legalábbis már nagyon duzzadt az inye. Ennek hatását ma éreztem, majdnem egész nap fognom kellett mert ha letettem mindjárt sirni kezdett, folyamatosan hozzámsimult.
3 hónaphoz gratula
Nagyon édi lehetett
Szerintem jó sulyban van és szépen gyarapodik.
és apukád
, gyors jobbulást nekik!!!!!!
Ahogy látom hamarosan megint lehet vágni a haját
Legfőképpen az ülve alvás lábszopival
apának is nagyon tetszett
Gratulálok a kislányodhoz, szép neve van
Ja és a jó étvágyához

2003.10.16 21:10
Most is irja valahol hogy balabontas volt, ugyhogy ha erdekel, nezz el arrafele, hatha talalsz valami jo cuccot
Ja es most szombaton a Csrepeshazban borze lesz, en is akartam menni, erre ugyebar munkanap, apa megy meloba, nincs autom
De azert majd meg probalok szervezni
Hiaba, van izlese a fiamnak (vagy nekem?
) 2003.10.16 23:56
Orsisapi
Nekünk asztali mikrofonunk van (Genius)
2003.10.17 08:02
Én csak a férjemmel tudok nekiindulni, mert a két gyerekkel nem bírok el egyedül, vezetés közben, jó egy órás úton
És ő meg, ugye, dolgozó ember, és hát mégse kérhetem, hogy miattam vegyen ki szabit? Szóval ilyenkor van herótom ettől a helytől, mert sehova nem jutok el, ide meg nem jön senki, mert messze van (szerintem azért 60 km nem a világ vége) Az esküvönkre is csak 10 ember jött el, mert hát Pestről csak nem vánszorognak el idáig

2003.10.17 08:33
2003.10.17 08:36
2003.10.17 08:57
. Igazán, ez a hétvége még jó is lett volna nekem, ha a 4 napból nincs már 3 eleve lefoglalva
. Szóval van esély azért, hogy egyszer még mi is összefutunk! Tavasszal veszünk végre kocsit, és akkor már mobilisabbak leszünk, még Albertirsára is kivitetem magam!!! 

Jó???? Csak ne búsulj!!!!!!!!!!!!
2003.10.17 09:34
Persze apa segített lefogni.
És megkóstoltam, finom édes.
Izgőmozgó manócskák fogyni is képesek átmenetileg.
)
2003.10.17 09:40
) 
Nálunk tegnap a sárgabarack nagyon menő volt
Le is csúszott kb. 80 g-nyi
) 
, még jövök
2003.10.17 09:41

2003.10.17 09:49
És akkor aki nem tud jönni az egyikre, meg lehet oldani, hogy jöjjön a következőre.
). Szóval a teljesség igénye nélkül és a visszaolvasás hiányában a lista:
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint