Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A "társtopikhoz" hasonlóan olyanokkal szeretnék beszélgetni akiknek pajzsmirigy alulmûködésük van és babát szeretnének.

Nálam nemrég derült ki, hogy ez a baj amikor rövid idõ alatt nagyon sokat híztam, ráadásul a baba sem jönKép Valószínûleg pont ezért.
Biztos van köztetek aki ilyen problémával küzd, talán olyan is akinek már sikerült teherbe esnie.

Gyertek dumcsizzunk!Kép

Anyó

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


szia Anyó!

Sok "alulmûködõ pajzsmirigyes" is írt a másik topicba, míg nem jön valaki, olvasgass esetleg bele.
Névtelen
 


Szia Anyo,

Nekem egy hormonvizsgalat soran nezette meg a dokim a pajzsmirigyemet is, akkor derult ki, hogy alulmukodik, a tobbi noi hormonommal egyutt. Abban a honapban a ciklusom 18. napjan meg csak egy 9 mm-es petet latott az orvos UH-n, amikor elkezdte szedetni velem az L-Thyroxint, es azt mondta, ebben a honapban mar nem sikerulhet...Kép Nos, 3 het mulva mar egy pozitiv terhessegi teszt boldog tulajdonosa voltam. Szeptemberben meg egyszer kellett modositani a gyogyszer adagomon es Gombockank a kiiras szerint 3 het mulva fog megszuletni. Kép

Szoval fel a fejjel, lehet orvosolni a problemat! Kép

Szia,
Gombóc
Gombóc
 

 
 

Kedves Gombóc!
Gratulálok Gombóckához!Kép Pont ilyen "sikertörténetet" szerettem volna hallani, mert már kicsit nehezen viselem a sikertelenségetKép
Neked nem volt gondod a túlsúllyal?
Szia: Anyó

Kedves Ismeretlen! Persze, hogy beleolvasgatok!;)

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Szia Anyo,

Koszi, remeljuk, hamarosan Te is hasonlorol szamolhatsz majd be. Kép
Sajnos rendesen tulsulyos vagyok. Kép MAr a terhesseget is igy kezdtem, de mostanra meg feljebb tornaztam a merleg nyelvet. Kép Azzal vigazstal a parom, hogy majd ha Gombocka megszuletik, utana....nem tudom, csak remenykedem benne, hogy egyszer ujra karcsu leszek, mint valamikor regen...

Gombóc
Gombóc
 


Gombóc, a túlsúly nem okozott problémát a terhesség alatt? Nem volt nehéz cipelni a babával együtt? Nem akadályozott a mozgásban?

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


A tulsuly igazabol csak mostanaban okoz gondot, de ezt minden kismama elmondhatja igy a vege fele. Nem is a tulsuly, hanem inkabb az, hogy mas lett a formam, mashol van a sulypontom, stb.
Egyebkent matol ujra modosult a gyogyszer adagom, mar masfelszer tobb L-Tyroxint kell szednem, mert tegnap megint kimutattak az alulmukodest. Kép
De tenyleg, a tulsuly az eddig nem okozott semmi gondot, kiveve, hogy kinottem a ruhaimat...Kép
Szia,
Gombóc
mar csak 15 nap...Kép
 
 


15 nap!Kép) Drukkolok nagyon! Hol fogsz szülni?

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Koszi a drukkot, ramfer...Kép
A Margit Korhazban. Ott van a dokim, o az endokrinologia egyik vezetoje.
Gombóc
 


Sztanyik????? Mert nekem Õ!!!:D

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Sziasztok!

Zsu vagyok, már írtam a "társtopikba", de örülök, hogy a tényleges problémámmal kapcsolatos topik indult.
Nekem születésem óta alulmûködik a pajzsmirigyem, teljesen véletlenül derült ki, közel 25 éve ezt még nem szûrték rutinszerûen, mint manapság. Szerencsére elég jól egyensúlyban van tartva a p.mûködésem, nem okoz túl sok gondot. Viszont, mint kiderült, összefügghet vele az a nõgyógyászati problémám, ami sokáig késleltette a teherbeesésemet, nevezetesen a policisztás szerkezetû petefészek. Amikor sikerült végre, akkor mondta a doktornõm (Dr. Ágoston Annamária fõorvos - Sz.IMre kórház), hogy amint kiderül a várandósság, azonnal meg kell emelni a hormonszintet. Így is lett, és a szülés után 6 hétig kellett az emelt szintû gyógyszeradagot szednem. A szülés után viszont a megemelt szinttõl úgy lefogytam 10 nap alatt a 22 kilót, ami rámjött, mint a pinty.
Szerintem figyeljetek erre a bizonyos 6 hetes átállásra, mert nekem lehet, hogy a szoptatás emiatt nem jött össze. (túl sokká vált gyógyszer - túlmûködés - drasztikus fogyás - tejelapadás)

Sziasztok!

Zsu
Zsu
 


Szia Anyo,
nem, nem a Sztanyik dr., hanem a Beres dr. az orvosom.Kép

Zsu, koszi szepen a figyelmeztetest, nekem csak annyira lett megemelve a gyogyszeradagom, hogy az also hatart suroljam. Szoval szerintem nem lesz gond, de majd megkerem a dokimat, hogy erre is figyeljunk. Kép Koszi.
Meg egyet nem tudok, hogy mitol alakulhat ez ki? Sohasem vizsgaltak, mert mire a vervetel soran kiderult a gond, mar terhes is voltam. Igazabol azert izgulok, hogy ez most mar eletem vegeig goygyszerszedest jelent??? Kép

Sziasztok,
Gombóc
Gombóc
 


SZIASZTOK!

Nekem is alulmûködik a pajzsmirigyem. Ez a szülésem után derült ki. 27 kg-ot híztam.
Sajnos jelenleg a normál szint alját súrolom. Szerintetek, ha megemelnénk akkor könnyebben menne a fogyás? Majd megõrülök, hogy nem tudok fogyni.
A babám már két éves, nem szopik.
Eutyrox 75-t szedek reggel 1-t.
Ti mit szedtek? a 150mg túl durva lenne gondolom.

ELõre is köszi
Cinti74
Cinti74
 


Sziasztok!

Gombóc! Nem tudom, hogy életed végéig gyógyszert kell-e majd szedned, nekem biztosan, de ez így van, amióta az eszemet tudom, nem okoz gondot.

Cinti!
Valószínû, hogyha olyannyira megemelnék a gyógyszerszinted, hogy elkezdenek túlmûködni a pajzsmirigy, könnyebben fogynál. De mivel orvos nem vagyok, biztosan nem tudhatom.
Én L-Thyroxint szedem, 175mg-ot/nap.
Amúgy korábban szopott a babád?

Érdekes ez a súlyprobléma, mert nekem soha nem volt olyan nagy arányú súlyfeleslegem, hogy erre lehetett volna fogni. Most is a versenysúlyomnál kb. 5 kg-mal vagyok több. Ez nem túl sok.

Sziasztok!

Zsu
Zsu
 


Gombóc: mellélõttemKép Majd beszámolsz a szülésrõl? Nagyon szeretnélek követni legkésõbb 9-10 hónap múlva!Kép

Cinti: nem tudom jó ötlet-e megemelned a gyógyszeradagodat. Ha átcsapsz túlmûködésbe akkor mindened elkezd pörögni és hamarabb elhasználódik, mint kellene. Nem? Bár valószínûleg segítene fogyni...

Anyó

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Szia Anyo,
ma voltam a dokimnal, valoszinuleg tulhordas lesz, ugyhogy nem 25-en, hanem kesobb jon majd Gombocka.
De majd megirom, ha megszuletett, vagy a "Friss" kismamák topicja.. topic-ban megtalalsz. Kép

ZSu,
szerintem mivel neked minidg is jol be volt allitva a gyogyszered, ezert nem volt gond a sulyoddal. Nekem sajna mar tulsulynal talaltak meg a problemat.Kép

Sziasztok,
Gombóc
Gombóc
 


Sziastok!


Ha jol emlekszem, Zsu-nal olvastam a szoptatás és alul/ túlmüködés problémájáról. Hogyan függ a dolog össze? Lehet, hgy ezert nem tudtam szoptatni rendesen az elsö babamat? Nekem csak a szülés utan derült ki, hogy hormonzavar is van, addig csak a nagyobbodásról tudtam és jodot szedtem.
Utana viszont Thyroxint is adtak, de nem igazan sikerült beállitani, a tej meg fogyott ...

Van valakinek erröl tapasztalata?


Gabi
Névtelen
 


Szia Gabi!

A szoptatás sikertelensége és az alul/túlmûködés esetemben úgy függött össze, hogy szülés után a már feleslegessé vált emelt gyógyszerdózistól az addig alulmûködõ pajzsmirigyem elkezdett túlmûködni. Ez pedig azzal járt, hogy 10 nap alatt 22 kg-ot fogytam. Maga a drasztikus fogyás eredményezte szerintem és a kezelõorvosom szerint is a tej elapadást. (Persze hozzájárult az is, hogy a kórházban a nõvér titokban tápszerezte, és így a jóllakott fiacskámnak eszébe sem volt enni, és a szopáskészsége sem tudott a mindenki által reklámozott elsõ napokban kifejlõdni.

Sok sikert a szoptatáshoz, és sok örömet a babához!

Zsu
Zsu
 


Szia Gabi!

Nekem ugyan tulmukodesem van /legalabbis azt hiszem, ezt keptelen vagyok megjegyezniKép Terhesseg alatt osszevissza valtozott./ Szoval most alacsony TSH ertek mellett a FT3, FT4 normalerteku, gyogyszert nem szedek /csak betalocot/, meg mindig siman szoptatok /8 honap/. Az en kezeloorvosom szerint alapbol nincs osszefugges. Persze, amit Zsu irt, ilyen drasztikus dolgok + lelkiek, stressz, befolyasolhatjak jocskan.

-Afonya
 
 


Szia Zsu és Afonya!

Probaltam azota az interneten utananezni a dolgoknak es ugy latom vannak összefüggesek. Magahoz a tejelvalasztashoz is kell a normalis pajzsmirigy ertek. Most szoltam es a csütörtöki vervetelnel mindjart leveszik a pajzsmirigyre vonatkozo dolgokat is. Igy meg idöben be lehet avatkozni, ha nem lenne O.K. a dolog. A jodot az egesz terhessegem alatt szedtem, de azt az elsö babanal is szedtem es ugy tünik keves volt. Talan most jobban alakul a dolog.

Biztos közrejatszottak lelki dolgok is benne, hogy az elsö baba utan nem igazan ment a szoptatas, mert csaszaros lett es eleg komplikalt volt a dolog. Remeljük most minden egyszerübb lesz.

Gabi
Névtelen
 


Sziasztok!

Gombocka jan. 28-an megszuletett. Kép

Olyan sulyvesztese volt a korhazban, hogy cumisuvegbol tobbszor is tapszert adtak neki. Igy szopizni egyaltalan nem hajlando. Kép A korhazi szobatarsam javasolta, hogy kezdjem el fejni a tejcsit neki, igy lefej(t)em AVENT ISI-szel, majd cumisuvegbol eddig elfogadta, es szepen visszagombolyodott. Viszont a tejcsi mennyisege mintha nem none, hanem stagnal, sot, neha mintha csokkenne is. Kép
Zsu, az L-Thyroxyn adagomat az orvosom nekem is valtozatlan mennyisegen hagyta, es most veszem eszre magamon, hogy mintha nagyon fogynek.
Lehet, hogy nekem is a tej elapadasahoz vezethet es lehet, hogy en is tulmukodesbe csaptam at? Kép

Gombóc
Gombóc
 


A mostani Kismamaban mintha olvastam volna valamit a szopirol es pajzsmirigyrol, amint lesz kis idom, utananezek.
Afonya
 


Sziasztok kedves sorstársak!

Nekem most derült ki hogy még a normál határérték körül van ugyan a pajzsmirigy mûködésem, de kicsit magas. Mire számíthatok? Tudtok valami közelebbit ezzel kapcsolatban? Még szoptatok, és szoptatni is akarok amíg csak lehet. És majd szeretnénk még egy negyedik babát is, lehetséges hogy a szoptatás miatt magasabb ez az érték, és hogy ez a majdani terhesség alatt is elõ fog majd jönni? Ja, egyébként a jellemzõ tünetek közül nekem egyedül az ingerlékenység, idegesség van meg, a fogyás (ami egyébként nem jönne rosszul ha már ez van) az egyáltalán nincs.

Köszi: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Gombóckához gratulálok, és ne add fel a szoptatást, mert mindennél fontosabb lenne hogy szopizni tudjon a baba!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi,
van egy nagyon jo oldal, a www.konzilium.hu, eleg sokminden van, osszeszedetten.
Egyebkent hogy derult ki a problemad?

-Afonya
 
 


nah, megegyszer:
http://www.konzilium.hu
Afonya
 


Áfonya, köszi szépen. Íriszdiagnosztikai vizsgálaton voltam (én hiszek benne) és ott mondta a doktornõ hogy egy kicsit, de eltér a pajzsmirigymûködésem a normálistól és hogy meg kéne nézetni a tsh-t. Na ezzel mentem a körzeti dokimhoz immár a beutalóért, és tegnapra lett meg az eredmény. És való igaz, hogy csak egy picit, de azért a felsõ értéknél mozog, ugyanakkor a tipikus túlmûködéses tüneteim az ingerlékenység, idegessék kivételével hiányoznak. Viszont nálam a szopit egyáltalán nem érinti szerencsére. Nálatok hogy derült ki?

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


idegesség akart lenni, bocs!Kép
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Megint én. Áfonya, köszi a linket, tényleg jó volt, ebbõl megtudtam hogy nekem valójában alulmûködésem van, szóval így már érthetõbb a hízás is. Erre a fokozottabb jódpótlás nem jó? Bár olvastam hogy a szoptatás alatt is lehet szedni az indokolt gyógyszert. Nekem egyelõre ezt még nem kell, remélem hogy tényleg csak a szoptatás miatt megváltozott hormonszintnek köszönhetõ ez az állapot nálam.

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi,
sajna en nem igazan tudok hozzaszolni, mert meg a magameval sem vagyok kepben. Nekem az egesz evben meglevo allergiam miatt javasoltak eloszor a pajzsmirigy-vizsgalatot, de akkor ellebecoltam /struccpolitika/. Aztan mikor terhes lettem, ugy 3 honaposan annyira zavart valami a nyakamban, fulladtam, hogy muszaj volt elmennem megnezetni, s ekkor kaptam papirt is rola, hogy gaz van es hogy ez a gyerekre is veszelyes lehet/ett, pont az elso 3 honapban/. Aztan hol alul, hol tulmukodesem volt, gyogyszert nem kaptam, mert terhesseg alatt csak legvegso esetben kezdenek el kiserletezgetni. Szules utan, szoptatas mellett meg beallt normalisra, bar a strumam megvan /jo tojasnagysagu, muteni kell, amint nem szoptatokKép/ Egy honap mulva kell mennem kontrollra, akkor megprobalom kifaggatni a dokit. Nem lesz konnyu, mogorva egy venemberKép
Annyit mondott multkor, hogy mutet utan akar kov. honapban mar ujra terhes lehetek, ne aggodjak. Remelem, tudja mit beszelKép

Irtad, hogy idegesseg, ingerlekenyseg van nalad. Nem vagy tulporogve, nincs magas piulzusszamod? Nem viszket a borod neha?

-Afonya
 
 


Szia Áfonya!

Nagyon drukkolok neked a mûtét miatt, meg hogy utána ne legyen semmi, minden teljesen rendben legyen!!! Utána meg tesó-projekt?KépHova jársz dokihoz? Ezek egyébként pajzsmirigy-specialisták akik ezzel a problémával foglalkoznak?
Nem, szerencsére ilyesmi nincs, nem magas a pulzusom, viszketésem sincs. Az idegesség mondjuk indokolt lehet a három gyerektõl, illetve attól amikor együttesen követnek el mindenfélét. Ja, meg ettõl a tél-végi depis állapotból adódóan is!

Szia: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Uhh, teljesen elfelejtettem ezt a topicot, bocsi, Norcsi. Biztos a tudatalattim dolgozik, torli, ami kenyelmetlen temaKép
En gyori vagyok, igy a gyori korhaz izotopdiagnosztikajara, azt hiszem, igy hivjak az osztalyt, aminek ez a szakterulete, igen. Teso projectben a startlovestKép nyarra terveztem, igy elegge ki van szamitva a dolog. Es ez azzal jar, hogy Rekanak lassan le kene szoknia a szopirol, 1-2 honap alattKép Marmint a mutet, nem a teso miatt.

Remelem, mulik a teli depidKép Nezd a jo oldalat, Ti legalabb mar szankozhattok, Reka ezt iden meg kihagyta.

-Afonya
 
 


Szia Áfonya!

Hozzád hasonlóan jártam, elolvastam a múltkor amit írtál, aztán nem találtam ide!Kép
Köszi a felvilágosítást, tesó projekthez sok-sok sikert kívánok! A mûtétet mindenképpen meg kell csinálni az újabb terhesség elõtt!Kép És ehhez mindenképpen le kell szopnia a kicsinek a szopiról?Kép Mert ez egyik sem jó hír!!!

Köszi, hát még nem mondhatnám hogy múlik (pláne hogy most a kisfiam is végigbetegeskedte az elmúlt hetet, mára meg a kisebbik lányomnál derült ki hogy bárányhimlõs, így nagy esély van rá hogy mindhárom az leszKép), de már igazán itt lenne az ideje!

Nektek minden jót kívánok, és most elsõdlegesen jó hétvégét!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok lányok!
Most fedeztem fel ezt a topicot és nagyon örülök, mert nekem is hasonló gondom van, mint nektek. Nekem egy autoimmun gyulladás mellékhatásaként elõször túlmûködésem volt, majd a folyamat végén alulmûködés. Ennek a vége az lett, hogy az összes sejtem, ami a hormont termeli /valahogy így magyarázta a dokim/ kipusztult. Életem végéig szednem kell az L-Thyroxint. Napi másfelet. Elõször azzal "fenyegetett" a dokim, hogy soha nem lehet már gyerekem. Nem tartottam gondnak, mert van már kettõ. De most mégis szeretnénk egy harmadikat. Elmentem egy másik orvoshoz és õ azt mondta, ennél a fajta pajzsmirigy betegségnél simán terhes lehetek. Kíváncsi leszek! De kellene egy jó, megbízható doki Pesten. Tudtok nekem segíteni? Köszi

Banett
Banett
 


Szia Banett!

Miért ne lehetne gyereked pajzsmirigy alulmûködés miatt???
A másik orvos mit mondott? Csak próbálkoznotok kell vagy ajánlott valami plusszt?

Anyó

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Anyó
Igazából az egyik azt mondta, hogy tegyem össze a két kezem, hogy a betegségem a két szülésem után jött ki, mert lehet, hogym már soha nem lesz gyerekem. Illetve olyan nehéz beállítani a hormonszintet, hogy mire sikerül, addigra kifutunk a korom miatt /hozzáteszem, 29 éves leszek a nyáron/. Másik doki után akarok nézi, mert 2 éve derült ki a pajzsmirigy gondom, de azóta is gyönyörûen mûködik a gyógyszer folyamatos szedése mellett. Egyáltalán nem ingadozik. A másik doki szerint nem lenne semmi gondom, simán teherbe esnék, csak esetleg kicsit rosszabb lenne a start. De próbálkozni kell, ennyi az egész. Még annyit mondott, hogy sokkal többet kéne vért venni tõlem a terhesség során, hogy fel ne boruljon a hormonszint. Ezért vlszínûleg a gyógyszert is kéne emelni, de ezt leszámítva semmi különös. Nem tudom melyiknek higgyek, mert merõben ellentétes a két orvosivélemény. Ezért keresek egy harmadikat, aki megbízható és tényleg a toppon van a témában. Te esetleg tudsz valakit ajánlani?

Banett

Kép
 
 


Banett!
Ez nem akkora durranás. Ha rendszeres mestruációd van, akkor már 80%, hogy nem lesz gond a teherbe eséssel.
1. Érdemes megnézni, hogy van-e peteérés. Ha van gyakorlatozni kell. Ha nem, akkor pontosabb beállítás (endokrinologus belgyógyász) és néhány vizsgálat, miért nem. + kezelés.
2. Ha siker, akkor az endokrinologus ellenõrzése és a gyógyszer pontos szedés mellett általában nincs különösebb gond.
dr.Csákány
 


Doktor Úr!
Köszi, hogy a hozzászólásoddal megnyugtattál,mert ez tényleg nagyon jól jött.
A menstuárcióm rettenetesen pontos, nem szedek semmilyen fogamzásgátlót, és ennek ellenére is órát lehetne hozzá állítani.
Soha nem jártam ehhez hasonló cipõben és most olyat fogok kérdezni, ami másoknak természetes dolog, de nekem nem. Bocsi! Honnan lehet megállapítani,hogy van-e peteérés. Milyen vizsgálat szükséges hozzá? Kicsit tudnál pontosítani,hogy ez a vizsgálat mivel jár, illetve mit takar a + kezelés, ha nincs peteérés.
Elõre is köszönöm!
Banett

Kép
 
 


szia Banett!

Ha méred a hõdet reggelente, azzal elvileg meg lehet állapítani van-e peteérés, vagy középidõs ultrahanggal, vagy hormonvizsgálattal.
Tudok ajánlani egy dokit, akihez én is járok. Dobj egy emilt és elmesélem ki õKép

Anyó

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Szia Anyó!

Köszi a segítségedet! Fönt a nevedre rákantitva, küldtem a címedre egy levelet. Abban annyi kérdést tettem fel neked, hogy csak gyõzd megválaszolni. Megadtam az én címemet is. Ha tudsz, írj! Köszi

Banett

Kép
 
 


Bocsi ..... rákattintva akart lenni
Banett

Kép
 
 


Banett: válaszoltam;)

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Anyó

Köszi a mélt, válasz ment. Egyébként a nevemre ráklikkelve megláthatod a családomat.

Banett

Kép
 
 


Banett!
Megnéztem! Nagyon szépekKép))))))))))))
Anyó

Lilypie Expecting a baby Ticker
 
 


Anyó!
Köszi, nagyon aranyos vagy és kívánom neked, hogy nemsokára te is büszkén "mutogasd" a gyerkõcöd képét és mindenki itt csodálhassa õt!
Mél még ma elmegy!
Banett

Kép
 
 


Sziasztok lanyok...
Most talaltam ra erre a lapra es igy hat ugy gondoltam irok egy nehany sort...
Igaz hogy meg nem sok mindent tudok a pajzsmirigy alulmukodesrol..de sajna a napokban tudtam meg hogy nekem is ez a problemam....Kép( (valoszinu..hisz a napokban kell jelentkeznam az orvosnal).
Szoval nem is hittem volna hogy valamikor ilyen gondom is lesz...es nem is tudom hogy mihez fuzzem ezt a dolgot...
Csak szeretnem kerdezni lenne ennek valami koze hogy most szultem nemregen?
Van egy hat honapos lanyom..Kép)...igazan nehezen jott oszze a dolog de vegul meg is sikerult...es nagon boldog vagyok ferjemmel eggyutt...
A vereredmenybol itelve alacsonyan dolgozik a pajzsmirigyem..de boveben meg nem tudok semmit....
nagyon halas lennek ha valaki tudna irni errol nekem hogy valojaban mik is a tunetei es hogy gyogyithato-e ez a betegseg...
koze van -e hozza a faradssag, depressio, verzsir, hizas stb?
Elore is koszonom... Ella
 
 


Szia ELla!

Mintha az utolsó soraid rólam szólnának. Én az elsõ babámmal híztam meg nagyon. Senki nem gondolt akkor erre a betegségre. Nem volt sok tejem sem. Fogyni egyáltalán nem tudtam. Fáradt, depressziós voltam. Volt hogy egész nap csak feküdtem volna. És magas a koleszterin szintem,ami az orvos szerint ezért van.
Nekem négy éve probálják beállítani, de nem sok sikerrel.
Remélem neked hamarabb rendbe teszik.
Honnan jött rá az orvos, hogy neked is ez a gondod? Milyen tüneteid voltak?

SZIA

Andrea
Andrea
 


Szia Andrea...

Orulok hogy van valaki akivel errol tudok majd beszelni..
Az igazat megvalva...elmentem az orvoshoz hogy nezzek meg a verzsiromat mivel edesanyamnak is magas es alitolag ez orokolheto...
Igy hat elmentem es megnezetem es kertem hogy nezzek meg a hormonjaimat is mert szules utan leadtam a kilokat meg szoptattam, de miast abbahagytam a szoptatast,a kilok csak jottek fel esznelkul...es pedig alig ettem...mind az mellet meg mas mutetem is volt..Kép((
Gyermekemet csaszarmetszessel szultem mert voltak komplikaciok..a vernyomasom fel ment egeszen 160-ra..a baba pedig nem akart lejeb jonni...Kép
igy hat csaszar metszesre kerult sor....
Most meg jelenpillanatban nemtudok semmi komolyabat a betegsegerol..de eppen ma megyek a specialistahoz es remelem tobbet megtudok...Kép(
Nemigen orulok ennek a helyzetnek mind barki mes nem orul neki...de alitolag a szules utan egy noben sok minden megvaltozhat...
ha valami komolyabban megtudok biztos lehetsz benne hogy megirom.....
Udv Ella...
 
 


Sziasztok!

Valaki leírná, hogy mit mutat meg az FT3,FT4?
Köszi!
Névtelen
 


Sziasztok!

Valaki leírná, hogy mit mutat meg az FT3,FT4?
Köszi!
Névtelen
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron