Új privát üzeneted érkezett!

Régóta olvasgatom a társalgó fórumait, és csodálkozva látom, hogy nem látok wekerlei kismamákat a topikokban. Én 17 hetes terhes vagyok, szeptember elejére várom a babánkat és Wekerlén lakom. Szívesen lépnék kapcsolatba wekerlei kismamákkal, hogy majd legyen kikkel együtt tologatni a babakocsit ;)
 
 


Szia Kata!

Direkt a Te kedvedért regisztráltam /anno még lehetett írni anélkül is, ritkán járok arra, inkább az indexen "lakom"/, mert mindig öröm wekerleieket találni Kép Julcsi két és fél, Marcsi fél éves, 3 éve lakunk Wekerlén. Sok ismerős anyuka van már, barátságok is szövődtek, de ezekből soha nem elég Kép Írj priviben a drnagyakukacinvitelponthu címre, azt mindig nézem, ide ritkán keveredem. Ja, és a wekerletelep.hu oldalon a fórumban anno elindítottam a "kisgyerekes családok" c. topicot, amiben éppen nagy a pangás, de ajánlom jó szívvel mindenkinek!

Várom a leveledet, és további zavartalan babavárást kívánok!

Üdv:
Anita


Szia Kata!


Csak most találtam rá erre a topikra,s örülök,hogy végre van kismama Wekerlén is!Én is itt lakom,igaz én már nem vagyok kismama,mert januárban született meg a kislányom.Fanni sajnos koraszülöttként jött a világra,de szerencsére minden rendben van vele.Te melyik kórházban fogsz szülni?Ha van időd,írj!


Várom a leveledet,s sok örömet kívánok a születendő gyermekhez!

Szia!
Anita

 
 

Szia Anita,

Tök véletlenül néztem ma be ide, már nem is gondoltam, hogy bárki írni fog ebbe a topicba. :roll:
Jó hír, hogy vannak azért kismamik, friss anyukák Wekerlén is :wink:
Én a Szent Istvánban fogok szülni, szeptember elején, Dr Kosztin Árpádnál. Kisfiam lesz, Peti a neve.
Mi két és fél éve lakunk Wekerlén, és imádjuk! Már alig várom, hogy a Kós Károly téren tologassam a babát :lol:
Neked hogy van a kicsid? Gondolom, szépen behozta a "hátrányát".
Te melyik gyerekdokihoz tartozol? Ismered esetleg Velkey dr-t? Én hozzá fogok tartozni, de még nem ismerem őt.

Üdv,
Kata
 
 


Szia Kata!

Örülök,hogy benéztél a topicba.Én három éve lakom Wekerlén,a férjem azonban gyermekkora óta,s mi is imádjuk.Csak egy baj van:a Nagykőrösi út mellett van a lakásunk,s elég zajos a kicsinek.Ti merrefelé laktok?Én már szerencsére sokat tologattam a babámat a téren és rettenetesen jó érzés!Hamarosan majd Te is tapasztalod! :lol: Amúgy,hogy viseled a terhesség utolsó időszakát?A picim jól van,egy kis "rosszcsont" !Nekünk Győri József a gyerekorvosunk,aki egy tündéri doki.Sajnos Velkey dr-t nem ismerem,még névről sem.
Aranyos ez a kis vonalzó,hogy csináltad?

Szia:
Anita [/img]


Szia Anita,

Mi szerencsére beljebb lakunk, a Zalaegerszeg utcában. Ugyan arra jár a 48-as busz, de azért szerintem egészen csöndes az utca. Én szeretnék a dokival még a gyermek születése előtt találkozni, beszélgetni, hogy eldöntsem, őt szeretném -e orvosnak. Majd lehet hogy még kifaggatlak dr Győriről.
A terhességet nagyon jól viselem, bár a hőség miatt sokáig nem voltam valami aktív. Most újra "pörgök", bár már nem szívesen mozdulok ki otthonról. azaz, egyre inkább szeretek otthon lenni. Remélem, nem unom meg hamar ezt a dologt :wink:

vonalzó: a lilipie.com oldalon tudzs te is vonalzót kreálni a kislányodnak. magyar nyelvű oldal is van, a babfalva.hu-n is készíthetsz ilye vonalzót. aztán a BBCode-ot a profilodba másolva már mindig megjelenik, akárhányszor csak írsz.

Üdv,
Kata
 
 


Szia Kata!

Tök jó,hogy minden rendben a terhességeddel,s örülök,hogy jól viseled :lol: !Sajnos nekem nem sikerült megtapasztalnom,hogy milyen érzés, amikor a baba erősen rugdos a hasamban :( !Nyugodtan kifaggathatsz Győri dokiról ha gondolod,szívesen mesélek Róla.Szerintem jó ötlet,hogy meg szeretnéd ismerni a leendő gyermekorvost.Ha nem szimpi,még van időd egy másikat keresni a pici születése előtt,mert ugye nagyon fontos a jó és megbízható orvos!
Kellemes pihenést és kitartást az otthonléthez!
Köszi,hogy beavattál a vonalzókészítés"rejtelmeibe"!
Szia!
Anita

KépKép


Szia Kata!

A vonalzót sikerült elkészítenem,s be is másoltam a profilomba,de csak a szöveg jelent meg aláírásként :( .Nincs valami ötleted,hogy mi lehet a hiba?


Szia!
Anita

KépKép


Szia Anita,

Én úgy látom, sikerült a vonalzód :lol: a kislányod nagyon aranyos!!

Wekerlén tudsz esetleg baba- mama klubot? Vagy baba-mama tornát?

Bocsi, hogy eddig nem írtam, de általában az őszi topicba irogatok, és elfelejtettem, hogy most már ide is van miért :lol:

Nemsokára én is anyuka leszek :lol: :lol:

szia,
Kata
 
 


Szia Kata!

Nagy nehezen sikerült megcsinálni a vonalzót :lol:Először a babafalva.hu-n próbáltam meg elkészíteni,de itt nem sikerült,s ekkor kértem tőled segítséget.Végül egy pár napja rámentem a lilypie.com oldalra és íme az eredmény :lol: !Sajnos nem tudok Wekerlén baba-mama klubot sem baba-mama tornát :cry: Én is próbáltam már kérdezősködni ismerősöktől,de hiába!Ha megtudok valamit,megírom!
Gondolom már nagy az izgalom nálatok.
Írj,ha van időd!
Szia,
Anita

KépKép


Szia,

Naná, hogy nagy az izgalom! :lol:
Már csak azért is, mert még nem álluk sehogy a tetőtér beépítéssel és nagyon szeretném, hogy amíg a melósok itt vannak, addig Petike a pocimban legyen :lol:

fura, hogy ekkora telepen nincs semmilyen program vagy klub kismamáknak. :shock:
De hátha előbb-utóbb összejön valami, ha van rá igény.

Pénteken megyek CTG-re és a 37. heti ultrahangra. Nagy izgalommal várom, a méhszáj állapotából már hátha tud a doki következtetni, hogy kb mikor jön a baba.
Ha megszületik, akkor esetleg tologathatnánk a babakocsit együtt?
Most már olyan szépen alakulnak a járdák a környéken, lehet babakocsival is nagy és biztonságos sétákat tenni :wink:

Kata
 
 


Szia!

Bízzál benne,hogy a kis Petike nem siet annyira,s türelmesen kivárja,míg a munkások elmennek!Már nem sok idejük van,úgyhogy csipkedhetnék magukat!Remélem,azért nem idegeskedsz a tetőtér miatt!!!Szurkolok Nektek,hogy időben készen legyen minden,amit elterveztetek :!:
Én is furának találom a programhiányt,de azért még nem adtam fel a kutatási tevékenységet!Feltétlenül számolj majd be a pénteki vizsgálatok eredményéről :!: :!:
Azt kérded,tologathatnánk-e együtt a babakocsit?Naná,már türelmetlenül várom :lol: :lol:
Igazad van szépen, alakulnak a járdák.Örülök,hogy végre gondolnak a babakocsis anyukákra is :D !Nagyon itt volt már az ideje!
Most mennem kell,mert Fannikánál az éhség tünetei jelentkeztek!Ez jó jel,mert már napok óta alig eszik,s rettenetesen nyűgös!Valószínűleg kezd jönni a fogacskánk :lol:

További szép napot!
Anita

KépKép


Szia Anita,

megvolt a 37.heti UH, a dokibácsi szerint szép hosszú baba lesz, hosszú lábakkal. Ez fura, mert a férjem és én is alacsonyak vagyunk. A kis feje már beékelődött, útra készen van :lol: Most már nincs már hátra, mint türelmesen várni, mikor akar kibújni :lol:

És kész a tetőtér! Most takarítás jön, meg a kapcsolók, lámpák beszerelése. annyira örülök neki, olyan szép lett!! Május végén kezdtük el, és egy iszonyatos koszfészek lepukkant tetőtérből készült egy csoda. Szinte hihetetlen.

Üdv,
Kata
 
 


Szia!

Bocsi a késői válaszért,de mostanában alig van időm a géphez ülni,mert a pici lány minden percemet beosztja.Ebben a pillanatban is itt ül az ölemben.Szuper,hogy elkészült a tetőtér :lol: .Petike türelmes volt :) Már csak napok vannak hátra a nagy eseményig :lol: Remélem minden rendben van Veled és a kis pocaklakóval!

Vigyázz magatokra,s pihenj sokat!
Anita

KépKép


Menő Manók Alapítvány a Kőbányai MAMAVÁR-nál is!

Tapasztalataink alapján a szülők nagy része hiányolja azt a segítséget, amellyel a gyermeke fejlődésében esetlegesen fellépő problémákat felismerheti. Ha ez meg is történik, a megoldásig legtöbbször nem jutnak el.
Elengedhetetlen volna már az óvodában megkezdeni a szűrést, hiszen a terápia korai elkezdése megelőzhetné a későbbi tanulási problémák kialakulását! Amennyiben a szülők, illetve a pedagógusok problémát tapasztalnak, terapeutáink egy komplex vizsgálat segítségével ki tudják szűrni, hogy kinek van szüksége intenzív fejlesztésre. Az alapítvány által végzett tevékenység az alapozó mozgásterápia.

Milyen problémáknál hatásos:

Fejlődési dyslexia, Fejlődési dysphasia, megkésett beszédfejlődés, beszédindítás, Kiegészítő terápiaként a beszédprodukció zavarainál, Kivétel nélkül minden mozgáskordináció elmaradásával, gyenge voltával kísért esetben, Iskolaéretlen vagy dyslexia veszélyeztetett óvodásoknál a fejlődés elősegítésére, Organikus hátterű figyelemzavaros-hyperaktív-részképességgyenge gyerekeknél a mozgáskoordináció és anyanyelvi részképességek fejlesztésére, Dominancia problémás gyerekeknél (kétkezesség, átszoktatott kezesség) a dominancia megválasztására a jobb anyanyelvi készség elérésére, Enyhe fokban értelmi fogyatékosoknál idegrendszeri funkciók elérésére, serkentésére

Az alapozó terápia közvetlen (tapasztali) hatása:

Beindítja a megkésett beszédfejlődést; Beindítja a rajzkészség igen erős fejlődését óvodásoknál, Erősen segíti dyslaliák, paraláliák esetén a logopédiai munkát, a beszédhangok automatizálódását, beépülését, Technikai dyslexia esetén megkönnyíti az olvasást, főleg az olvasás gyorsasága nő, ezáltal a szövegértés is javul, A féltekei dominancia helyes megválasztása esetében igen erősen javítja az anyanyelvi készséget dominancia-problémás gyerekeknél, Fejlődési dyspraxia esetén a mozgástervezés megjavul, Mindig javítja a mozgáskoordinációt



Érdeklődni és felmérő órára jelentkezni a 06 20 9 604 214-es számon lehet.Első felmérő nap a MAMAVÁR-nál: május 10-e.

Játszóházról bővebben:www.mamavar.hu
aja
 
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:


http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül zavarok de lehet, hogy valakit érdekel:

Összeszokott 3 fős csapat családi házak, lakások heti rendszeres vagy alkalmankénti takarítását, kertgondozást, karbantartási munkát vállal Budapest déli részén és a környező településeken.
Egyénre szabott árak és szabadon változtatható időpontok.
Hívj: 06/203831924
Írj:munkamailbox@gmail.com
Nem fogod megbánni. Gyors, olcsó, megbízható, leinformálható csapat vagyunk!!!!


Szép napot mindenkinek és köszi, hogy elolvastátok.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: