Sziasztok!
Amona, köszönöm az üdvözlést, és a krém-ötletet. Ma a gyógyszertárban vettem (gyógyszertári színtelen-szagtalan) babakrémet, először ezzel próbálkozom. Hatalmas beruházás volt... 141 Ft.
Ha ez sem válik be, jön az oil, vagy a vichy... (A patikusnő azt mondta, kenhetem a sima Vénusz étolajjal, a babákat is azzal szokták kenni).
Vadvirág! Én az V. kerületbe járok Czikmántoryhoz rendelésre, és mivel ő a Péterfyben szül, hűen követem. Az AFP utáni UH-t csinálták a kórházban (nem ő), akkor voltam ott először.
Hát... meg kell, hogy mondjam, nem volt túl jó élmény. Gegi szegény leste a monitort őrülten - ő most látta először a babót. Az egész öltözéssel és vetkőzéssel együtt 3 perc volt!
Szegénykém meg akarta kérdezni a baba nemét, de addigra lekapcsolták a gépet, nekem a hasamra dobtak egy törlőt és a következő kismama már jött is a nagy pocakjával.
Mindent rendben találtak, én meg a kocsiban bőgtem, mint a záporeső. Kérdeztem Apát, hogy látta-e a kezét, mert én nem ,viszont én láttam lábat...
Na, egy héttel később már a 4D-s UH-on voltunk, 20 hetesen, csak azért, hogy minden oké-e, szerettünk volna megnyugodni. Nagyon klassz volt, bár egy 20 hetes magzatról nem készülnek igazán jó fotók, olyankor még elég csenevészek.
Na, ott mondták, hogy 150%, hogy kislány.
Apa majd' lefordult a székről, már most rettenetesen félti. Elkezdte nekem mondani, hogy 30 éves koráig a küszöböt nem lépheti át!
Már látja, hogy a diszkó előtt kell strázsálnia, és hajtania a fiúkat.
Én meg csöndben megjegyeztem, hogy Életem, még meg sem született.
Szó mi szó, nagyon boldogok vagyunk, és a 30. hét táján vissza akarunk menni egy tényleges mozizásra.
Akit érdekel!
PAPÁS SZÜLÉS a Péterfyben - előadás lesz június 4-én hétfőn 17.30-kor a IV. emeleti Tanácsteremben.
Apával mi ott leszünk. Az is jöjjön bátran, aki nem ott szül. Én már voltam egy újszülött-előadáson, nagyon jó volt, lehetett, sőt kellett kérdezni, kedvesek voltak, elmondtak mindent, majd megmutatták a szülőszobákat (külön rózsaszín, és kék is van), a csecsemőosztályt, a kórtermeket.
Akit érdekel, jöjjön!
Pusza[/b]