Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok belvárosi Anyukák!

Egy tündéri 6 hónapos kislány anyukája vagyok, és bár még nagyon messze van, de azért már fel-felmerül a kistesó gondolata.
A gond csak az, hogy szeretnénk majd elköltözni és többek között a belvari merült fel, mint lehetõség.
A gondom az, hogy a babócával mi mindennap sétálunk a ház körül és a környéken, de egyelõre nekem elképzelhetlen, hogy mindezt a zsúfolt belvárosban is meg tudnám tenni.
Kérlek, segítsetek és mondjátok meg, Ti hogyan csináljátok. Viszitek a babócákat a Ligetbe, Margit szigetre? Nagyobb gyerkõccel ez még OK is, de egy újszülöttel?
Elõre is köszi minden hozzászólást.
Sziszike
 


Sziszike,
Van egy - igaz, elsüllyedt - topik, Belváros - babák, mamák vagy vmi ilyesmi címmel, többek között errõl is beszélgettünk. Felhozom neked.
üdv
Zsóka

Zsóka
 
 


Szilvi

Én nem tologatnám a babakocsit a belvárosban, max annyi ideig, amig eljutok Ligetbe vagy Margit szigetre.
Mia a büdös benzingöz felett vagyunk, de a gyerekek, meg a babakocsi, pont egyvonalban a kocsik kipufogojával.
Kriszta
Nyanya (kriszta67)
 

 
 

Ja, én sem tologatnám, de akkor már több mint egy éve be lennénk zárva ide!Kép
Jobb ötlet: hordozókendõ! A baba feje majdnem a tiednél van, ez kicsit jobb.
Liget, Sziget jó, csak mire kiérsz bkvval, addigra jöhetsz vissza. Nincs rosszabb, mint 4-6-oson sétálni.
Ajánlatok: amik büdösek, de közelebb lehetnek: mindenki Károlyi kertje, Bástya utcai játszótér, Ráday utca, Múzeum kert, Fiumei úti temetõ.
Jó sétát!
Emmama
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a hozzászólást.Úgy tûnik sikerül lebeszélnetek.
Szép napot!
Sz.
 


Egy baj van ezzel (egyébként bszolút igazatok van), hogy elõbb-utóbb a gyerek megnõ, nem tudod hordozókendõben cipelni. A benzingõzt pedig szívja... (Mint az én 2,5 éves lányom - kézben vinni lehetetlen, olyan nehéz, viszont - ha a járdán nem is - a villmaosmergállóban olyan büdöset szív(na) be, hogy... Majd' beleszakadok, de ott bizony a karomban tartom, ha kell, akármeddig. Csak az 5 éves bátyja is ott szív melletünk...
Szóval (nem csak ezért) de mi most áruljuk a belvárosi lakásunkat).
Zsóka

Zsóka
 
 


Zsóka, egyik ismerõsöm lakást keres a belvárosban, pont a Baross utca környékén. (arra dolgozik) tudnál paraméreteket írni, ha még aktuális?
Ha nem titok megkérdezhetem miért adod el? Ugye nem a szomszéd miatt? :-))))))))))))))

Köszi szépen: LÁgi
LÁgi
 


Szia LÁgi,
Okok az elõzõ hozzászólásomban :o))). Plusz a gyerkõcök miatt (ill. miattuk is) kellene kert, ahol szaladgálhatnának. A szomszédokkal, a házzal semmi baj, sõt. Nagyon jó kis ház, egy csomó jól kvalifikált ember, szobrász, divattervezõ, filmes, közgazdász és hasonlók.
Kapu zárva, kaputelefon, a ház jó állapotban.
Idemásolom, amit bepötyögtem a keres-kínálba:


2 szobás, 63 nm-es budapesti földszinti, kertre nézõ belvárosi lakás eladó a Kálvin tértõl 5 percre a Baross utcában. 4,1 méteres belmagasság, +40 nm galéria. Konyha, fürdoszoba-wc, plusz külön wc, elõszoba. UPC tv- és internet. Ára: 12 millió Ft. Plusz egy kertes ház Budapesttõl 100 km-re, Hollókõ melletti rendezett kis faluban. A telek 1778 nm, sátortetõs 55 nm-es kõház, két, egyenként 4x4 m-es szobával. Benne fürdõszoba, konyha, elõszoba, nagykamra. Telefon, víz, villany bekötve, gázcsonk az udvarban. Ára: 3,5 millió Ft. A ketto együtt összesen: 15,5 millió Ft.
tel: 267-4001.


többiektõl bocs az offért.
Zsóka

Zsóka
 
 


Sziasztok, még mindig off leszek ...bocsi

Zsóka, a lakásnál különbejáratúak a szobák? és besüt a nap?
A konyha akkora hogy étkezõ is elfér vagy sem?

(ezek az ismerõs kérdései)

Köszi a választ: LÁgi
Lági
 


LÁgi,
Nem különbejáratúak, a nap az egyikbe besüt. Konyhában étkezõ elfér (szvsz, mi nem ott ettünk), de a konyhában is van galéria, és az elõzõ lakónak a konyhai galérián volt az étkezõ.
Zsóka

Zsóka
 
 


Kedves Sziszike!

Mi most menekülünk a belvárosból a gyerek miatt (22 hónapos).

Míg megmaradt a babakocsiban, a 3. emeleti erkélyen levegõztettem, utána a kutyagumik között ki a körútra, babakocsit le-felcipelni az aluljárón, mérgezõ villamosmegállóban várni a 4-6-os villamosra, Boráros téren lecipelni a kocsit, ÉS meg is érkeztünk a viszonylag "jó" levegõjû Duna partra a játszótérre. Ugyanez hazafelé...
Akarsz még ideköltözni a belvárosba ???

Enikõ
F.Enikõ
 


Sziasztok Lányok!
köszi minden hozzászólást. józan ésszel nem költöznék, de amikor már nagyobbacska lesz, lehet, hogy jobb lenne neki a belvárosban!
Szép napokat !
Sz
 


Sziszike,
pont amikor nagyobbacska lesz, akkor lenne neki jó kertes házban. Úgy két éves korig "megy el" a belvários. Utána viszont nagyon kellene a babának szaladgálni...
Zsóka

Zsóka
 
 


Sziasztok!

Én a Vörösmarty tér mellett lakom és azt kell mondjam, hogy szeretek itt élni! Három perc alatt a téren vagyunk és irány a Dunakorzó meg a Váci u. és a tér. A kislányom másfél éves és két hét múlva születik a második tündérkénk! Persze nekünk is a cél egy kertse ház, de amíg nincs rá esély sem, addig nekünk ez eljesen megfelel. Szóval ez más vélemény, mint a tiétek, bár azt hiszem viszonylag szerencsés helyen élünk, ahhoz képest, hogy belváros!

Üdv: Virág
Névtelen
 


http://index.hu/politika/belfold/budapest/babat0716/

Jó kis cikk, bár nekünk nyilván semmi újat nem tud mondani. Azért érdemes elolvasni.
 
 


Szia Virág!

Nekem annyira tetszik a Belváros, hogy jövő nyáron beköltözünk a Király utca környékére.
jelenleg Budán lakunk, 4 gyerekem van, a legkisebb 2,5 éves.
Szivesen találkoznék Veled!
Szia
Suzy
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron