2002.12.11 09:11
Szerencsére egyéb gondom nincs. Ugye ehetem azt a köptetõt, amit Balu kapott még szeptemberben? 2002.12.11 12:28
.... az még látszik, hogy hasmenése volt, gondolom a belei kicsit meggyötörtek... Lassan állhatunk vissza a kajákra, de csak fokozatosan ... Ezt csak úgy tudjuk megoldani, ha mi is azt esszük, mert mást nem hajlandó megenni...
a dokinõ: "nincs cumi, ami megnyugtatná?" ... na igen.... Csenge nem fogadja el... úgyhogy kénytelen voltam a cicimet a szájába tornázni... ééérdekesen néztünk ki ...
a masszából kicsi galacsinokat gyúrtam, és azokat nyammogta... Ebben nem volt semmi adalékanyag, a hagyományos gesztenyemasszát nem merném neki adni. És tényleg nagyon fog, úgyhogy vigyázni kell vele... Csengének azóta sem volt kakija ... Bár most nem mondták, hogy tele lenne a bele megakadt kakival.... 2002.12.11 14:32

2002.12.11 15:53
és nevet, most épp visít hogy játszak vele, azt is tud ám
és már neki is van akarata, tegnap a fotelban ültem vele, abbahagyta a szopit, és babrálta az álólámpát, én meg eszméltem, hogy no az késõbb is nem szabad dolgok közé dolgozik, szóval akármilyen édi nem hagyom, no ezen piszkosul megsértõdött, a cici nem is volt jó neki!
, ma telefonáltak, hogy ma felhozzák az ablakot, majd szólnak hogy mikor, még nem jöttek (egyébként azt se tudom, hova fogom tenni holnapig) 2002.12.11 16:19
2002.12.11 16:58
2002.12.11 17:12

2002.12.11 19:47
(Közben szinkronizálok is minden mozdulatot, tehát mondom, hogy: sitty-sutty-sitty-sutty, amin õ legalább olyan jól szórakozik, mint - gondolom - most ti is
)
2002.12.11 22:07

Egész este csak sírtam, igazából nem tudom, min, mindenen! PLd. hogy nmem mehetek moziba, meg a reklámokon, meg ilyenek, tiszta dili
Úgy szeretnék már rendesen írni nektek, de sosincs elég idõm!
, annyi mindent ért, hogy hosszú lenne felsorolni, de mindennap tanul vmi újat! (úgyhogy, Ágci, Gorsi: nekünk is egy kivételesen tehetséges, ilyentöbbbnincs gyerekünk van - hittétek volna??? 

)
, mert ugye nem készült el, sõt...
, de azt sem tudom, hogy a módosított határidõre hogyan fog

, 2 hete volt elõzör, azóta néhányszor, de csak nagyon finoman és nagyon figyelve, szóval, nem is tudom...
2002.12.11 23:16
Szerintem ez tényleg lóadag.
2002.12.11 23:42
. 2002.12.12 08:33
Én is mára várom õket azzal az egy utolsó párkánnyal, ráadásul délutánra programot szerveztem, remélem nem kell estig itthon ücsörögnöm miattuk. Tartsa benned a lelket a tudat, hogy amikor egyszer végre készen van, akkor nagyon szép, és tök jó, hogy nincs végre huzat. Én nem is tudom, mi lett volna velünk most ebben a cudar hidegben a régi, önszellõzõs ablakainkkal.
Még a nosztalgia is megérintett, ahogy olvastalak...
A cicidet nem bántja? Nálunk mostanában ez a gond, hogy olyan vehemensen szopizik Csibészke, hogy majd leszakad a mellbimbóm, utána meg persze fáj.
Pedig nem éheztetem, rendszerint elõbb kínálom, mint ahogy jelzi, hogy kérne, de hiába.
2002.12.12 10:25
tovabbra is olvasgatlak benneteket es ha kerdesem lesz, jonnek is majd, mert a masikban elvileg mi az "oregek" koze tartozunk, igy kell majd a segitseg. 2002.12.12 11:17
Gondolj a Karácsonyra, milyen szép lesz! A munkával most ne törödj, ha nem jön össze, akkor sincs nagy gáz, egy baba sokkal többet ér, most ez a legfontosabb az életedben. Ennyi mindent nem vállalhatsz el egyszerre! De meglátod az is sikerülni fog, csak ne idegeskedj miatta! 2002.12.12 11:39

2002.12.12 12:00

REmélem, nincs baj és mihamarabb elmúlik a rossz kedved! 

Luca egész heti adagját Ármin szívesen felfalja egy ebédre!

2002.12.12 13:02
)
Fent fürdetjük a galérián, szegény apja cipeli fel a vizet... Csenge beleállt a kádba... és pisilt... gyerek ki a kádból, apja viszi le a vizet.. CSenge: Nanananana... aztán meg zokog.... Újabb kád víz fel, Csenge beleáll, pisil... kád víz le, gyerek zokog... 3. kád víz fel... Csenge már bele sem akar menni.... ("úgyiscsakszórakoztokvelem") ... aztán végre sikerült belerakni a kádba, vígan fürdött, játszott, és kivételesen nem hisztizett, amikor kivettem ...
2002.12.12 15:01
Ugyanis én is bevállaltam a nagy családi buli megszervezését. Naná, hogy egyik nagyszülõ se szeretné kihagyni Lacika elsõ szülinapját, így semmiképpen se mehetünk mi az egyik vagy a másik helyre. Úgy tervezem, hogy Anyósomék jönnek szombet reggel, és itt maradnak hétfõig. Az én szüleim meg hétfõn jönnek, akkor lesz a nagy szülinapi közös buli, és szeretném, ha utána pár napra õk is itt maradnának. Persze Apám erre még nem bólintott rá, de remélem meg tudjuk fûzni.
2002.12.12 15:51

2002.12.12 16:15
, de fütyülök rá!
), és egy klassz férjed, na meg egy csomó barátod!!! 

), utána megvacsorázunk, ajándékozunk, zenét hallgatunk (nem feltétlenül karácsonyit, apukám nagy lemezgyûjtõ), Activity-zni is szoktunk... Az az igazság, hogy engem a karácsony mindig szomorúvá tesz, ilyenkor a legfájóbb a már nem velünk ünnepelõ szeretteim hiánya... (na meg a január 13-i angol irodalom szigorlat tudata
)
Készült egy nagyon jó kép rólatok a Mikulás bulin, és persze a többiekrõl is... Néhány sajnos alul-/túlexponált lett, még gyakorolnom kell...
)
), majdnem visszafordultam, de szerencsére jó vastag frottírzokni volt rajta, meg hosszú overál. A buszon jöttem rá, hogy magamnak se hoztam váltócipõt, mindeközben Andris még a WE-ben volt, mondtam neki, ha most nem indul el, hogy az Astorián átvegye a Barnit, másnapig se fog odaérni, persze mi már rég ott voltunk, neki meg jöttek vevõk, telefonálnia kellett, millió dolog, ott fagyoskodtunk a sötét utcán, lekésve a táncot, erre kedves uram közli a telefonban, hogy sétáljunk el az Arany János utcáig, addigra odaér, na erre kicsit bepöccentem, mondom sétálj te ebben a cidriben... Végül csak találkoztunk, persze a táncnak lõttek, így hát bementünk az Árkád isteni fagyizójába vígasztalódni... Persze még a körtés kehely sem pótolta a táncot, na meg a pocsék hangulatomat, ami nem kizárólag emiatt az egy elszalasztott alkalomért alakult ki, szegény As se tehetett róla, hanem a beismerésért, hogy még pár évig nem fogok tudni táncolni vagy bárhova eljárni rendszeresen... Persze egy másodpercig sem tudok emiatt Barnira haragudni, mert IGENIS Õ A VILÁG LEGDRÁGÁBB BABÁJA!!!, de biztos ismeritek az érzést... 2002.12.12 17:16
) jobb lenne, ha én is ilyen érzelgõs lennék. De én ehelyett egy hisztis hárpia lettem (mert amúgy ez nem jellemzõ ám rám
), állítólag ki kéne vizsgáltatnom már az agyamat... Lehet, nem tudom... Majd megmondom nekik, hogy kitartás, már csak fél év...
2002.12.12 21:02
Szóval mára ígérték, hogy 11 óra körül jönnek, és azt az egy párkányt még megcsinálják. Délután még szerettem volna elmenni vásárolni, a Sógornõm is ráért volna, így nem kellett volna egyedül szerencsétlenkednem a babakocsival. "Ha az a volna nem lett volna..."
Sõt, fel sem hívtak, hogy ne várjam õket.

), nem hormonális, hanem ideg és elmei alapon eszem egy kis csokit...
2002.12.12 21:13
2002.12.12 23:14
FF: 2002.12.13 07:48

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a jókivánságokat Bálint szülinapja alkalmából, a képeket elmentettem, majd megmutatom Neki ma!
Borzasztó, hogy elment ez az egy év... 
Bácu sem eszik keveset, de...
2002.12.13 08:09
), pedig még ajándékba is akartam adni. Ha Vilike is úgy gondolja, lehet sütök még egy adagot, talán az nem jön fel ennyire és akkor a fára is jut belõle. 2002.12.13 08:23
2002.12.13 09:16

Azért én sem sírom vissza. 

-t küldünk.
2002.12.13 10:31
Remélem, Barnabás kegyes lesz hozzánk, mert az elmúlt két napban az alsó rágófogak kibújását azért megszenvedtük...
Hihetetlen! Barninak is szokott jó étvágya lenni, na de ENNYIRE... Most különösen nagyon finnyás lett sajna...
) 2002.12.13 11:00
Boldog névnapot neki!
Talán ez is közrejátszott a depiben! Viszont a csoki nekem nem jó, további depit okoz, ha nem férek bele egyetlen ruhámba sem - pedig sajnos közeledik ez az idõ 

2002.12.13 11:06
2002.12.13 11:53
Az eladók nem tudom, mit szóltak hozzá 2002.12.13 12:52
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|