Új privát üzeneted érkezett!

na,,, király, nyithatunk lassan egy testgyertyás topikot!! én is csináltam tegnap, meg vettem is még egy adagot, meg rendeltem is, mert nem volt elég. tegnap próbálmtam a petefészkemet eltalálni, és volt is egy csomó izé a géz alján a végén. nagyon bizom benne, hogy akkor ez tényleg tisztit!!!!!! kipróbálnám egyszer úgy is, hogy nem teszem a hasamra, csak úgy a levegőben, hogy akkor is lesz -e valami az alján, de sajnálom a kisérletezgetésre a 400 Ft-t :D
 
 


Te hányat csinálsz egy hónapba?
Én 320-ért vettem.Gerániumosat,arra volt ráírva hogy meddőségre,nőgyógyászati problámákra,női-férfi nemi problémákra.Te melyiket veszed?

Kép
 
 


van minden nap!!! egyete. mi az, hogy gerániumos?? nekem most borsmentás van, a másiknak meg csak a márkáját látom a dobozon, vm auris, vagy mi.
 
 

 
 

A gerániumos az a fajtája,mint ahogy a borsmenás is.Így kérd hogy gerániumos testgyertyát szeretnél.

Kép
 
 


Sziasztok!

Elfogyott a gyertyám,5 napon keresztül csináltam.Kiváncsi vagyok lesz e vmi változás(pl.:a menszesznél).
Majd köv.ciklusban többet veszek.

Hol vagytok?Mi újság?

Kép
 
 


hali! na én most rendeltem egy újabb adagot. én napi kettőt égeteg, egyet bal ,másik jobb petefészek táján.
nem tudom, nekem mi hatott, de most pl. nem görcsölt olyan nagyon hasam. igaz, szedtem a premenst is.
nekem most indul az új hónap, új reményekkel... :D
 
 


Kokor!
Akkor hajrá nagyon szurkolok.
Mást nem vettél észre magadon mióta a gyertyát használod?

Kép
 
 


jó a hangulat otthon :D vicces az egész. mindig várjuk, hogy mi lesz az alján. egyszer üresen el akarunk egyet égetni, hogy akkor is lesz-e benne valami, vagy csak kamu az egész:)
 
 


mire gondolsz?a levegőbe?
nem lesz semmi mivel akkor nincs vákum

Kép
 
 


talán ott kellene megpróbálni, ahol biztosan nincs szervi probléma. Pl. az alkarodon...és még vákum is lesz :D
 
 


egyelőre inkább hiszek benne, mert már csak kettő van, nem akarom elszórakozni:)) majd holnap veszek megint.
 
 


kokor,
igazad van én se pazarolnám el. :D Én ma csináltam egy LH tesztet és egy lehelet halovány csíkocska már van rajta... Hétvégére gondolom fölerősödik és indulhat az akcióóó :lol:
 
 


Tapedli!
Akkor hétvégére minden bele.Ügyik legyetek. :lol:

Kép
 
 


Sziasztok lánykák!
Nos, tényleg úgy lett ahogy gondoltam, már szombat estére lett szép sötét csíkocskám és tojásfehérjém is volt. :D A párocskám is mindent megtett a hétvégén :wink: Persze a szombati erős csíkhoz képest 24-36 óra még nem telt le teljesen, így ma még lehet huncutkodni :lol:
A gyertyásokkal mizu? Éreztek valami belső változást? Arra gondolok, hogy amikor mi a Gynevac-ot kaptuk, nekem hirtelen elkezdett valami kiürülni :oops: Ez eltartott vagy 2-3 hétig, majd szépen fokozatosan megszűnt.
Írjatok! :P
T
 
 


Tapedli!
Ez az!Ügyik vagytok,drukkolok nagyon.
Nekem megjött 29 napra ami nagyon jó,mert eddi 35 és 45 között jött meg.Múltkor 30 napra.Szóval úgy néz sikerült a műtét.Lekopogom.
Nem tudom hogy a gyertyázásnak köszönhető,de óránként kellett cserélnem a betétet.Ami elég kellemetlen.Eddig elég volt a napi 3-4.Nem tudom mitől lehet ez.De eléggé meg voltam ijedve szombat-vasárnap.

Kép
 
 


breni,

ez tök jó hír :D Mármint az, hogy tök normális a ciklusod. Szupi, csak így tovább!! :D Az óránként cserélős akciótól én is megijedtem volna :shock: Történt némi változás és íme, ebben is megmutatkozik...
 
 


Tapedli!De remélem ez azért nem ismétlődik meg.Elég volt ennyi is belőle. :wink:
Gynevac után én is msáképp éreztem magam odalent,én is ürültem elég rendesen.Ha nem más ennyiből megérte.

Kép
 
 


jaj breni, ne is ismétlődjön! tudom milyen, ha az emberre rájön a frász az ilyen miatt. :(
most látom, hogy megint ritkulunk :cry: hát, ez nem olyan eseménydús topic mint a hőmérős, de azért remélem nem tűntök el mind :roll:
 
 


Én itt vagyok,csak hát nem nagyon írogat senki,ezért én sem.Ha lenne vmi téma biztos többen írogatnánk,csak hát igazán vagy nem történik semmi vagy nincs kedvünk írni. :(
Belefáradtunk! :cry:

Kép
 
 


breni,
ha ez témának számít, ma kiderült, hogy megint van vesekövem :cry: 7 mm-es, szép nagy. Babázáshoz nem túl ideális....
 
 


igen sajnos olvastam a másik topicba,írtam is rá.de lehet nem a te neved szerepel ott.lehet elírtam :oops:

Kép
 
 


de igen, ott is én vagyok :D
 
 


HOL VAGYTOK CSAJOK??????????????

Kép
 
 


úgy látom a férfi meddőség topic megy jobban... végülis ugyanaz a téma, talán akkor dumcsizzunk ott inkább
 
 


OKÉ :)

Kép
 
 


Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? A pasimnak kellene rendes andrológus. A múltkor volt kórházban, rendelésen, de nem nagyon foglalkoztak vele. Megvizsgálta a doki a kiskatonákat, közölte, hogy lusták a spermák, ez meddőség, és ezzel részéről be volt fejezve. Nem mondott semmit, mi legyen, csak írt erről egy papírt.
Tudtok rendes, jófej dokit?
Előre is köszi
 
 


Esetleg azt tudja valaki, hogy mennyi esély van a spontán babára, ha a férfi spermája kevés, lassú?

Azaz: 20 % mozog, 1-2 m.sebesség, 4 millió, 50 % ép...

KépKép
 


Szia Charlott!

Ha javasolhatok neked valamit, olvasd el a ...."ma megint megjött "...1655 oldalán amit Grönland írt. Azt hiszem választ kapsz a kérdésedre. Elég hosszú, de ez alapján el tudod eldönteni, hogy mit gondolsz! Legalábbis számomra már alapművé avanzsált!

Sok szerencsét és mihamarabbi babásodást!

"az élet utat tör magának"
 
 


Gyertek át a férfi meddőség topicba.

Kép
 
 


sziasztok! A férjemnek azospermiája van! csatlakoznék hozzátok!

Kép
 


Mogyoró!

Innen már mindenki átköltözött a férfi meddőségbe! Gyere oda, szeretettel várunk! :wink:
Vendég
 


Előre is köszönöm Üdv


Sziasztok lányok!
Én nemrégiben regisztráltam, és a férfimeddőség topikban írogattam eddig leginkább. Viszont hátha tud valaki adni tanácsot innen is.
Valamelyikőtök párjával előfordult, hogy a babaproject kezdetén a néhány milliós (max.6) spermaszám orvosi kezelés utánlement teljesen nullára? Mondjuk ez így nem teljesen igaz. kapott gyógyszert tesztoszteron szurit, kezdetben javulás, aztán valami fertőzsé miatt nulla lett. ezen nem is csodálkoztunk. Aztán a fertőzés kezelésének következményeként könyveltük el az újabb nullánkat, de a harmadikra már nem tudott a doki se mondani semmit. ( egy reményszikra, nem telt el a 72 nap) Szóval doki bácsi annyival küldte haza párom, hogy tegyen belátása szerint, ha gondolja akkor ő bead még egy szurit, ha gondolja, akkor szedje tovább a gyógyszert, ha meg nem akkor nem. És majd jöjjön vissza kontrollra amikor gondolja. Szóval szabad a választás. Mi úgy döntöttünk e vitamin és Maca Vibe, aztán meglátjuk. Engem az zavar, hogy még elpusztult sperma se volt az eredméynt így titulálták: értékelhetetlen. Ha ez így marad, akkor merre érdemes tovább fordulni? Egyébként andrológus orvosnál volt a kezdet, ő háromhavi cinkkúrával se nem rontott se nem javított az eredményeken. utána mert el párom az egyébként jó hírű urológushoz.
Szép napot mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
 


Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
A párom spermaszáma kevés (kb 20 millió) . Ezt kb. 1,5 éve nézték, azóta nem vizsgálták, csak energetikus kezeltre. a vitaminokat megvettem, de alig szedte... (mint 1 gyerek :( ) Most előveszem újra és beletömöm.. :D Ja és januárban készülünk a BMC-be.
Üdv mindenkinek. Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
 


Szia Zsuzsi!
Nem tudom benéztél-e a férfi meddőség című topicba, mert ide úgy látom nem nagyon jönnek már a lányok.
Egyébként a 20 millió az nem kevés, ez pont a normál mennyiség alsó határa. Nem tudom erre milyen doki mondta, hogy kevés... :shock: . Úgyhogy szerintem a vitamin sem fontos, bár rosszat csak nem tesz.
Üdv.
Vanili
Vendég
 


tud valaki nekem segiteni?a pasim azt mondja,hogy nem eletkepes a spermai es nem lehet gyereke,de megis terhes lettem.ettol a gyerek tenyleg nem lesz egeszseges????koszi andy
andy1974
Miskolc
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron