Zsuzsa,
akkor majd a Camponában Előd fog idegenvezetni (sic!) minket. Tök jó, hogy van valami, ami ennyire érdekli Elődöt. Filóztam rajta, de nálunk egyik gyereknél sem tudnék mondani olyat, ami kimondottan, hosszú távon foglalkoztatná. Na jó, mondjuk Réka néha felteszi a maga kis kérdéseit, hogy pl. az első dínó hogy született, ha nem volt Anyukája... vagy hogy nyílik ki a kapu, ha itt fenn megnyomom a gombot. Mondtam, kérdezze meg az Apját
Minap hintázás közben jött azzal, hogy képzeljem el, az egyik ovistársa azt mondta, hogy nincs is Nyuszi, meg Mikulás és nem is a Jézuska hozza az ajándékot. Hát, felcsuklottam, kicsit váratlanul ért:) De szerencsére annyira hülyeségnek tartotta ezt, hogy nem kellett véleményt nyilvánítanom.
Máté pedig tegnap azt mondta, vegyek neki üzletet. A Minimaxon nézték a Vándorvarangyot /most ez a napi megengedett TV-mese/ és előtte volt valami reklám. Gondolom, azt mondták, a Minimax-üzletekben lehet megvásárolni... vagy lehet, hogy nagyon is jól értette és azt akarja, vegyem meg neki az egész üzletet:!
Úszás: akkor nem csak az enyémeknek van heppjük?:) Érdekes, mert Máté nem a mélységtől fél, mert a héten az Árkádban az emeleten úgy támaszkodott 2 kézzel az átlátszó plexinek, hogy én féltem attól, hogy mindjárt lezuhan.... de talán ha feléri majd ésszel, hogy egy 5 centis lyukon egy 1 méteres dolog /pl. Ő
Pisi: elgondolkoztattatok /hú, de nehéz szó:O/, lehet, marad a guggoltatás szabadtéren is? Múltkor a Zapának jutott e nemes feladat és ő ösztönösen így oldotta meg:)
Szereposztás: a mienk sem jobb, mert a nagyobbiknak nincs veszélyérzete, félelme, fóbiája semmi... a kicsi meg majmolja, úgy gondolja, ő is simán leugrik 2 lépcsőfok magasságról. Hát nem. Mellékeljek képet is vagy elképzelitek?:O
Mi volt szemészeten?
Anyapoc
jobbulást. Krupp nem kerülget Benneteket?
Azért ez a priznic nem hangzik jól, szegényke már igen odalehetett, ha önként kérte:(
Gyertek csak Győrbe, itt mindig lehet csinálni valami jó dolgot, csak jó társaság kell hozzá
Rékával nem gyakorolunk "beszédet", én nem értek hozzá, elrontani n em akarom. Most írni tanulunk, ezzel tesz a sírba... banyek, még 2 éve hátra van az oviban, nem sürgős ez neki. Hab a tortán, hogy Máté ugyan még egy pont-pont-vesszőcskét sem tud lerajzolni, de amikor ceruza van a kezében, állandóan írni akar ő is:O
Szuperek a képek, <irigy-irigy emotion> Majd példát veszünk rólatok
Mivel Rékának derékig érő haja van, kicsit macera lesz ez a strand-uszoda téma, de majd belejövünk:)
Orvosi listátok nemtecc... koleszterineddel mi van, arról lemaradtam.
Ja, akarunk menni valami emberibb időben Vinye-Cuha völgye vonatos kis kirándulásra mostanában, lehet, hogy Réka szülinapját is valahol ott tartanánk. Eljönnétek Ti is? Zsuzsa?
Tegnap Réka csoportja kiránduni volt, egyik ovistársuk hétvégi házánál voltak cseresznyét szedni. Lemondták az ebédet, virsliztek/ Máté úgy mondja: "viszike":), tiszta infantilis, nem
Nnna, pótoltam egész havi elmaradásomat.
-Afonya

kavicsok bolondja