Gyöngyöske
Remélem, már minden oké, és elmúlt a láz, jobban van a leányzó! Küldünk gyógypuszit!
Zoli
Tényleg feltehetnél egy képet Bendirõl!
Mariann
Na, ez most jó hülyén fog hangzani, de nem tudom máshogy megkérdezni: Te az a Mariann vagy, aki egy másik topicban arról érdeklõdött, hogy lehet megoldani a szoptatást, ha kórházban leszel? Remélem, hogy nem Te vagy. De ha igen, akkor majd nagyon szorítok.
Azért a szakvizsgával kapcsolatban az a kis félmondatod nem nyugtatott meg túlságosan
, de majd lesz valami. Szerintem 4 hétnek elégnek kell lenni a büntetõre, és már a Btk. nagyrészét átvettem Kommentárral együtt. Csak szerintem túl korán, és nem tudom, mennyi maradt meg belõle. De valami csak dereng majd, ha újrakezdem. A Be. és a Bv. csak szigorúan a jogszabály szintjén fog érdekelni, és semmi egybet nem tanulok hozzá. Ha meg visszatapsolnak, hát, abba sem halok bele. Az az igazság, hogyha a közeljövõben szerepelne a terveink között, hogy visszamegyek dolgozni, akkor jobban aggódnék. De mivel tervezünk még gyerek(ek?)et, így a munkábaállásom a távoli homályba vész.
Bár sajnos ez nem mentesít az alól, hogy levizsgázzak.
Bár a férjem szerint nem lenne olyan fontos, de én azért elvárom magamtól. Bocsi, hogy ilyenekkel untatlak Benneteket.
Szép vasárnapot mindenkinek! Pusz, Lina