A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Mo, én nagyon-nagyon szoritok! Bármi lesz a teszt eredménye, rögtön irjál. És ne felejtsd, hogy amig nincs mensi, nem szabad feladni ezt a hónapot!!!!

Anna, a dokinéni szerint lehet a mensi elött pozitiv a teszt....nem kell arra gondolj, hogy a szervezeted kidobta a picit!!!! Csak arra gondolj, hogy hamarosan jön valaki, aki nagyon ügyesen megtapad, és minden rendben lesz :)
Az ilyen pé-s tesztekhez nem értek, de őszintén bevallva, nem is igazán akarok.... már a hőmérőzéstől is kezd undororm lenni....
Én azt ajánlom, hogy mostantól kezdve, minden másnap kapd el apát, és akkor nem kell számolgass :wink:

Itthon nincs tesztem, tehát, ha hétfőn veszek, akkor kedden reggel tesztelek. De már nem reménykedek.... ma reggel elcsábitottam apát, mert a 10-ik napon vagyok :wink:

Tulajdonképpen agyalhatnék napokig azon, hogy mitől volt pozitiv a teszt a mensi után 2 nappal, és miért fáj majdnem minden nap a fejem, de inkább nem teszem. Úgy látszik, nem szabad teszteljek addig, amig nem vagyok legalább a 20 DPO-n, mensi nélkül....

Eszter, tényleg annyira más vagy - csak úgy sugárzik belőled a szeretet és a béke :D Én is nagyon örülök, hogy köztetek lehetek, nagyon sokat jelent nekem!!!

Ági, annyira jó tudni, hogy már jelzett a kicsikéd :D

Erzsike, ne félj, te is tudni fogod, hogy mikor mozdult meg a pici :)

Meri, remélem nagyon jól telt a buli!!! - én benne vagyok, hogy 25-én tesztelj :wink: - akkor már akár a dokihoz is mehetsz, nem kell sokat várj!......én nagyon drukkolok.

Krisztinka, remélem nagyon jól érzed magad!! - ki tudja, talán kézzelfogható eredménye is lesz a kiruccanásnak :)

Éva! Légy szives, ne keseredj el, és meg ne forduljon az agyadban itthagyni minket! Nagyon-nagyon-nagy szükségünk van Rád!!!!! Ha másért nem, de ezért mindenképp gyere - a drukkolást pedig mi megoldjuk :D

Little, megkaptam a képeket, és válaszoltam is rá :) Amig irtam, feltetted a görbéd is :) - nagyon jól alakul - nálad is kezd kialakulni a három-fázis, mint Merinél, de azért még várj a teszttel!!!

Titi, annyira jó, hogy ilyen ügyes vagy ebben a hónapban a csábitásban :D én a helyedben nem jelenteném ki ilyen könnyen, hogy semmi esély nincs, de ha ettől nyugodtabb vagy, hát legyen :D – nem vitatkozok :wink: - de azért nagyon fogok izgulni a ciklusod végén :D

Köszi Asiye, hogy irtál :) – szerintem, jobb ha téged is hivatalos topic-lakónak tekintünk :wink: - mit szólsz???
Gigi, már nagyon várok egy +++++ tesztet tőled!!! Most már te és Meri menthetnétek meg, hogy Eszter ne maradjon egyedüli januári Miss-es!!!!

Andi, Viki – remélem nem tűntetek el végleg, és még jösztök hozzánk!

Tényleg olyan sokan lettünk, hogy nagyon nehéz mindenkinek irni :) – remélem nem hagytam ki senkit, de már ebben sem vagyok biztos…
Puszilok mindenkit!

KépKépKép
ildiko74

Itt vagyok ám, csak olvasgatok, hőmérőzök, nézelődök, bambulok.
36.5 egész délelőtt.

Éva! Eszedbe se jusson semmi ilyen!!! Itthaaagynniii?! Na ne már!
A szüneteltetést nem értem.... esetleg inkább, kevesebbet foglalkozz a babaüggyel, ne vedd komolyan a hőmérőzést és ritkábban tesztelj! :lol: Ha egy kicsit lazábbra veszed, akkor tuti összejön. Titi! Te is fel akartad adni???? No, meglátjátok ti lesztek a következő babások!!!! :lol:

Ildikó dokijának tök igaza van. Nagyon stresszesek vagyunk.
Idelenn idegesen rázogatjuk a tündérlétrát, meg felkiabálunk mindenfélét...... és még csodálkozunk, hogy nem mernek a TÜNDÉRKÉK lejönni rajta????? :?

Little! Nagyon szép ez a görbe! Megy a drukk!

Ildikó nagyon kedves vagy! Köszönöm. Most nincs itthon tesztem. Hétfőn veszek egyet, és ha nem jönne meg addig, akkor kedden megcsinálom.

Meri! Milyen volt a buli? Remélem, jól érezted magad!

Anna! Ha páfrányos a PG, ráadásul ilyen magas értéket mértél, akkor kapd el apát! Nagyon szorítok! :oops:

Krisztinka jó utat! Érezzétek jól magatokat!

Asiye! Gyere gyakrabban közénk! Olyan jó, hogy velünk vagy!
Vendég

Képzeljétek! Nem enged be a babanet a jelszavammal. Már órák óta próbálom, ezért feladtam, és újra regisztráltam. Úgyhogy teljes profilváltás! :lol:

Mo!
"Idelenn idegesen rázogatjuk a tündérlétrát, meg felkiabálunk mindenfélét...... és még csodálkozunk, hogy nem mernek a TÜNDÉRKÉK lejönni rajta????? "

Ezt baromi jól eltaláltad, ennél jobban le se lehetett volna írni! Nem bírom abbahagyni a röhögést! :lol: :lol:
Vendég

Most, amikor benéztem kíváncsian vártam egy új regisztrálót! :roll: Jéé, és tényleg van egy új!!! Szia Little! Szegény Merit most teljesen összezavartad.... Főhet a feje, hogyha újra sorba akar rendezni bennünket az érkezések alapján.... Kunc-kunc. :lol: :lol: :lol:
Jó az új profilod!!!! Tetszik. Ügyesen megoldottad a dolgot!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Little!

Én meg már úgy meglepődtem,azt hittem,először,hogy ismét új taggal bővült a már nem is kicsi csapatunk. :lol: A görbéd tényleg jól nézki és már nem is kell sokat várnod,hogy megtudjuk ,meglesz e a várva várt siker. :wink:

Titi!

Szerintem is nagyon jó,hogy így gondolsz most a dolgokra,de én azért a szívem mélyén azt várom,hogy a jövő hónapod már máshogy teljen,mondjuk boldog kismamiként. :D

Ági!

De jó,hogy érzed,mozog a babád!Ez csodálatos. :D Gondolom teljesen el vagy olvadva te is az érzéstől.Egyébként ha a babáról beszélsz szoktad hívni valahogy,van beceneve,vagy gondolsz arra,hogy milyen nemű? Mert én még nem,de azért te már mégis egy kisbabát viselsz a pocidban.

Erzsike!

valóban túl nagy falat volt nekem ez a vendégvárás,nem is volt nagy kedvem hozzá,de végül nagyon jól sikerült.Örömmel hallom,hogy már eszel és nem jön ki belőled. :oops: Nekem még sajna hasmenésem van :oops: ,ami a doki szerint alkati és szintén a 12.hét végére várhatom,hogy elbúcsúzik.Viszont mostanában jó étvággyal eszek és annyit iszok,hogy az már szinte gáz. :lol:

Meri!

Te mikor tesztelsz már,én nagyon várom az eredményt,úgy drukkolok. :wink: Egyébként elnézést,hogy nem küldök a honlapra semmit,de jártányi erőm sincs,de pótolni fogom. :oops:

Éva!

Nehogy itt nekem magad alá ess,ez nem te volnál.Hiszen bennünk is mindíg te tartod a lelket,olyan bölcs és higgadt vagy,ráadásul,te vagy a topic dokinénije is.Arról meg már nem is beszélve,hogy én személyesen is ismerlek már és egy nagyon kedves,szimpatikus csaj vagy,aki oszlopos tagja a gárdának,úgyhogy parancsot adnék ki nálad némi optimizmusra.

Anna!

Neked is kívánom,hogy légy benne a most induló zebraesőben és kapj el egy lehulló kétcsíkost. :wink:

Egyébként olyan fura volt,hogy azt írjátok,hogy más vagyok.Mondjuk én ebből annyit érzek,hogy állandóan álmossággal küzdök és némileg lelassultam,nem tudok úgy pörögni,mint szoktam.Ez először zavart,most viszont átadtam magam a testem irányításásnak és ha a melóhelyen ezt nem is tehetem meg,de itthon azt és úgy teszek,ahogy jólesik.Sokat pihenek,mert annyira érzem,hogy kell a szervezetemnek.A szédülés időszakos,de így már nem félek tőle,hogy azt mondtátok rendben van.Igazából az a baj,hogy néha még nem merem elhinni,hogy tényleg terhes vagyok.Febr.1-én megyek megint dokihoz,akkor kezdi a terhesgondozást is,meg küld védőnénihez...Remélem mindent rendben talál majd és talán utána hihetőbb lesz számomra is,hogy babás vagyok. :roll: :D

Még jövök ám,akinek nem írtam,az csak fiygelmetlenségből történt,de mindenkire gondolok.

Mo! a tündérlétra rázogatása nagyon találó,tetszett.Neked is nagyon drukkolok ám. :D

Kép

Kép
anubias

Mo, hát ez tényleg nagyon igaz volt a tündérlétrával kapcsolatban... El is gondolkoztam magamon bevallom őszintén :oops: :D Nagyon-nagyon szorítok Neked a keddi teszteléshez!!! De addig is a legkisebb változást is oszd meg velünk!!!

Little :D Akkor most már nem téma a macika? :D Várom ám a képet én is 8) Akkor leírom mégegyszre a mail címemet: mokuska999@freemail.hu Mo, Te is kűld majd ide légyszike :)

Titi, nagyon köszi, hgy ezeket leírtad! 8) Azért nem olyan rossz tesztelni... :oops: Megnyugatat a tudat rendesen engem is, hogy ennél többet már tényleg nem tehetek... Azon kívül, hogy türelmesebbenek kéne lennem :roll: Titi, olyan jó érzésem van most Veled kapcsolatban... És azt is érzem, hogy most sokkal nyugodtabb vagy!
Jesszusom, el ne merj hagyni minket!!! :x Úgyis megtalálunk :D

Éva, hogy vagy? Megnyugodtál már kicsit? Tudom hétvégén nem nagyon tudsz jönni, de amint tudsz gyere Te is! Jóóó?

Ildi, annyira becsüllek, és tisztellek a hozzáállásodért :oops:

Meri, írj valamit kérlek!!! Mi újság, olyan csöndben vagy :x
Vendég

Eszter, aranyos vagy nagyon :D Köszönöm!
Vendég

Eszter! Amikor csak teheted, pihenj! Meddig maradsz a m.helyeden?

Anna! Megpróbálok képeket feltenni az iwiw-re, de csak a m.helyemről tudok, mert az itthoniról nem tudom megnyitni. Láttam, hogy megtaláltál és a freemailen azt is olvastam, hogy üzenetet küldtél nekem, de csak hétfőn tudom meg, hogy mit. (A napokban lesz néhány kép rólam az iwiw-en. Jóóó?)
Különben a Titi nyudodtságát valahogy én is érzem. Remélem, nagy örömujjongás lesz a vége!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gondoltam, hogy meglepődtök, és azt hiszitek, hogy újabb taggal bővülünk! Sajnálom, hogy csalódást kellett okoznom. :lol:

A katica is nagy sláger. Megcsináltam a tesztelős vonalzót, és tudtam, ha Bence meglátja, hogy azon katica van, kiköveteli majd magának is.

Nem felejtettem el a képeket. Csak amint már írtam, a másik gépünkbe elszállt az alaplap, így a férjem tegnap óta azzal foglalkozik, hogy újra telepítsen rá mindent! Ha készen lesz, azonnal küldöm Titinek, meg Annának a képeket!
Vendég

Sikerült pár percet kiharcolnom a páromtól.

Igen lányok, valóban olyan nyugodt vagyok! Nem tudom, ez mitől van. Képzeljétek, éjszaka azt álmodtam, hogy szülök, és 4.072 grammal született a kisbabám, akiről azt sem tudom, fiú lett-e vagy lány. :(

Gondolom, a tudatalattim dolgozik, mert azért tudom, hogy az esély meg van a babára. Csak igyekszem lazítani, és azzal hitegetni magam, hogy szükség van az anyagiakra, és ha nem is sikerül a baba, akkor még legalább tudok dolgozni, meg ilyenek. Muszáj megtalálnom az előnyeit is annak, hogy miért nem jön össze a pici. Pedig még csak ez volt tulajdonképpen a második próbálkozós hónapunk. Az előzőben beteg volt a párom, és nem is teszteltem, szóval ez most célirányos volt. Hát majd meglátjuk, mit terveznek számunkra odafönt.

Little, akkor nem piszkállak a képekkel, majd küldöd, ha tudod. És Mororo, akkor foglak ám keresni téged is az iwiw-en, már nagyon kíváncsi vagyok rátok. Tényleg sokkal könnyebb, ha tudunk a hozzászólásokhoz arcot párosítani.

Jaj, Mo, úgy várom már a teszted eredményét!

Eszterem, jó, hogy így tudsz teret engedni a testednek. Tényleg lazíts, hisz te is az a pörgős csajszi vagy, akárcsak én. Tanulj az én hibámból, látod, én mennyire bolond voltam. Bár biztos nem azért történt a tragédia... de az biztos, hogy estére olyan voltam mindig, mint egy zombi, és még itthon is hajtottam. Te nem is emlékszel rá, akkor még nem voltál topiktag, de Virág igen... még kaptam is a fejemre, hisz már várandós voltam, én meg nekiálltam odakint havat lapátolni, stb. Nem voltam normális! Most már tudom, hogy ezt nem szabad. Na, most miért írtam le mindezt? Mindegy, lényeg, hogy annyit vagy eszemben, hisz valahogy olyan hasonlóak vagyunk!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Mo! Vettél tesztet? Nagyon kíváncsi vagyok. Légyszi írj, hogy mi lett. Nagyon drukkolok! Már látom, hogy csak kedden, nem baj addig fojamatosan szorítok nektek, meg Ildinek is.

Anna! Görbe? Ha érzed a saját tested működését, a tesztek csak biztosítéknak kellenel nem? Az írásodból legalábbis úgy tűnik, csak akkor veszed elő az LH-t ha tudod hogy jó lesz. Szerintem az lenen a lehjobb, ha mostanában elkapnád apát egy párszor…

Little! Annyira nem lennék a helyedben, ez a legrosszabb időszak, csak várni, várni…De ha meg máshogy gondolom, akkor meg nagyon is jó neked, mert pár nap múlva kiderólhet h van egy baba a pocidban.
Gyorsan ki is próbálom a dokinénid ajánlását, mondtam a férjemnek a kólát és már megy is a boltba, mert mióta délután felébredtem csak szenvedek neki, h mennyire rossz a gyomrorm.

Egy hülye kérdés: a folsav okozhat gyomorégést? Kezdem azt megfigyelni, h néha nagyon jól esik az ebéd, semmi bajom tőle, utána ha megeszem a folsavat, 1,5-2 óra múlva elkezd égni a gyomrom. De lehet hogy ezt csak belegondolom és amúgy is égne…
Ma is ugyanígy jártam, annyira jól esett az ebéd, esze ágában se volt visszajönni, ettem folsavat most meg teljesen szarul vagyok.

Titi! Szerintem tök jó a görbéd, nem értem, ha beírtad neki a tojásfehérjét is, meg az lh-t is, miért nem rakja be a pé-t.
Szerintem válaszoltam, de írtad is h nem bírtál mindent visszaolvasni. Szóval az a gáz, hogy amikor megnéztük ezt a lakást nem voltunk elég alaposak, mert az első helyen, ahol 3 évig laktunk csak pozitív tapasztalataink voltak. Itt meg folyamatosan romlik el valami, elég régi a lakás és csak ittlakás közben tűnik fel, hogy néhol feljön egy –egy parketta, linóleumszél, huzatos az ajtó, stb… és valahogy nem tudok tökéletesen kitakarítani. Szóval jól átvágtak minket, de hát saját kárán tanul az ember.
Néztem a füredi utat, a XXI. Kerületben találtam, az sajnos nekünk nagyon kint van, de azért köszi.

Eszter! Hidd csak el nyugodtan, hogy ott van a babád és vigyázz rá nagyon! A vendégséget meg otthon egy időre hagyd ki, menjetek ti mindenkihez… Az is tök jó, nem kell mosogatni…Én azt utálom a legjobban benne.

Pusz mindenkinek.
verzsike

Megérkezett a kóla, ittam egy pohárral, annyira jólesett, hogy nem is tudom mihez hasonlítani. És már nem is fáj a gyomrom (ami lehet h pszichésen van, de bánom is én). KÖSZIKE
verzsike

Erzsiek!

Nagyon sok mindenkinek okoz gyomorpanaszokat a folsav.Próbáld meg étkezés után,közben bevenni.Nekem most akkora az étvágyam,hogy ha így folytatom dagi leszek. :lol:

Kép

Kép
anubias

Most néztem az emiljeimet és nem kaptam senkitől fényképet...
verzsike

Erzsike! Örülök, hogy jót tett a kóla! Van még egy-két jó tanács, amit anno nekem mondtak, de lehet, hogy a te dokid is mondta. Nem baj, azért ami eszembe jut leírom, ha nem baj.
Szóval, terhesen tilos ülőfürdőt venni, csak zuhanyozni szabad. Ezzel egy csomó fertőzést elkerülhet az ember, ami a babára is veszélyes lehet, és ilyenkor ugye még fogékonyabb az ember a fertőzésekre, mint egyébként. Bekapcsolt mikró előtt nem szabad pocakkal állni.
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Szerintem nagyon jó ötlet, amit Eszter írt a folsavra, ezt én is olvastam. Ha utána is ég, akkor vegyél be Rennie-t ezt bármikor használhatod.

Egyébként elég idegtépő ez a várakozás, de Bence lefoglal a játékaival, és olyankor nem gondolok rá. Viszont ma újabb felfedezést tettem magamon. Megváltozott a szám! :shock: Nem tudom ezt mire vélni, de tök furi lett. A felső ajkam felett kicsit kidudorodik. Arról már hallottam, hogy annak aki közel jár a szüléshez, a szája feletti rész megváltozik, de hol vagyok én még a szüléstől, amikor azt se tudom, hogy van e babám! :?

Erszike! Én igértem neked képeket????????? Vagy valaki másra gondoltál?

Meri! Még mindig a tegnap estét pihened, hogy ma még nem is jelentkeztél? :wink:

Gigi! Te sem írtál még ma! Mi van veled?

Na és persze az ujonan csatlakozók is nagyon hallgatnak! Ne tűnjetek el lányok!!!!
Vendég

Hello!

Ígérni nem ígért senki képet, csak én kértem mindenkitől. aki nem tett fel ide vagy az iwiwre.
verzsike

Bocsi, figyelmetlen voltam. :oops: Akkor majd küldök neked is, hétfőn. Az email címed rajta van a honlapunkon?
Vendég

Verzsike, én a 14. kerületi Füredi lakótelepre gondoltam. Ami az Ikea mögött van! Szerintem az nagyon közel volna hozzátok. Talán egy kérdést megér. Te hogy gondolod? Hátha épp szabad volna. 1,5 szoba, és számlás. A párom egyik rokonjáé a lakás.

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok és nagyon jól esett, hogy ennyit gondoltatok rám!
Az történt, hogy Apának becsípődött a gerince alsó szakaszán egy ideg és most úgy fekszik egész nap, mint egy hanyat lökött cserebogár! Annyira sajnálom! Már átvittem a lányokat édesapjukhoz, mert szegény párom így legalább nem stresszel azon, hogy semmit sem tud segíteni.

Erzsike!
Én a folsavtol azt hittem elpusztulok olyan gyomorégésem volt. El is kellett hagynom, így minden nap szedem az Elevitet, szerintem elég a folsavtartalma.

Mo!
Nagyon drukkolok Neked! Este olvastalak és reggel nagyon boldog voltam, hogy mégsem jött meg!

Eszter!
Neked van még hová híznod! Jársz most jógázni? Bálinttal sokat híztál? Biztosan nem jártál az iwiw-en mostanában, de tettem fe egy képet az akváriumról. (Persze most más dolgok foglalkoztatnak :oops: )

Titi!
Még mindig úgy érzem hibáztatod magad a múlt eseményei miatt.
Olyan szépet álmodtál! Én is szoktam néha babákkal álmodni. Azt hiszem ez csak azért van, mert annyira vágyom rá! Te viszont nem szoktál ilyesmit álmodni! Remélem ez jót jelent!

Little!
Nagyon jó az új arculat!! Az alsót inkább kicserélném egy babás vonalzóra, tudod olyan jó hosszúra, amit sokáig nem kell cserélni!

Ági!
Gyere és mesélj! Még néhány hét és Vivi-nek is megmutathatod a kistesó mozgását!

Kedves újonnan csatlakozók!
Ugye nem fogtok eltűnni! Nyugodtan írjatok akkor is, ha magatokról most éppen nincs mit, de mások írásaihoz tudtok valamit hozzátenni!

Meri!
Azért ugye vigyázol magadra az ilyen kis kilengéseken?! :lol: Én annyira bízom benne, hogy Neked már lakik valaki a pocidban!

Asiye!
Milyen jó, hogy itt vagy velünk Te is és önzetlenül megosztod velünk a tapasztalataidat!
Honnan ez a két szép név a gyermekeidnek?

Gigi!
Megint eltűntél! :twisted: Nagyon hiányzol!!! :cry:

Anna!
Tényleg olyan vagy mindig, mint egy kis hugocska!
Olyan jól esik, hogy hiányoltál! Hamarosan várhatod a pé-t!! nagyon szorítok Neked!

Ildikó!
Pihenj sokat és csak a szépre gondolj!!! Sok-sok bátorító, erősítő puszi!

Virág!
Sokat gondolok Rád! Gyere majd, hidd el így könnyebben eltelik az a sok idő!

Éva

Kép
balimama

Titi! Köszi szépen az jó lehet, ha nem távfűtéses.

Éva! Most boldoggá tettél, ha elég akkor én is csak az elevitet eszem, aztán ha nem múlik el a gyomorfájás egy hét múlva se, akkor visszaszokok a folsavra is, mert nem attól volt.
Apának jobbulást!

Nem tudom, hogy álltok a kézilabdával, de mi most néztük a vb első meccsét, hát én kiírnám korhatár helyett, hogy szívbetegek és kismamák nem nézhetik, mert halálra kellett izgulnom magam. Még az álmosság is kiment a szememből.

Jó éjt nektek!
verzsike

Sziasztok!

Jajj Éva de drága vagy :D Hugis vagyok? :) Az jóóóó!!! Annyira örülök, hogy írtál! Párocskádnak pedig jobbulást! Pont most volt ugyanez az enyémnek is... Csütörtökön már aludni sem bírt, mert az is fájt neki, mikor feküdt :x Voltaren Dolo szedett, és ugyanezzel a kenőccsel kentem neki. Mára teljesen elmúlt hála az égnek 8)

Little, oké ne hari, hogy figyelmetlenségemben nem is láttam, hogy írtad már majd késöbb tudsz csak kűldeni képet :oops:

Titi, talán ez az álom egy jel lehet neked a picidtől.. :oops: Egyébként én is sokat álmodom terhességgel, babákkal kapcsolatosan... Nem fogjátok elhinni, de pénteken azt álmodtam, hogy megszültem fél óra alatt egy kb 3 éves kislányt. Nagy fekete haja volt, kínai szeme, és hatalmas fogakkal mosolygott rám... De ami a legszörnyűbb volt az az, hogy nem tudtam szeretni, na nem a külseje miatt, hanem mert nem éreztem semmilyen anyai ösztönt :x Ez is mit jelenthet? :roll:

Meri, kérlek adj életjelet magadról!!! :cry:

Verzsike, pfff :roll: gyomorégésre én mindig tejet iszom, és kekszet eszem... De, ha kóla jól esett, akkor egészségetekre :) Tényleg valószínű, hogy a folsav okozza, mert nekm is mikor szedtem borzasztóan égett. Már én is csak elevitet szedek, és a gyomorégés teljesen megszünt... :roll:

Mo, jóóóó :D Nem írtam ám semmi különöset, csak a szülinapunk esik majdnem egybe :)

Ági, képzeld most cseréltem ki, és változtattam meg az összes képemet iwiw-en, és akkor jutott eszembe, hogy nem kűldtem neked képet a cicómról, pedig megígértem :oops: Email címedre kűldjem, vagy ide is felrakhatom?

Na, megyek ma már nem tudom elcsábítani a páromat, mert bealudt... :D De holnap feltétlenül 8)

(végre találtam mókusos képet :D )
Vendég

Jajj majd elfelejtettem :roll: Nem kell valakinek iwiw meghívó, nekem van egy fölösleges...
Vendég

Jajj bocsi Lányok, hogy az egész hétvégét az én hozzászólásaim teszik ki, de ezt még muszáj megírnom :roll:

Éva, remélem nem haragszol, megnéztem a lányaidat iwiwen. Hááát valami csodaszépek:x :shock: Persze volt kitől örökölniük.. :oops:

Nem tudok aludni... :cry: :roll:
Vendég

Ági!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Vendég

Jó reggelt lányok!

Csak hőmérőzni keltem fel, megyek is vissza aludni még egy kicsikét.

Anna, jó sokáig fenn voltál tegnap. Nem baj, egyáltalán nincs késve még apa elkapása, csak nyugodtan. Ma biztos összejön. Ezért is szeretem a hétvégéket, azok sokkal nyugisabbak, ha itthon vagyunk, felkelés után szinte mindig adódik egymásra egy kis idő.
Jut eszembe. Csinálsz ma LH tesztet?
Az álmaink valószínűleg mi kreáljuk, biztos vagyok benne, hogy pszichések. Hogy nem tudtad szeretni?! Biztos nem azért, nincs anyai ösztönöd, az szerintem majdnem mindenkiben meg van, aki babát szeretne!

Verzsike, akkor az ötletem elvetem, mert az távfűtéses lakás. Pedig már úgy örültem neki, hogy tudok segíteni. Gázost kerestek?
A folsav lehet, hogy tényleg okoz ilyen panaszokat, azt hiszem, Virág is kínlódott vele. De ha szeded az Elevitet, szerintem az is elég. amúgy csak a 12. hétig kellene kihúzni valahogy, utána már én sem szedtem. A doki szerint addig alakul ki a kicsi minden szerve, amire hathat a folsav. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, azzal is be tudod vinni a folsavat!

Éva, szegény párod! Nekem apósom feküdt itthon majdnem 2 hónapig a nyáron gerincsérvvel, szinte alig tudott mozogni, aludni, olyan fájdalmai voltak. Abszolút meg tudom érteni szegény férjed! Gyors javulást kívánok neki! Biztos vagyok benne, hogy a Te ápolásod mellett hamar helyrejön!

Na, akkor jöjjön a mai állású görbém. Csak maradjon ez a hőérték, esetleg menjen még magasabbra!

Tavaly folyamatosan 36,7-8 értékek mellett lettem várandós, úgy, hogy egyik nap felugrott a hőm 37,1-re, és utána ott is maradt. Na, onnantól biztos voltam benne, hogy tényleg kisbabánk lesz.

(Éva, igen, néha tényleg még mindig magamat hibáztatom. Annyira nem akarom, de önkénytelenül jönnek ezek a gondolatok, amiket nehéz kiűznöm. Ezért sem vagyok biztos benne, hogy most jönni fog az a baba, mert megint sokat gondoltam az elsőre. Bár igyekszem nem görcsölni rajta, de talán ezért még jobban görcsölök, hogy ne görcsöljek. :) Na, ezt most jól leírtam!

Kép

KépKép
titi_27

A másik topikban szúrta ezt be Kicsijuci. Főleg Anna, számodra ajánlom (az álmodról, meg az anyai ösztönökről jutott eszembe)... én úgy meghatódtam tőle!

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 403.65.doc

KépKép
titi_27

sziasztok,
anniyra szégyellem magam de mire végigolvasom a termést sosem marad már időm írni mert b türelmetlen és nem engedi :cry:
tegnap igazoltan voltam távol,vizsgáztam,megbuktam :oops: :roll: :? :evil:
ma reggel meg teszteltem a pé utáni 11.napon és hullanegatív :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

igérem nektek jövö hétre összekapom magam és újra bekapcsoldóok a beszélgetésbe :oops: de addig is itt vagyok a háttérben veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi
gigi 28.cn
Vendég

Sziasztok!
Ma nagyon későn keltem, ezért nem volt pontos a hőm se. Nem jött meg még mindig, nem érzek semmit. Hétfőn veszek egy tesztet, meg egy csomó cickafarkot és Elevitet.

Most egy komoly kérdésem lenne: Szerintetek, ha kedden reggel negatív lesz a teszt, akkor elkezdhetem a cickafarkos kúrát??? Ez mindig rendbetette a mensimet, és beállította 35 naposra. De mi van akkor, ha olyankor is iszom a teát, amikor mondjuk már baba is van?
Szerintem a gyógyszertárban hülyének néznének, ezért nem akarom tőlük megkérdezni... Tesztet veszek, Elevitet..........és cickafarkot :lol: .....tuti kiröhögnének. Segítsetek!!!!!

ÁGI! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!
Vendég

Anna! A szülinapunk majdnem egybeesik??? Ez szupi. :D

Éva! Jobbulást kívánok a férjednek! Képzeld hasonló dolgokkal szenvedek én is, csak nekem a lábamba sugárzik a fájdalom. Kegyetlen érzés. Ezen csak a pihenés segít és valami erős kenőcs.

Nekem van egy álmos könyvem, de nagy baromság. Valószínű, hogy a sok agyalás miatt álmodjuk azt, amit álmodunk... na ezt jól megfogalmaztam. Azért gyorsan megnéztem, mi van a szüléshez írva. Szülés=szükség. Háát, nem jutottunk előrébb.
Vendég

Anna! Van egy ismerősöm, aki nagyon szeretne egy meghívót. Ha tényleg nem kell, és nincs más jelentkező, akkor nagyon megköszönném!!!
Vendég

Ági,
isten éltessen sokáig :D

mo,
na ez jó kérdés,de nekem úgy rémlik hogy a cickafarkot csak a ciklus első felében szabad inni.de ez nem tuti :?
Vendég

Gigi! Ezt honnan tudod? Hogyan érted? Amíg nem volt szó a babáról, akkor szinte mindig ittam, amikor csak eszembe jutott. Azt mondta a gyógyszerész, hogy nincs napszakhoz és mennyiséghez kötve. Annyit igyak, amennyit akarok, akkor amikor csak tudom. Persze nem valami kellemes, úgyhogy nehéz túlzásba vinni.
:D
Most hogy babát szeretnénk, csak a ciklus elején igyam? És ezt lehet?

Az álmoskönyvet nézegettem. Tiszta hülyeség. Szüléssel álmodni nem jó jel. Gyereket látni nagy szerencse. Terhesnek lenni: szegénynek gazdagság, gazdagnak szegénység. Na ezt értse meg valaki..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

mo,
talán a bába válaszol című könyvben olvastam :oops: az a lényeg hogy ha iszod a ciklus másoduk felében akkor ez összehúzódásokat válthat ki és ugye azt meg pont nem akarjuk ha babás az ember lánya.és ezért kell kerülni.mondjuk abban a könyvben van több teáról is szó, cicka,mezei zsurló és palástfű.de mindegyikre azt írja hogy csak a 14.napig szabad inni,2 dl-t naponta.
Vendég

Köszi Gigi!
Csak 2 dl-t? Szóval szabad inni. Ez a lényeg. Megpróbálom a köv.héttől, ha a teszt - lesz, mert így várhatom a ciklus végét nagymama koromig... :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ági!
A szerencse elnyeréséért költs el egy új érmét régi barátodra, ossz meg egy régi emléket új barátoddal, és szerezz igaz örömet azzal, hogy leírod egy igaz barátod nevét egy sárkány szárnyára.
kínai közmondás
Isten éltessen a neved napján!

Gigi!
Sajnálom a vizsgát, de tudod nem is diák, aki sose bukik! A teszt pedig még lehet pozitív!

Mororo!
Én egy ideje állandóan szülök álmomban és még mindig nem az enyém a lottó ötös! :cry:
Nagyon remélem, hogy nem kell már innod a cickafark teát!
Valami olyant nem tudtok, ami a fogamzást serkenti? Hihetetlen, hogy eddig úgy néz ki mindketten egészségesek vagyunk és még mindig semmi. Ennyire öreg lennék?

Egyébként nagyon letöri a hangulatomat ez a szomorú idő. Apa már valamennyire mozgásképes, a kisfiam alszik, nekem meg már nincs kedvem se olvasni, se takarítani, se élni.
Terápiás célzattal átalakítottam a vonalzóimat, remélem utoljára és hamarosan olyat tehetek be, amit csak 9 hónap múlva kell frissíteni.

Titi!
Szerintem holnap be fogja húzni a ferti a pé-ed! Nagyon szépen alakul minden! Nagyon szorítok Neked! Ráadásul bármelyik lehetséges napra húzza be pont jókor voltatok együtt.

Erzsike!
Én egyébként azt vettem észre, hogy már az Elevittől is rosszul vagyok. Lehet, hogy pszichésen.

Eszter!
Meg tudlak érteni fáradtság szempontól, szerintem nálad ez hatványozottan jelentkezik, mert egyébként olyan kis pörgős vagy. Kell egy kicsit lassítani! Pihenj csak nyugodtan és gyere mindíg, amikor tudsz!

Anna!
Megnéztem a képeidet az iwiw-en! Nagyon jók!! Egyébként mi sem lakunk egy mástól nagyon messze, csak a Duna másik oldalán.

Puszilok minenkit, akinek nem írtam, majd később fogok, csak ébredezik a kisfiam.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!

Ezúton szeretnék mindkét Áginak nagyon boldog névnapot kívánni!

Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok,

Nagyon köszönöm a jókívánságokat! :)

puszi,
Ági
csné

Sziasztok! Szeretnék hozzátok csatlakozni. ha nem gond. Hetek óta olvasom, mi minden történik veletek, de először a szeptemberi babáknál kezdtem irogatni. Most azonban úgy alakult, hogy talán a hőmérőzés jobban vonatkozik rám. 37 éves vagyok és 3 nagylány boldog mamája.(15,15,12 évesek) Mindig szerettem volna 4. gyereket, de a férjem csak most egyezett bele. Én bolond azt hittem, minden olyan egyszerű lesz, hiszen hírből sem ismertem a gondokat ezen a téren. Ahogy elhatároztuk, rögtön sikerült babásnak lenni júniusban, de a 8. heti UH márcsak egy elhalt babát mutatott. Semmilyen panaszom nem volt. Fél év telt el, közben életemben először a mensi előtt barna folyásom lett, doki, Duphaston. Megint sikerült szinte azonnal. Kedden boldogan loholtam az UH-ra, hiszen tudtam, a múltkori úgysem ismétlődhet meg. Direkt megvártam a hatodik hetet, hátha szívhang is lesz már. Aztán az orvos csak egy 4 hetes terhességet látott, megint nem sikerült. Most kedden lenne a kontroll Uh., de mivel 3 napja se hányinger, se mellfeszülés, ezért nem vettem be reggel a Duphastont, had legyen akkor vége. Most a barna maszatnál tartok, már délelőtt jelentkezett. Nem értem, mi ez az egész. Genetikai hiba (2-szer????) Hát ennyi. Szeretnék veletek együtt újra próbálkozni, ha befogadtok. Üdvözlettel: Ági
zora7

Sziasztok lányok!

Jaj, hát én leszek az utolsó Ágnes napon köszöntő?! :( Ági, nagyon boldog névnapot kívánok!
És mindjárt elsüllyedek, mert én nem tudok más Ágnesről... Eszter, kire gondoltál? Ennyire bolond volnék?

Éva, örülök, hogy jobban van a párod! És tetszenek az új vonalzóid, szép színesek! Bízom benne, hogy ha más nem, ez segít...

Zora, természetesen befogadunk. Nagyon sajnálom, a történteket, néha kegyetlen az élet. Tényleg azt hinné az ember, hogy kétszer ugyanaz nem történhet meg az emberrel, erre tessék. Nem kaptál választ az orvostól? Bár gondolom ezek merő véletlenek... bízom benne, hogy könnyebben megy úgy a történtek után a további próbálkozás, ha velünk izgulsz. Reméljük, hamarosan sikerül végre!

Szerintem holnapra behúzza valóban a fertility a pé-t. Éva, úgy legyen, szerintem a hőm alapján tényleg jókor voltak az együttlétek. A lelkem megnyugodott, hisz most tényleg mindent megtettem a baba érdekében!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Zora!
Ne haragudj, hogy így szólítalak, de Ágink már van. Különösen nagy öröm nekem a csatlakozásod, mert szintén 3 gyermekem van. Csak sajnálom, hogy ilyen szomorú események után találtál ránk. Sajnos én is hallottam, hogy csak a 3. ilyen szörnyűség után kezdenek vizsgálódni, hogy mi is lehet az ok. Nagyon remélem, hogy erre már nem kerül sor, szerencsét hozunk neked és együtt várhatjuk majd a babáinkat!

Titi!
Annyira meg tud az ember már attól könnyebbülni, hogy elmondhatja, mindent megtettem. Nagyon izgulok érted, de ne feledd el, nem szabad türelmetlennek lenni, hiszen ez még csak a 2. hónap, még akkor is, ha az előzmények miatt nagyon hosszúnak tűnik a várakozás. Ilyenkor mindg irigykedem, mert én még csak a ciklus elején vagyok. Úgy hajtanám az időt!!!

Éva

Kép
balimama

Titi, neked külön köszönöm a köszöntést :D És mindegy, hogy hanyadik vagy! :wink:

Elárulom én se tudok másik Ágiról... Ha csak Eszter nem érezte már meg, hogy Zora jön hozzánk! :lol:
Esetleg Eszter pocijában Ági lakik??? :roll:

Zora,
üdv közöttünk... Rettenetsen sajnálom ami történt! :( Szörnyű elveszíteni egy babát már ennyi idősen is, és ráadásul kétszer egymás után?! :( Rettenetesen sajnállak, át tudom érezni a helyzetedet! Én is veszítettem el egy babut pont júniusban.
A doki biztos mond valamit... És nem szababd feladni, ha ez most nem jól végződik akkor sem!
3 nagylány? Az igen!! A két 15 éves lányzó ikertesók?? :)
És tudom most nem hangzik jól, de BOLDOG NÉVNAPOT!
csné

Ági! Boldog névnapot kívánok!

Kép
verzsike

Egész hétvégén a biziket írtam. Elbeszélgetnék azzal, aki ezt a szöveges értékelést kitalálta!!!! :evil: :twisted:
Végeztem, de nagyon hulla vagyok.

Szia Zora! BOLDOG NÉVNAPOT NEKED IS! Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk!! 15-15 évesek???? Szóval ikreid is vannak? De jó neked!!
A lányok bizonyára sokat tudnak majd segíteni a kistesó körül...
Sajnálom, ami veled történt!! :cry: :cry: Úgy beleélhetted már magad....hmm.

Szörnyű, hogy nekünk nem jön össze elsőre. Mintha valami kiválasztottak lennénk. Tisztára olyan ez, mintha a sors akarta volna, hogy itt találkozzunk.....
Vendég

Zora!
Én is gondolkodtam ezen, hogy illik-e most a nagy szomorúságodban, de talán jobban otthon érzed magad nálunk!
Boldog névnapot kívánok!

Eszter!
Nagy mágus vagy! Tényleg, gondolkodtál már azon mi lesz a neve?

Erzsike!
A kérdés Neked is szól!

Ági már elmondta az alternatívákat.

Éva

Kép
balimama

Mororo!
Én is ezen gondolkodtam! Mintha összegyűltek volna ebben a topikban azok, akiknek nem sikerül azonnal!

Éva

Kép
balimama

De jó, hogy még jöttetek! Egyébként nem annyira vagyok magam alatt, csak fura az egész. Mert, ha a korom meg a gének, akkor jó, a természet rendje a szelekció. De mi lehet más? Ráadásul még van egy meccsem, mert a doki a 3. vetélés előtt nem akar kivizsgálást. Kössz!!!! Én meg 3. vetélést nem akarok. Ördögi kör.
zora7

Ja és én is tanítónéni vagyok. Azt sem tudom, hogyan vetéljek észrevétlenül, hogy a szerződésem (mert hát úristen, arról nem volt szó hogy gyerek, meg minden) meghosszabbítása ne kerüljön veszélybe! Együttérzésem Mo és Meri!
zora7

Egyébként Mo! Mindig ilyen hosszúak a ciklusaid? Én esküszöm a váladék megfigyelésére, meg a bikaerős középidős fájdalomra, ha van. Így lettem, hipp-hopp terhes, csak hát a minőség kérdéses sajnos.
zora7

Nem kéne valami más nevet adni ennek a topiknak??? :lol: :lol:
Naaa, jóó, csak vicces kedvemben vagyok.....

Zora!!! Korod meg a gének... a csudát!!!! Ezek olyan dolgok, amire nincs magyarázat... sőőőt ne is gondolkozz rajta, mert csak kiidegelne a dolog. A következő meccs, pedig csak a TV-ben lesz.... valami jó kis kézilabda, amit már majd mi is nagy pocakkal izgulhatunk végig.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia SORSTÁRS!!! :lol:
Azóta ilyen hosszú a ciklusom, amióta kapcsolódtam hozzátok.... kunc-kunc. :lol: :lol: :lol:
Szóval, komolyra fordítva: szokott hosszú lenni, mondjuk úgy évente 2x, max.: 3x. Azt hiszem, én pszichésen bármikor képes vagyok a "ritmus" összekutyulására. Most, hogy kapcsolódtam hozzátok és folyamatosan figyelem, ráadásul nagyon várom a babát is... teljesen összezavarja a ciklusomat. Különben 35 naponta megjött eddig..... de rettentő rossz így tervezni bármit is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?