Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsozsoanyu!

Érdekes volt a hozzászólásod és azt kell mondanom igazad van. Bár én lennék olyan, hogy kiállok az igazamért. De nem vagyok sajnos, mindig is csodáltam az igazukért kiálló embereket
Megkérdezhetm h ki az orvosod? Habár szerintem (ld a leveledben írtak)biztosan jól választottál! :)

Üdv Szilvi


Szia szilvi!

Köszi az együttérzést. :)Jelenlegi dokimat Mika Péternek hívják. Kis szöszke :)
30éves, igazából sok újat nem tud mondani, de jó, mert korban majdnem egyidősek vagyunk, fesztelenül tudok vele beszélgetni bármiről.
Egyébként örökletes tulajdonságaim közé tartozik a kiállásom is. Mindig is ki mertem nyitni a szám, és az utcán se birtam sose elmenni egy földön fekvő ember mellett úgy, hogy ne segítsek vhogy. Sajnos tapasztaltam, hogy a szülő nők többsége annyira alárerndeli magát a nővéreknek, h fülüket-farkukat behúzzák, ha azok egyet szólnak. Nekem ne ugráljon egyik se, mert nem több nálam semelyik! Próbáld ki ha bírod, úgy meg tudnak lepődni ! :)

Szia: Heni
 


Szia Heni!!
Mika dr nagyon jó!!! Nekem is ő csinálta a császáromat majdnem 5hónapja!! Nála született a lánykám, Zselyke!! Isteni orvos, nagyon rendes és rendkívül közvetlen!

Köszi a tanácsokat!
Szilvi

 
 

Ez lemaradt!!

Kép


Helló Szilvi!

Fogadott dokid volt, vagy épp ő volt ügyeletben amikor szültél? Tegezted vagy magázódtatok? Pont gondolkodtam róla, hogy felajánljam-e h tegeződjünk? :)
Aranyos a babafalvás mérce, hogy lehet csinálni ilyet?
Köszi SZió :D
 


Szia Zsozso!!

Nem volt a fogadott dokim, de mivel épp ő volt bent és jól ismertük egymást, mondta hogy ő m,ajd csinálja császárt! Nem tegeződtünk, a tanárom volt, ugyhogy fel sem merült bennem, szerintem benne sem! Ha olyan kapcsiban vagytok, akkor aótalán, de nem jellemző a tegeződés! De ezt ugyis te dönötd el!! :P

A vonalzo egyszerű, felmész a babafalva.hu-ra és regisztrálsz asszem, vagy rámész arra hogy vopnalzók, kér egy emilt arra küldi a kódot, de innen már egyszerűen megy!!


Üdv Szilvi! Mennyivan még hátra??


Kép


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna


Sziasztok!
Új vagyok ezen a forumon,és olvastam Mika Péterről.Szeretnék többet megtudni róla,hogy milyen doki,hol van a rendelése és mikor?most derült ki hogy babát várok,és nincs orvosom.

Válaszokat előre is köszönöm.
 


Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.


Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.


Sziasztok!

Győrben keresek kedves, tapasztalt nőgyógyászt. Nemrég költöztünk Bp-ről Győr mellé, és nem ismerünk itt senkit...
Hamarosan babát szeretnénk, és olyan dokit szeretnék, akihez lehet fordulni kérdéssel, odafigyel rám, és akár éjjel is jön, ha szülni kell. Remélem ezek nem túl nagy elvárások!
Felmerült már 1-2név, de örömmel vennék minden ajánlást!

Köszönöm,
Tildi
 


szia:)

én Vajda Attilát ajánlom.én nála szültem és nagyon aranyos,kedves ember.minden kérdésre normálisan válaszol.
az uh. alatt van a magánrendelése hétfőn,szerdán 16-18 óráig,7000 Ft egy vizsgálat.

Kép
Kép
 
 


sziasztok!

ne haragudjatok, hogy "kívülállóként" zavarlak benneteket. Tudna nekem valaki infót adni arról, hogy a genetikai laborban kb. a bejelentkezéstől számítva hány napra adnak időpontot vérvételre (kromoszómavizsgálatra), mennyi időn belül van meg az eredmény? Van valakinek esetleg ismerőse arrafelé? (Konkrétan Bajnóczky Katalinnal kellene felvennünk a kapcsolatot, adatai megvannak, csak érdekelnének konkrét infók mielőtt beszélnénk vele, hogy mire számíthatunk időben...)

Ha valaki tud segíteni, kérem írjon privát üzit.

Köszönöm előre is,

Vesm
 
 


SZIASZTOK!

VALAKI TUDJA,HOGY A M,RENDELÉSEN ULTRAHANGOZ-E DR MIKKA PÉTER?
 


Szisztok!
Teljesen véletlenül tévedtem erre az oldalra , de a Mikárol csak annyit hogy az ultrahangon (iker terhességem 30hetében ) 5 perc nézegelődés után meg kérdezte: itt ikrek lesznek, mert annyi kéz és láb van itt. Na, no komment.
 


Sziasztok!

Mika nem ultrahangoz a magánrendelésén sajnos, és elég lezser, bár 2 gyermeket szültem nála...
 


Sziasztok!

Én is most várom az első babámat, és Nagy Miklóstól szeretnék átpártolni másik dokihoz...
Két név merült fel:
Papp Zsolt és Mika Péter...
Ha vannak velük kapcsolatban tapasztalataitok szívesen olvasnám!

Köszi

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
 
 
 
 


Sziasztok!
Én egy régi motoros vagyok ebben a fórumban és csak azt szeretném leírni, hogy lassan 3 év távlatából most ütött vissza amit ide egyszer leírtam. Nagyot csalódtam a "barátokban és ismerősökben". De továbbra is fent tartom, amit leírtam, bár sokan nem érthetik most ezt az írást, de remélem akinek szánom, az megérti. És csak annyit üzennék a győri kórháznak és dolgozóinak, hogy én többé nem megyek oda, nem kell aggódni! Zselyke, Zoé és Zóra édesanyja
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
1. a párna pocak alá- és derék megtámasztására
2. szülés után ezen ülve a seb nem nyomódik
3. szopiztatni a Babucit
4. hasaltatni a Babucit, amikor még nem tudja tartani rendesen a fejét (utána is-amikor már tudja)
5. amikor már majdnem ül a baba, a közepébe ültetve megtámasztja őt.

A párna levehető, húzózáras huzattal készül. A szivaccsal töltött párna „baleset” esetén forgódobos mosógépben mosható. Tartalékhuzat választott anyagból rendelhető.

A képen látható párna „M” méretű, „XL” változatban is készül.

Készülőben a „csúcs” párna, amelyet ikrek szopiztatásához ajánlok.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálfogó kendő nyakba „szerelhető”– kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból
-alul (is) nyitható meleg hálózsák

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

E-mail: marikogold@citromail.hu

Kép

Kép

MarikoGold
 


Sziasztok, látom elég régen volt utoljára bejegyzés. Érdekelne a győri szülészet, illetve személy szerint Dr. Csenge Titanilla nőgyógyász. Ha vki erre jár és tud infót adni megköszönném :)
 
 


Kedves anyukák és leendő édesanyák!

Paku Patrícia vagyok a győri Széchenyi István Egyetem végzős szülésznő hallgatója. Diplomamunkámhoz szeretném az Önök segítségét kérni. Kutatásomban azt vizsgálom, hogy a szülésznőknek milyen szerepe van a várandósságra való felkészítésben és a várandós gondozásban. A kérdőív önkéntes, anonim. Nagyon szépen köszönöm előre is! További szép napot! :)

https://docs.google.com/forms/d/1VigGLV ... c/viewform
 


Sziasztok. Új vagyok az oldalon. Érdeklődni szeretnék hogy tudja-e valaki hogy most mennyit kér Dr Csenge Titanilla a magánrendelésén?!  Babát várok és hozzá szeretnék járni magánrendelésre . Harmadik babámat várom  a másodikat ő segitette a világra. Nagyon szimpatikus segítőkész doktornő. Várom a válaszokat. Köszönöm
era8327
Győr
 
 


Szia, nem vmi aktív az oldal, de én jelenleg is hozzá járok, júliusban szülök nála. A magánrendelésén 7000,- Ft kér.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: