Új privát üzeneted érkezett!


Sziasztok fogyizók!

A víznaptól én előre rettegek, de a mai gyüminapot meglepően könnyedén letudtam. Párom kevésbé... Ámde ma beállított egy csodamérleggel: súlyt, zsír%-ot, és víz%ot mér, szerintem kissé túlzás, de szerinte megérte az árát...
No a mérleg szerint 73,5 kg vagyok, de ugye nem mértem (pláne nem ezzel a csodamasinával) a kezdő súlyomat, így csak annyi tuti, hogy van valami fogyás, de a mértéke kérdéses. Anyuék mérlege szerint a szopi befejezése környékén már jártam 73 kg-nál, de december végén 76 kg-t mutatott az a mérleg :x A lényeg: innentől kezdve erre állok rá. A párom nem nagyon fogyott, ő a gyüminapokat nem tudja betartani... Mindenesetre kitart. Jó hír, h nem is hízott :)

Edith, egyébként igazad van, Samu szülinapja keményítőnapra esett, és mégis elcsábultunk mindketten egy szelet túrótortára. De ezt nem tekintem még feladásnak :oops:
Holnap jön a család Samuszülinapozni, a diéta szerint fehérje nap lesz, a menüt ennek megfelelően állítottam össze: kacsaleves, pácolt húsok salátával. Tortából igyekszem nem enni :)

Mamacka, tök jó, hogy kiállítják az Urániában is a műveiteket. Ahogy nézegettem a honlapot, sok jó színvonalú munka érkezett a pályázatra...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Erpé
Samunak nagyon boldog születésnapot!

Isten éltesse sokáig, a füle azért ne érjen bokáig! :)

Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

nagyon jó lehet ez a mérleg!
Gondolom egy vagyon!... nekünk is kellene venni valami normálisat, mert ez hol mér-hol nem...

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

még nem hagytam abba:) nem is tervezem. gyümölcsnapom mértem magam, már két kilót fogytam. persze látványban még nem szembetűnő, de nem baj.

ma keményítő napom volt. rizs, gomba, karfiol. finom volt.

Edith! mi is állandóan tervezzük a babát. ha mondjuk ebben a hónapban megfogan, akkor is folytatom a diétát. ez nem éhezős kúra, ráadásul sokkal több vitamint eszek, mint előtte. szerintem a baba fejlődésére nem negatív a diéta. nem?

Boldog születésnapot a kicsi Samunak! A Jóisten áldása kísérje egész életét!!

Kép
Kép
 
 


Erpé
Igen szerintem is sok a jó munka!
( a díjazott munkán kicsit meglepődtem, szerintem annál sokkal jobbak vannak, bár igaz olvasni nem olvastam...)

Hetti
Szerintem is folytatható pocakosan... én esetleg csak a hányinger miatt hagynám abba... Áronnal az elején szinte csak pirítós kenyeret bírtam enni! :(

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, átadom! Tegnap jött a család Samut felköszönteni, és csak egy falat tortát ettem :) Mostantól viszont szigorú leszek magamhoz!

Mamacka, a mérleg nem volt brutál drága, egy sima általában 2-3ezer Ft (a hagyományos és a digitális is), ez pedig 6ezer volt.

Hetti, csak így tovább! Hamarosan látványos is lesz!

Többiek, merre vagytok? Bár ilyen gyönyörű időben én is legszívesebben kint lennék, délután megyünk is el itthonról egy kicsit korcsolyázni - valahol Káposztásmegyeren van egy koripálya, öcsémék invitáltak...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Erpé
az tényleg nem olyan vészes... nekünk is be kellene szerezni valami normálisat... egy ikeás van...még nászajándékba kaptuk, de nem valami túl jó... :(

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!


Ma gyümölcs napom volt, és nagyon jól birtam. Saját magam is meglepödtem. Egész nap kint voltunk a levegőn, és nem is éreztem hogy éhes lennék. Ettöl most nagyon boldog vagyok.

 


Szirwen, gratulálok! nekem holnap jön a gyümölcsdöpping - így kifejezetten jó volt olvasni, amit írtál. Nekem ez a nap mindig a legnehezebb! Pedig nagyon szeretem a gyümiket, csak nem ilyen mennyiségben...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok!
Jelentem stagnálok! Fene tudja miért de az utóbbi napokban már megint voltam 65, sőt 65,5 kg is... :?
Tegnap gyénap, egész jól bírtam, nem éhezés, és akkor este kellett egy tiramisut csinálnom, amit vendégségbe vittünk, és nanáhogy jól megkóstoltam, mint micimackó a mézescsuprot... aztán ott meg ettem padlizsános-tojásoslecsót...khmmm. :oops:
Deviszont ma 64 lettem ismét! Juhéjj!! :D
Ezek szerint az öszeviszazabálósdiéta karcsúsít? Vagy ne vonjak le ennyire mélyreható általánosításoktól sem mentes következtetéseket? :mrgreen:

Apropó: A tira(rirari)misu főleg nagyon kevés cukkerral, babapis nélkül pompás fehérjenapi nylánkság :P
 
 


Sziasztok
Én dögrováson vagyok... :(
Úgy érzem magam mint akinek telenyomták a fejét patex ragasztóval...

A lakással egy kicsit haladtunk...
pár kép
... a mi kis segítségünk! :)
Kép Kép Kép Kép AAAAA...EZT áRON ÜZENTE... :)

Kép
Kép
Kép
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

SAMUNAK így utólag is boldog egyéves szülinapot!

Mamacka, Áron nagyon ügyes, hogy már egyedül áll! Jár is?

Sajnos az utóbbi időben csak néha volt időm be-bekukkantani, írni pedig egyáltalán nem, sőt mérlegre sem álltam, de majd bepótlom. A mesét és az illusztrációkat láttam, nekem nagyon tetszenek, bár gyerekeknek még nem mutattam meg.

Tegnap már olyan fáradt voltam, hogy szénhidrát napon vacsora nélkül eldőltem és elaludtam. Április elsején jár le a kilencven nap, de folytatom tovább újult erővel, hogy én is elérhessem a 36-os méretet (na jó, megelégszem 38-assal is, a 36 olyan régen volt, hogy már nem is emlékszem rá).

Most négy napig ermélem csak pecázni, napozni és aludni fogunk!

Jó pihenést Nektek is!

Kép Kép Kép
 
 


Sziasztok!Megint régen voltam :oops: De még mindig csinálom ám.75kg-ról indultam,most 66kg vagyok :P Nagyon jóóó!!!!Jó lenne 60kg lenni.Nekem április 22-én jár le a 90 nap.

KépKép
 
 


Sziasztok!

Tegnap lett volna gyümi napon, de nem tudtam tartani, mert az egész nap elromlott. Röviden: szerettünk volna Szlovákiába menni, de a gyereket nem engették át a határon, mert az igazolványát nme fogadta el a szlovák határőr. Azt monta vigyünk neki útlevelet. Uniós országok vagyunk, vagy mi. Ezután visszafordultunk, és elmentünk az IKEABA. Ott meg nem volt gyümisali. Igy nem tudtam gyümölcsnapot tartani. Remélem hogy nem okoztam magamnak nagy bajt ezzel.

 


Sziasztok!

A hosszú hétvégére leléptünk vendégségbe és ez betett a diétámnak - egyszerűen nem volt képem (meg persze akaraterőm) nemet mondani a sok feltálalt finomságnak. Ráadásul olyan igazi vendéglátós családnál voltunk 3 napig, nagyon megsértettem volna őket ha visszautasítom a töltöttkáposztát vagy a fasírozottat. Próbáltuk ugyan a párommal leglább azt, hogy kevesebbet együnk - most már mindegy. Alapvetően a keményítő és a gyüminap sinylette meg a dolgot, a mérlegre viszont még nem álltam rá - szerintem a súlycsökkenés is megsínylette...

Kola, nagyon gratulálok a súlyodhoz! Tök jó!

Mamacka, a fotóid zseniálisak! A kukis kép nálam a befutó :D

Szirwen, ez felháborító (szlovák határátkelő) - én az elmúlt évben rendszeresen tanítottam Révkomáromban, és szamélyi igazolvánnyal (ráadásul még a régi címeres, 2010-ig érvényes) mentem át mindig, és soha nem volt vele gond... Nem értem. és azt sem hiszem, hogy a gyerekekre más vonatkozna... Nem kérdeztétek meg a magyar oldalt? Vagy egy másik határőrt?
No lépek, Samu épp szétszedi a konyhát!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Erpé
Köszi! :)
Nekünk is tetszik a kukis!
És már négy foga van! :)

Én már hetek óta nem fogytam semmit... nem valami motiváló, de már csak két hét van hátra így kitartok! :( :)


Addig is egy kép rólunk Zsanyával...
...a fogyókúra jegyében ... 14 évvel ezelőtt...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops:

Kép

remélem nem kapok ki

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Huh Mamacka, már csak 2 hét? Azt már féllábon is kibírod! :D Hány kilónál is stagnálsz?
Jól néztek ki Zsanyával - középiskola? Gondolom...

Jól gondoltam, tényleg nem fogytam most semmit, ma reggel 73,3 kg-t mutatott a mérleg, épp mint egy hete... Valamit rosszul csinálok, mert azt mondják, hogy ez a fogyókúra az elején hoz látványos eredményeket - és ahogy olvasom, ez nálatok is így volt. Nálam a mai volt a 26.nap, és olyan 2-3 kilót fogyhattam eddig. Ez nem valami rohamos fogyás... OK, ez a zabálós hétvége valószínűleg visszavetett a dolgon :) Szóval még nem adom fel, pláne, hogy kezdem egyre jobban viselni a dolgot, a mai napot kifejezetten jól bírtam, pedig a keményítőnap a gyümi után nekem a 2. legnehezebb. Ma karfiolpörköltet készítettem főtt krumplival. A fűszerezésen valószínűleg még érdemes javítani, de egész jó lett (párom is megette).

Többiek, hogy álltok? Edith, Hetti, hol tartotok a mínuszokkal? És írjatok jól bevált recepteket...
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


[color=green]Sziasztok!

Nem tudtam jönni eddig, mert egy hétig eléggé fájt a fejem. este inkább pihengettem. aztán volt, amikor a férjemnek kellett dolgoznia, szóval ez volt.

el vagyok keseredve. két kilót fogytam három hét alatt. pedig tegnap igazi nagy ünnepségen voltunk. minden földi jóval, és én kitartottam. tegnap volt a keményítő napom, így csak rizi-bizit ettem. semmi hús, amit nagyon szeretek, süti, amit szintúgy. mindennek ellenére semmi jelentősebb fogyás. azt hiszem én is valamit rosszul csinálok!

na mindegy, most azért már folytatom. Erpé, mi asszem sorstársak vagyunk ebben a fogyiban.
a nővérem nem csinálja ezt végül, csak a zöldséget kombinálja a husival ebédkor, meg gyümölcsöket eszik. két kilót fogyott ő is a babával a hasában.

Mamacka! Hát van munkátok bőven a lakással, de nagyon szép lesz majd biztosan! jók a képek!!

Én is szeretnék jó recepteket kapni, mert már kezdek undorodni néha a kajáktól, amiket készítek pl. keményítő napon, meg szénhidrát napon.

jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
 
 


[color=green]Sziasztok!

Nem tudtam jönni eddig, mert egy hétig eléggé fájt a fejem. este inkább pihengettem. aztán volt, amikor a férjemnek kellett dolgoznia, szóval ez volt.

el vagyok keseredve. két kilót fogytam három hét alatt. pedig tegnap igazi nagy ünnepségen voltunk. minden földi jóval, és én kitartottam. tegnap volt a keményítő napom, így csak rizi-bizit ettem. semmi hús, amit nagyon szeretek, süti, amit szintúgy. mindennek ellenére semmi jelentősebb fogyás. azt hiszem én is valamit rosszul csinálok!

na mindegy, most azért már folytatom. Erpé, mi asszem sorstársak vagyunk ebben a fogyiban.
a nővérem nem csinálja ezt végül, csak a zöldséget kombinálja a husival ebédkor, meg gyümölcsöket eszik. két kilót fogyott ő is a babával a hasában.

Mamacka! Hát van munkátok bőven a lakással, de nagyon szép lesz majd biztosan! jók a képek!!

Én is szeretnék jó recepteket kapni, mert már kezdek undorodni néha a kajáktól, amiket készítek pl. keményítő napon, meg szénhidrát napon.

jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
 
 


hát így sikerült feltennem sajnos a hozzászólásomat, bocs!!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Rég írtam... :oops: pedig olvasni olvastam minden nap ezt a rengeteg termést! :P

Ó, Mamacka, De lánykák voltatok akkor! :) bezzeg mehetett a dupla fagyi is! :wink: :wink: Nem kellett a vonalakkal törődni! :P
Áronbabának gratula a 4 fogacskához. kriszta már a 11.-et is kinövesztette. persze, csak a csücskét, de már útban a 12. is. Így már 3 és fél rágója is van! :)

Zsanya, merre? Hogy sikerült a mézeskalcskiállítás? Vagy még mindig tart? Szívesen megnéztem volna. nem mutatsz több képet?

Évi, Hetti, szerintem biztos nincs semmi gond nálatok sem, csak a szervezet valamivel lassabban áll át e táplálkozási módra. Kitartás!!!
Én sem írhatok olyan csudaeredményekről, de én már most elégedett vagyok a formámmal. Ezerszer jobban érzem magam a bőrömben, és a régi ruhákból is sok rámjön már.
Ma gyüminapom van, és az elmúlt húsnapon méretkeztem, akkor 62,6 kg voltam, kerek 4 kilóval kevesebb, mint induláskor. Pedig lassan én is közeledek a közepe felé. :wink: De mondom, ha ennél kevesebb nem is lennék, én már maximálisan elégedett lennék így is. Pedig biztos, hoyg valamennyi még le fog menni.

Szirwen, nem semmi, ami veletek történt a határnál, szerencsére még ilyen tapasztalatom nincs. Igaz, milyen régóta vagyunk mi uniós tagok! :roll: :roll: :roll: :P

Recepteket? Milyenek érdekelnének? Húsosak, zöldségesek, vagy szénhidrátnaposak?
Én mindjárt jövök és írok néhányat, de először el kell intéznem egy bűzös munkát :wink: , majd "lenyomnom" a lányomat, mert már jóideje esze ágában sincs elaludni, csak rikácsol. :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!


Erpé!

Nekünk is a régi igazolványunk van, azzal nem volt semmi gond, csak a gyerekével. Vagyis utólag kiderült azzal sem, csak v.miért nem tetszettünk a vámosnak. Más uniós országban elfogatták, a lányunkét is csak ennél a határnál nem.
Tapasztalat!

Mamacka!

Én is stagnálok, ami azért rossz mert nekem is csak 2 hetem van, de nem értem el a kívánt súlyt, ezért tovább folytatom. reginának 8 fogacskája van, igaz 4-nek csak a csücske. Nekünk párosával nő. Viszont még mindig nem tudunk felállni, de viszont a nevéböl az Egi-t már mondja.

Sedith!

Szerintem csak örülhetsz, hogy nem volt ilyenben részed, és kívánom, hogy ne is legyen! Nincs közel a határ, és onnan visszafordulni.....

 


Na, nem is jöttem olyan mindjárt! :oops: De kzben a Kriszta naplójába is írogattam...

Szirwen, Még mennyi hiányzik a kívánt súlyig? Na, jól megmagyaráztam: szóval, mennyivel vagy még több, mint amennyi szeretnél lenni?
Azt, hogy Krisztának mennyi foga van, csak leírtam Áron fogacskáinak száma apropóján, nehogy azt higgyétek, hogy hasonlítgatás céljából vagy ilyesmi tettem. Minden baba ügyes és különleges a maga módján! Biztos, hoyg előbb-utóbb mindegyiknek kinő az összes foga, mint ahogyan járni is megtanul mindegyik. Kriszta sem jár. Tesz néhány lépést egyedül, de nagyon fél, és inkább mászik. Krisztának 5 hónaposan 10 naposan bújt ki az első foga. :shock: :shock: :shock:

NA, recepteket ígértem.

Keményítőnapra

Lustaasszony krumplija
(én neveztem el így, mert akkor csinálom, amikor kedvem, időm, és fantáziám sincs másra :oops: :oops: :oops: )

Krumplit hámozol és negyedeled, majd sós vízben megfőzöd, mintha pürét készítenél belőle. Amikor megfőtt, a víz nagyrészét leöntöd róla, de néhány kanálnyi azért maradjon. Megszórom borssal, ha kell még sóval is, friss vagy szárított petrezselyemzölddel és fokhagymagranulátummal, majd leöntöm 1-2 kanál olajjal. Visszateszem a lángra és óvatosan kavargatva hagyom rottyanni még néhányat, míg a maradék vízből és a lemálló krumplidarabokból valami szószszerű keletkezik. Aki szereti és bírja, az készítheti friss fokhagymával is, de akkor szerintem előbb azt meg kellene kissé fonnyasztani.
NA, én ezzel úgy jóllakom, hogy estig semmi bajom keményítőnapon. Persze, valamilyen salátát eszem melléje. Olyan is volt, hoyg csak egyszerű fokhagymás-citromleves reszelt répával társítottam. Sőt, a férjem is nagyon szereti. Asszem, már vagy 2 hónapja nem is csináltam krumplipürét.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Az utóbbi időben a spenótos pizza lett a kedvencem, szénhidrát-napon.
Nem tudom, ki hogyan készíti a tésztáját (MAmac és Zsanya tudom, hogyan :) ), de az én tésztám is nagyon jó. Már nem is méricskézem a dolgokat, csak a lisztet, a többit meg szemre teszem. és a fagyasztást is nagyon jól bírja.
NA, mindegy, csak pizzatészta legyen. Szóval azt kézzel kinyújtom akkorára, mint a tepsi, majd bele is helyezem abba. A sütőbe teszem, hoyg kissé megsüljön. A spenótos toppingot pedig úgy csinálom, hoyg hagymát párolok nagyon kevés olajon, majd rádobom a jól megmosott spenótot és pár perc alatt ezt is puhára párolom. Amikor megvan, 2-3 kanál paradicsompürét teszek rá, kis vizet és hagyom néhányat rottyanni. Ízlés szerint fűszerezem, rákenem a majdnem kész pizzalapra és még néhány percre betolom a sütőbe. Ugyanígy csinálom a gombás pizzát is, csak spenót helyett friss gombából.

Tegnap már nem volt türelmünk tésztát gyúrni. (Nekem és a húgomnak, mert ő is tartja a diátát, bár valamennyire lezserebben, mivel még diák. Éppen ma töltötte a 18 évet. Sajnos, azt lehet mondani, hogy kissé rosszabbul áll, mint én, bár szerencsére jó magas, és azért csinosnak mondható. A "sofőrháj" tesz be neki.) ezért gombás szélesmetéltet ebédeltünk.
A metéltet kifőztem, kevés olajon megpirítottam 2-3 cikk fokhagymát, rádobtam a felszeletelt gombát és megpároltam. (A friss gomba általában elegendő nedvet ereszt magából ahhoz, hoyg megpárolódjon.) Összevegyítettem a tésztával, és petrezselyemzölddel szórtam meg. A húgom ketchuppal ette, én csak úgy, natúr, de nagyon finom volt és laktató.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Erpé
62
Ma is annyit mértem... érdekes de szerintem bár a mérleg nem mutatja azért alakul az ember... én pl azt vettem észre, hogy a melltartóimat már alig bírom hordani annyira lazák... nem ciciben hanem körméretben... állandóan kikapcsolódik...
Legutóbbi stagnálás alatt meg a fenekem lett kissebb.. a gatyák kezdtek lötyögni...


Itt vannak receptek:
http://90naposdieta.uw.hu/logout.php?


Edit
Guszták a receptek! És ami a lényeg egyszerűek! :)



Kecskeméti nincs köztünk?
Zsanyával (és még másokkal) lesz kiállításunk a Nemzetközi Kerámiastúdióban.
A kiállítás megnyitója 2007. március 27-én (kedden) 17 órakor lesz,
Probstner János köszöntőt, Schrammel Imre megnyitó beszédet mond.




szirwen
Én nem fogom folytatni az biztos!
Már egy kicsit belefáradtam... a + 90 nap reggelire gyümölcsöt azért betartom.

Hetti
Szerintem nincs min elkeseredned!
Ez egyáltalán nem olyan rosz! Meglátod még belelendülsz.
Én azért este hat után nemnagyon szoktam már enni...
Illetve úgy tudod szigorítani, hogy még keésbé kevered a dolgokat... pl csak hús vagy csak sajt, csak krumpli fűszerezve...

Áronom jól beütötte legfrissebb fogacskáit! :(
Remélem nem lesz bajuk... :( még vérzett is...

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Edith!

Mindenképp 60kg alá szeretnék menni, de addig van még 6 kiló. De az sem lenne baj ha 56kg lennék.
Én sem hasonlítgatás céljából írtam le, inkább kétségbe vagyok esve, hogy Reginám még nem áll. Bár a Doktornő szerint ez azért van mert hosszú és vékony,( 80cm, és 9,5kg) valószinüleg könnyüek a csontjai is, és még nem tudja tartani a súlyát, de én ezzel nem értek egyet. Inkább aggódom.

Hetti!

Amikor én stagnálok, akkor egy kicsit szigorúbban veszem a diétát, úgy hogy kevesebbet eszem. Például csak 1 szelet hús egész napra elosztva és több salátát, de abbol is inkább a leveleseket, olaj nélküli saláta öntettel. Tudom, hogy ez egy picit fakir dolog, mert igy is kevesebbet eszünk a megszokottnál de utána lemegy 1-2 kiló.

 


Sziasztok!

Edith, köszi a recepteket! A Lustaasszony és a spenótos pizza is jól hangzik. Te leírtad már a pizzatésztádat?

Ma gyüminap van, és éhes vagyok :), de ami a rosszabb, hogy holnap kellene elvileg folyadéknapot tartanom - legalábbis úgy terveztem előzetesen. Majd meglátom, hogy sikerül-e.

Mamacka, Samunak akkor vérzett a foga, amikor áttört (felső középső kettő). Gondolom be volt durranva az ínye, emiatt elég érzékeny volt azokban a napokban. Ja, és azóta kicsifiamnak sikerült lepattintania egy pici darabot az egyik fogából :? Lóbált valami fémtárgyat (csengő), és olyan szerencsétlenül vágta arcon magát, hogy a középső foga csücskéből egy pici darab letörött... Azaz megsérült a fogzománc. Hamarosan el is viszem fogorvoshoz, hogy mit lehet ezzel kezdeni. Dokinénink tanácsára fluortartalmú ásványvizet iszik...

Szirwen, sok kitartást a következő menethez!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Hú, lányok, én nem veszem ennyire szigorúan a diétát! Betrartom, hogy mikor mi t szabad enni, természetesen, de én annyit eszem, amennyi jólesik, mármint, amíg jóllakom. Lehet, hoyg nem ez a megfelelő hozzáállás, de látjátok, így is működik! :)
Gyüminap estéjén méretkeztem, 61,8 volt a mérlegre írva!
És az este megcsináltam ugyanazokat a cm-ben való méréseket is, mint az elején és bizony van változás. Így indultam:
Combnál, legfelül: 102 cm
Csípő: 95 cm
Derék: 85 cm
Mellbőség: 97 cm (bár ez nem tudom, hoyg egyáltalán változhat-e. Én mindent megmértem.)
Most pedig:
Combnál (mindkét comb): 100 cm
Csípő: 91
Derék: 78
Mellbőség pedig 92 :shock: :shock: :shock:
Az utóbbit nem is sejtettem, hoyg változhat, mégis szinte itt a legnagyobb a csökkenés. Szóval ezért kapcsolódott ki többször is a mellytartóm az utóbbi időben.

Szirwen, nem tudom, szerintem sem kell aggódnod Regina miatt. Ült, fordult normális időben? Amúgy mozgékony, értelmes kiscsaj? Mászik, kúszik? Akkor seemi baj. CSak később fog felállni. A magassága-súlya nem hiszem, hoyg szerepet játszana ebben. Inkább csak akkor, ha túl kövér lenne. kriszta is 77 cm és kevesebb, mint 10 kiló, úgyhogy amiatt sem kell szerintem aggódnod.
A diétát ismét 90 napig szeretnéd csinálni, vagy most már abbahagynád, amikor eléred a kívánt súlyt? Szerintem az utóbbi változat is normális lenne, ne kínozd magad fölöslegesen!

Évi, sajnálom Samut, hogy olyan "sikeres" lóbálási akcióba vágott! :( Hátha a doki tud majd érdemben hozzászólni. És kijavítani a bibit.
Na, ma víznapozol? Sok sikert és kitartást! Lehet, hoyg jobb nem előre eltervezni. Nekem úgy sikerült. A következőt már én is tervezem, mert nagypéntekre szeretném beiktatni, de nem tudom, hoyg majd sikerül-e!

Lányok, virágvasárnapon gyüminapom lesz, mi meg vendégségbe vagyunk hivatalosak. Nem tudom, hoyg lesz, mert megbántani sem szeretnék senkit. Arra is gondoltam, hoyg előbbre hozom a víznapot, de akkor is szénhidrátnap lenne az a nap, amikor pizzát és tésztát sem fogok kapni. Estig meg nem biztos hogy kibírom majd várni a sütit! :P
Mit tegyek, szerintetek?

Ma keményítőnapom van, és valami finomságot tervezek, de még nem tudom, mi sül ki belőle! megyek is action-be lépni! :wink: :wink: :wink: Majd megírom, mi lett! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Edith!

Gratula az eredményhez!
Regina kicsit korábban érkezett, mint ahogy kellet volna, ezért mindent egy picit késöbb csinál. De hasról hátra fordulni még mindig nem tud. Egyébként más komoly probléma nincs vele, az agya is jól fejlődik, nincs lemaradva, ezen a téren, a társaitól. Még kisebb korában megnézettük, mert féltünk, mert késön kezdett forogni. Azzal riogattak, hogy v.mi agyi gond, de szerencsére semmi. Csak ezért vizsgáltattuk szegényt.
A diétát csak addig akarom csinálni míg elérem az 58 kilót, vagy az 56-ot, de amilyen megalomániás vagyok, félek hogy vérszemet kapok, és tovább fogyizom. Bár a párom szerint már ez is elég. Ja neki! Én még fogyni szeretnék.

Erpé!

Köszi!

 


Sziasztok!

Edith! tegnap keményítőnapon kipróbáltam a krumplidat. hát nagyon finom lett. nem gondoltam, hogy a reszelt répa citromlével és fokhagymával ilyen jól mehet a krumplihoz. szóval jól telt a receptnek hála a tegnap.

Szirwen! szerintem, főleg, ha korábban született a Regina, nem kirívó, hogy később csinálja a mozgásokat. mennyivel született korábban??

Jó, hogy Edith megmérte a méreteit, asszem én is így teszek, még most sem késő, hiszen még nincsenek nagy eredményeim.

nem tudom ti hogy vagytok vele, de már nagyon jó lenne, ha tényleg itt volna a tavasz!:)

üdv, hetti

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Erhetti!

Elvileg csak 3 héttel született korábban a kiírt időnél, de picike volt, és szegényt állandóan az inkubátorba tették. Amig a kórházban voltunk, szinte alig volt velem.

 


Kép

protein nap

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Mivel én nem igazán tartottam be a diétát, így folytatni fogom, ezúttal rendesen, hogy nyárra már 60 kilós "bombanő" legyek.

Lehet, hogy már esett róla szó, de nem tudom, hogy a különböző csírákat, melyik napon ehetem. Aki tudja, légyszi írja meg!

Nagyon tetszenek a képek, a kis és nagy gyerekekről készültek egyaránt! :D :D :D

Ma keményítőnapon volt, borsós rizst ettem és azon kevés napok közé sorolhatom, amiket skerült maradéktalanul betartanom.

Most megyek és összedobok egy kis tésztát a holnapi reszelt túróshoz.

Kép Kép Kép
 
 


Sziasztok!

Szirwen! Szerintem akkor sincsen semmi nagy gondja a kislányotoknak, ha csak három héttel született korábban. nem tudom próbáltátok-e a korai fejlesztést? sokat kellene hintáztatni, rugós hintában, tornáztatni. vannak fejlesztő feladatok, szerintem a neten is lehet találni róla valamit. ezek sokat segítenek sokak szerint.:) bár biztosan nincs nagy gond, főleg ha magas a kis Regina.

a diétával kapcsolatban én csak szomorkodhatok. két napig, azaz a hétvégén nem tudtam tartani azt, amit eddig három hétig minden nap. bűnöztem, de holnaptól vissza próbálok állni a sorba. azt hiszem annak tudható be a kihágás, hogy nagyon, de nagyon nem vagyok ljól elkileg. szóval ez van. alig mertem leírni, hogy mennyire kicsi erőm van végigcsinálni. de azért még küzdök. a lelkesedésem kezd fogyni azt hiszem a legjobban. a férjem pedig próbál lelket önteni belém. na most ez van, de lesz majd jobb is!:)

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Mi a párommal ma féligmeddig folyadéknapot tartottunk. Ez valójában levesnap lett... :) 4 nappal arrébb csúsztattuk az eredetileg tervezetthez képest, mert szombaton esküvő+lagzi volt, és sajnos épp gyüminapra esett volna. Így szénhidrátnapra esett, ettünk is sütit :)
ÉS: elkezdtem végre fogyni az új mérleg szerint is, bár nem hatalmas léptekkel. Ma reggel a mérleg 72,4 kg-t mutatott - még messze nem a tuti, de legalább valami elindult. Egy hét alatt kb egy kiló lement, és a szülés óta ez a legalacsonyabb súlyom. Ha arra gondolok, hogy decemberben 76-77 kg voltam, akkor meg pláne jó kedvem lesz :)

Hetti, ne add fel! Az tök jó, h a párod támogat, és mi is megpróbáljuk!
Látod, nálam sem volt hetekig semmi látszatja, most meg végre van valami mérhető eredmény...

Mamacka, ez a kép is nagyon tetszik! Tök jó fotóitok vannak...

Jó késő lett, megyek aludni! Jó éjt mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Megint rég nem írtam! :roll: :oops:

Évi, gratulálok az eredményekhez! :) Én is most tartok a szülés utáni legkisebb súlyomnál. És képzeljétek, az etalon-nadrágom már kényelmes is rajtam, olyannyira, hoyg vasárnap abban voltam szülinapozni.

És emlékeztek? Panaszkodtam a férjemre, hogy közömbös a fogyi mértéke, illetve az alakom iránt. Nos :wink: , hát most, bár nem kitörően, de azért szemmel láthatóan nagyon elégedett az eredménnyel. :D És ez engem valóban annyira feltölt. mert akkor tudom, hoyg van értelme, hoyg csinálom. Persze, inkább magamért teszem, de a ráadás sem esik rosszul! :lol: Ma van a 44. napom, úgyhogy holnaputántól már megkezdődik a visszaszámlálás. :D :D :D

Datolya, kitartást kívánok a diéta folytatásához! :) És még azt is, hoyg olyan súlyt érjél el, amilyet szeretnél.

Szirwen, tényleg, ha ennyire aggódsz Gigibaba miatt, szerintem is meg kellene mutatnod egy szakembernek. Bár lehet, már meg is tettétek. Természetesen, a torna még akkor sem árt, ha mindent időben csinál. Én legalábbis vittem Krisztát időnként gyógytornászhoz, hoyg tanítson néhány gyakorlatot, amivel egy-egy mozdulatát (pl. fordulás, felülés) segíthetem, ösztönözhetem, itthon aztán meg gyakoroltuk. Ezek természetesen nem voltak megerőltetőek, és nem a sürgetés volt a céljuk.

MAmacka, nagyon tutti ez a kép is! Ficsi csemegéd volt, mindenesetre! :wink: :wink: :wink: Lassan Áron is egyéves lesz! de először mi jövünk! :D :P
Drága sógornőd hová kukkant ennyire el? Mondd neki, hogy nagyon hiányzik! Marcibaba hogy van?

Na, puszi mindenkinek!

Jaj, azt akartam még leírni, hoyg mit ettünk tegnap keményítőnapon: sütőben sült krumpli-karfiolt készítettem (krumplit negyedelve, karfiolt rózsáira szedve tepsibe tettem, fűszereztem egy keveset és egész fokhagymacikkeket szórtam rá. Ezeket héjastól tettem, majd amikor kész lett, csak kinyomkodtam a héjából. Alufóliával letakarva megpároltam, majd kicsit megpirítottam a tetejét fólia nélkül.) vegyes salival (reszelt répa, zeller, káposzta, saláta, retek, zöldhagyma, paradicsom), este pedig - mi úgy hívjuk hagymatokány - egy pörifélét, amibe viszont csak hagyma volt. És nagyon sűrű volt. Puliszkával ettük és a déli saláta maradékával. Na, ez úgy készült, hoyg jó sok hagymát tisztítottam és félbe, majd csíkokra szeleteltem. Nagyon kevés olajon az egyiket üvegesre pároltam, majd rádobtam azt a többi sok-sok hagymát. Öntöttem alá vizet, hoyg úgy párolodjon. Amikor puha volt, késhegynyi pirosparikával, icipici borssal és sóval fűszereutem. Majd, hoyg ne legyen olyan üres, besűrítettem egy maréknyi kukoricaliszttel. Hagytam, hogy ez jól kifőjön és kész is volt. A puliszkát pedig külön kell főzni mellé. Mostanában másítottam annyiban a dolgot, hoyg nem mindig esszük ugyanazt este is mint délben. Mondtam, hoyg a húgom is belevágott? Bár ő sem veheti annyira drasztikusra a dolgot, mert még diák, és szüksége van a kalóriára, energiára. de a szétválasztást betartja! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Ismét én.
Ezt készítettem múltkor keményítőnapon, amikor különlegeset akartam:
Kép . Sütőben sült krumpli lencsepürével és zöldséggel töltött padlizsántekercsekkel. :roll:

Proteinnapi vacsora: friss vegyessaláta kacsahússal :)
Kép .

Szénhidrátnapi bomba: almás palacsinta. (Akkor készítettük a húgom szülinapi tortáját, ezért van rajta tejszínhab is :oops: )
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Erhetti!

Van rúgos hintánk, amennyire lehet használom is, csak Regina nem szereti. Szoktunk vele minden nap tornázni, ott legalább mindenap látok v.mi kicsi fejlődést!

De most már megprobált kapaszkodva állni, sikerült is neki, ezen aztán annyira belelkesült, hogy most mindenhol állni akar!

Én továbbra is 66 kilón stagnálok, ez a súlyom már 3 hete legalább.

Edith!
Jól néznek ki a kaják én is kipróbálom öket, ez a hagymás dolog tetszik, bisztos finom.

 


Merre vagytok??????????????
Mindenki abbahagyta a fogyit????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekem ez a 47. napom! :D És stagnálok! :(

Puszi mindenkinek. Holnap elutazunk, vasárnap konfirmáláson leszünk. És senki sem adott tippet, hoyg hogyan vészelhetem majd át egy terített asztal mellett, vendégségben a gyüminapot! :roll: :? :? :?
Kellemes hétvégét!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Szia. Edith!

Nem, nem hagytam abba, sőt folytatom majd még 90 napig! Eddig ugyanis kissé laza voltam, így bár fogytam, úgy érzem nem eleget. Április 1.-én jár le az első kilencven napom.

Ha még olvasod a topikot indulás előtt, néhány tipp a túléléshez:
1. Tüsténkedés, nem elég, hogy gondolataidat eltereli a kajáról, még csodálat tárgya is leszel, hogy Kriszta mellett még erre is van energiád.
2. Rokonok, barátok, ismerősök és üzletfelek körbejárása, beszélgetés, addig sem eszel és a léleknek is jót tesz.
3. Néhány fekvőtámasz és hasprés, bár ezekre vajmi kevés lehetőséged lesz.
:D :D :D
Nekem ezek váltak be eddig.

A kajákról készült képek annyira jók, hogy teljesen megéheztem! Edith nem vagy véletlenül szakács? :) :) :)

Szirwen!
Az én kisebbik fiam is a 37. héten született, szerintem ez még önmagában nem indok semmiféle lemaradásra. Szerintem ne aggódj, ha minden másban szépen fejlődik. Sok olyan baba van és volt nálunk a nagyobb családban, akik már tényleg aggasztó módon 9-10 hónapos korukig a fejük tartásán és oldalra forduláson kívül nem csináltak semmilyen más mozgást (természetesen aggódó szüleik orvoshoz vitték őket, aki megnyugtatta a vizsgálatok után az aggódó szülőket), szerencsére másfél éves koráig mindegyik úgy belehúzott, hogy megvoltak a forgások, kúszás-mászás, ülés, állás és a kétlábonjárás is.

Hettie! Tarts ki! Ha valamiben tudunk segíteni csak szólj!

Mamacka, Zsanya, merre vagytok? Kiállításra készültök?

Erpé! Tök jó, hogy elindultak lefelé a kilók! Én 70 és 72 között vagyok már három hete, de csk nem akar hatossal kezdődni.

Kola2! Gratulálok! (és irigykedek is :oops: :oops: )

Már gyűjtöm saját recepttárba a recepteket a következő kilencven napra! Holnap pedig szétnézünk egy kicsit a Hajógyári szigeten, már kezd zöldülni és virágba borulni, biztos nagyon szép lesz.

Mindenkinel jó hétvégét!

Kép Kép Kép
 
 


Sziasztok!

Most járt le az első 90 napom. zért a végén lazítottam egy kicsit, most kezden a másodikat. Mindjárt tésztanappal, hogy húsvétkor ehessek egy kis sonkát.:lol:

 


Szirwen, gratula a lejárt fogyihoz. Mert mindenképpen dicséretet érdemelsz! :)
Datolya, neked is, természetesen, és mindkettőtöknek további kitartást a következő 90 napra! :)

Én töredelmesen bevallom, hoyg vasárnap kirúgtam a hámból. Datolya, túl későn olvastam amit javasoltál, de azt hiszem, úgysem ment volna. Már szombaton ferdén néztek rám, amikor csak sütit voltam hajlandó elfogadni. Úgyhogy vasárnap ettem húst is, végül pedig még sütit is. Aztán csak törtem a fejemet, hoygan tovább. Arra jutottam, hogy azt a napot meg nem történtté nyilvánítom ( :oops: ) és onnan folytatom, ahol abbamaradt. Így tegnap gyüminapoztam, ma pedig szándékaim szerint víznapot tartanék, hogy vasárnapra húsnap jöjjön ki. A lányom szülinapi "buliján" mégiscsak jó lenne falatozni valamit! :) Nem tudom, hoyg így érdemes-e folytatnom, de nincs veszítenivalóm, úgy gondolom. A maradék valamivel több, mint 1 hónapban hátha lemegy még vagy 2 kiló, és akkor elégedett is leszek abszolút. Már most az lennék, de végig akarom csinálni.

Szakácstéma: Nem vagyok az, sajnos, illetve nem tanultam ilyesmit. Viszont szeretek főzni, és főleg a díszítés a mániám. Most jut eszembe, hoyg elfelejtettem vasárnap lefotózni a megterített asztalt, ami 90 %-ban az én munkám volt. Na, késő bánat, pedig tényleg jól nézett ki a terítés és az előétel is! :)
NA, de visszatérve, régóta gondolkodom, hoyg elvégzek egy szakácstanfolyamot. de nem tudom, mebnnyire érné meg, mennyire használnám ki. Az újságírással, nem tudom, hogyan egyeztetném majd! :P

Többiek, hol vagytok? Évi, Hetti, Mamacka! :) Apropó, Mamac, nagyon boldog szülinapot a fiadnak! :) MIkor ünnepeltek? A konfirmálás miatt mi, sajnos, csúsztunk! :roll:

És még valami. Láttátok, hoyg nyílt egy új 90 napos topik is? Tök jó ötleteket lehet onnan is szerezni! :)

Most búcsúzom. Hogy mikor jövök ismét, nem tudom, de írjatoooooook! :)
Puszika mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Edith!

Azt hiszem, most majd én fogok bűnözni. Jön a húsvét, és én már alig várom, hogy ehessek a finom sonkából. Oda az eddig keservesen leadott kilóim! Nem baj majd húsvét után szigorúbb leszek magamhoz!

Többiek!

Hol vagytok?

 


Sziasztok!
Rég jöttem... abbahagytam a diétát pár hete :P
ugyanis babát várok! :roll:
De szuper volt az időzítés, mert így az egyhavi diétával elértem, hogy 5 kg minusszal kezdem a terheséget. Vagyis megközelítőleg a normál, megboldogult leánykori súlyommal.
Elégedett vagyok!

További jó, eredményes küzdelmeket kívánok mindenkinek!
 
 


Sziasztok!

Zsanya!

Gratulálok!
És, ha majd eljön az idő, akkorra könnyü és gyors szülést kívánok!

 


Zsuzsa, Gratulálok! (Itt is :D :D :D )

Azért néha még tudasd, mi van veletek! :)

Puszi mindenkinek! :)

Mamacka, neked asszem, már lejárt a fogyi, ugye? Azért te is írhatnál 2 sort, hoyg tudjuk, mi a helyzet, elérted-e a kívánt súlyt? :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Először is (bár kissé megkésve) [/b] Áronnak és Krisztának boldog szülinapot![/b]

Zsanya! Gratulálok a Pocakbabához, legyetek egészségesek, egyetek, pihenjetek!

Edith! Hamarosan (kb. másfél hónap múlva) módom lesz újra kipróbálni saját tanácsaimat (össznagycsaládi szülinapozás lesz), kíváncsi vagyok működnek-e még. Remélem igen!

Szirwen! Én ma kezdtem neki az újabb kilencven napnak, mert tudtam, hogy az ünnep előtt, alatt esélytelen lennék. A mai nap egész jól ment. Remélem tudjuk egymást bátorítani, támogatni és nyár elejére már csak az marad, hogy kiválasszuk a megfelelő színű bikinit!
Most kicsit kevésbé gondolkodok előre, így igyekszem közeli célokat kitűzni. Először szeretnék hetven alatt lenni, aztán úgy május közepe, vége felé 65 kg. Remélem nem bizonyul elérhetetlennek egyik sem! Ma reggel ráálltam a mérlegre, 73 kg vagyok. Mindjárt lemérem a centiket is!
Mell: 95; mell alatt: 88,5; derék: 84,5; has 95; csípő: 104; comb: 64; vádli: 44; felkar: 32,5.
Ezeket biztos nem fogom hetente mérni! Kíváncsi leszek hány kilós koromban megy a csípőbőségem 100 alá (lesz egyáltalán ilyen?)!

Jó éjszakát!

Kép Kép Kép
 
 

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: