Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!
23 hetes kismama vagyok és a véleményetek érdekelne!!!
Hol csináltassam inkább a 4d vizsgálatot,Pesten vagy Jászberényben?
A gyöngyösi babamoziban nagyot csalódtunk a férjemmel,és mindenképpen szeretnénk a kis beépített ügynökről egy videót,de nem tudjuk merre induljunk!!!!

Segítségeteket előre is köszönjük!!!


Szia!

Jászberényt nem ismerem,mi itt Pesten a 4D Genezisben voltunk,azt csak ajánlani tudom.
Nagyon kedves volt a szonográfus hölgy és addig kísérletezett,amíg nem sikerült élvezhető képeket és felvételt készítenie az akkor még pocaklakó lányunkról.
30 perces dvd-t kaptunk,külön egy cd-re kiírt állóképeket,amiket mi választhattunk ki,illetve kaptunk egy színes kinyomtatott fotót is.
Mindezt 11-12 ezer Ft-ért kb.Ez tavaly decemberben volt,nem tudom,mit változtak az árak azóta,de a párom szerint változatlanok.

Részletesen végignézte a bébit,minden szervét,alaposabban szinte,mint a kórházban a genetikai UH-n.Az akkori paramétereit is rögzítette a dvd-n meg a szívhangját is.
Nekem nagyon bejött,kár lett volna kihagyni! :lol:

Egyébként meg jó egészséget neked és további nagyon boldog babavárást! :lol:
üdv:Marcsi

 
 


Szia Marcsi!!
Köszönjük a segítséget!!Nekünk Gyöngyösön 17 percnyi élvezhetetlen videót kaptunk amin semmi nem látszik.A párom nagyon elkeseredett,de ez a hír felvillanyozta,és reményt adott neki,hogy még pocakon belül láthatja majd!!!
Szóval még egyszer köszönjük és jó egészséget és sok boldogságot a kis manóval!!!

Üdv: Zizike

 
 


Sziasztok!Van valaki,aki gödöllőn a Santemedben csináltatott 4d ultrahangot?Én az első babámnál pesten a nőgyógyászati klinikával szemben csináltattam,és kiváncsi vagyok a különbségre.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó