Új privát üzeneted érkezett!

Régóta foglalkoztat az orrplasztika gondolata. Mostanra érett meg bennem az elhatározás: legalább azért el kellene menni egy plasztikai sebészhez, hogy lássam, kb. mire is számíthatok. Van valakinek tapasztalata a mûtétet és a lehetséges szövõdményeket, gyógyulási folyamatokat illetõen? Ismertek kitûnõ szakembert, akihez érdemes menni?
Névtelen
 


Kedves Névtelen! Konkrétan mi zavar az orroddal kapcsolatban ? Mert nem mindenen tudnak SZÉPEN segíteni.Van egy pár eset amikor az eredmény nem garantálható. De azért a legtöbb "hibát" ki lehet javítani. Én 8 hónapja estem át orrplasztikán, itt Bp.-en, és jelentem jól vagyok és boldog az új orrommal. A legtöbb ismerõs meg csak azt mondogatta , hogy milyen jól nézek ki, biztos a frizurám miatt van...!? És -szerintem - ez a lényeg, hogy ne "kiabáljon " már messzirõl hogy ez egy mûtött orr!!! Ildi.
ildinózi
 


Sziasztok,
én megcsdináltattam, még az átkosban (1989). Jobb lett, nem olyan, minbt szerettem volna, de elfogadható. A gond az, hogy még javában a gyógfyulás ideje alatt véletlenül megütöttem, kívölrõl semmi jele ugyan, viszont orrsövényferdülésem lett. És nincs az az isten, amiért én még egyzser az orrommal a kás alá feküdjek. Azt hittem belehalok, annyira fájt, pedig volt bennem egy rakás érzéstelenítõ. Az orrban fut össze a legtöbb ideg ugyanis.
Névtelen
 

 
 

Kedves második Névtelen, azért ne vedd el ennyire szegény elsõ Névtelen kedvét...(tényleg,ha névvel írnátok,érdekesebb lenne a dolog). Szóval azért nem ilyen rossz a helyzet. Nekem egyáltalán nem fájt sem a mûtét , (altatás!) sem utána. Igaz, van egy kissé fura "érzéketlen" érzés az orrcsúcson, de már ez is múlik lassan.Tehát csak bátran kérdezz ,elsõ Névtelen!! ildi
ildinózi
 


Örültem ennek a témának, mert engem is foglalkoztat a gondolat... valahogy az utóbbi 2 évben folyamatosan nõ és deformálódik az orrom...!? Fogalmam sincs ez mitõl lehet, már 33 éves vagyok, és semmi különös nem történt mostanában, de egyre nõ...( Pedig nem is füllentgetek) Tud valaki személyes tapasztalattal segíteni ? Mert hirdetés, meg reklám az rengeteg van, de honnan lehet tudni , ki a jó és profi??Köszi elõre is! Hajnalka
Névtelen
 


eeeeeeeeeeeeeeeee
Névtelen
 


Akkor az elsõ névtelenrõl átváltok, hogy könnyebb legyen a megszólítás.
Ildi az orrommal az a gondom, hogy krumpliorr. A vékony testalkatomhoz, keskeny arcomhoz, szõkeségemhez nem illik.
Gigi
 


Szia Gigi! Mindig bekukkantok ide is, hátha van új író, és már kezdtem azt hinni hogy meghalt a topic.... szóval, szerintem a krumplit szépen lehet korrigálni ti. engem is azzal mûtöttek.(komoly!) Nézd meg pl. a Détár Enikõ egy régebbi és egy mostani fotóját...ég és föld a különbség! Ildi.
ildinózi
 


Sziasztok!
Én csak most találtam ide! Gigi mi van veled és a nóziddal? elhatároztad már magad? Esetleg már túl is vagy rajta?
Nekem is gond az orrom (mondhatnám inkább orrmánynakKép ) sokszor megfordult már az agyamban, hogy meg kéne csináltatni! Irjatok milyen ez az egész? mennyi idõ alatt gyógyul? Én is azt hallottam meg láttam a TVbe, hogy nagyon fáj!
Írjatok lányok!
ÉVA
Névtelen
 


Sziasztok!
Az Erzsébet kórházban nagyon jó plasztikai sebészek vannak. A Kari prof orrspecialista!

Orsi
 
 


Sziasztok!
Én is idetaláltam...nem is gondoltam volna, hogy ilyen topic is van.
Ildi, Te hol csináltattad meg az orrod, kivel és mennyiért? Utánaolvasgattam itt a neten a plasztikai sebészeknek, de nem tudtam dönteni. Anyu azt mondta menjek Kaposvárra ahhoz a sebészhez, aki a szépségkirálynõnk orrát is csinálta (tavaly v. tavalyelõtt?), de róla sem tudok semmit. Még a nevét sem.
És egyáltalán... mi alapján tudja elhatározni az ember,hogy végülis kinek a kése alá fekszik?
Sylvike
 
 


Sziasztok!Én arra lennék kíváncsi,hogy ha már rászántam magam a mûtétre,akkor ez az egész hogy kezdõdik?pl.milyen vizsgálatok vannak?...
Betti
Névtelen
 


Sziasztok!Nem tudtok valamit arról az orvosról,aki a szépségkirálynõnek csinálta az orrát?Vagy valaki olyasvalakit aki gyakorlott és elég szép dolgokat ki tud hozni egy orrból ?
Anett
Névtelen
 


Sziasztok!
A másik hasonló oldalon írtak egy linket:
[url=http://www.plasztika.net/" TARGET="_top]http://www.plasztika.net/[/url]
itt biztos, sok kérdésetekre választ kaptok.
Ágci

Kép
 
 


Egy hónapja estem át ilyen mûtéten.
Ha van kérdés bátran tegyétek fel.
Györgyi
 


Milyen volt? Fajt a mutet utan? Meddig tartott? Meddig latszanak hegek?
norcsa
Himesháza
 
 


Szia.
Altatásban végezték,állítólag lehet helyi érzéstelenítéssel is,de én nem vagyok olyan bátor.A mûtét után egyáltalán nem fájt. Meglepõ,de azt mondta az orvos,hogy ez az egyetlen beavatkozás ami nem fáj utána.Igaz.
2 órás volt.
Hegek csak külsõ metszésnél látszanak,nekem van,mivel széles orrszárnyat is korrigáltak.Ha közelrõl nézem, még látszik,de az orr-árokban ügyesen rejthtõ.
Györgyi
 


Sziasztok érdeklõdõk! Én is vállalkoztam egy ilyen mûtétre, januárban volt két éve, hogy megcsinálták. Nagyon nem bántam meg. Jöhetnek nekem is a konkrét kérdések!
Isa
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron