Jó reggelt Mindenkinek,szép napot!
bogyra!ne fordulj be,az most a babák dolga!
szerintem abban is van romantika,ha csak Ti ketten lesztek ott!
én simán hozzámennék így is Balázshoz,de ő attól tart,hogy ez nekem nem elég,hiába gyözködöm, nem hisz nekem.(aztán meg lehet,hogy kamu,el sem akar venni

)
Csajok!tényleg csudiszép mennyasszonykák voltatok!
Legi!El sem tudtam képzelni,hogy Te vagy az,éppen azt fontolgattam,hogyan fogom megkérdezni itt a fórumon,hogy ki az a Helga?
horilda!Téged viszont teljesen ilyennek képzeltelek,olyan volt meglátni a képed,mintha régi ismerőst találtam volna!
gabibaba!közel laktunk egymáshoz,biztosan lesz közös ismerősünk!
lorcika!nincs mese,mi vagyunk a nyugdíjas szektor!
Szemtelenül fiatal a bagázs....
Jó-jó,tudom,hogy angie a korelnök,de vajon akkor hol lehet már több,mint egy hete?
Képzeljétek,a nagy rumliban nem is mondtam,de KÉSZ VAGYUNK MINDENNEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden-mindennel! És hiszitek vagy sem,azóta olyan de olyan nyugodtan alszom,hogy csak na!
az éjszakai egy felkelés megvan,de már nem okoz gondot a visszaalvás.Mondjuk minden éjjel nagyon hülyeségeket álmodom,de én ezekre nem emléxem,csak Balázstól tudom,hogy nyüffögök,meg beszélek álmomban.
Sajna képet nem tudok küldeni,mert Alexa elintézte a gépet,túltöltötte az elemet,ami szétfolyt a gép belsejében.
Amiről beszéltetek,hogy lent húz,na az engem is kínoz.néha azt érzem négyszeresére duzzadtam alul.1ébként semmi nyűgöm nincs,csak tényleg nagyon fáradékony vagyok.
Mindenkinek szép napot!