A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi,
akkor utólag is nagyon boldog szülinapot a férjednek!!!!

Remélem ízlett neki az ebéd!

Én ma nem föztem semmit :oops: :shock: , mert a barátaink reggel idetelefonáltak, hogy egy nagy adag lasagne-t süt a csajszi, nincs-e kedvünk átmenni ebédre. Mondanom sem kell, hogy volt! :wink:
Csináltam mellé egy kis palacsintát desszertnek, így isteni lakománk lesz!

Többieknek jó pihenést!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége!
Én kicsit eltűntem,de olvastalak titeket.

Elkezdtem a listák és ötletek alapján összeállítani a saját babakelengye listámat.Olyan jó,hogy vannak itt tapasztaltabb anyukák is!!! :D
Hiába végeztem védőnőként,kelengyelistám csak a tanult sablon van...Felsorolás és semmi konkrétum. :roll: Éppen azok a tapasztalatokon alapuló dolgok hiányoznak róla,amiket leírtatok.
Szóval én nagyon hálás vagyok az ötletekért!!! :D
(Arról nem is beszélek inkább,hogy amiket megtanultunk a könyvekből sokszor már elavult dolgok...Egyáltalán nem bánom,hogy anyukaként fogom majd kezdeni egyszer védőnői pályafutásomat.Egyre jobban látom a tapasztalat jelentőségét. :D )

További szép hétvégét mindenkinek!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, ideértek a gyógyenergiák.
Már kutya bajom. :wink:

Most Marci beteg, olyan hasmenése van. :(Remélem csak a sok cseresznye miatt. :oops:

Tábla:
csütörtökön fogom javítani. :)
Vendég

Pólya:
nekem Marci júniusban született, így a polyával úgy voltam,h én sem megyek ki a 40 fokba nagykabátba. 8)
Meg a dokik nem is ajánlották, pl a h-ban sem nagyon adnak már rájuk, sztem nem teszi szabaddá a mozgást.

Fülbevaló:
nekem ha tényleg kislány, akkor sztem még a h-ban kilövetem. :)
Nekem tetszik. :)
Vendég

Sziasztok!
Hajni! Örülök, hogy meg is gyógyultál!!! Úgy aggódtam Érted! :lol:

Mióta megvettük a pelenkázót, meg vagyok őrülve. Már mindenfélét meg akarok venni. Most éppen a babakocsikra vagyok rákattanva. De még annyira nem is tudom, hogy milyet kellene venni... :roll: Jó sok infót leírtatok pedig, csak annyira új az egész. Eddig nem is gondoltam, hogy ilyen sokféle babakocsi van...

Na, megyek vacsizni! Jók legyetek!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok !

Ma voltam a bababörzén.
Voltak jó dolgok de én nem bírom az ilyen fajta tülekedést.
Egymást ölték az emberek. Kint volt a Pro-mama ők az Aventes dolgokat árulják azt megérte venni mert 10 % kedvezmény volt. Én vettem egy újszülött szettet mert azt amúgy is akartam venni.
Vettem még új rucikat is meg olyat is ami használt de nagyon szép állapotban van.

Vadvirág : megfejtettem mi a különbség a textil pelusba. A könnyű szövés az vékonyabb és nem tűnik olyan jó minőségünek.
A könnyű szövésű az 12-vel van csomagolva a másik meg 8-val.
Vettem még simát abból most lesz 24 és a könnyű szövésűből meg 12 ennyi tutti elég lesz.

Voltam a Kenguru Gold üzletben nagyon jó dolgokat sikerült vegyek és mivel meghaladta a vásárlásom a 10.000,- ot így kaptam egy törzsvásárlói kártyát ami azt jelenti, hogy a vásárlásaimnál a Kenguru Goldos termékekből 8% és minden másból 4% kedvezményt kapok. A játékokra meg semmit. Igaz ez is több mint a semmi.

Tegnap a párommal elmentünk kiságyat nézni és a Baby+outlet-ben találtuk meg az igazit. Elég jó árban van és még kerekek is vannak rajta amit én leszeretetek róla mert nekem nem kell rá.
Kókusz matraccal 31.000,- be van.

Viszont a babakocsival nagy bajban vagyok. Nem tudom eldönteni melyik a jó. Félek, hogy veszünk egyet és a végén nem lesz jó.

Tapasztalt anyukák kérek véleményt miket vegyek figyelembe.

Üdv mindenkinek
20200310173350

Timi! (26)
Köszönöm hogy összeszámoltad, mostmár tudni fogom. :D :D

Szerintem is remek ötlet hogy nem kezdi el az ovit a nagyobb tesó azonnal.

Nálunk Apa hála Istennek napközben is mindenben tud segíteni (kötetlen munkaideje lévén) fele-fele arányban megosztozunk az összes feladaton, úgyhogy pl. Dávidot ősztől majd Ő hozza-viszi az iskolába.

Nálunk mondjuk egyáltalán nem járnak a gyerkőcök se bölcsibe, se pedig oviba egyelőre. :D :D
(Dávid is csak nagycsoportba járt és azt sem vittük túlzásba, mert kb. hetente csupán 1 alkalommal 8-12-ig töltötte ott az idejét.)

Úgy tervezem, hogy amikor Pálma és Lara is már 3 évesek lesznek, akkor Márkkal és Jázminnal együtt kezdik majd a Montessori rendszerű ovit - egyazon csoporton belül van a 3-6 éves korosztály.

Viszont idén szeptembertől Dávid már kezdi az általános iskola 1. osztályát. :D :D Szóval neki már kötelező jellegű lesz H-P-ig 8-16 óráig az intézmény látogatás.
(Merem remélni, hogy a 6-7 éves sulis gyerkőcöknek már elég fejlett és jó az immunrendszere, talán nem betegszenek meg olyan gyakran - mint a bölcsiben-oviban - és ha mégis, akkor pedig nem kapják el a másiktól azonmód, így pedig ugye nem kell félteni az ikreket...)

Hajni!
Szívből örülök hogy jobban vagy! HURRÁ! :D :D

Timi! (T.K.)
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen, erre nem is gondoltam. :D :D
(Úgy tűnik az ember mindig képes valami újat tanulni.)

Örülök hogy nektek is tetszett a Kenguru Gold, nekünk is nagy kedvencünk már hosszú idő óta. Mindkét kicsinek van törzsvásárlói kártyája - amivel valóban jelentős kedvezményekhez jutunk minden vásárláskor - rendszeresen küldik az akciós prospektusokat is levélben, valamint e-mailen is.

10.000 Ft alatt még nekünk sem sikerült elhagyni az üzletet egyetlen alkalommal sem. :D :D

A bébik születése után (anyakönyvi kivonatok birtokában) a DM-ben is lehet igényelni a pénztáraknál Baba bónuszt - hasonló kedvezményes rendszerű, mint a KG... :D :D

Vadvirág
Vendég

Vadvirág, Mazsola, Motiot, Niki, Silka, Timi, Anitja, Granda, Hörcsög, T.Köszegi
Köszi a poci dicséretet. :)

Motitot
Nagyon édes lehetett. Már nagyon várom az alkotós időszakot is :) Hehe még meg sem született :).
Naná, hogy nagyon büszke rám a férjem. Olyan jól esik, hogy minden reggel elmondja milyen jól
nézek ki. :).

Silka
Nagyon szépek a virágaid.

Niki
Hú de szép lányod van :). Mennyi idős is?? Nekem kész nőnek tűnik.

Hajni
:( Sajnálom. Gyógyulj meg gyorsan.

Sense
Gratulálok a kismama melltartóhoz :).

Timi
Gratulálok a kislányhoz :)

Anitja
Sose lehet tudni :) A héten találkozom vele egyébként.

Kőszegi Timi
Nagyon kis édes a picur.

Granda
És hogy van a lábad? Dokik mit mondanak?

Hajni tábla:
Május 26. reggel 4D UH.

Tegnap mi is kilátogattunk a bababörzére. Mi csak 1-2 rucit vettünk, meg az eslő csomag újszülött pelust.
Azért tájékozódni nézelődni jó volt. És amiért a legjobban megérte, hogy kedvezményes áron tudunk menni 4D UH-ra, szombaton. Aminek nagyon örülök :).

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, Timi 26, Motiot
köszi a kérdést Most úgy néz ki, hogy nem szabad erőltetni a járást a varratszedésig (még másfél hét!), mert a belső varrat /felszívódó/ elszakadhat. Nem akarom az egészet még 1X végigcsinálni, úgyhogy inkább marad az óvatosság. Tornáztatom a lábfejem, ha tudnátok, hogy az előre-hátra (pipa-feszít) mozdulatsor is milyen nehéz! De napról-napra jobban és gyorsabban megy, ált. naponta 4X20-at szoktam csinálni. Aztán varratszedés után jöhet a gyógytorna és végre :) kimozdulhatok!

Holmik
mi még egy hordozón-autósülésen kívül semmit sem vettünk, de már bennem is megindult a fészekrakó ösztön... Azért az internetes oldalakat vadul bújom.

Kép
granda

Sziasztok Mammikák!
Fleur! Az mit jelent, hogy kedvezményes áron? Mi csütörtökön megyünk 9000Ft-ért, amibe benne van egy videófelvétel (kazit nekünk kell vinni) és egy fotó, az idő meg kb. 15-20 perc, én ezt találtam hosszas keresgélés után a Brendon babaáruházban a Váci úton.

Vadvirág! Az ovi tulajdonképpen nem kötelező egyáltalán? Az az igazság, hogy mi is úgy gondoljuk, hogy amíg lehet legyen itthon a Baba, szerencsére Nekem is rugalmasan dolgozik a Párom.
Te tulajdonképpen az ikrek 8 éves koráig vagy gyeden, ugye?

Regi! Én is be vagyok nagyon zsongva, de egy csomó mindent kapni fogunk, így nem vásároltam még, mert aztán 2x lesznek meg a dolgok véletlen.

Én egyébként pólya helyett a hálózsákba vagyok beleszerelmesedve, szerintem nyáron egy könnyű vékony kis hálózsák remek felszerelés, a pici tud benne mozogni, nem rugja le magáról, mint a takarót, és nem is húzza a fejére, sőt igazából télen is jó, mert vannak vastagabb anyagból is. Rakok ide képet, ez még nem az enyém, de valami ilyesmit szeretnék (mondjuk ez vastagabb): Kép

Puszi Nektek

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Mammikák!
Fleur! Az mit jelent, hogy kedvezményes áron? Mi csütörtökön megyünk 9000Ft-ért, amibe benne van egy videófelvétel (kazit nekünk kell vinni) és egy fotó, az idő meg kb. 15-20 perc, én ezt találtam hosszas keresgélés után a Brendon babaáruházban a Váci úton.

Vadvirág! Az ovi tulajdonképpen nem kötelező egyáltalán? Az az igazság, hogy mi is úgy gondoljuk, hogy amíg lehet legyen itthon a Baba, szerencsére Nekem is rugalmasan dolgozik a Párom.
Te tulajdonképpen az ikrek 8 éves koráig vagy gyeden, ugye?

Regi! Én is be vagyok nagyon zsongva, de egy csomó mindent kapni fogunk, így nem vásároltam még, mert aztán 2x lesznek meg a dolgok véletlen.

Én egyébként pólya helyett a hálózsákba vagyok beleszerelmesedve, szerintem nyáron egy könnyű vékony kis hálózsák remek felszerelés, a pici tud benne mozogni, nem rugja le magáról, mint a takarót, és nem is húzza a fejére, sőt igazából télen is jó, mert vannak vastagabb anyagból is. Rakok ide képet, ez még nem az enyém, de valami ilyesmit szeretnék (mondjuk ez vastagabb): Kép

Puszi Nektek

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Sajna és sak hétközben vagyok gépközelben, így a hétvégi eseményekről csak később értesülök.

Hajni: Neked éppen jobbulást akartam kívánni, de amint olvastam már jól vagy. Ennek nagyon örülök.

Fleur: nagyon jól nézel ki! Gratula!

Niki: Csodaszép kislányod, azaz nagylányod van! Igazán büszke lehetsz rá.

A mózes témához csak annyit, hogy nálunk az ismerősöknél nagyon bejött, pont már az általatok is leírtak miatt. Mi mindenesetre olyan babakocsit rendeltünk, amihez van külön mózes.

Pénteken én is beújítottam egy Anita melltartót és mondenom sem kell teljesen más, mint a hagyományos. Kényelmesebb, jobb a tartása stb. Csak ajánlani tudom. Állítólag majdnem egy egész kosárméretet tágul, úgyhogy ha növekszenek még egy kicsit a cicik, nem kell rögtön újat venni.

MA reggel egyébként kicsit rámtört a "pánikroham", hogy mi mindent kell venni, de úgy döntöttem majd csak augusztusban látok neki az apróbb dolgok beszerzésének, mert akkor már nem fogok dolgozni.

Andi
Kép
amona

Hahó!!

Csak gyorsban jövök...

Kőszegi Timi

Nekünk ilyen GRACO babakocsink van és én nagyon szeretem!!
Jó a hordozója is és a mózeskosara is!!! :D

Fülbelövés:Meli kb.3 hónapos volt mikor kilövettük neki egy kozmetikussal és szinte észre sem vette!! :)

Jaj,mennem kell kicsit csucsukálni!! :D :wink:

Majd teszek fel lagzis képeket!!

ancsi26

Anitja!
Szép kis hálózsák! :D :D

Csak a nagycsoport kötelező az iskola előtti évben.

Én azért csak nagyritkán vittem Dávidot, mert egyrészt csak a körzetileg hozzánk tartozó oviban volt hely számára - és az nem volt túl szimpatikus nekem - másrászt pedig Ő már tud kivonni-összeadni, felismeri és leírja az összes magyar betűt, stb.

Az ismerkedéssel, kapcsolatteremtéssel, szabályok betartásával, figyelemmel pedig sosem volt gond - rengeteget járunk játszóházakba, játszóterekre, stb.

Mindig mindenhol azonnal feltalálja magát...

Az ikrekkel 6 évig jár a GYES, de úgy tervezem hogy kb. 3 éves korukban keresek valami szuper munkahelyet. :D :D

Hétvégén mi is rengeteg mindent vásárolgattunk - jó lassan haladtunk. :D :D - egyszerre szinte lehetetlen mindent beszerezni.

De így talán jobb is, hogy majdnem minden hétvégére jut valami éppen aktuális. :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Babakocsi: Azt biztosan tudom, hogy olyat fogok venni, ami többfunkciós, és a tolókart át lehet állítani, hogy a baba mindkét irányba nézhessen, amikor tolom, meg azt is nézni fogom, hogy ne legyen túl nehéz. Bár a pincében fogjuk tartani, nem cipelem a 3. emeletre, de oda is lépcső vezet... :( De a mózes témában még én sem döntöttem. Viszont azon agyalok, hogy kókuszmatracot nem lehet babakocsibavalót venni??? Az lenne a leglogikusabb, és olcsóbb megoldás.

Én azt se tudom, hogy pelenkát hol lehet venni??? :oops: A bababoltokban van? Nálunk van 1-2 bababolt, de még nem mentem be, inkább a neten szoktam nézelődni.

Puszi Mindenkinek!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok
Mi a kis ágy-kis fészek-nagyobb biztonság problémát úgy oldjuk meg, hogy bölcsővel kezdünk, ez volt az álmom amúgy is. Az igaz, hogy utána kiságyat külön kell venni, de ez lesz az egyik "luxusunk". A másik egy szuper-hiper babakocsi (még ötletem sincs... :wink: )

Kép a bölcsőről:
Kép

Kép
granda

Sziasztok!

Nektek nincs melegetek?
Mi ovis kiránduláson voltunk Pesten, de azt hittem megfőlök a buszon. Legalább ötven fok volt, kint meg 36-ot mutattak a hőmérők. De azért jól éreztük magunkat. Voltunk bábszínházban, utána pedig a Városligetben.

Tegnap voltunk a szolnoki Coraban. Hát nem vagyok elájulva az áraktól. Babaruha fronton pedig egyenesen drága volt minden. Azért sikerült kikukáznom egy body meg egy rugit, meg egy pár tradicionális nyuszis zoknit. (Rebekának is ilyet vettünk anno).
Láttam viszonylag jó áron Avent cumisüvegszettet, de nem mertem megvenni, Rebekánál is összevettünk mindenféle cunisüveget, a végén nem is bírtam szoptatni. Úgyhogy ha véletlenül szükség lesz cumisüvegre ráérünk megvenni akkor emikor gond van a szopival. Amúgy is azt mondják az okosok, hogy pohárból kell a lefejt anyatejet is adni, nehogy ellustuljanak a porontyok.

Most megyek pihenni, mert holnap meló.

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mammik!
Bocsi a délelőtti duplázásért. :oops:

Jaj, Granda! Hát ez gyönyörű!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is gondolkodtam rajta, szerinted az, hogy a bölcső nem egy fix ágyikó nem okoz később problémát? Bár őseink is ezt használták. :D :D :D

Regina! Igen bababoltba lehet kapni textilpelenkát, bár én láttam az Auchanba is.

Timi26! Dehogynem, én izzadok is nagyon, a piacon is korán reggel voltam, de már akkor is fülledt meleg volt, alig vártam, hogy hazaérjek...

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja
minden cikk szerint a himbálózás nemhogy káros, hanem fejleszti a babák idegrendszerét. Az unokaöcsém (1 éves) kedvence a játszótéren a hinta, de otthon is imádja a kézi hintázást.
Egyébként amit beollóztam, 4 in 1 termék, tehár az alja fixálható és görgőssé is alakítható (vihetem a picit az erkélyre, konyhába :) )

Íme pár cikk:
''A csecsemő mozgásában már az első hetekben szerepe van a mozdulatokból eredő és az idegrendszer felé áramló információknak.
Az éretlen aggyal világra jött csecsemő idegrendszerének fejlődésében nem hanyagolható el a mozgásból származó információk szerepe.
...a függesztett bölcső azon túlmenően, hogy enyhe ringó mozgásával az anyaméhen belüli érzést közvetíti, az izmok, az izmokban lévő receptorok, a vesztibuláris apparátus ingerlésével a korai mozgásfejlődést indukálja.''

"A csecsemő nyugodtabbá válik, az anyaméhben töltött időre emlékezteti őt a lengő bölcső lágy ringadozása. "

"# az enyhe ringás nyugtató hatású, tapasztalatok szerint kevesebbet sírnak a „bölcsős” babák,
# fejleszti az agy egyensúly-rendszerét,
# segíti a korai mozgásfejlődést, ami a későbbiek során biztosabb járást eredményez,
# fejleszti a reflexeket"

Kép
granda

Sziasztok lanyok!!

Eloszor is koszonom a tovabbi bokokat a nagylanyomhoz.
Fleur! 14 es fel eves, ugyhogy inkabb masodik anyuka lesz, mint teso :D

Ma a szomszedneni olyan kedves volt, nem is nagyon ismerjuk egymast, csak koszonni szoktunk, ennek ellenere ma atjott es megkerdezte, hogy fiam lesz-e vagy kislany, mondtam, hogy nagy valoszinuseggel lany. Erre mondja, hogy jaj de jo, mert a lanya hozott neki egy csomo ujszulott meretu rozsaszin babaruhat, ha nem sert meg, odaadna. Hat persze, hogy nem sert meg :D Aztan kepzeljetek, hozott egy csomo gyonyoru babaholmit, a fele teljesen uj, meg a cimke is rajta. En meg semmit nem vettem a babakocsin kivul, ugyhogy ma egesz nap ezeket nezegettem, olyan jo erzes!!! :D Ilyen pici babam lesz megint az en nagy babam melle! Olyan hihetetlen!

Granda! Nagyon szep ez a bolcso! Egyebkent a mozeskosar, amit emlitettem, hogy az angolok tobbsege eloszor azt hasznalja kisagy helyett, es ami nekunk is van, szoval az is allvanyra teheto, ugyhogy fixen is tud allni, meg ringatni is lehet. Szerintem nagyon jo dolog, es a baba sem erzi ugy elveszve magat, mint a nagy kisagyban, nem beszelve arrol, hogy amig a haloszobaban van az elso idokben, sokkal kisebb helyet foglal.

Elhiszem, hogy szenvedtek a nagy melegtol, de en mar nagyon ki vagyok ehezve ra!! Jovo kedden megyunk haza, mar alig varom!!!! Beszivok egy kis magyar levegot a babanak, erezze, hogy Magyarorszagra is tartozik :D

Most lett kesz a vacsim. Rantott sajt, petrezselymes krumpli, paradicsomsalata??? :D A baby rendelte... :D

Puszi

Niki
Vendég

Sziasztok!

Megjártuk tegnap a 4d-t. Igazatok volt.Szuper volt látni a kis Törrpét. Az ujjacskáit, lábiját, kis pofit. Párom szerint már most is látni, hogy a nózit tőle örökölte. :D

Mi a Schöpf-Méreiben voltunk. (www.mamakalauz.hu)
18 percet vettek fel dvd-re. Kinyomtattak 4 szines képet és 1 darab 2 d-st, és az internetes honlapjukra még feltettek 20 képet amit 30 napig le lehet tölteni.Ár 13000
Ha mégegyszer akarunk menni akkor 5000 forint kedvezményt kapunk.
A hölgy nagyon kedves volt, mindent elmondott és megmutogatott. A rendelő pedig pontosan az amit az interneten feltettek képet.

Megpróbálok pár képet feltenni. Kép Tornászbajnok Kép Szundi Kép Szundi méhlepényes takaróval

Timi
Kép
Kép
nyerkit

És a legjobbat el is felejtettem. Úgy tűnik a méhlepényem feljebb húzódik a méhszájról. :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Timi26!

Voltál Szolnokon? Összefuthattunk volna!
Hát igen, ki kell fogni a jó és olcsó cuccokat a Corában. Vannak babahetek, akkor tényleg sokminden van és olcsón, egyébként meg néhány dolgot mindig lehet találni.

Granda!

Gyönyörű a bölcső! Álomszép! Amikor Angliában voltam, rengeteget láttam, ott tényleg nagyon szeretik. Mennyibe kerül?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki jól van! :D Hajni,Granda továbbra is jobbulást nektek!Remélem Marci is jól van már!

Tegnap voltam tanácsadáson Anikóval.A cukorterhelés jó lett,megnyugodtam.Viszont vérszegény vagyok,úgyhogy vasat is kell már szednem mindenképpen.

Holnap megyünk 4D-re,csütörtökön pedig nőgyógyászhoz.

Úgy várjuk már,nagyon nagy az izgalom. :D Remélem holnap tényleg picit hűvösebb idő lesz.

Kismanó ma feltűnően aktív. :D Reggel 5-től meg nem áll,fészkelődik,helyezkedik,rugdalózik.Apucival kora reggel a hullámzó pocimat sasoltuk alvás helyett. :lol:

Nem tudom ki hogy van vele,de én még mindig a babakelengye listával szenvedek.Miután mindennek utánanéztem,végképp nem tudok dönteni. :roll:

Anitja:én is azt hiszem hálózsákot szeretnék.Bár láttam egy csodaszép pólyát,de úgy érzem a hálózsákot jobban kihasználnánk.

Granda csodaszép a bölcső!Én is tanultam,hogy az idegrendszerre jó hatása van.Ilyen pl. az is ha az anyuka hintaszékben ülve ringatja a babát.De ha belegondolunk a nyugtalan babát is ringatva szokás vigasztalni.Szerintem remek dolog. :D

Timi:a Corában múltkor én sem igazán tudtam vásárolni a babának semmit.Nem is ott fogok,az tuti.Én ott vettem két kismamafelsőt magamnak,de kb. ennyi.

Bocsi ha hosszúra sikeredtem!

Holnap majd jövök az új hírekkel!!! :D :D :D

Puszi,mindenkinek szép napot!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Timi!

Teljesen meghatódtam a képektől!!! :D Mi lesz akkor velem holnap?Jaj,olyan nagyon várom már!Nagyon édes a kisbabád! :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nyerkit
Nagyon hasznos az oldal, amit jeleztél és én is már repesve várom a 4D-t! Annál is inkább, mert a férjem még egyszer sem látta a bébit (bár bőszen simogatja).

Anikó80
31720 ft a bölcső, priviben - akit érdekel - annak megírom a beszerzési helyet (nem vagyok álrekámozó) :lol:
S ha már annyiótoknak tetszett, beollózom az átalakítási lehetőségeit:
Kép Kép Kép Kép

Kép
granda

Sziasztok!

Granda!
Nagyon szép a bölcső.

Ny Timi!
Tündéri a babád.

Találtam egy oldalt sok hasznos tanács van ,hogy milyen vitamint és más egyebeket fogyasszunk.:
www.vital.hu

Miléna!
Van vaspótlásra is.
Nekem is ez a gondom,de olvastam a patika magazinban
egy italról csak a neve nem ugrik be de ha gondolod szivessen meg keresem neked.

Timi(26)
Lesz bababörze juni 9-10.-én a hungexpon is.

Mindenkinek további szép napot.
Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nyerki Timi!
Nagyon jók a képek! Most irigykedem, hogy a Te babód milyen tisztán látszik! :D Nagyon aranyos!!!

Miléna! Én a 4D-n majdnem elsírtam magam! :wink: De akkor is, mikor először voltam UH-n, és először láttam a Mazsolámat! :)

Én még mindig a babakocsin rágódom. Találtam egy tök jót 46-ért. Átfordítható tolókar, kivehető mózeskosár, 3 funkció, új, csak egy nagy baja van... 17 kg... Úgyhogy most nem tudom... :roll: Nem korai még ennyi mindent megvenni??? Mindig attól félek, hogy valamit megveszek, és utána meg látok egy jobbat. :shock:

Jó dolog ez a bölcső, de a hintaszék se rossz ötlet. Majd körülnézek, lehet, hogy egy széket beszerzek majd. Abban jól lehetne szoptatni is. Nem?

Jó meleg van... Szombaton megyünk a munkatársaimmal kirándulni! Még jó, hogy rámjön a tavalyi csipőszabású rövidnadrágom!!! :)

Szép napot!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok Csajócák,

Timi, tényleg tündéri a babád! Én is azonnal felhívom a tatai dokit 4d miatt, hiszen hétfön megyünk haza és egész júniusban otthon leszünk anyukáméknál, csak belefér egy kis 4d-s uh! :wink:

Granda, tényleg nagyon szép a bölcsö, kedvet is csináltál nekem hozzá, bár nem nagyon tudnánk hova tenni. Most bánom csak igazán, hogy a múltkori bababörzén itt nem vettem meg egy szép bölcsöt, ratta fonatú volt és gyönyörü, nagyon nagyon új állapotban és asszem ha jól emlékszem 25 euro ( kb 7.500 pénz ) :shock: Csak akkor vaahogy úgy voltam vele, hogy nem is kell, jó a kiságy. De ha belegondolok, hogy valóban jobban érezhetik magukat a babók a kisebb helyen, akkor már bánom...

Húú csajok, itt nagyon nagyon meleg fülledt idö van, mindjárt felfordulok! A héten még akartam ablakot pucolni meg egy kicsit takarítani, hogy ne rumlisan hagyjam itt a lakást, de nem tudom, hogy mi lesz belöle. Csak kóválygok itt össze-vissza, nem találom a helyem és nagyon melegem van!
Majd ha hüvösebb lesz, úgyis több kedve meg energiája van az embernek...

Niki, de jó a sok babaruha! Gondolom nagyon örültél nekik! Én is lassan elöveszem öket és majd álmodozom...

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!
Nyerkit!
Annyira édes a babód! :D Már én is nagyon szeretném látni Pöttyöt. De úgy tervezzük, hogy csak a 26. héten megyünk. Jajj! Az még egy hónap.

Tegnap viszont voltam a kórházban kismama tornán. Nagyon szuper volt. Egy gyógytornász csajszi átdolgoztatott minden izmot. Lesz majd augusztus körül papás óra is azoknak, akik apukás szülést terveznek. El is képzeltem, hogy majd olyan lesz, mint az amerikai filmekben, hogy apa ül a hátam mötött és lélegzik ő is tiszta erőből :lol: . Nem is tudtam, hogy ez egy ingyenes szolgáltatása a kórháznak. Ilyen mindenhol van? Ezen kívül vannak szülésre felkészítő foglalkozások is, ahol meg lehet ismerkedni a kórházzal, a dolgozókkal. Minden alkalommal más a téma (várandósság, szülés, szoptatás, gyermekágy stb.) . Nekem ez nagyon tetszik, mert az ilyen tapasztalatlan kismamik mint én így nem csak a netről olvashatják a "szakirodalmat".

Elég nehezen viselem ezt a meleget. Bár most pont jó, met kicsit elfelhősödött. Azért még mindig nagyon fulladt az idő.
szép napot mindenkinek
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Elfelejtettem :
Lányok nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet kapcsolatba lépni a babanetes Adminisztrátorral?
Köszi
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Nyerkit! Nagyon édes a babócátok! És nagyon szépen látszik is minden! A havi dokihoz járásban egyedül azt várom, hogy láthassam a Minit újra! :D

Mazsola, nem vagy egyedül a babakocsi témával. Amit lehetett, azt helyben megnéztem, és most már egyre tanácstalanabb vagyok. Mert olyan sok mindennek jó lenne, ha megfelelne, na de mikor az egyik kizárja a másikat...? :oops: Olyan határozatlan vagyok..., vagy mégsem...? :wink: Te melyik kocsit nézted ki? Ha nem titok... Nálunk a kisebb választék miatt, kb 2-3 van, amihez hasonlót el tudnék képzelni. Szerintetek mennyire fontos, hogy mélykocsis legyen? Mert most ezen agyaltam a tél miatt. Hisz akkor még nagyon pincurik lesznek... Vagy már annyira nem is???? Most már összeírtam, hogy mi az, aminek feltétlenül megfeleljen, a többi meg másodlagos lesz: 1. átfordítható tolókar, 2. állítható magasságú tolókar (beférjünk a liftbe), 3. bolygósítható kerekek (belvárosi használat miatt), 4. vízszintesig dönthető támla. (és akkor talán nem kell külön mózes).

Granda, ez a bölcső nagyon tuti! :lol: De azt hiszem a babaágy mellé már nem fér el még egy ilyen is... ÉS remélem, már jobban vagy...

Niki! Hát el vagyok ájulva, mekkora lányod van!!!!! Kész nő!!!!!! :D

Ezt a meleget, látom, Ti sem nagyon szeretitek... elborzadok, hogy mi lesz még itt nyáron... Most jöhetne egy kis medence-party... :wink: Bár fürdőruhám sincs. :(

Üdv,
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hello Lányok,

Niki, gyönyörű a lányod! És tényleg kész nő :lol:
Regina, a sárga virág mini krizantén, bár fikarcnyit sincs temetős hangulata
Anitja, az első virágnak nem tudom a nevét, csak nagyon szeretem :lol: Az elmúlt napban is kinyílt újabb 2-3 bimbó és isteni az illata...
Nyerkit, gratula a babódhoz!

hétvégén a szüleimhez utaztunk, volt is nagy kaja party két napig. Időnként úgy éreztem megmozdulni sem bírok... :oops: mi lesz így később? De legalább rászántam magam és megcsináltam a torna DVD-t. Pokolian jó érzés volt utána. Bár minden este munka után lenne rá ideje/energiája az embernek!
Tegnap kivettem egy nap szabit és körbejártuk a várost. Megnéztünk jó pár helyet, első körben babakocsit és kiságyat szerettünk volna venni. Tapasztalat: iszonyat bőséges a kínálat és nagyon kevés a segítő információ. A babakocsi kezd körvonalazódni. Egy kérdés: a kiszemelt példányban van biztonsági öv. (ha jól láttam nem kivehető). Fekvő helyzetben is van funkciója?
Hol érdemes még kiságyat nézni? (Voltunk: ikea, kika, brendon, babapalota, babacentrum, plaza bababoltjai) Nem igazán találtam olyat, ami tetszett volna. Vagy fenyő van mindenhol (nem megy a szobába) vagy silány minőségű laminált...
Tegnap azt hittem széjjelfolyok a kánikulában. Kicsit meg is rémültem az előttünk álló hónapoktól.

silka
silka

Hahó!!!

Hú itt 100 fok van!!

Most jöttem a védőnőtől...holnap vérvétel...cukor...

Felteszem a lagzis képeket:
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a poci miatt:
Kép

Ne haragudjatok,hogy ilyen keveset jövök,de Meli mellett elég nehéz!!Ha felvan akkor azért ha meg alszik akkor meg vagy főzök,vagy én is szunditok egy kicsit!!!

Ja a bölcsőtémához csak annyit,hogy nekünk is van,de Meli nem szeretett benne lenni!!
De lehet,hogy azért mert nem az elejétől volt benne....kb.2hónapos korában kapta!!

Igérem amint tudok jövök!!

Puszi!!

Jujj,még annyit,hogy a 4d genesis rendelőben nem volt senki uh-on??
Máj.31-ig 25% kedvezmény van és csak jókat hallottam róluk!!
www.4dgenesis.hu

ancsi26

Sziasztok Mammikák!
Niki! Hát ez szuper, bárcsak nekünk is lennének ilyen szomszédaink...
Ny.Timi! Nagyon tündéri a Babócád! Mi csütörtökön megyünk 4D-e, már nagyon várom :lol: :lol: :lol: és örülök, hogy feljebb ment a lepényed, látod, nem kell izgulni...
Miléna! A pólya szerintem nagyon meleg, de van olyan is, hogy angolpólya, azt készítik vékonyabb anyagból.
Regina! A 17 kg szerintem nagyon sok, én pont tegnap láttam az express.hu-n 4kg!!!!!!-os babakocsit igaz sport, de akkor is, én is teljesen elképedtem, szóval szerintem még érdemes nézelődni, mert vannak könnyebbek, az HAUCK márkájú volt.
Sense! Igen, Te szerencsés vagy, itt pesten más a helyzet, ma voltam a nőgyógyászomnál, és mondtam neki, hogy szeretnék szülésfelkészítőre, meg kismamatornára járni, hát ne tudjátok meg, a Honvédba is megszünt a szülészet, jelenleg a Szabolcs u-i kórházba tartozok, ez már a 4. "valószínű, hogy ott fogok szülni" hely. Nagyon ki vagyok, mert hozzátette a nővérke, hogy ott is meg fog szűnni a szülészet, úgyhogy ne is menjek érdeklődni kismamatorna és egyebek iránt. Szóval itt jelenleg a legtöbb kismamának nincs lehetősége ingyenesen részt venni ilyen foglalkozásokon - marad az itthoni torna... Regi! Nagyon várom már a DVD-t! - és az internetes böngészés,
és "szülésélmény" -vadászat. :cry:
Lányok a végén tényleg itthon fogok szülni :shock:

Silka! Babyplanet-ot ismered? Az is egy nagy babaáruház, újpesten van az Aradi u.-ban, itt a webcímük: http://www.babyplanet.hu/ mondjuk bútor az nem sok van, azt hiszem.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Silka : Mi a baby+ outletben néztünk bútort elég nagy üzlet bőséges a kínálat ők a Soroksári út 160-ban vannak. Ha jól emlékszem akkor az interneten is fent vannak.
Kenguru Gold dunakeszi nagyon nagy az üzlet és nagy a választék bútorból is komplett szobák vannak berendezve. Érdemes megnézzétek szerintem jó.

A babakocsival én is bajban vagyok mert mindig az jár a fejemben, hogy most megveszünk egyet viszonylag drágán és mi van ha nem lesz jó.

A kiságy az már tutti mi ott a baby+outletben veszünk egyet natúr fa színű majdnem 26000 ft + a kókusz matrac ami kb 6000 ft.

Én most nagyon beindultam vásárlás terén minden nap veszek valamit a törpinek.
Ma vettem az auchan-ban hosszú ujjú body-t a 2 db volt 1500ft és ajándékba volt hozzá egy sapi. Én a dunakeszisben voltam és mellette van a Kenguru Gold elég nagy az áruház és segítőkészek az eladók. Ott vettem még egy rugit ami plüs nagyon aranyosak vannak csak győzze az ember pénztárcával.

Mindenkinek kellemes napot így, hogy kicsit lehűlt a levegő.
20200310173350

Sziasztok!

Anikó: tényleg jó lett volna összefutni, de hirtelen felindulásból mentünk Szolnokra. Mindenáron ki akartam mozdulni meg egy kis pénzt elkölteni.

Horcsog: nem felejtettem ám el a talit, de nagyon sűrűek a napjaink, semmire nincs időm. Jó lenne eljutni a köv. bababörzére is.

Anitja: ne izgulj, még én sem tudom hol fogok szülni. Talán júni végére kiderül, hová megy a dokim, oda megyek én is. Nagy könnyebbség, hogy nem kell pluszba fizetni, mert a világ minden kincséért sem mennék más dokihoz.

Ancsi: nagyon csini kismami vagy, a ruha is nagyon jól áll. Úgy néz ki, hogy júni végén, júli elején megyünk Miskolcra, majd megbeszélhetnénk egy randit. Édes a kicsi lányotok!!!

Motiot: itt is nagyon meleg van. Csak az nem tetszik, hogy mindenki sajnál, hogy mi lesz velem ebben a melegben. Jelentem: ki fogom bírni. És biztos, hogy ti is. Csak hozzá kell szokni. Nemde?

Puszi

Kép
Kép
timi26

Ja és még azt hozzátenném, hogy inkább mi szenvedjünk a melegtől pár hetet, esetleg hónapot, mint a pici. De gondolom az tudja aki szült már tavasszal vagy nyár elején. Annyira tudom őket sajnálni, amikor csurom vizesek, sehogysem jó nekik és csak sírnak. Most meg még a pociban nagyon jól érzik magukat.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy újra be tudok jelentkezni!!! Egy ideig nem volt érkezésem, hogy benézzek Hozzátok, aztán meg hiába próbálkoztam, vmi miatt nem engedett be a rendszer. Örülök, hogy most sikerült, így megpróbálom Veletek újra felvenni a fonalat! :D Örömmel jelentem, hogy Babánk szépen fejlődik, és egyelőre úgy tűnik, én is jól viselem, sőt élvezem a babavárást! Szép estét mindenkinek!
kiskolbi

Sziasztok!!

Vegre Angliaban is meleg van!! :D

Motiot! Mi is a jovo heten megyunk haza, kedden, de sajnos csak vasarnapig. :( Mindig olyan gyorsan eltelik az a par nap!!

Nyerkit! Nagyon edes a baba, micsoda tornagyakorlat!!! Mar kezdem sejteni, miket csinal, amikor aludni sem tudok, olyan mozdulatokat tesz!!

Ancsi! Nagyon csinos vagy, bombazo kismama :D A kislanyod nagyon edes! Varja mar a tesot? Gondolom meg nagyon fel sem fogja!

Kerdes: Van kozuletek, aki szenved lab- kar- hat- es vallfajdalomtol? Nekem eddig csak a csipomnel fajt nagyon, de mar a vallamban is olyan eros reumatikus szeru fajdalom van, hogy tobb napja nem tudok aludni. Tegnap ejjel mar sirtam, egyreszt a fajdalomtol, masreszt meg azert, mert olyan faradt voltam, akartam aludni, de egyszeruen nem tudtam, ugy fajt mindenem. :(

Puszi

Niki
Vendég

Na jó, írok még egyszer, miután megpróbáltam átfutni, hol is tart a beszélgetés.

Nyerkit: csodálatosak a képek. Tudom a dvd-n még nagyobb élmény.
Sajnos nekünk még júni 19-ig kell várnunk, hogy menjünk 4D-re, de addig is lelkesen simogatom meg biztatom a Kis Kókuszt, hogy növögessen szépen. Apa is mindig puszilgatja, már amikor épp együtt vagyunk (még egy hónapig Pécsre köt a munkám, utána viszont újra mindig együtt lehetünk!!!)

Kismamatorna: sajnos itt minden normális torna koradélutáni időpontban van, és miután drágalátos főnököm nem enged el (klimaxos férfi...mit is vártam...), le kellett mondjak róla. Szerencsémre a párom anyukája aqua-fittness edző, és ő tornáztatott meg a múltkor is. Nagyon jó volt, a Picur is élvezte, legalábbis nem rúgkapált ellene, és nem keményedett a pocim sem.

Szóval a vízben való tornát mindenkinek nagyon ajánlom, az ízületeket sem terheli meg, és nagyon jól ellazít. És ami a legjobb: nem lesz izomláz!!! :wink:
kiskolbi

Megprobalok par fotot feltenni nehany babaruharol, amit kaptam :D

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Niki!
Nagyon szépek a babaruhák :wink: ! Jó fej a szomszédod :D ! Egyébként meglepődtem, hogy beállított hozzátok a ruhákkal,mert az angolokról nekem azt mesélték (akik éltek Angliában), hogy nagyon zárkózottak, pl. csak úgy nem csöngetnek át a szomszédhoz. (Lehet, hogy ő nem is angol? :lol: )

Milénamoni!
Hálózsákot mi is használtunk mindkét babánál. Én nagyon szerettem, volt egész nagy méretben is (kb. 2,5-3 éves korukig tudták használni). Így legalább éjszaka nem kellett azt lesni, hogy ki van-e takarózva a gyerek. Szerintem pólyát nem szükséges vennetek. Én csak azért fogom használni (éjszakára), mert nekünk van (de nem akarlak lebeszélni róla, mert nekünk bevált).

Nyerki Timi!
Nagyon tündéri a babátok a képeken :) ! Én ma voltam uh-on, 4 hét múlva szeretnék 4d-re menni.

Sense!
Szegeden is van szülőszobalátogatás (a klinikán is, és a kórházban is). Én ezt most kihagyom, mert már mindkét helyen szültem (ugyanannál a dokinál).
Ingyenes kismamatorna is van, de én most inkább kismamajógára, és aqua kismamatornára járok (500 Ft/alkalom).

Manófalvi!
Nem szükséges, hogy külön mózese is legyen a babakocsinak. Lábzsákot is lehet venni a babakocsihoz, meg ha nagyon hideg van úgyis bundazsákban meg takarókba bugyolálva lesz a baba.
Múlt 7en beinvesztáltam erre a nyárra kemény 690 Ft-ért egy fürdőruhára :lol: ! A Coraban vettem, Leho márkájú (nem egy nagy márka, de csak 1 nyarat csak kibír).

Silka!
Fekvő helyzetben nincs funkciója a babakocsi biztonsági övének.

Ancsi 26!
Nagyon csini vagy a lagzis képen, és a kislányod is nagyon aranyos :D ! Meddig bírta a strapát a lagziban?

Sziasztok:
Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Niki!

Nekem nem reumatikus fájdalmam van, hanem már a 3. éjszaka begörcsöl a vádlim. Szerintetek mondjam az orvosnak? Ez magnéziumhiányt jelent?
Nagyon szépek a kisruhák és igényesek! Én annyira a fiúruhákra vagyok beállítva, hogy észre sem vettem milyen édes csajszi rucik vannak!

Öcsém, hogy kint él Angliában és voltunk kint nála május elején egy csomó ruhát vettünk Marcinak, és ő azóta is a babaruhákat nézi fiú létére! Azt mondja, hogy hihetetlenül olcsón talált ruhákat, nagyon nagy leértékelések vannak. A te környékeden is így van? Ő Newcastle mellett lakik.

Húúú, mára is nagyon meleget mondanak! Akkor itthon maradok ameddig lehet és üvegfestékezek!

Miléna!

Várom a telefont a 4D-s uh után! Biztos nagy élmény lesz! Szerintem Zétike lesz a baba! Hívj!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jo reggelt mindenkinek!!

Aniko! A labgorcs egyertelmuen magneziumhiany, tipikus terhessegi tunet. Eleg, ha a patikaban mondod, kapsz ra magneziumot.

Itt Angliaban mindenhol nagyon olcso a babaruha, es hihetetlenul szepek!! Nagyon keves dolog van itt, ami olcso, de a babaruha talan azert, mert nagy a kereslet, rengeteg gyerek szuletik itt.

Banita! En inkabb nem zarkozottnak jellemeznem az angolokat, hanem talan tul udvariasak. Nagyon kedvesek, mosolygosak, amirol de csak udvariassagi kerdeseket tesznek fel, melyebbre sose mennek, nem kerdeznek pl. soha maganeletrol.

Itt Angliaban is gyonyoru napsutes van (nagy kincs ez itt), a homerseklet azonban kibirhato, kb.25 fok. Azert ki vagyok ehezve a jo kis magyar kanikulara!! :D Mar csk 6 nap!!!!!!!! :D

Szep napot mindenkinek!!!!

Niki
Vendég

Timi! (Nyekrit)
Igazán aranyos a babácskátok! :D :D

Ancsi!
Klassz az összes fotó, csinosak vagytok mindannyian! :D :D

Niki!
Nagyon édi cuccok! :D :D

Mi tegnap voltunk a magánrendelőben vizsgálaton és UH-n.

(Odafelé elképesztő fülledt kánikula, visszafelé meg úgy zuhogott az eső - hőmérséklet változatlan - mintha dézsából öntenék - de igazán kellemes érzés volt amig eljutottunk az autóig.)

A bébikkel minden a lehető legnagyobb rendben, méhszáj is teljesen zárt, minden OK. :D :D

Mindegyik UH-n más-más pozícióban vannak, állandóan virgonckodnak és össze-vissza helyezkednek. :D :D

Szerintem a 40 hét alatt az összes variációt kipróbálják, úgyhogy tutira nem unatkoznak odabent, nagyon tudnak élni. Hihi!

A-Baba - jobb oldalon - most éppen haránt fekszik és B-Baba - bal oldalon - pedig farral helyezkedik el.

A nemüket még mindig titkolják. :D :D

Így aztán egyelőre fehér, törtfehér, drapp színű cuccokat válogatunk nekik és majd csak a születésük után vásárolunk célirányosan - kék/kisautós és rózsaszín/pillangós holmikat... :D :D

Tegnapi UH-fotó a "kókuszdió" fejecskéjükről... :D :D

Kép
Vendég

Hahó!!

Köszönjük a dicséreteket mindenkinek...dagad a májam!! :oops: :oops: :lol: :lol:

Meli szerintem érti,hogy jön a tesó,mert puszilgatja a hasamat,meg simizi és ha lát egy pici babát...akár élőt,akár játékot,mondja hogy anyacika-baba és fogja a hasát!! :D :D
Annyira édes!!! :D :D
A lagziból fél 9-kor vitték el a szüleim egy jó nagy tányér husileves után!! :lol: :lol:

Nekem az elején görcsölt a vádlim mostanában nem.

Holnap megyek cukrot inni...ma voltam éhgyomri vérvételen!!! :?

Vadvirág!
Jajj,annyira édesek ezek a tesók!!! :D :D
Örülök,hogy minden rendben!!

Nekem csak 30 hetesen kell mennem uh-ra...nagyon messzinek tünik!!De közben beiktatunk egy 4d uh-ot!! :wink:

Éhes vagyok....meg is kóstolom a tarhonyás husimat!! :lol: :lol:

ancsi26

Hahóó!

Ancsi, tényleg nagyon csinos vagy a képeken, Meli is tündéri! Nagyon szép kis család vagytok! :wink:

Niki, arik a babaruhák nagyon! Én is úgy vagyok, mint Anikó, hogy teljesen a fiúrucikra vagyok fixálva :lol:

Vadvirág, örülök, hogy minden rendben van a babákkal, nagyon nagyon arik a képena a kis kókusz fejecskéjükkel :D
Én is voltam ma dokibácsinál meg uh-n, mert ugye hétvégén megyünk haza és egy hónapig ott leszünk, meg akart nézni elötte. De minden rendben nálunk is, Áron épp aludt, nem akartuk fölzavarni, olyan tündéri volt! :wink:

Itt is nagyon meleg van még mindig, a hétvégére meg jövö hétre lesz hüvösebb, de az minket már nem fog érdekelni hihi!
Ma kitakarítottam az egész lakást, alaposan , kész a konyha, fürdö, szobák minden, ablakot pucoltam, kimostam és újra föltettem a függönyöket, mostam három adagot, rendet tettem a teraszon is úgyhogy kivagyok rendesen, de legalább megvan ez is, apának marad a tiszta lakás jövö héttöl, már csak össze kell piszkolnia :lol: :lol:

Na megyek is pihizni, asszem ma már nem nagyon jövök, tévézek egy kicsit, meg pihenek. Most meg viszem Ábelt fürdeni meg aludni, hogy nekünk is legyen egy kis idönk egymásra. :wink:

szép estét mindenkinek!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok.

Nagyon szépek vagytok ancsi..:)

De hát ki nem szép itt????..:)

Egész nap fülledt idő volt,mozgot is a picúr rendesen.Most meg fúj és dörög össze-vissza,és a manócska még aktívab mint napközben..:)Pedig azt hittem nem tudja felülmúlni a napi izgágaságot..:D

Láttam,hogy azt beszélgettétek mi legyen az oviba menetellel.

Hát én is ezen izgulok. A barátnőm kislánya is születéséstől mindent elkapott a bátytól,és ezt látva a sok kórházasdiukból félek is..
Szinte nem volt olyan hónapjuk,hogy ne lettek volna a gyerekek betegek.

Épp ez a téma itthon is. Mindenki szerint az lenne a legjobb,ha a fiam menne oviba,csak én nem engedném,pont a sok bacik miatt.

A gyerekorvos azt mondja,hogy hiába tartjuk burokban őket akkor is átkell esniük a megszokott gyerekbetegségeken.Hát de nem mindegy,hogy mikor nem?
Pár hónaposan vagy 3-4-5 évesen.

Na szóval ez a nagy dilemma.

Ti használtok valamit a pocakotokra a stíriákra?
Bár azt mondják akinek a génjeiben van az hiába csinál bármit velük,akkor is előjönnek.

A fiamnál is előjöttek,de most előbb kezdemt el kenni.
Na meg most másfajta krémmel,hátha valamit használ.

Én is vettem bodykat elég jó árban 1700ft volt 7 db.

Mikor megláttam elöszor ockodtam,hogy megvegyem-e,de megnéztem és nagyon jó anyagja van.Úgyhogy jó vételnek bizonyult.

Az tök jó , hogy kint angliában olcsok a rucik.Akkor te jól betudsz vásárolni,kedved szerint Niki72.
Irigyellek érte..:)

A hátam nekem is fáj,meg egy ponton a derekam.Van,hogy nem tudok kikelni az ágyból.Sz.tem bevan csípődve egy ideg.
A múltkor a párom megmaszírozta és sokkal rosszab lett,úgyhogy már meg sem kérem.
Elkezdtem szedni +magnéziumot és úgy néz ki segít valamicskét ha nem is sokat..

Most megyek és behozom a mosott rucikat, még mielőtt elvinné a szél őket..:)

Puszi
varga tünde

Sziasztok!

Úgy látom, ma mindenkinek melege volt, nekem sem volt kedvem eddig írni.

Motiot: de jó lenne megrendezni a talit, amíg itthon vagytok, már ha le tudnátok jönni Pestig. Nikivel is kéne egyeztetni és akkor együtt lenne a csapat.
Apuka nélkül jöttök? Bírjátok nélküle? Mert mi ha csak egy hétre megyünk, vagy ő megy valahova már kínszenvedés az egész. Pl: most készülünk júni 7-8-9-én Csehországba, de nem tud velünk jönni. Pedig örülnénk neki mert rá lehetne támaszkodni. (Nem tudom hogy Rebeka hogy fogja bírni az utat, ki fogja lecsendesíteni, ha rosszalkodik...stb)

Varga tünde: nekünk viszonylag szerencsénk van, mert Rebeka már a harmadik évét kezdi ősszel az oviba, szóval kibetegeskedte már magát, de az ördög nem alszik. Attól hogy konkrétan ő nem betegszik meg a vírust hordozhatja és a kicsi elkaphatja. Ezért gondoltam, hogy csak 1 hónapot hagyunk ki. Persz ha ő meggondolja magát (elég sok kis barátja van) akkor azonnal visszük.

Vadvirág: tényleg nagyon cukik a fejecskék. Nem akarok hülyeséget kérdezni, de méretileg akkorák, mintha csak egy lenne? Szóval BPD: 64 mm meg hasonlók, vagy kisebbek?

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?