Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Kérlek segítsetek!Most vagyok a 32.hétben és az a problémám, hogy a picur nagyon sokat mozog.Van mikor egész nap meg éjjel is.Eddig bárkit kérdeztem(orvos, védőnő) senki nem mondott rá semmit.Nektek mennyit mozog?Szerintetek hiperaktív?Néha kétségbe esek.Előre is köszi aválaszokat!
 
 


Szia Ercsó!
Én ma léptem a 26. hetembe és nekem is rengeteget mozog a pici. Kép KépKép
Éjszaka is sokszor arra ébredek, hogy őrülten rúgkapál. Aztán rá kellett jönnöm, hogy csak nem szereti ha a bal oldalamon fekszem.
Szerintem ne aggódj! Én már akkor vagyok nyugtalan ha fél napig nem ad életjelet. Nyugi!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe
 
 


Szia Joe!
Köszi a választ.
Nekem ha beindul, akkor mindegy, hogy melyik oldalamon fekszem.Szombat óta kicsit nyugodtabb, már éjjel is tök jól alszom.Úgy vettem észre, hogy a hidegfrontra és a szeles időre indul be igazán.Remélem ez nem probléma.
Ercsó
 
 

 
 

Sziasztok!

Az orvosom szerint a jólét jele a mozgásKép) Persze van amikor megijed valamitől. Nekem kb. 1 hete másfél napig megállás nélkül rúgdalt. Aztán rájöttem, hogy csak befordult fejjel lefeléKép) és ez sok manőverrel jártKép Az én drágaságom is kicsit mozgékony, de nekem megnyugtatö, mert akkor tudom minden ok odabent.
Szóval Ercsó, nyugi minden rendbenKép)

Cillancs
 


Sziasztok,

Jelenleg a 29. hetem végén járok. Eddig elég aktív volt a fiam, viszont most kb. 1-2 napja, kicsit enyhébb mozgolódást érzékelek. Szerintetek mitől lehet? Olvastam, hogy a 30. hét körül lelassul a mozgás. Már máskor is csinált olyat, hogy 1 napig alig mocorgott (általában időjárás vátozáskor), de utána visszatért az aktivitása.

Ha valakinek van hasonló tapasztalata, vagy ötlete, légyszi üzenjen!

Köszi
Judit
 
 


Látom, hogy régóta nem írtak erre a topikra, de azért megpróbálom, hátha a régiek közül valaki meg tudja osztani a tapasztalatát.

Judithoz hasonlóan én is pár napja kevesebb, inkább más jellegű (helyezkedés és nem rugdalás) mozgást észlelek. A 30. hetet betöltöttük és én is abban reménykedek, hogy a méretei miatt nem olyan izgága már a kis drágám. Holnap megyek dokihoz, őt is kikérdezem, de szívesen hallanám a tapasztalatokat itt is.

Köszi

Kép
 
 


Sziasztok. Most találtam rá erre az oldalra úgyhogy elég új vagyok.Ahogy időm engedi be-be nézek majd.33 héten járok a baba mozgása a 30 héttől változott,reggel egy kicsit este egy kicsit.Az uh-ra leszek kíváncsi hogy mekkora.állitolag az határozza meg a mozgását 2100g fölöttire számítok.


Sziasztok én 23 hetes terhes vagyok,egy pár napja alig mozog a kisbabám.Ti mit szóltok hozzá,ez jó vagy rosz?
 


Éva!

Hát, esetleg egy gyors látogatást megér a dokinál. De pontosan mit jelent az, hogy alig?
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!Nekem ez a 4.terhességem az1-vel nem volt semmi bajom,a2-kal sajnos meghalt a terhességem34 hetén.A3.nálsokat voltam korházban sajnos,hogy megmaradjon.A4.kel most vagyok terhes 31.hetet írjuk de ő sem akar nagyon mozogni,szedem az elevitet és nincs vele annyi gondom,jövőhéten megyek uh-ra kiváncsi leszek mit mondanak remélem,hogy csak jót.

Köszönöm Hajnalka.


Sziasztok!

Nekem a 7 -ik terhességem ,de olyan jol viselem mintha nem is lennék az.Nappal keveset mozog de este állandoan lüktet a pocakom,vagy valamin fekszik vagy nem tudom. :D


Köszönöm:Mimi77
 
 


Kedves Kismamák, Anyukák!

Tudom, hogy nem illik beleoffolni egy fórum életébe, de ez most egy rendkívüli alkalom, mert sokat lehet takarékoskodni vele.
Boltnyitási akció!

http://www.babafelszereles.hu

További szép napot!

Babafelszerelés


Kép


sziasztok!
MOst járok a 29 hetemben. Aggódom egy kicsit a baba mozog,érzem hogy mocorog forgolódik, de nincs olyan aktív mint kisebb korában.Nem úgy rugdos mint ahogy eddig tette. Lehet hogy túl aggódom?!
hnol86
Püspökladány
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron