Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Eddig keresgéltem, de nme találtam hasonló topicot, sõt azt sem, hogy hol kéne nyitni, ezért bátorkodtam itt.

Segítsünk egymásnak ötletekkel, ki mit fõz karácsonykor esetleg olyan menüket is, amit a kicsik (fõként egy év felett) is ehetnek.

Nálunk egyenlõre a következõ az elképzelés

- valami finom elõétel (sajttál, mellé ropogós keksz, kagyló)
Van a Tesco-van egy konzerv kagyló páclében 600 ft és 3 konzerv van egy csomagban, 1-2 bõven elég belõle.

- Krémleves valószínû valami gyümölcs (bár én nem de a fiúk szeretik)

- töltött pulykacomb. (csak az a baj, hogy tavaly mivel töltöttem, azt elfeledtem, de gomba, áztatott zsömle, egy kis máj, fõtt? tojás hagyma (a gomba alá)petrezselyem volt benne)
köretnek talán krumplipûrét/krokettet/burgonyafánkot gondoltam Aztán kéne még mellé valami borban párolt gyümölcs (a férjem szereti).

- na a desszert. Tiramisura gondoltam, vagy valami egyszerûre (pl almáspite, mert a törpe imádja)

- aztán bejgli persze, és csak diós a mákost a férjem nem szereti, de lehet hogy idén lesz, hátha jobban alszik a kölök tõleKép

- csinálok házilag baileyst, a névnapomra csináltam, elég ligt lett, (1,5 l baileys lett belõle, és 2,5 dl rum (most majd wiskey lesz) volt csak benne.

No, ez az ötletem elsõre. Hát nektek???

Ugye írtok?

Kata
LadányiKata (ladán
 


Ez elég jól hangzott.
Csak annyit tennék hozzá, hogy nálunk a franciasali mindig bejövõs köret karira. Könnyû, és bármilyen husi jó hozzá. Ja, és a sülthusik mellé szoktuk tenni a tepsibe a gyümiket, így aztán eccerre párolódnak egy kis borban a husival, és szuper finom lesz mindkettõ.

A halászlevet kihagyom, mert a kis másfélévesem nem szereti, lehet hogy sütõtök(krém)levest csinálok, az nagyon finom. És asszem most kacsát fogok sütni - gyümikkel.

Mikoo
 
 


Mikoo!

Hûû, a sütõtök-krémleves receptjét leírnád? A franciasali, és az együtt sülés a gyümikkel is nagyon jól hangzikKép

Hmm kacsa?? Nem rossz!! Csak simán sültkacsa, vagy töltöd?
LadányiKata (ladán
 

 
 

Lányok, folytassuk légyszi az Anyaságról topicban, mert véletlenül eredetileg ott nyitottam meg, aztán itt is, de mindenki oda ír, ezt meg töröltetem GabivalKép

bocsi

Kata
LadányiKata (ladán
 


Bump! thx !

As soon as you wake up, you're fired

Our co-worker went missing for a few hours, and we tore up the place looking for him. The boss finally found him fast asleep. Rather than wake him, he quietly placed a note on the man's chest. "As long as you're asleep," it read, "you have a job. But as soon as you wake up, you're fired."

------------The WOW gold Online Store, Open 24/7 Looking to buy wow gold, Items or Accounts? You would find the cheapest gold here. We always online 24 hours a day, 7 days a week, any questions regarding world of warcraft gold, powerleveling,wow leveling ,warcraft gold, just talk to our representatives using our 24/7 live chat service.world of warcraft gold,wow leveling,

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

 

cron