Új privát üzeneted érkezett!

ehhh az nem kukuc akart lenniKép

Ha már itt tartok...
HÓEMBER&FORTI
Merre jártok? Mi újság felétek????

sasha&Gabi

Kép
 
 


Sziasztok!

Hát végül megúsztam a börzét Kép. Beesett egy másik program... Végülis egy apám ismerõsétõl vettünk egy kiságyat és egy pelenkázót 20e ft-ért Kép A kiságy állítható magasságú, ráadásul a rácsot le is lehet venni és gyerekágynak is lehet így hasznosítani késõbb! Teljesen újszerû az állapotuk, nagyon vigyáztak rá, szóval asszem ez jó bolt volt! Kép Azt ajánlották hogy kókuszmatracot szerezzünk be hozzá. Ki hallott már errõl és hol lehet ilyet beszerezni jó áron?

SzaboZE


Természetesen egy apám van, cseréltem a fel a szavakat.

 
 

Szia Kispapa(fekete barany),

Kokuszmatrac:
Azert jo, mert ha pisil a baba, akkor nem szivja magaba. Konnyu tisztitani, eleg kiobliteni a tus alatt, es par ora alatt megszarad. Es kimondottan jo az alvashoz, mert olyan kellemesen kemeny.
Hol lehet venni?
Megatoys, Brandon,...
Ahol vegul is mi vettuk, az az RS-volt. (www.rs.hu)
(Asszem 14.900Ft volt a 70*140-es, persze meg telen)

Udv, ZoliApu.

UI: Hat nem olcso, de a gyerekert...
Névtelen
 


anna:
bocs a késõi reakcióért. Hát igen, a nevem valóban "életteli" Kép. És hát az eredete is valami ilyesmivel magyarázható Kép.

Üdv: Hayimpapa (31+5)

Hayim Apuka
 


ZoliApu!

Köszi a választ, télleg nem olcsó. . Majd nézegetjük.

SzaboZE


Sziasztok!

SzaboZE,
Nehogy a Brendonban, v. a MegaToys-ba vegyétek meg a kókuszmatracot, mert itt többszörösébe kerül! A Kikában a 60x120- as matrac 5.999 Ft! ,és a 70x140 is asszem 8000 körül van. JA, és persze az ágyat mérjétek le elõtte, mert sok a becsapós, nem szabvány ágy is. Pl. az Ikeás.
Ágy pedig az Auchanba szokott akciós lenni. Ezt pl. 7000 pénzért vettük kispapával. HÁt nem könnyû a párommal a vásárlás, de még bírja a strapát. Babahordozót, és autósülést egyben a Brendonban vettem meg, mert ezt a típust csak ott lehet kapni, de tényleg nagyon szuper, és amikor vettük 5000 Ft kedvezményt adtak belõle, vették is rendesen, pedig így is 20 -on felül volt, de puha, vastag, fejszûkítõs, gerinckiemelõ betéttel, napvédõvel, stb.....Remélem használatba is beválik.

Ezt a Lehel úti bababoltot assszem én is megnézem, mert még nem vettünk babakocsit. A börzén szerettem volna venni, de semmi választék nem volt, legalábbis "magas- mélykocsi"-ból. Kismama vagyok, de hogy többet a börzére nem megyek ki az nagyon valószínû.

üdv.

Brokkoli

36
 


Szia Brokkoli!

Melyik kikában láttatok kókuszmatracot?

SzaboZE


Hayimpapa,
a nevedet értem én, de mik a számok?? a 31 az éveid száma, az 5 a gyerekeké, vagy a házasságban eltöltött éveké, vagy teljesen rossz az irány?
anna
Névtelen
 


Szia Brokkoli,
Mi volt a baj a börzével? Nekem is lett tõle minden bajom, pedig én árultam, de kiváncsi vagyok a Te élményeidre is.
Kókustmatrac:
Okos kicsi fiam kissé telenarancslézte, erre gondoltam kimosom a huzatát, de résen voltam, és hideg vízzel próbálkoztam, erre úgy összement, hogy soha többé nem megy vissza eredeti rendeltetési helyére, de legalább a léfolt is benne maradt, tanuljatok a hibámból!
anna
Névtelen
 


Anna

Friss kismamak szamoljak igy a heteiket. 31 het 5 nap
Névtelen
 


Sziasztok!

SzaboZE,
ÉN a Törökbálinti KIKA-ban vettem, de gondolom a gigaKiKA-ban is lehet kapni.

Anna,
A börze azért volt számomra csalódás, mert babakocsit akartunk venni,és szinte hónapok óta vártam a börzét, és ott nem volt választék, ezért el voltam kenõdve rendesen.Kép
A másik a tömeg....hát én piacra sem járok, mert az ember lányát csak lökdösik, és nem tud rendesen válogatni, ez volt a bajom a börzével is. Szerintem sokkal többször rendezhetnének ilyen börzét, mert iszonyú nagy a kereslet. Pedig szeretek mazsolázni a rucik és egyéb babadolgok közül, de ilyen tömegben nem ment.

üdvi

Brokkoli

36
 


Kedves Névtelen,
Na de a Hayimpapa nem kismama...
a
Névtelen
 


Kedves Brokkoli,
Ha a babakocsi ügyetek még függõben, van egy lány az Oktogonnál, aki szuper kocsikat árul, Szeiler ár feléért, van neki új, meg olyan, amit egy hétig tolt, még Prenatal kocsija is van, ami csodagyönyörü. A baj csak az, hogy én csak azután ismertem meg, hogy megvettem közel százezerért a Bébé Comfort kocsimat, amiért fél évet könyörögtem az uramnak, erre elkeveredtem hozzá, és huszonezerért volt nála Peg Perego, meg Hauck, meg minden. Szereti erõsen a babakocsikat...ha gondolod elküldöm az emiljét, vagy a mobil számát.
A börzén az a nagy baj, hogy egyre több a hulladékáru, amit ráadásul drágán is adnak, és az a tömeg gyakorlatilag elviselhetetlen...
Elsõ baba? vagy csak jobb kocsit szeretnétek?
ha ruhát is szeretnél, gyere el hozzám, nekem ruhamániám van, a babakocsi õrület még elkerül....
anna
Névtelen
 


Szia Anna!

Hú,ezek a babakocsi dolgok jól hangzanak, épp a jövõhéten akarunk menni férjemmel babakocsi nézõbe a Brumi-Maciba és a Bébikerbe, mert itt láttunk "normális" áron kocsikat, de érdekelne ez az ismerõsöd is. Megköszönném, ha elküldenéd az emil címét. Az Oktogonnál üzlete van?v. hova kell menni?
Teljesen igazad van a börzével kapcsolatban.
Igen, elsõ baba, és télire szeretnék neki most elsõsorban olcsón kocsit venni, tavasszal pedig egy nyitottabbat. ( asszem Bergon-t fogok venni, mert nagyon tetszik, ezt már nagyjából eldöntöttük )Ne is mond a ruhamániát, még magammal szemben is ruhamániás vagyok, arról nem is szólva, hogy anyukám varrónõ, tehát õ is ruhamániás. Ha pedig vlmilyen bébirucit látok, ami nagyon tetszik, hát nem bírom otthagyni.
Neked hány babád van? Milyen korú/ak?

üdv.


Brokkoli
 


anna:
a kedves párom Hayimmama, igazából õ a 31 hetes és 5 napos (illetve mostmár 32+3). Én még fiatalka vagyok Kép, 27 éves, és 0 megszületett gyermek eddig. Tehát a párom miatt volt a 31+5 Kép.
És honnan jöttél rá, hogy a nevem "életteli" Kép?
Üdv: Hayimpapa

Hayim Apuka
 


Anna!

Az elérhetõség minket is érdekelne, lévén még nem lévén babakocsink Kép Kép

SzaboZE


Ja, már rég irtam, hogy 27+5 Kép

SzaboZE


Kedves Hayimcsalád,
Ha, Te kedves Hayimpapa, a 27 éveddel, ami valóban, még gombócból is kevés, jártál olyan középiskolába, ahol az általunk emlegetett nyelven tanítanak, akkor mi bizonyára ismerjük egymást, legalább közvetve. Én abban az országban voltam néha, kicsit egyetem ürügyén, ahol a nevetek elõtt, egy "le" szócska annyit tesz, egészségedre.
További boldog terhességet Hayimmamának, és elnézést a tájékozatlanságomért.
Anna
Névtelen
 


BABAKOCSI
Horvát Móni
mobil: 30-2229189
Hivatkozás: Orbán Anna
Most van nála néhány, még háromkerekü is, mármint nem balesetes, hanem futós...
Névtelen
 


Szia Brokkoli,
A babakocsis lány nem bolt, hanem család, és az Oktogonnál laknak õk, tel. szám mint fent, emiljét nem tudom fejbõl, de ha Te elküldöd a tiedet, elesemesezem neki.
Nekem három babám van, fiuk, Áron, Ábel, Benjámin névre hallgatnak/máramikor../ korukat tekintve négyésfél, majdnemhárom, és nyolchónap.
Nálam a ruhamánia már csak a gyerekeim öltöztetésében merül ki, mivel a három bébivel sikerült szert tennem fölös tizennyolc kilóra, ígyhát vár a sok szekrény cucc, hogy visszamenjek normálra, addig meg ugye már csak néhány évtizednek kell eltelnie....
Babakocsin nem kell sokat gondolkodni, én az elsõt négy hét megfeszített tempóju utánajárás, keresgélés, gondolkodás után vételeztem, majd egy hónap alatt kinyíródott, vmi. gyári hiba miatt. Az ezt követõ négy évben úgy 6 db babakocsit vettünk, és most is van néhány, ami tetszik, szóval a sorozat még nem ért véget.
Jótanács ezügyben: a választott kocsi nem árt ha rendelkezik:
bolygókerékkel, lábzsákkal, 3ponton rögzített övvel, elején kiesésgátlóval, pohártartóval, mosható huzattal, csomagtartóval, napfénytetõvel,
tvábbá jó ha,
könnyen csukható,simán befér az autóba, nem tonnás, befér a liftbe, egy kézzel tolható, lehet kapni hozzá kiegészitõket /pelenkázótáska, esõvédõ, napernyõ, stb/ esetleg két irányból tolható,
Fenti szempontok nem életbevágóak, de ha már újjat veszel, tudjon néhány dolgot.
Én utoljára egy Bébé Comfortot vettem, na az mindent tud, csak állati drága, szegény férjem azt gondolja, hogy úgyis ez az utolsó, akkor legyen jó. Õ még nem sejti, mit hoz a jövõ...én tudom sok új babakocsit a Megatoysba, és a Móni sem rest...
Jó keresgélést
Anna
 


Sziasztok!

Tegnap este óta asszony pocija fájogat. Kép Ma reggel bevittem a kórházba, most parázok! Kép Kép Kép Kép Olyan fél óránként volt ez a "brextonhiksz" összehúzódás, aztán enyhült a dolog, nagyjából fél kettõkor el tudott aludni. Kép Volt ilyen valakinél?

28+1
SzaboZE


Szia Szaboze,
Nyugi,lehetnek ezek mindenféle fájások, akár jóslóak is. Nekem mind a háromnál kb ilyentájt kezdett el fájogatni, frankó fájásaim voltak, úgy tízpercesek, és mégis sikerült az összeset túlhordanom.
Lehet, hogy benttartják pár napra, esetleg rákötnek infúziót, az is elõfordulhat, hogy mostantól vigyáznia kell, nem ugrálhat, de az esetek nagy többségében elmúlik és kész..
Melyik kórházban van?
Neked az a feladatod, hogy nyugalmat árassz, és mindezt meggyõzõen!
Nincs problémamentes terhesség, és a korai összehúzódások nagyon gyakoriak, csak aki már szült, az nagyjából elfelejti õket,
Vigyázz a Kismamára,
Anna
Névtelen
 


Mi az a "brextonhiksz" osszehuzodas?

kamilla (31+0)
kamilla
 


Kamilla, beirom inkabb a Friss-be, inkabb odaillik.
-Afonya
Névtelen
 


Sziasztok!

Megnézte a doki, örült, hogy nem hagytuk annyiban és bementünk. Megvizsgálta asszonyt, azt mondta méhszáj zárt, minden OK. Megnézte UH-al is, ennek az lett az eredménye, hogy most nem fiut hanem lányt sejtetett magáról a pici Kép
Viszont szigorúan pihenés és magnéziumszedés van, A Brexton Hicks féle összehúzódás ha jól tudom a méh idõszakos összehúzódása, hasonló a szülési húzódáshoz. Normális jelenség a 20. héttõl kezdõdõen, de normál esetben nem jár fájdalommal, csak azt érzed, hogy kemény a poci. Ha viszont fájdalmas is és óránként 5 vagy több számolható, akkor orvost értesíteni kell. A fájdalom a menstruációhoz hasonló lehet.

SzaboZE


Kamilla, neked nem szok keményedni a poci? Mer az az Kép

SzaboZE


Anna:
én vidéken jártam középiskolába, úgyhogy sajnos valószínûleg nem ismerjük egymást személyesen. Én külföldön tanltam a nyelvet, és nem Albániára gondolok Kép. Fél évet töltöttem el egy Megiddo nevû helyen, ha tudod merre van Kép.
Köszi a jókívánságokat Kép.

Shalom,
Hayimpapa (32+6)

Hayim Apuka
 


Anna,
Nagyon köszi az infókat!!!!!!

Hát én is átgörcsöltem a mostani éjszakám, azt hittem, hogy már szülök, de szerencsére még nem.

Brokkoli

37
 


Sziasztok,
Látod, Szaboze,aggodalomra semmi ok. A másodikkal már tudni fogjátok, a harmadikról már nem is beszélve...

Hayimcsalád,
Szarvasi táborozás??
Anna 41+43+40

Brokkoli,
Most akár már görcsölhetsz is, maximum kissebb lesz valamivel. Össze vagy már pakolva? Melyik kórházba fogsz szülni?
A
Névtelen
 


Anna, én legyûrtem ott jópár évet és évente jópár turnust, a legjobb tábor a világon (imádom Ágibácsi és Smuelnéni fõztjét Kép


Anna, neked van Tamás nevû öcséd? Ha igen, osztálytársak voltunk, mármint a Tomival Kép Akkor üdvözlöm édesanyád is Kép


Szia Kamilláné,
Van nekem Tomi nevü öcsém, és Ági nevü anyám, és Te ki vagy?
Azt,a véleményt hogy szerinted Szarvas a legjobb tábor a világon, fiatal korodnak tulajdonitom....biztos nem voltál Tatán, Zánkán, Dunabogdányban, az volt ám csak az igazi.
Találkoztam Verõ Tomival, babáznak õk is mindjárt, ez pletyka, jajj de csúnya dolog.
Te fiú vagy, vagy lány vagy????? És ki a Kamilla???
Nektek mi a számkódotok?
Furdal a kiváncsiság, de nem jövök rá, ki vagy.
oa
Névtelen
 


Voltam Tatán és Zánkán is, kikérem magamnak Kép Zánkán év közben 3 hetes táborban, szóval, tudom mit beszélek. Azok se voltak rosszak, de Szarvas kenterbe veri õket.

Na mindegy, Kamilla a feleségem, én meg fiú lennék ugye.

A számkódon mit értesz? Azt, hogy mennyi idõs a baba?
Nem szívesen fedném fel inkognitómat itt a fórumon Kép De ha adsz egy e-mail címet, megírom, hogy ki vagyok Kép


Anna, nem kell az e-mail cím, wiw.hu-n írtam neked.


Édes kicsi Csilag,
Mi az a WIW.hu???
a
Névtelen
 


Szia Anna

Három gyerkõc,Kép biztos nem lehet könnyû,biztos nagyon aranyosak, persze mi is 3-at tervezünk a párommal, aztán majd meglátjuk....

Igen, összepakoltam már, a Schöpf-Méreiben fogok szülni, holnap megyek CTG-re, és dokihoz, kiváncsi vagyok mit mondanak.

pusz

Brokkoli
 


Ahhoz képest, hogy regisztrálva vagy ott, érdekes, hogy nem tudod Kép
Vagy nem te rejtõzöl a gigike felhasználónév alatt? Adj egy e-mail címet akkor.


Anna, Kamilláné:

Szarvason egyszer sem voltam, valahogy kimaradt (nagyvárosi gyerek vagyok ugyan eredetileg, de alacsony lélekszámú közösséggel). Öcsém meg unokatesóim voltak Szarvason, de én nem. Persze sok embert ismerek itt Pesten, a hétvégén sógornõmnél találkoztam 7-8 emberrel, akik jártak rendszeresen Szarvasra Kép.

Üdv: Hayimpapa

Hayim Apuka
 


Szia, Kamilláné,
lebuktam, a tesóm rárakott, de nem tudom hogy kell használni,
emilem: gigike@axelero.hu
a
Névtelen
 


Hayim! Oanna! Kamilláné!

Szarvas, nekem is ismerõs Kép ja és Verõ Tomi is (bár õ nem hiszem, hogy emlékszik rám)

Mazl Tov!

Norci
Norci
 


Ugy gondolom ez nem a megfelelo topic a szarvasi elmenyek megvitatasara ill. a viragnyelven valo tarsalgasra utalva masokat egyaltalan nem erdeklo dolgokra.

kamilla (31+6)
kamilla
 


Szia Kamilla,
Ha én vagyok a hunyó, akkor bocsika,
oa
Névtelen
 


Norci,
Gyere át az "anyaság, csak reg-Újlipótváros és környéke" topic-ba,
anna
Névtelen
 


Kamilla!

Igazad van, csak úgy megörültem, hogy nincsak itt is akad az ember olyan ismerõsökre, akikkel lehet nosztalgiázni.

Norci
Norci
 


Norci!

En is szeretek nosztalgiazni csak attol felek, hogy megutkoznek rajta az emberek... gondolom nem kell magyaraznom, hogy min...

kamilla
kamilla
 


Kamilla!

ÉRtem, bár én ha épp itt nem Szarvasról, hanem a fõiskoláról, ahova jártam lett volna szó, u.ilyen lelkes lettem volna Kép (a virágnyelv meg szerintem is felesleges)

Sanyarú sorsú kispapa témához meg már nem tudok hozzászólni, bár az uram lelkes látogatója volt a topick és még irogatott is az elején, de ideje se nagyon engedi, másrészt mióta nem pocakos vagyok már, nem érzi magát sanyarú sorsunak Kép
További jó babavárást!

Norci
 
 


jó zavaros lett, de azért biztos érted, aszem aludnom kellene

Norci
Norci
 


Sziasztok!

Na ki hogy áll? Mi most 30+2-nél vagyunk. Beindult a cuccvásárlás Kép

SzaboZE


Mi 33+2, Kamilla kórházban, én naponta rohangászom a lakás, kórház, munkahely háromszögben. Szerencsére már minden megvan, nagyon tudom értékelni, hogy nem hagytuk a bevásárlást az utolsó hetekre.

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: