Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem van egy problémám, amire nem találatam itt topicot, ezért nyitottam egyet, hátha más is küzd hasonlóval.

A problémám az, hogy nagyon erõs menstruációs görcseim vannak, és a vérzésem is nagyon erõs. A problámám már régóta fenáll, nem változott a helyzet a gyermekeim születésével sem ( 4 éves ikrek).
Szinte semmire sem vagyok képes ilyenkor, még felegyenesedni sem tudok. Egész nap hányingerem van, hányok, vagy éppen hasmenésem van. Elviselhetetlen, a gyereket is csak nagyon nehezen tudom ellátni.

A nõgyógyász felírt gyógyszert, de nem használt semmit, ugyanúgy nem bírtam "elszakadni a WC-tõl".

Ha küzd Valaki hasonlóval, kérem írjon, hogy neki mi vált be, mit csinál olyankor, ha ennyire rossz neki.

Zsanett
Névtelen
 


Zsanett!

Nekem az segít, hogy amikor megjön, akkor rögtön beveszek egy 550 mg-os Apranaxot. Ez egy nem szteroid gyulladásgátló és fájdalomcsillapító. De csak akkor használ, ha rögtön beveszem miután megjön.
Elvileg egész napar jó, tehát 24 óráig hat, de emlékszem volt, amikor 12 óra múlva újra be kellett vennem és van, amikor két napig szedem. Egyébként általában megúszom egy tablettával.
De sajnos vényköteles, de szerintem egy próbát megér.

Puszi!
Menta
 
 


Szia Menta!

Köszönöm a tanácsot, megprobálom, nem probláma, hogy vényköteles, az unokatesóm gyógyszerban dolgozik,...Kép

Nekem is ált. csak az elsõ nap rossz, de az nagyon!Kép
A nõgyógyász által felírt szer nem használt, jobb híján valami fájdalomcsillapítot szoktam bevenni, bár az javít, de nem az igazi, görcsöl továbbKép

Köszike, mégegyszer

Üdv.
Zsani
Névtelen
 

 
 

Kép
Névtelen
 


Szia Zsanett!

NEm tudom szeretnetek-e meg gyereket. Ha nem, ugy hallottam, hogy a Mirena hormonspiral segit ezeken a bajokon, szinte megszunteti a panaszokat. Ez is egy lehetoseg, viszont kicsit draga.

Conni
Conni
 


Sziasztok!

Ha valakit érdekel még ez a téma, akkor a legjobb, ha sok kálciumot és magnéziumot szed be menstruáció előtt és közben. Van egy nagyon jó recept, amiből kálcium magnézium italt tudsz csinálni magadnak (megfelelő arányosítás fontos,) de készen, porban is lehet venni, mit csak higitani kell vízzel. Amikor kezdődnek a görcsök, csak megiszol 1-2 pohárral, és elmúlnak. Sokkal jobb, mint bármilyen gyógyszer, hiszen vitamin. Bár az íze kicsit kivánni valót hagy maga után, de jaffa szörppel higitva, hidegen nagyon jó.
Ha valakit érdekel, akkor írjon az e-mail címemre.

horvathevacsilla@freemail.hu
 


Sziasztok!
Nagyon hatásos a MENSESYL cseppek, nekem nagyon bevált, menstruáció előtt pár nappal kellett elkezdeni és teljesen elmulasztotta az első két napi görcsöket.Gyógyszertárban vény nélkül kapható.
Abár most szoptatok, igaz egy éves a kisfiam, de amíg van tejem addig mindenképpen szoptatom. (addig sem menstruálok).
 
 


Sziasztok!

Számomra meglepő tapasztalat, hogy azok a nők, akiknek korábban nagyon fájdalmas menzeszük volt, vagy előtte PMS-sel küszködtek, résztvettek utólagos menstruációs beavatási szertartáson, gyakran számolnak be számottevő javulásról. Bár belegondolva ez mégsem annyira meglepő, de talán érdekel közületek pár embert.

Ezeket a beavatásokat Hoppál Bori tartja, ha valakit érdekel, írjon nekem (akár mélt is), és megérdeklődöm, hol és mikor lesz legközelebb ilyesmi. Tart még fantasztikus előadásokat a női mellről és a virágzásról (menstruáció) is.

Virág
 


Virágom!
Már régóta akarok rákeresni Hoppál Borira , mert ajánlotta nekem valaki ezügyben.
Valamit tennem kell mert minden hónapban három napra ki vagyok ütve.
Hol tart ilyeneket és mennyiért , ja és a nap melyik időszakában ,mert Blankust nem tudom napközben senkire hagyni.

Köszi
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
 


Kangám, kedvesem! De jó olvasni téged! Kép

Csütörtökön fél 6-kor a Bajza u. 54-ben fog előadást tartani Bori a női mellről. Beavatás most nem lesz, ám hamarosan egyről többre fog emelkedni azon papnők száma, akik beavatásokat tartanak. (Pl. én is. Kép) De ettől függetlenül amint lesz ilyen szertartás, akárki is tartja majd, szólni fogok.

Ja! Az előadások elengedhetetlenül szükségesek szerintem, mert teljesen megváltoztatja a nézőpontunkat a menstruációval és a nőiségünkkel kapcsolatban. Én egy előadás hatására változtam rengeteget. Októberben volt a beavatásom, és ez is nagy hatással volt rám, de ez az előadás... Jövőhét szerdán jelenik meg erről írásom itt: www.szuleteshete.hu Egy friss dúla naplója címmel. Ha gondolod, olvasd majd el.

Virág
..aki mostmár boldogan virágzik
 


Virág,

Mi az a menstruációs beavatás?

Nekem görcseim már csak ritkán vannak, szülés óta (vagy a tampon elhagyása miatt?). Viszont nagyon agresszív vagyok elötte és közben is. (Most is "virágzom")

Kati
 
 


Szia, Kati!

nagyon boldog virágzást kívánok! Kép

A beavatásról itt:

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=125&cid=45788
és itt:

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=125&cid=45786
és itt:

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=120&cid=44873 és itt:

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=58&cid=44781

olvashatsz bővebben. Egy gyönyörű, kedves szertartás, ahol visszamenőlegesen kapunk beavatást a nők közé. Ezt akkor lenne a legjobb megtenni egy lánnyal, amikor először jön meg neki. De akkor erre még nem volt lehetőség. Így utólag viszont bepótolhatjuk.

Viszont a lányaink már ebbe születnek bele. Legalábbis az enyéim. Ők hamarosan részesei lesznek egy csoportnak, akik mindig, mikor valamelyikük először virágzik, összegyűlnek, és megünneplik a nővé váló lánykát.

Virág
 


Kat-ica!
Nálam pont ugyanez a helyzet. Másfél évvel vagyok a szülés után, három hónapja megjött és az elsőnapi görcsök abszolút nincsenek, de rettentő ideges vagyok ilyenkor lehet, hogy a hormonváltozás miatt, mert a tejem is rohamosan csökkent amióta megjött.
 
 


Szia!Nekem is voltak ilyen bajaim!Én a hasamra vizesruhát vettem!és bevált jobb lett!De a lányomnak is vannak vele bajai!a lányom 12 éves!és az első nap fel se tudott állni a görcstöl!Deadtam neki Nospat vagy Algoflex-emet és egy kicsit segitett!
:( :oops: :cry:
 
 


Sziasztok,


a borzasztó görcsöket, amiken már semmi, de semmi fájdalomcsillapító (Nospa, Halidor, Algoflex, Appranax, Cataflam.....) segít, okozhatja az endometriózis nevű betegség is!!!!

bővebb infó: www.endometriozis.hu
 


Sziasztok!

Én az aloes activátor nevű készítményt ajánlom meg a halolajkapszulát. A halolajkapszula tágítja és tisztítja az ereket az activátor oldja a görcsöket. ( ahány kg vagy annyi cepp )

Ha esetleg érdekel moni0511@freemail.hu
 


Kedves érdeklődő:)!
Inkontinenciában szenvedő budapesti hölgyek jelentkezését várom, személyes tapasztalatcserére, beszélgetésre egy egészségügyi kutatáshoz. Anonim, négyszemközti beszélgetés, amit 3000,- Ft-tal tudunk honorálni. Amennyiben érdekel, mielőbb írj: mandulamag@yahoo.com, vagy hívj: 20/460-4909! üdv, kata :wink:
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: