Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok,en tenyleg NEM kotekedni akartam! :-)))
Norcsinak azt kellett volna irnia,hogy elado 1 db furdogatyo,uszonadrag,muanyag mosthato kisbugyi,stb,de nem azt,hogy uszopelus! Mert szerintem olyan nincs!
Nalunk a Huggies nagyon-nagyon olcso,nem tudom Magyarorszagon mi az a nagyon draga? Ez ugye relativ.
Itt mar regota ezt hasznalja mindenki,az eldobhato "uszopelenkat".Amugy en azt tapasztaltam,hogy otthon,iszonyu draga minden baba termek,egyszeruen nem tudom,hogy birjatok penztarcaval?Itt az atlagfizetes kb 10-szerese a magyarnak,es ha a baba cuccokat nezzuk,es atszamoljuk (tudom nem szabad!),de itt minden joval olcsobb.Ki erti ezt?! :-)))
Rebi
 


Szia Rebi!
Én sem kötekszem , de igenis van uszópelenka!
És azt hiszem öt darab közel 2000Ft. Itt nálunk is lehet kapni a DrogeriMarkban!
Kifejezetten fürdésre fejlesztették ki.
Kanga

Ui.: Szerintem megteszi a kötös amit a textilre szoktak tenni.
Kanga-Zsebibabák
 


Rebi!Kép

Hát sajnos valóban minden nagyon drága, a rendes pelusok is, de az úszópelus ezen bõven túltesz. Mivel még csak nemrég óta kezdték itt is forgalmazni, ezért nem is használják sokan.
Oké, végülis valóban nem pelus amit el akarok adni, csak én is úszópelusként vettem, pontosan ebben a topicban feljebb volt a hirdetés, azalapján. Csakhogy elõre vásároltam, és az én kisfiam "kicsit" nagyobb ütemben nõtt mint azt elõre gondoltam.

Sziasztok, és jó nyarat mindenkinek!

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 

 
 

Sziasztok!
Mi is kipróbáltuk a Huggiest és nem voltam elájulva tõle.Semmiben nem különbözik a rendbes bugyipelenkától (ami nem tépõzáras)csak kicsit "dizájnosabb" és persze méregdrága.11 db és 1800valamennyibe kerül.Egyszer vettem,de többet nem fogok,mert nem igazán funkcionál.
Szóval lehet,hogy tényleg jobb a nejlonos megkötõs,v.uszóbugyi (ha szobatiszta) v. rendes pelus.
Sziasztok:Giti
Giti
 


Akkor most felteszem ide a képet az úszógatyóról (így azt hiszem már tökéletesebb a megfogalmazás):

Kép

Tehát akit érdekel, az a fenti e-mail címen érdeklõdhet!

Sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Na mégegyszer: Kép

(egyebekben ld. a fenti szöveget)
norcsi
Lenti
 
 


Giti!

Én is megvettem a Huggiest kipróbáltam és nekem is az volt a
véleményem, hogy semmibe nem különbözik a bugyipelustól. Kipróbáltam, hogy Libero bugyipelenkát adtam rá a medencébe
és látható volt a különbség. 5 perc alatt úgy megszívta magát vízzel, hogy azt hittem a gyermekemet is lehúzza a víz alá. Ez most nem reklám akart lenni.

Üdv, Tkriszta
Névtelen
 


Pl azert dragabb minden mert szinte sehol sincsen 25% AFA mint Mo-on. Meg azert mert a kereskedok nyiltan nezik hulyenek az embert es hat nincs mindenkinek lehetosege/ideje/penze/autoja kiugrani pl. Becsbe pedig egy arleszallitasnal nagyon megeri. Turkaloban hasznaltan nem lattam olyan arakat mint pl a HM-ben kiarusitaskor, gyonyuru uj holmik cimkejen. Ja es a turkalokba kerulo holmikat mashol karitativ szervezetek gyujtik ingyen... Hogyan kerul a haborus menekultek helyett a magyar turkalok polcaira?
Névtelen
 


De jó, hogy idetévedtem erre az oldalra. Én is vinni akarom a fiam úszni. Mindenhol kerestem már a Higgies úszópelusát. Még jó, hogy nem találtam... Most vettem egy kis úszónacit. Nagyon édi, és a hozzászólásokból számomra az derül ki, hogy ez is épp úgy megteszi. Sõt!!! Nem húzza a víz aláKép))
Arry
 


Itt valami tevedes van,ugyanis a Huggies nem huzza le a viz ala!Ez nagy butasag.Ugy van kialakitva,hogy ilyen szempontbol (is) tokeletes.Szerintem ennel jobb megoldas nincs az uszasnal....de ahany haz,annyi szokas! :-)))
Névtelen
 


Névtelen!
Amikor még nem lehetet úszópelust kapni, akkor is jártak a babák úszni, és tökéletesen megfelelt a pelenkavédõ és fürdõruha (biciklisnadrág). Ez egyébként jóval olcsóbb az úszópelenkánál, ha valaki gyakran jár a picivel úszódába, mivel a fürdõruhát nem kell minden alkalommal megvenni és a pelenka védõ is sokáig kitart. Nekem a második gyerek után is maradt nem használt pelenkavédõ az elsõ gyereknél vettbõl, pedig hetente jártunk, járunk babaúszásra mind a kettõvel.
 
 


Ha valaki tudja, hol tudok Libero UNI védõt beszerezni, kérem jelezze!
Tam
 


Sziasztok!

NAGYON SÜRGÕSEN KERESEK babaúszáshoz való speciális nadrágot, vagy legalább biciklisnacit 1 éves kislányomnak. Az is jó lenne, ha valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet kapni, és hogy reális-e a Gézengúz Alapítvány által elkért 1700 ft érte. Használtan is megvenném.

Köszi

Eszter
Eszter
 


A DM-ben lehet kapni HUGGIES úszópelust.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Eszter!

A Bébikerben (IX. Üllõi út 115, vagy XIII. Váci út 134.) 700-1300 Ft-ért szokott lenni.

Panka
 
 


Zsomimama, Panka!

Köszi szépen a gyors választ.

Eszter
Eszter
 


Szia Eszter!

Az alapítvány által elkért összeg reális. Mi is járunk úszni és nekünk 1800.- Ft volt az úszógatyus. Ez is speciális, gumis mindkét szára és a dereka (akkorára húzod össze amekkorára akarod) és nem enged át semmit. Nagyon jó.

Kati
kfk
 
 


Szia Kati!

Idõközben vettem egy "sima" úszónacit. Próba szerencse alapon bementem a Brendonba, és volt, mégpedig 898 ft-ért, ami ugye, majdnem fele ár!

Más kérdés, hogy azóta sem tudtuk elkezdeni az úszást, a kislányom elõ-elõjövõ szemgyulladása miatt. Nem tudom, lesz-e belõle valami egyáltalán, mert így a gyerekorvos csak akkor engedi, ha 2 hétig tünetmentes volt.

Azért köszi a választ, jó tudni, hogy nem csak keresni akarnak rajtunk.

Eszter
Eszter
 


Sziasztok Csajszik!

Ákosom már kinõtte a 7-12 kg-s Huggies Little Swimmers-ét.
MÉg 9 db van a csomagban a 12-bõl, ha valakit érdekel, 1000 Ft-ért szívesen odaadom.
Budapestiek, Budaörsiek elõnyben.

Hali


Zsu
Zsu
 


Sziasztok!

A topic közepe-felé található képen látható kis speciális amerikai úszógatyó (small méret) még mindig eladó, sőt azóta már eladó egy (middle méretű) szintén hasonló kis úszónadrág is főleg fiúknak a mintázata és a színe miatt. Szerintem nagyon praktikus, kívül-belül pamut, de a két pamutréteg között egy műanyag réteg is van, így a nemkívánatos dolgok nem tudnak az úszónadrágból kijutni. Érdeklődni a nora@hdsnet.hu címen lehet.
norcsi
Lenti
 
 


Helló!

A Popolininek van mosható fürdőpelusa, ha valakit érdekel a www.popolini.com alatt meg lehet nézni, Magyarországon az Ecopel Kft forgalmazza.
E.
 
 


Szia!

Úgy gondolom, az 1700 Ft reális, ugyanis én egy bababoltban dolgozom, és nálunk az uszónaci 2600 körül van. Annyiban jó egy ilyen uszónaci, hogy a baba combján és a derekán gumival meg lehet húzni, így alatta lehet hagyni egy rendes pelust is és nem megybe a víz.

Ancsa
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: