Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lányok!
Valaki tudja, hogy Tatabányán hol van babaúszás?
Köszi:Eszter
Eszter
 


SZIA ZSUZSI ! ÖRÖMMEL VETTEM A VÉLEMÉNYEDET ARRÓL, HOGY JÓL ÉREZTÉTEK MAGATOKAT A KÉT ÉV ALATT GYERMEKEDDEL, AMÍG HOZZÁM JÁRTATOK ! MOST IS TARTOK BABAÚSZÁST A XV. KERÜLETBEN A PÓLUS CENTERNÉL. ESETLEG SZERETETTEL VÁRLAK ÉS LÁTNÁLAK TITEKET ÚJRA: TELEFONSZÁMOM : 06-209-169-221 ÜDVÖZLETTEL: DÓKÁNÉ PAVISA NÓRA
Dókán&eacut
 


Szia D-né P Nóra!!

Érdekelne a Babauszás,de az lenne a kérdésem hogy hány éves korig foglalkoztok ti a gyerekekkel? Mert van egy 8éves fiam akivel nem volt bátorságom akoriban a babauszásra elmenni és a mai napig sem tud uszni,de ha netán ő is eljőhetne nagyon jó lenne mert mind a két gyereket (a pici 11honapos)lehetne pancsiztatni.Tudom a nagynak már nem itt lenne a helye,de......
Hetente hányszor,és hol lenne?Ja és mennyibe kerülne havonta a kát gyerköc oktatása?
Köszi elörre is a válaszodat Szia Kati
Kati
 

 
 

Sziasztok,
Igazán a Balatonon kivül nem találtam jó helyet a pancsira. Majd most eljárunk Nórához megint :-)))
Ha strandra mész, érdemes megnézni, hogy vízforgatós-e a kismedence vize, ert ha nem én nem szivesen engedném bele Matyikát. Télleg az árat nem mondtad?
Szia
Zsuzsi
zs.szabo@index.hu
Névtelen
 


Sziasztok,Nem tudjáktok, hogy Zuglóban (a Bosnyákhoz közel) hol van babaúszás?
Köszönöm,
Szilvi
Szilvi (szilvii)
 


SZIA SZILVI !
A BOSNYÁK TÉRHEZ KÖZEL A PÓLUS HOTELBEN VAN ÚSZÁS A PÓLUS CENTERNÉL. 3 HÓNAPOS KORTÓL 3 ÉVES KORIG LEHET JELENTKEZNI A BABA - MAMA VÍZI PROGRAM VEZETŐJÉNÉL: DÓKÁNÉ PAVISA NÓRA 06-20-9169-221
Nóra
 


Az origo írása a babaúszásról, a végén néhány címmel és telefonszámmal:
[url=http://www.origo.hu/csalad/szuloknek/20010912babak.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/csalad/szuloknek/20010912babak.html[/url]
Emlegetik Tatabányát is, de sajnos nem írnak közelebbit.
Ildi
u.i.:a másik ugyanilyen topic itt a babaneten:[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/30/90.html?2000Szeptember12kedd0304du" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/30/90.html?2000Szeptember12kedd0304du[/url]
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Szia Nóra,
Köszönöm szépen a tel.számot. Még nincs 3 hónapos a kisbabám, de majd később kipróbáljuk.

Szilvi
Szilvi (szilvii)
 


Szia Szilvi!

Az Almássy téri Művelődési Házban is van bébiúszás.

Magdi
gallainemagdi (gallainema
 


Sziasztok, én a lassan 14 hónapos fiammal a héten kezdtem el a bébiúszást a III. kerületi Szérûskert u.-i tanuszodában, kedd reggel 10-tõl egy laza egy óra (hivatalosan 45 perc) volt a foglalkozás, Molnár Krisztina vezette, kedves lány, jókedvû volt az egész, kb. 10 bébi volt + anyukák, nagyon pici baba nem volt, úgy félévesnek saccoltam a legkisebbet és két évesnek a legnagyobbakat. Babamasszázs mondjuk nem volt az elején, amit sajnáltam, de a többit nagyon élvezte a fiam. Az uszoda kellemesen zsibongó volt (mellettünk óvodások vízifoglakozása zajlott), tiszta és egészében teljesen elfogadható. Az egyhónapi bérlet (négyszer heti egy alkalom) 4000 Ft-ba kerül, ha alkalmanként akarsz fizetni, akkor 1200 Ft/alkalom. Mi jól éreztük magunkat.
Adrien
Adrien
 


[url=http://www.bebiuszas.hu/" TARGET="_top]http://www.bebiuszas.hu/[/url]

Dókáné Pavisa Nóra
Telefon: 06/20-9169-221
E-mail : bebiuszas@freestart.hu
bigacsiga
 


Sziasztok!
Mi már járunk bébi úszásra, de a kicsi nagyon fázik! Nem tudtok véletlenül egy olyan uszodát, ahol melegebb a víz 32 foknál? Sajnos úgy tudom, hogy a fertõzések miatt ez az elõírt max. hõmérséklet, de nem szeretném, ha az egész úszást vacogva töltené a gyerek.
Elõre is köszönöm!
mukilány
mukilány (mukil&aa
 


Mukilány!

Én ilyenról nem tudok, de szerintem majd hozzászokik. Mi Ádámot elkezdtük elõre (2-3) hét otthon hozzászoktatni, és nagyon jól bírja. Olyannyira, hogy a múltkor itthon 37 fokos vízben akartuk fürdetni, és nagyon furcsán nézett, szerintem melegnek találta.

Kriszta
MKriszta (nyúl)
 


Mukilányi!

Nekünk azt mondták, úgy lehet fokozatosan hozzászoktatni a piciket a hûvösebb vízhez, hogy a megszokott hõmérsékletû vízben kezded el fürdetni, és minden alkalommal kicsit hûtöd a fürdetõvízet. Így fokozatosan hozzá szokik a hidegebb vízhez.

Üdv

Zsuzsa
zsuzsa (zsuzsa)
 


Mukilány, megfázott a kicsi, beteg lett a hideg miatt? Szerintem amig nincs komolyabb baja hadd csak szokja meg a hidegebb vizet is. Legfelyebb hamarabb fogg megtanulni rugkapálni ...
ericmama
 


Mukilány!

Tényleg a hozzászoktatás fontos. Igaz, hogy otthon kiskádban rossz a 32-33 fok, de, így nem fog fázni. Egyébként 34 fok kb. jó és azzal a 32 sem fog hidegnek tûnni az usziban. A 37-hez képest viszont igen.

Puszi

Anikó
Anikó
 


Sziasztok!

Elég régen "alszik" ez a topik, tartok tõle, hogy egyik-másik info talán már el is avult, ezért szeretném megkérdezni, tud-e valaki babaúszáshoz tuti jó helyet ajánlani. Békásmegyeriek vagyunk, elsõsorban III. kerületi, vagy tömegközlekedéssel könnyen elérhetõ hely érdekelne.

BMárti

BMárti
 
 


BMárti!

kismamanotesz
Itt találsz bébiúszással kapcsolatos címeket is.

Zsuzsa
 
 


Úgy tudom,hogy az Aquinkum Hotelben is van babaúszás. Nekem a telefonszámuk kéne,ha valaki tudná.
Köszi:Sissy
Bo-Szi
 


Köszi a címet Zsuzsa!

Azért továbbra is érdekelne minden személyes tapasztalat!

BMárti

BMárti
 
 


Mi a Kalovics-módszerre járunk, a Rubin-hotelbe. Nekem is jók a tapasztalataim, mint sokan másoknak, bár tudom, többen drágállják. A víz jó, az oktatók aranyosak, minden a babákért történik. Semmi erõszakkal vízbe merítés vagy ilyesmi.
Nekik nemcsak a Rubin-hotelben van medencéjük - csak babaúszásra használható -, de azt hiszem, valahol máshol is. Van honlapjuk, ott meg lehet keresni a címeket.
Kati
 
 


Szia Márti!

Mi az Almássy térre járunk tesós csoportba úszni. Itt szintén a Kalovits- módszert alkalmazzák. A vízet Dewan 50-nel fertõtlenítik, ami nem csípi a babák szemét. Mind a két gyerek nagyon szeret járni. Nagy fiam már rendesen tanul úszni, míg mi a medence másik felében a babaúszással foglalkozunk.

A homlap, amit Kati említett: http://www.babauszas.hu
Zsuzsa
 
 


Sziasztok,

Nekem még hasamban a baba, de minden nap várható már. Eleinte úgy gondoltam, hogy biztosan viszem bébiúszásra, de azóta teljesen elbizonytalanodtam. Több ismerõsöm mondta, köztük szakember is, hogy az uszoda levegõje allergiát, asztmát okoz a kicsinek, mivel a fertõtlenítõ párolog a vízbõl. Egyértelmûen lebeszéltek róla. Még van néhány hónapom az információ gyûjtésre, de örülnék, ha kismamák elmondanák ilyen tapasztalataikat, vagy azok akik az úszást tartják, leírnák az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. Elõre is kösz!

Abi
abi (abi)
 


Szia Abi!
Lehet, hogy a fertõtlenítõ és egyéb dolgokban igazuk van az orvosoknak, és biztos van olyan baba is, aki a gondos óvintézkedések ellenére is elkap valamilyen fertõzést az uszodában, de ennek ellenére azt tanácsolom, hogy járjatok úszni!
Ha aggódsz a baba ellenálló-képessége miatt, akkor ne 3 hónaposan, hanem késõbb kezdjétek el. (Mi 6 hónaposan kezdtük.) Szerintem olyan sok az elõnye a babaúszásnak, hogy mindenképpen érdemes megpróbálni. Sokat jelent a baba-anya (vagy ha a papával úszik, akkor a baba-papa) kapcsolatban, rengeteget segít a mozgásfejlõdésben (az én egyik babám kicsit le volt maradva, az úszás segített neki), megszeretik a vizet, jó kikapcsolódás a mókuskerék után, stb.
Fontos, hogy jó oktatót és uszodát válassz. A Kalovics-módszer egyik elõnye, hogy az oktatás olyan medencében folyik, ami csak a bébiúszásnak van fenntartva.
A fertõtlenítõszer, amit Zsuzsa említett, a lehetõ legártalmatlanabb a babára - persze vannak hiperérzékeny babák is. Szóval ne mondj le róla!
(A kukacoskodóknak mondhatod azt, hogy a kocogásba is volt, aki belehalt, de az százezerbõl egy eset, és nem jelenti azt, hogy neked ne lenne az egészséges!)
 
 


Sziasztok!

Menta, Heni, inkább itt írok nektek, emlékszem, milyen bajban voltam, mikor össze akartam keresgélni az infókat a babaúszásról, és olyan nagy forgalmú topikokból kellett kibogarászni, mint pl. az elsõ napok, hetek... Kép

Mi a kaszásdûlõi tanuszodába járunk (III. kerület Szérûskert u. 40.), Somogyi Krisztina (30/92-15-209) és Somogyi Katalin (20/96-40-876) tartja a tanfolyamot. Szintén õk tartanak még tanfolyamot Pestlõrincen a Park Uszodában, Budakeszin a Zusamm Panzióban, a MOM Parkban és Érden a Mazsola Úszótanodában. A kaszási tanfolyam péntekenként 10-11 óráig tart, a MOM parki csütörtökön van, a többit nem tudom. Az ára tényleg húzós egy kicsit, egy alkalom 2.000 Ft, ha alkalmanként fizet az ember, vagy egy hónap 6.000 Ft. egyben.

3-20 hónapos korig lehet menni, szerintem nem fogadnának 20 hónapos babákat is, ha tényleg gond lenne már azzal a bizonyos búvárreflexxel (Kép így kell ezt írni??? Kép). Bár az is lehet, hogy másképp foglalkoznak a nagyobbakkal. Heni, szerintem ha valanmelyik helyszín jó nektek, de kétségeid vannak Barni kora miatt, akkor hívd fel õket, és kérdezz rá. Nagyon kedves fiatal csaj mindkét oktató!

A babákra gumibugyit (pelekázónadrágot) kell adni, és arra a "fürdõruhát". A miénk biciklis nadrág fazonú (még úszósapi is van hozzá! Kép), de láttam már többfélét. A kaki nem jön ki belõle, a babapisi meg nem nagy ügy. Kép A babáknak nem, de a mamáknak kötelezõ az úszósapka használata.

Nincs semmi vízbe dobálás, semmi erõszak és gorombaság, a babák a saját tempójukban haladnak, amit nem szeretnek, azt nem erõltetjük. Folyamatosan lehet csatlakozni, úgyis mindenki máshol tart, és aki tanfolyamot tartja, az megy babától babáig, és megmutatja a mamának, hogy mit és hogyan csináljanak. Szóval végül is minden babával a saját mamája (papája, nagymamája) foglalkozik.

A tanuszoda nagyon tiszta, csak kicsi gyerekek és a babák használják. A vizet valami speciális anyaggal, és nem klórral fertõtlenítik, és biztosan gyakran cserélik, mert az is gyönyörû tiszta.
Arról, hogy megtanulnak-e úszni, és ha igen, akkor milyen idõs korukra, fogalmam sincs. Végül is a cél (szerintem) a víz megszerettetése, a biztonság és biztonságérzet elérése, és végül, de nem utolsó sorban a nagy közös locsa-pocsa! Kép
Nekem az bõven elég, ha a kisfiam nem fél a víztõl, és ha véletlenül nagy vízbe esik (fordult elõ ilyen a családomban pici babával), akkor fel tud jönni a felszínre, és fenn is tud maradni, nem pánikol be. Ez éppen elég ahhoz, hogy ne fulladjon meg, és ki tudjuk húzni. Végül is elég relatív, hogy mit nevezünk úszni tudásnak... KépKépKép

Na, talán mindent leírtam, ha kimaradt valami, akkor kérdezzetek rá újra. Kicsit szétszórt vagyok, PiciLci felébredt közben, itt ül az ölemben, és próbál a billentyûzethez férni... Kép

BMárti

és PiciLaci: XCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCGVVVVVVVVR-]@XYM<<<<<;<;;;;;;;;;;;;;<

BMárti
 
 


Márti!

Köszi az infókat! Azt hiszem nekünk ez elég drága, de még meglátom, lehet, hogy egyszer egyszer elmegyünk majd.
Menta
 
 


Sziasztok!

Leírom, hogy mi hova járunk babaúszni, talán segíthetek ezzel, ha valaki a X. kerület környékén keres uszit.

A X. ker-be, az Elõd u. 1-be járunk, ez a volt Kõbánya mozi mögött van, egy tanuszoda. Egy hónapra 3.500,- Ft, minden szombaton 10-tõl 11-ig tart a foglalkozás. A babákat 3 hónapostól 2 éves korig várják. A babákat pelenkavédõbe és biciklisgatyóba kell öltöztetni (ezt a helyszínen meg lehet vásárolni), a mamáknak csak fürdõruci szükséges. Orvosi igazolást is be kell szerezni gyermekorvostól, ezt az oktató az elsõ órán elkéri.

Az egy órás foglalkozás egy medence melletti átmozgatással, tornáztatással kezdõdik, ezután egy kb. 40-45 perces foglalkozás jön, aztán a végén játék, ami azt jelenti, hogy labdákat, úszógumikat, úszószivacsokat tesznek a vízre, és mehet a móka. Ami nekem itt nagyon szimpatikus, hogy nem nyomják le a babákat egybõl a víz alá, a lényeg itt a fokozatosság. Mi most "szájvonalig merülésnél" tartunkKép

Én az 5 hónapos Bálint fiammal járok, eddig 3X voltunk, és nagyon élvezzük, Õ is, én is. Az oktató kiscsaj nagyon kedves, szereti a babákat.

Mit mondhatnék még? Ha kérdésetek van, ide vagy a profilomban található email-címemre írjatok.

Puszi:
Beja és Bálint
 
 


Sziasztok!

Ti hány fokos vízben fürdetitek a babát? Mert nekünk javasolták, hogy fokozatosan hûtsük a vizet, hogy a 28-30 fokos uszivízhez hozzászokjon a baba. 31 foktól lefelé viszont ordít Peti és szerintem mégiscsak hülyeség lenne mindennap ilyen hûvös-hideg vízben fürdetni. Szóval akik rendszeresen járnak usziba, azok hogy csinálják? Csak a hozzászoktatás idõszakában fürdessünk ilyen hideg vízben, vagy mindig?

Gorsi
 
 


Szia Gorsi!

Én kisfiammal három hónapos kora óta járok babaúszni (most 23 hónapos). A vízhõfokát Nekem is mondták, de mindig olyan meleg vízben fürdetettem ami számára kellemes volt.
Szerintem ha a babád 31 fokos vízet szereti akkor fürdetsd abba. Valószínüleg Õ tudja mi a számára jó.
Különben nálunk soha nem volt baj az úszodai vízzel, mivel ott úszik (állandóan mozog). Egészen más, mint otthon a kádba.

Üdv.:

Erzsi
Erzsi
 


Szia Gorsi!

Mi soha nem fürdettük PiciLacit hüvösebb vízben, mint a normál babafürdõvízhõfok. Na, ezt most jól megmondtam. Kép Szóval van a vízhõmérõ halacskán egy jelölés, hogy ilyen melegnek kell lenni a fürdõvíznek, és mi mindig olyan meleg vízben fürdetjük Lacikát. Igazából gõzöm sincs, hogy ez hány fok. A lényeg az, hogy nem szoktattuk elõre a hidegebb vízhez. Amikor belemegyünk a medencébe, akkor szoktam kicsit fokozatosabban belevinni, pancsogni, mártogatni, bohóckodni vele. Ilyenkor hangosan nevet, és fel se tûnik neki, hogy hûvösebb közegbe került. Utána meg mozgunk, ahogy Erzsi is írta, igaz, még nem sokat, csak kis kalimpálásokat produkál. Amikor látom, hogy kezd vacogni, olyankor magamhoz szoktam ölelni néhány percre, ettõl kicsit átmelegszik. Ha meg ez már nem segít, akkor kimegyünk a medencébõl, és kész. Mi 1,5 hónapja járunk, de még nem töltjük benn a medencében most se a teljes órát. Addig maradunk, amíg PiciLaci élvezi.

BMárti

BMárti
 
 


Ja, még valami. Ahova mi járunk, ott szerintem melegebb a víz 28-30 foknál. Szinte testmeleg, alig érzem picikét hûvösnek, mikor belemegyek.

BMárti

BMárti
 
 


Köszi a válaszokat. Ma voltunk elõször úszni és kellemes volt a víz, Peti is jól bírta és élvezte az egészet. Azt hiszem ráállunk a 32-33 fokos vízre, úgy látom azt szeretiKép Az uszi vize egyébként szerintem több volt 30 foknál, de lehet, hogy csak a nagy tömegû víz miatt éreztem így. Mindenesetre járni fogunk. Totál feldobott ez a mai napKép

üdv: Gorsi
 
 


Felhívom figyelmeteket hogy az "angolna" úszó tanfolyamot messze kerüljétek el, nagyon drága és nem gyermekbarát.
Bármit, csak ne ezt! Egy csalódott apuka
apuka
 


[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4[/url]
névtelen
 


amennyire tudom, a vizipókról is hasonlóak a vélemények
 


Kedves Mamák, Papák,
kérem aki tud segítsen és a szakdolgozatomhoz töltse ki a kérdôíveket (20 kéréds).
[url=http://freeweb.hu/kerdoiv/kerdoiv.fw?kiv_id=4296" TARGET="_top]Kérd?ív[/url]

[url=http://freeweb.hu/kerdoiv/kerdoiv.fw?kiv_id=4297" TARGET="_top]Kérd?ív2[/url]
ona
ona
 


hátha még jár erre valaki:

készítettem egy honlapot, hátha segít:

www.babauszas.lap.hu

pusz: Maszat
 
 


Hát, már jó régen nem írt senki, de azért próbálkozom: nem tud valaki olyan uszodáról (lehetőleg Budán Kép), ahová 6 hónapos gyerekkel el lehet járni pancsolni?
Köszönöm előre is!
Törpenyúl

Törpenyúl
Lilypie 2nd Birthday Ticker
 


Sziasztok!
régóta "alszik" ez a topik talán fel tudom ébreszteni?!?

dec.20-án lesz KisManó 3hónapos és tervezem -az enyhe tél most mellette szól- vele a babaúszást elkezdeni :D

olvastam a korábbi véleményeket és hozzászólásokat a témában de arra nem tért ki senki, hogy egy 3hónapos babónál még alig tervezhető a fix időpont egy reggeli ébredés még nagyon "véletlen" illetve az is érdekelne, hogy mi újság a szopival?!?! előtte mennyivel illetve inkább utána?!?

vélemény?!? tapasztalat?!?
gtimi
 
 


Szia Timi!

Szerintem a szopi sem "tervezhető". Én amikor kért megszoptattam, akár úszás közben is a medence partján.

Dati
 
 


Sziasztok,

én is Budán keresek úszást az 5 hónapos lányomnak. Legközelebb nekünk a MOM illetve a Novotel szállóban az Angolna tanfolyam lenne, de a MOMot nem javasolták, az Angolnás nő, akit az előbb hívtam olyan stílusban rázott le (indult 10re úszást oktatni - de nem ezzel van a gond, hanem a hangnemmel amit használt), hogy tőlük meg elment a kedvem.

A Vízipókról sok jót hallottam, de kicsit messze van az Aquincum hotel. Akik most járnak Budán mesélnének esetleg a tapasztalatikról?
Ajánlják-e a helyet, ha igen miért, ha nem miért nem.

köszi előre is!

 
 


Sziasztok!

Az én fiam már 9 hónapos lesz, de végre mi is szeretnénk elkezdeni az úszást.
Valaki megoszthatná velünk a tapasztalatait! Jó lenne, ha Budán tudnátok mondani valamit, de más is megfelel, ha az a jó.

Köszi:

Catherine
Vendég
 


Szia Catherine,

mi végül mégis a Vizipókot választottuk. Eddig még csak egyszer voltunk, de nagyon szimpatikusak voltak.
Ők vannak az Aquincum hotelben is, de elsőre még azt javasolták, hogy a másik oktatóhelyszínükön: egy Csillaghegyi magánház- magánovi medencéjében kezdjünk.
A hely nagyon tiszta, jó meleg van, van felnőttöltöző, gyerköcöknek pelusozó. A víz 30-32 fokos lehet, kellemes hőmérsékletű.

Én előtte beszéltem a MOM kapcsán védőnővel, orvossal és egy másik babaúszóedzővel, de nem javasolták, mivel ott jóval kisebb a medence és állítólag melegebb a víz is, ami elősegíti a bacik szaporodást. A babaúszó oktató pedig azért nem ajánlotta, mert szerinte nem annyira profik az oktatók. Ezen kívül felhívtam a Novotelben működő Angolna iskolát is, de ott annyira rettentően unszimpatikus volt a nő a telefonban (nagyjából elküldött a francba, hogy én mit zaklatom, ő most nem ér rá, mert másfél óra múlva oktatni kezd - bocsi akkor kapcsolja ki a telefonját) szóval velük úgy voltam ha már telefonban ilyen ideges paraszt, akkor nem kívánom az életben megismerni.

Szóval én a budaiakról ennyit tudok. Még asszem van a Rubin hotelben is, arról jót-rosszat is hallottam, a honlap alapján azért nem jött be annyira nekem, mert be kell fizetni egy havi fix összeget és mindig csak ugyanabban az időpontban mehetsz a gyerekkel.
Na most ez nálunk nem biztos, hogy kivitelezhető, így jobban tetszett a Vízipókok kicsit lazább rendje.

 
 


Farsang 2007 február 24-én szombaton!
Farsang, jelmezvásár, jelmezbemutató jelmezbál!

http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_pr ... ujabb.html

Helyszín:

Szülők Háza Családi Központ és Játszóház
Budapest XI. Gazdagrét, Eleven Center
1118 Bp., Rétköz utca 7. I. emelet (P2 szint)

Program:

10:00 - 11:00 Kreatív játékok, kalandfal, alkotó
foglalkozás (kézműves)
11:00 - 12:00 Varázserdő: zenés drámajáték a
gyerekek részvételével
12:00 - 13:00 Jelmezvásár, könyvvásár,
arcfestés, farsangi köröm az anyukáknak
- szünet -
16:00 - 17:00 Kreatív játékok, kézművesség,
kalandfal
17:00 - 18:00 Bábelőadások
Hol lakik az idő?
Manómese
18:00 - Zenés jelmezbemutató: mutasd meg
magad, és ha kedved van, mondj verset, énekelj,
táncolj az otthon készített, vagy a délelőtt itt
vásárolt jelmezedben; ajándékok a résztvevőknek.

Árak:

Gyerek jegy:
1.500,- Ft / gyerek (1-14 év)
Kísérő jegy:
500,- Ft (14 év fölött)
Családi jegy:
3.000,- Ft / család
 


Sziasztok!

Én egy japán anyuka vagyok. A fiam 5 hónapos-korban kezdett úszást a Hófehér Fóka Úszóiskolában. Minden szombaton most is járunk.

Öltözőről
Kimondottan csak baba-mama úszásoknak nyitott öltöző. Csak cipő nélkül szabad bemenni. Nagyon tágas a hely. Kb. 20 pelenkázó. 6 kabin van, ezért kényelmesen lehet öltözni szüleinek illetve kísérőnek. Van kettő „kulcsos” lányok, mindig nagyon aranyosak, ha valaki egyedül hozna picit, akkor szülő öltözés alatt ők vigyáznak a babát.

Oktatásról
Nagyon profiak az oktatók. Megbízhatóak. Kedvesek.
Első 10 tanóra után másik csoportba kerülhetnek.
Szombaton minden pontos órákban kezdenek az oktatást, telefon egyeztetéssel lehet módosítani időpontot.

Most ennyit eszembe jött. Ha valami kérdés van, szívesen válaszolok.
Vendég
 


Szia Miyu!

Kislányom két hét múlva lesz 5 hónapos, mi is szeretnénk úszni járni. Hol van ez az iskola? Mennyibe kerül? Hány fokos a víz? Kisfiad nem félt a víztől?
Most más kérdés nem jut eszembe :lol:

Rozus

KépKép
 
 


Bocsánat, későn tudtam válaszolni.

Ez az iskola Campona mellet van.
http://www.babamamauszas.hu
Itt minden infót lehet kapni.

A fiam először egy-két alkalommal nyűgös volt. Majd nem abbahagytunk, azt hittem rosszat teszünk a fiánknak. De még is csak a védőnőnk tanácsát hallgattunk. Neki volt igaza! Most úgy van vízben mint kis kacsa, nagyon élvezi.
A fiánk koraszülött, szerintem jót tesz neki az úszás is.
Kép KisKacsa a Mackóban

Remélem a lányodnak is tetszeni fog az úszás.

★☆。.:*:・"゜★βyёヾ(⌒∇⌒)ノβyё★。.:*:・"☆★

Miyu
Vendég
 


Sziasztok!
Mi is szeretnénk úszásra vinni kislányunkat, meg is néztem a fehérfóka honlapját.
Esetleg tudnátok abban segíteni, hogy mennyibe kerül a babauszi ott?
Mágnes

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 
 


Szia Mágnes!

Az iskola honlapján INFO→Fontos Tudnivalóknál található az árak.

A programban részt vevők egyesületi tagdíjat fizetnek. 6.000,- Ft / 4 alkalom (ez az összeg 3 fő tagdíja: a babáé és a két felnőtté)

Szerintem nem drága.

Meg lehet nézni az oktatást egész Szombati napon.

d(*⌒▽⌒*)b Szia!

Miyu
Vendég
 


Szia miyu!
Köszönöm a gyors választ, nem találom én sem drágának. Beadagolom Apának, de igazság szerint én megvárnám a májust a kezdéssel, akkor már az idő is jobb, és Panna sincs elkséve.Ti hány alkalommal jártatok?
Szia!
Ági

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: