Új privát üzeneted érkezett!

Van valakinek homeopata gyermekorvossal tapasztalata? Kislanyom 13 honapos es szeretnek neki homeopata gyermekorvost keresni, kello tajekozodas utan, de surgosen.
Elore is koszonom.
 


Kedves Melinda!

En ismerek egy homeopata gyermekorvost. Jartam nala a kisfiammal. Nagyon kedves doktorno. Az elerhetosege a kovetkezo:

Dr. Lengyel Boglarka
Gyermekgyógyászat és homeopátia

Rendelés:

Szerdán és pénteken 15 és 17 óra között.

Házi gyermekorvosi rendelõ

Budapest, XIV. kerület, Birtok utca 24 (a Bosnyák tér közelében)

Bejelentkezés: Minden munkanap 9 és 18 óra között a 413-0304-es vagy a 06209-446-839-es telefonon

honlap: [url=http://www.extra.hu/bogidr" TARGET="_top]http://www.extra.hu/bogidr[/url]

Remelem tudtam segiteni

Helen
Helen
 


Kedves Helen!

Köszönöm szepen az informaciot. Sajnos nekünk ez a doktor neni eleg messze van. Mi a XI. ker-ben lakunk, de azert feljegyeztem az adatokat. Hatha valaki tud ajanlani közelebbit is.
Köszönettel
MeLinda
 

 
 

Szia Melinda!

A doktorno itt is rendel:

Csütörtökön 9 és 14 óra között

Vivien Talpai Orvos-Természetgyógyász Rendelõ

Budapest, II. kerület, Fillér utca 10. A-B (a Mammut közvetlen közelében)

Bejelentkezés: Minden munkanap 9 és 18 óra között a 316-2596-os telefonon.

Ez valamivel kozelebb van hozzatok.

Talaltam meg egy listat homeopata orvosokrol, de oket nem ismerem:

BUDAPEST

Dr. Deák Veronika I. ker. 212-4493
Dr. Honti Ilona I. ker. 375-9330
Dr. Hidasi Zsuzsanna II. ker. 316-4290 k, cs. 16:00-tól
Dr. Pálinkás Zsuzsa II. ker. (felnõtt) 06-30-997-2008
Dr. Gerõ Marianne II. és XIX. ker. 376-9650 (II.) illetve 282-9971/107m.
Dr. Kovács Gabriella II., III. és XI. ker. 316-4285, 385-2515 (XI.)
Dr. Sík Ildikó III. ker. 242-7234, 06-30-230-6333
Dr. Molnár Mariann IV. ker. 233-1195
Dr. Pintér Piroska V. ker. 337-9431 és 377-5804
Dr. Miklós Anna VII. ker. (gyerek) 342-0149
Dr. Halász Gabriella VIII. ker. (gyerek) 326-7175, 06-30-924-1286
Dr. Tasnádi Krisztina IX. ker. 216-5325 (lakás: Vecsés 29-357-022)
Dr. Kristóf Krisztina X. ker. (belgy.) 261-0515 XIV, XVI, XVII. ker is
Dr. Horváth Katalin XI. ker. 246-2132
Dr. File Emilia XI. ker. 246-2132
Dr. Zelcsényi Judit XI. ker. (gyerek) 208-5117
Dr. Sasvári Ferenc XI. ker. 06-20-964-4152
Dr. Kürti Katalin XII. ker. (gyerek) 375-7536
Dr. Ince Éva XII. ker. 274-4401
Dr. Pánszky Gyula XII. ker. 356-1578 (sz. cs. p.), 06-30-994-0797
Dr. Palócz Erzsébet XII. ker. (felnõtt) 319-4690
Dr. Gelléri Julianna XIV. ker. 363-6629 k, cs. du. 4-7
Dr. Tihanyi István és Nadja XIV. ker. 220-5889
Dr. Kohánka Valéria XIV. ker. 220-0230 (VITA FARM)
Dr. Géczi Edit XXI. ker (Csepel) 420-3888, lakás: 284-7942
Dr. Torbenka Nagyezsda Budakeszi r.: 06-23-451-705, lak.: 06-23-451-929
Dr. Lénárt Orsolya fogorvos (XIV.) 364-3862
Dr. Szabó Beáta fogorvos (VI.) 332-3782 (ált. orvos is)
Dr. Gergely Ákos fogorvos (XII.) 355-4618 h-cs. 9-20h

Sok sikert!

Udv

Helen
Helen
 


Szia Helen!

Igazan kedves töled, hogy megint irtal. Ez mar valoban nagy segitseg, es konnyen el is erhetö tölunk ez a cim. Megneztem a doktorno honlapjat, elegge megnyero. A homeopata orvosokrol mar en is megtalaltam a listat, de azert jobb, hogy ha valaki szemelyesen ajanl valakit. Bar, akit Te irtal nincs a magyar homeopata orvosok egyesuletenek listajan de ez talan csak amolyan tagsagi dolog, egyeb kulonosebbet nem biztos, hogy jelent. Azt hiszem felhivom, akit Te ajanlottal, es esetleg tajekozodaskeppen meg egyet-kettot.
Meg egyszer köszi szepen.
 


SEGÍTSETEK!!!
Újpesten keresek homeopátiával is foglalkozó gyerekorvost (háziorvost).
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Kanga, Dr. Molnár Mariann nagyon aranyos, kedves, közvetlen dokinõ, én már többször voltam nála ügyelet kapcsán, meg ugyanígy telefonon is sokszor beszéltünk, és szerintem nagyon jó gyerekorvos. Azt nem tudom hogy õ háziorvos-e (gyanítom hogy TB-kártya nélkül lehet csak hozzá menni a gyerekekkel). De én nagyon tudom ajánlani, tõlünk sajnos nagyon messze van, ezért nem hozzá járunk.

Elérhetõsége a Homeopata Egyesület honlapján van.

Pussszancs: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem!
Most nem részletezném miért, de egyelõre nem szeretnék belevágni Az aludj jól gyermekem címû könyv módszerébe. De talán megoldás vagy átmenti megoldás lehetne a Chamomilla (bocs, ha rosszul írtam). Hogyan kell beadni egy 7,5 hónaposnak a bogyót? És mennyit? 1 szemet? Amit találtam róla, az igen jól lefedi a mi alvásproblémánkat. (a lefekvéssel nincs baj, de nagyon gyakoriak az éjszakai felriadások, amik néha egy simogatásra is elmúlnak, de néha nagyon keserves sírások.
Köszi elõre is a segítségetKép :
Ágci

Kép
 
 


Ágci a régi homeopata gyerekdokink szerint ahány éves annyi bogyó kell neki, max. 5, az új szerint a kisfiam (a múlt alkalommal õ is még csak 7,5 hónapos volt, azóta 8,5) már nyugodtan kaphat kettõt is. Eddig forralt majd lehûtött vízben feloldva adtam neki, de a dokinénink azt mondta hogy nyugodtan adjam a szájába, úgyhogy azóta a szájába adom, persze a kisebb fajtát, nem azt a nagyon nagy golyósat. A Chamomillán kívül a Viburcol kúpot is van aki kifejezetten alvás-problémákra adja (abban is van Chamomilla), de szerintem rendszeresen adni ezt a kúpot nem túl szerencsés (magánvéleményem).
Remélem sikerült segíteni, ha van még kérdésed írj.

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi!
Õ újpesti? Nem nekem kell , hanem a barátnõmnek. 2-3 héten belül érkezik hozzájuk a gólya! KépÉs ilyen dokit akarnak!
Pusssz
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Norcsi!
És mi az egyesület honlapja?
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Kanga!

Szia, itt van az elérhetõsége:
Dr.Molnár Mariann gyermekorvos Bp., IV.ker. 233-1195 (hívható 630-715) , igen, õ újpesti. Kicsit körülményes volt elõször a megközelítése de ha a barátnõdék ott laknak, nekik biztosan könnyebben fog sikerülni. Szerintem benne biztosan nem fognak csalatkozni, õ az egyike azoknak az orvosoknak akik a legrégebb óta foglalkoznak itthon a homeopátiával. (Kicsit csodálkoztam hogy Ti miért pont Újpesten kerestek orvost!Kép)

Puszi: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi!
Továbbítottam!!!!!!!
Ezer puszi!!!Kép
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Kanga!KépKépKép
Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi,
köszönöm szépen.Kép Még egy kérdés: az esti lefekvés elõtt adjam neki, vagy mindegy, hogy a nap bármely szakaszában? Mikorra fejti ki a hatását? Reméelm nem nagyon bugyuta a kérdés!Kép
ÁgciKép

Kép
 
 


Szia Ágci!

Hát az az igazság, hogy nekünk alvás-probléma miatt nem kellett még bogyót szednünk, de a logikus a lefekvés elõtt lenne. (Magánvélemény, hogy szerintem a napi 3X2 golyócska is adható, ártani nem árt, és jó esetben használni fog!Kép) Én úgy tudom hogy a bevétel után már rögtön kifejti a hatását, és ez tûnik logikusnak akkor is mikor van olyan bogyó amit kifejezetten az oltás elõtt kell beadni, és van olyan amit rögtön utána. Ez mondjuk lehet hogy rossz példa, de azt hiszem hogy érzékelteti hogy tényleg gyorsan hatnak ezek a bogyók. Más. Nálunk most elõször sikerült a kisfiamnak lekavarnia az ágyunkról (szerencsére nem magasról, és kis ütéssel megúszta) és gyorsan megnéztem hogy melyik az a szer ami ilyenkor adandó. Miután beadtam (most a nagy golyócskást, mert abból a szerbõl csak az volt) tényleg nagyon hamar abbahagyta a sírást, és már nyoma sincs az esési utáni párperces rosszhangulatának. És remekül elszopogatta a golyócskákat, pedig a darabos kaját pl. kitolja a nyelvével a szájából, de ezt nem köpte ki.
Remélem hogy hamarosan pozitív tapasztalatokról fogsz majd tudni beszámolni alvás terén!Kép

Szia: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Norcs,
Nagyon szépen köszönöm! Hát remélem én is!Kép
Ágci

Kép
 
 


Ágci!Kép

Sikerült már azóta megszerezned a Hogyan gyógyítsuk gyermekünket Homeopátiával? Nagyon klassz könyv, nálunk mindennapi létszükségleti cikk. (Nyaralásra is vittem magunkkal, az egész homeopata gyógyszer-készlettel együtt. Szerencsére nem volt rá szükség!Kép)
Az én felnõtt homeopata orvosom fordította, és õ mondta hogy hamarosan meg fog majd jelenni a Homeopátia és a nõk (vagy valami hasonló lesz a címe), azt is nagyon ajánlotta. Ez még nekem sincs meg, nem tudom hogy lehet-e már kapni.

Szia: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi,
igen megvettem a könyvklubos könyvesboltban. A másik remélem hamar megjelenik, biztos lesz benne mindenféle jó.
ÁgciKép

Kép
 
 


SZiasztok!

Most egy kicsit elgondolkodtam. Hogy is van ez? Azért adjunk gyógyszert, mert végül is valahol a homeopata akármi is gyógyszer, mert sír a gyerek, vagy mert nem alszik??? Egyáltalán mi ez, nyugtató???? MOst akkor tömitek õket nyugtatóval? És késõbb, egy-egy esés, nagy hiszti után is, rendszeresen? És aztán ha nagyobb lesz, megszokja, hogy ilyesmire jár valami, akkor majd jön a cigi meg a drog??? Bocs, tudom, hogy ez most nagyon durva, amit írok, számítok rá, hogy kapok a fejemre, csak nem teljesen értem. Úgy vettem eddig észre, hogy igyekeztek bio módon, felesleges dolgokkal nem terhelve a szervezetüket eljárni, bele illik ez a dolog ebbe a képbe?
Ildi

Ildi
 
 


Ildi!

Ezek a homeopata bogyók nem gyógyszerek, egyáltalán nem ártalmasak, nem lehet õket túladagolni, ezért én nem gondolnám hogy ez a késõbbiekben az általad említettekkel járna. Az hogy nyugtató lenne, amennyiben a kamilla az, amibõl a Chamomilla sokszoros higítás után áll, hát akkor az. De nem hiszem hogy bárki is ilyesminek nevezné a kamillát. Azt biztos tudod hogy ezek a szerek hogy készülnek, és hogy minél magasabb potenciájú egy szer, annál kevesebb van belõle az eredeti alkotóelembõl (cseppben a tenger effektus). Én nem bánnám ha majd a gyerekeim nagyobbak lennének, õk maguk is a homeopátiház fordulnának. Szerintem ez egyáltalán nem említhetõ egy lapon a drogokkal. Az meg hogy megnyugtatásul jó a homeopátiás szer is szerintem jó dolog (fogzásra is Chamomillát adok Bánknak, és sokkal kevesebbet szenvedünk a fogzással emiatt mint a lányoknál), annál is inkább, mivel pl. a mi régi gyerekdokink nyugtató kúpot akart adni az alvásproblémánkra még Julcsinál, ami aztán tényleg nyugtatóból állt.
Tudod hogy én sem piszkálni akartalak, de szerintem semmi rossz nincs abban ha pl. balesetek után gyorsan amolyan elsõsegély- szerként kap homeopata bogyót a gyerek.

Sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Szia Norcsi!

Hát ebben különbözünk, de nem baj, ugye? Kép
Én számomra a pszichikai dolgokat nem vegyszeresen hanem érzelmileg kell rendezni, azaz a gyermek megnyugtatása a dajkálással, ölelgetéssel, gyógypuszival stb. történik. Tudom, hogy nálad sem marad ez el, csak én másképp állok hozzá, vagy csak a határhoz, hogy mi az az eset, amikor tényleg szükség van nyugtató hatású kemikáliára. BÁr, ha azt mondjátok, ugyebár az anyatej és szopizás is termel ... (nem tudom a nevét) akármit, ami nyugtató hatású, akkor azzal lehet, hogy megfogtok! Kép
Ildi

Ildi
 
 


Ildi!

Dehogy baj, képzeld el ha mindig mindenki egyformán gondolkodna! Mi lenne a Dühöngõvel (mondjuk azt már egy ideje csak néha olvasom a hangvétele miatt)?Kép
Hát gyógypuszik bizony nálunk is mennek, csak azért a bogyókkal kiegészítve!

Off. Szia, és ha még bekukkantasz ide, akkor jó hétvégét és jó talizást Nektek holnap!

On.
Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Szia Ildi!
Elgondolkoztam azon amit, írtál és talán igazad is van egy kicsit. De mivel ezek természetesen szerek én úgy gondolom, nem okozunk vele kárt. Késõbb minden bizonnyal a gyógyteákért is sokkal gyakrabban nyúlok, mint az antibiotikumért, amúgy sem nagyon szeretem õket. Korábban is fontosnak tartottam, hogy megpróbáljam természetesen orvosolni a bajokat. Pl. mikor igen stresszes idõk jártak felém, és igen nehéz volt az elalvás, egy jó pohár meleg kakaót gurítottam le a torkomon, és nagyjából ennyi elég volt a nyugodt éjszakai alváshoz...
Csak ezt szerettem volna írni.
Kicsit off: mint tapasztalt édesanya adhatnál nekem tanácsot alvás ügyben. Eddig semmi probléma nem volt, aludt, felkelt éjszaka 2x,1x szopi aztán aludt tovább. Kb. 1 hónapja teljesen összezavarodott szegény. Kipróbáltam, hogy több kajcsit kap vacsorára, hogy csak szopi van, elõbb fürdés, késõbb fürdés. Teljesen reménytelen. Felkel és nagyon-nagyon keservesen sír. Néha (egyre ritkábban) elég ha csak cumit adok neki, de legtöbbször ki kell vennem és megszoptatni. Tejcsi is van elég, és azért napközben is annyiszor szopizik, amennyi jólesik, ebben nem korlátozom õt. Szombaton pl. este 8-tól aludt negyed 2-ig, szopi, alvás reggel fél 6-ig, alvás 8-ig (ekkor már a mi ágyunkban). De pl. ma éjszaka fél 8-kor beájult a vacsiba, aztán óránként kelt , negyed kettõkor meguntam, átvittem az ágyunkba. Õszintén szólva borzasztó fáradt és álmos voltam. Akkor talán 5-kor kelt, de alig bírt visszaaludni, játszani szeretett volna. Nagy nehezen sikerült elaludni, akkor reggel fél 8-kor a rádió keltette fel. Most 10-kor evett elaludt. Megébredt az elõbb, de ölbe vettem hamar meg is nyugodott, visszaaludt. Amióta ilyen gyakran kel, azóta napközben is nyûgösebb. A foga? vagy vmi másra gyanakodjam? Ma megyünk amúgy egészséges tanácsadásra, talán kiderül vmi? Vagy ez mi?
Ha megosztanád velem a gondolataidat megköszönném.KépValamelyik alvás topicban is jó vagy a szegediben.

Többiektõl bocs az offért.
Ágci

Kép
 
 


Sziasztok,

A lelki betegségekkel és a kamillával nekem is van egy kis tapasztalatom.
Most a második babám születése után 18 hónapos kisfiam rendszeresen belázasodott. A doktor néni szerint semmi szervi baja nem volt, csak megviselte, hogy egy hétig kórházban voltam a szülés után, és persze a kistesó érkezését is zokon vette. Sajnos nem volt otthon segítségem, így felváltva sírtak a gyerekek. Mindig épp az, akivel nem foglalkoztam. Nagyon nehéz volt folyamatos üvöltés közben szoptatni.
A lázasodásra és hisztirohamokra a doki egyéb bogyók mellet Chamomillát is rendelt. Nagyon jól bevált. Miután láttam, hogy hatásos, idõnként bizony az új bébinek is adtam belõle. Tudom ez nem pótolta a babusgatást, de nem foglalkozhattam kizárólag vele a tesó mellett. Így nyugodtabb lett a légkör, és a lelki bajokat is könnyebben orvosolhattuk.
Mára már (22 és 4 hónaposak) megszokták, megszerették egymást a testvérek, és természetesen semmilyen szerre nincs szükségük.
Szerintem nem baj, ha mértékkel lelki bajokra is adunk szert, de ez semmiképpen nem pótolja a szeretettel való gyógyítást, mert mint tudjuk, ez a leghatásosabb és legfontosabb.
Az alvásproblémákra pedig a rendszerességet és a következetességet javaslom. Ha megengeded, hogy az ágyatokban aludjon, az nem baj, de akkor mindig edgedd oda, ha szeretné. Ha nem, akkor soha ne engedd, és nem is fogja követelni. Akkor viszont nincs fáradtság, mindig fel kell hozzá kelni, és ülve szoptatni. Határozd meg, hogy mikor van fürdés, szopás, éjszakai szopás, reggeli, öltözködés, és csináld két hétig szigorúan így. A baba gyorsan megtanulja, és mikor alvásidõ van, aludni fog.
Jó kísérletezést.
Mia
mia
 
 


Sziasztok, Lányok!

Tőletek mennyit kért a homeodoki az első vizitre?

Virág
Virág (fiore)
 


Virág!

Ez attól függ. Az elsõ vizit lehet hogy "csak" betegség gyors kezelése miatt adódik (nálunk is volt ilyen) de lehet hogy rögtön az alkati szer megállapítása a cél, ilyenkor jóval drágább. Én ilyenkor már fizettem 5.000.-, de 7.000.- Ft-ot is, míg az általános vizit 2.000- 2.500.- Ft. körül mozog. Orvosa válogatja...
Miért tõled mennyit kértek? És melyik dokihoz mentél?

Pusssssz:NOrcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi!
Már lehet kapni! Pl. Libri!
Puszi!
Menta
 
 


Sziasztok!

Mi Molnár Mariannhoz járunk Újpestre. A nagyobbik csemetémnél abszolút találat volt minden bogyó, amit kaptunk, a kisebbiknél idõnként volt némi kísérletezésre szükség, de aztán nála is mûködött. A doktornõ nagyon alapos, jó szakember, és ráadásul még kedves is. Az elsõ vizit (alkati szeres felmérés) úgy emlékszem 7000 Ft volt gyerekenként, a késõbbiekben 1-2-3000. Ez részben függött attól, mikor találkoztunk utoljára –ilyenkor még ingyenes garanciális javítás is megesett. (16 hónapos Zsuzsi lányom olyan sûrûséggel kapta el a vírusokat a télen, hogy gyakran hetente megjelentünk). Ha két gyereket vittem, többnyire egy vizit árát kellett csak fizetnünk. Még így sem olcsó a dolog, de tekintve, hogy az egész elmúlt telet megúsztuk a antibiotikum nélkül, azt mondom, megérte.

Ha van konkrét kérdésetek a doktornénivel kapcsolatban, szívesen válaszolok, ha tudok.

Üdv:

Eniko
Enikõ
 


Sziasztok!

Mi Molnár Mariannhoz járunk Újpestre. A nagyobbik csemetémnél abszolút találat volt minden bogyó, amit kaptunk, a kisebbiknél idõnként volt némi kísérletezésre szükség, de aztán nála is mûködött. A doktornõ nagyon alapos, jó szakember, és ráadásul még kedves is. Az elsõ vizit (alkati szeres felmérés) úgy emlékszem 7000 Ft volt gyerekenként, a késõbbiekben 1-2-3000. Ez részben függött attól, mikor találkoztunk utoljára –ilyenkor még ingyenes garanciális javítás is megesett. (16 hónapos Zsuzsi lányom olyan sûrûséggel kapta el a vírusokat a télen, hogy gyakran hetente megjelentünk). Ha két gyereket vittem, többnyire egy vizit árát kellett csak fizetnünk. Még így sem olcsó a dolog, de tekintve, hogy az egész elmúlt telet megúsztuk a antibiotikum nélkül, azt mondom, megérte.

Ha van konkrét kérdésetek a doktornénivel kapcsolatban, szívesen válaszolok, ha tudok.

Üdv:

Eniko
Enikõ
 


Enikõ!

Molnár Marianna tényleg nagyon jó gyerekorvos és homeopata is! Bár mi csak ügyeletek alkalmával találkoztunk vele, nem hozzá járunk, mert nekünk messze lenne, de én is mindenkinek tudom õt ajánlani, ahogy a mi gyerekorvosunkat, Dr. Halász Gabriellát is!

Sziasztok: Norcsi.

u.i.: Virág nem írtad meg hogy kihez jártok!
norcsi
Lenti
 
 


<H3>Azonosítási hiba</H3>Valamit meg kell adnia azonosítónak.
Vendég
 


[url=http://homeopatia.lap.hu" TARGET="_top]Homeopátiás linkgyüjtemény[/url]
Névtelen
 


Enikõ!

Én megköszönném ha írnál a dokinénirõl, újpest még aránylag elérhetõ nekünk könnyen, most szeretnék keresni a gyerekeknek homeopátiás orvost.
Mi Gödöllõn lakunk és itt a környéken nem hallottam hogy lenneKép
Tudsz nekem valami konkrétabbat mondani róla, pl a cím, saját tapasztalat, stb.
nincs semmi bajuk a lányaimnak, de érdekelne a homeopátiás gyógyítás.
Köszi
Hajni
 


Norcsi!

chamomilla jó fogzásra is? Mimike nagyon szendved. Még mindig nincs foga kint. Hogy adagolod?

pussz
hajni
 


Hajni! Igen, Chamomilla C30, és neki is mehet a 2 golyócska amikor éppen láthatóan szenved. Molnár Mariannát én nagyon tudom ajánlani nektek, nagyon kedves, és gyerekszeretõ!

Puszi: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Hajni,
mi Káposztásmegyerre járunk dr Vendrei Csillához, érdekel esetleg az elérhetõsége? Az új kettesen hamar odaérnétek. Andi
andi
 


[url=http://www.extra.hu/bogidr/" TARGET="_top]http://www.extra.hu/bogidr/[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Dr. Lengyel Boglárka homeopata gyermekorvos október 4-tõl homeopátiás tanfolyamot tart szülõknek. A tanfolyam négyszer három órás, négy egymást követõ pénteken délután öttõl nyolc óráig tart.
Helyszín: Budapest, Birtok utca 24.
Témák: a homeopátia története, szabályai és a gyógymód lényege, sérülések, légúti hurutos betegségek, hasmenés, hányás, allergiák kezelése, alkati kezelés.
Jelentkezni személyesen, vagy ezen az internetoldalon lehet
[url=http://home.tvnet.hu/~a3807/tanfolyam.htm" TARGET="_top]http://home.tvnet.hu/~a3807/tanfolyam.htm[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Andi!

Igen létszi írd meg nekem hogy hol találom meg!!
Káposztásm még anyuhoz is jó közel vanKép
köszi elõre is

Hajni
 


Andi!
ha erre jársz add meg létszi a homeos dokitok elérhetõségét! plz!!!
ide írhatsz: vikimimi@wap.hu

köszi-köszi
Hajni
 


Nem lesz több ilyen tanfolyam?
Lekéstem róla.
Mia
mia
 
 


Hajni!

Bocs, de már õsidõk óta nem jártam erre. Molnár Mariann száma: 233 11 95 &#8211; reggel 6.30 és 7.15 között fogadja a telefonokat, utána beütemezi a delikvenseket &#8211; félórás/órás kihagyásokkal idõpontot ad. Tehát nem kell tizenöt beteg gyerekkel egy légtérben üldögélni, ami nagy elõny. Elég sok betege van, így ha felhívod, lehet, hogy csak 1-2 hónappal késõbbre kapsz elsõ idõpontot, de ha nincs semmi komoly bajotok, szerintem megéri kivárni.

Üdv:

Enikõ
Enikõ
 


Enikõ!
Köszi Szépen!!!

Hajni
 


Sziaztok!

Ha tudtok Miskolcon homeopata orvost,gyógyszertárat,akkor szóljatok,légy szi.

Köszönöm.Mariann
Mariann
 


Sziasztok!

Mi néhány héten belül várjuk elsõ babánkat, és a védõnõ szólt, hogy ideje lenne gyerekorvost választani. Bár a párom kevésbé lelkesedik a homeopátiáért mint én (a bejáratott dolgok híve), mégis afelé próbálom irányítani a dolgokat, hogy homeopátiát is alkalmazó gyerekorvost válasszunk.

Engem az érdekelne egyrészt, hogy a hogy a homeopata orvosok úgyanúgy elvégzik-e a kötelezõ dolgokat (pl. védõoltás), és, hogy házhoz lehet-e hívni õket, ha az ember nem tud/nem akar a babájával kimozdulni?

A másik nagyon fontos dolog, amiben remélem tudtok segíteni, hogy ismertek-e (esetleg több) XI. kerületi orvost, aki bevált? Egészen konkrétan pedig Gazdagréten rendelõ lenne a legjobb.

A topic elején található listából kiírtam néhány nevet, ami a tel.szám alapján gazdagréti orvost takarhat, de róluk eddig nem írtatok semmit.

Köszi!

Beigli
 
 


Beigli! Sok sikert az utolsó hetek elviseléséhez! Én egyet tudok írni, hogy Zelcsényi Juditot nagyon nem ajánlom, és nem a szakmai tudása, hanem az emberi viselkedése miatt, pontosan ahogy sárbatipor másokat! Õ is XI.kerületi. A Gazdagréti gyógyszertár az egyik legnagyobb homeopátiás gyógyszertár én javasolnám hogy ott kérdezd meg a homeopátiás részlegben dolgozó gyógyszertárost hogy kit ajánlana! Nem tudom hogy akkor mi a helyzet ha homeopátiás orvos egyben a gyerekorvosod is, ugyanis nálunk úgy néz ki a dolog, hogy van gyerekorvosunk (aki messzemenõen támogatja a homeopátiát) van homeopata gyerekorvosunk (a város másik végén, így hozzá csak akkor kell menni ha nagyobb gond van, ellenkezõ esetben elég telefonálni a sima gyerekorvos által rögzített tünetek ecsetelésével), van felnõtt homeopata orvosunk és homeopata fülész szakorvosunk. Utóbbira a legkisebb gyerkõcöm állandó fül-betegségei miatt került sor. De úgy tudom hogy ugyanúgy olt, kijár házhoz ha egy homeopata gyerekorvos a háziorvosod egy személyben. Viszont homeopata és homeopata között óriási különbség lehet!!!
Sok sikert a választáshoz!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Mariann, ha meg kell...

Orvos Miskolcon:

Dr.Tóth János Attila, (30)2280-914

Es gyogyszertar, ahol arulnak homeopata keszitmenyeket:

Miskolc 3532, Avar u. 2. Újgyõri Gyógyszertár Márton Albert (46)379-697

Buek, Faline
Faline
 


Beigli, neked is keresgeltem: Kép

Dr.Buron Erika Bp., XI.ker. (23)394-064 (Érd)
Dr.File Emilia Bp., XI. ker. 246-2132
Dr.Fillinger János Bp., XI.ker. 246-2132, (70)227-8312 (h,cs,p.: 1700-1900)
Dr.Horváth Katalin Bp., XI. ker. 246-2132 (h,p:1600-1800, k,cs:900-1100)
Dr.Hovanyovszky Sarolta gyermekorvos Bp., XI. ker. 316-8968, (30)3052-271 (1900-2000)
Dr.Incze Éva Bp., XI.ker. (30)3148-934
Dr.Katona Edit Bp., XI.ker. 361-1876 (730-930)
Dr.Sasvári Ferenc Bp., XI.ker. 246-2132 (p:1500-1800)

File Emiliarol mar olvastam a neten jokat...

Udv, Faline
Faline
 


Norcsi és Faline nagyon köszönöm a segítségeteket!

File Emíliát a Gazdagréti gyógyszertárban is ajánlották még régebben de akkor én még felnõtt részére kerestem orvost. (Ez persze lehet, hogy nem zárja ki azt, hogy kisgyermeket is lehet hozzá vinni!)
Azt hiszem rákérdezek a gyógyszertárban arra, hogy kit ajánlanak, és választunk a védõnõ által említett orvosok közül is egyet (ha már úgyis itt rendelnek a közelben). Ígérem, ha dûlõre jutottunk homeopata-ügyben megírom majd, hogy mások is okulhassanak belõle!

Közi mégegyszer!

Beigli
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron