Sziasztok csajok,jó reggelt!
Fortyogok,dühöngök,tombolok
Tegnap este elszállt a gépem!
Rajta minden adat,minden kép,minden sulis cucc,minden,minden,minden
VÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Na most jól kitomboltam magamat!
Sziasztok,hogy vagytok?
Lorcika!drága vagy,ami a külsőmet illeti,a kép feltöltése az említett okok miatt lehetetlenné vált

Próbáltam már különben,Legi eligazításai alpján,de annyira béna vagyok,nem tudtam lekicsinyíteni a képeket.ezután már nem is lesz mit,minden elszállt!
ráadásul azt is írtam már,hogy Alexa tönkretette a fotomasinát,úgyhogy gyermekeink kézzelfogható emlékek nélkül fognak felnőni.Nem baj,majd törexünl olyan életre,ahol nincs szükség fotokra,mert olyan intenzív élményeink lesznek,hogy élénken élnek majd bennünk.Látod Lorcim,így kell magad szuggerálni!
bogyra!nagy csuriba rakjuk kezünk,lábunk,úgy drukk a fránya kémiához!
Dóri!ahogy én láttam Te vagy a legcsinibb mami,a képeken is nagyon kis filigrán vagy!

51Kg?hahahahaah

én annyival kezdtem,mint amennyi most Te vagy!

erre jön a plussz 13kg
most akkor fóka,vagy nem fóka?!
naná hogy az!
Niki!hogy vagy ma?tudod engem is a leginkább ez a pénz para öl meg,de pont úgy vagyunk,mint Ildiék,hol én fordulok be tőle,hol apát kapja el a félelem,aztán mindketten gyorsan homokba dugjuk a fejünket,mert olyan nincs,hogy ne legyen sehogy!és nyugi,ma már 23a van,a lakás és a kocsi csekkek még itthon figyelnek,ha azt föladjuk,akkor nem tudom miből garázdálkodunk,kb 10napig?!de az nem lehetm,hogy ez legyen az ember életében a központi kérdés!túl kell rajta lépni,és kész!
Dóri!szerintem kérdezz meg egy ügyvédet,milyen esélyeid vannak,ha van két megvásárolt tanú.Undorító és hihetetlen!

Két tök ismeretlen embert fizetett le????Pfúj!