A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

csajok!!!!!!!!!!
van iwiw meghívóm,kell vkinek??????????dobj egy mail-t !!!!!!!!!!
enyém:geosel.klara@freemail.hu
geosel.klara

Sziasztok!

Örülök hogy tetszik a babakocsi!Hogy hol vettük?Az a helyzet hogy én Békéscsabán lakom,és itt vettük a kocsit is,a Babar Bababoltban.Nem tudom ott ahol ti laktok van-e ilyen bolt... :( De ha jól tudom más bababoltok is forgalmazzák.Ha mentek nézelődni akkor kérdezzetek rá,mert szerintem be tudják szerezni.Mégegyszer leírom a nevét:Nania Atlanta Travel System.
3 féle színösszeállításban láttam:narancssárga-sötétkék,hupikék-sötétkék(nekem nagyon tetszett,de a férjemnek nem,ezért lett a narancs-kék),és piros-szürke-sötétkék.
Ne egy monstrumot képzeljetek el,nekem pont ez tetszik benne nem óriási és nagyon könnyű.Olyan kis formás.

Kép
xx nikita xx

Megint én...
Találtam egy linket:www.fanibabahaz.hu
Itt is fent van a kocsi,de nekik Hajdúszoboszlón van boltjuk,viszont azt írják,hogy 2007. 06. 9-10. szombat és vasárnap 9-18 óráig.
HUNGEXPO Vásárcsarnok "B" pavilon . -ban lesznek börzén.
A !!BÖRZEASZTALNÁL!!
Remélem tudtam segíteni!

Anita

Kép
xx nikita xx

Hahó mindenki!
Most írok először..! :D Én is októberben szülök(elvileg :P)..konkrétan 29.re vagyunk kiirva!Sajna még nem látta a doki hogy mink is van!De reméljük nemsokára megtudjuk! :roll: Kép 19 hetes pocakom :P
missfried

Kép
Ekkorka a drága... :)
missfried

Visszaolvasgattam..látom nevekről is szó esett!Mi csak egyelőre a lánynevet döntöttük el(feltéve ha az lesz)!--->Heléna Villő :D :P A fiúnévvel még gondban vagyunk.. :roll:
missfried

Szia! Üdv köztünk!

Nekünk már tuti hogy kislány lesz és Heléna :) Második név még kérdéses...
A fiúnévvel mi is gondban voltunk.

büngyike

Hát akkor egyre gondoltunk látod.. :D Pedig nem túl gyakori név szeríntem!Igazából én választottam,a párom pedig a Villőért van oda..ezért lesz 2 neve! :)
missfried

Amugy nekem is keményedik időnként a hasam..olyan mintha hírtelen felfújnák a méhem,volt hogy szinte kiis tudtam tapintani az alakját... :shock: De említettem a dokinak és nem tört le hálisten,csak mindjárt felírta a mg-ot plusszba a multivitamin mellé,ráadásul 3*2-t!De azóta picit jobb!Olvastam már erről mindenféle rémhírt,igazából szeríntem amíg nem nagyon gyakori és fájdalmas..nem kell vele foglalkozni! :?
missfried

szia missfried!
napi 10 keményedésig nem gáz.

Mg-nak javaslom a Béres Mg-t, mert az 250mg-os, és jóval olcsóbbi, mint a sanofi-é. nekem is ennyit írt fel a doki, majd a többiek meggyőztek, hogy a béreset vegyem. most reggelente beveszek egy béreset, azzal egész nap jól vagyok, és lefekvés előtt 1db sanofi-set (48mg), hogy éjjel ne görcsöljek

nekem annó a gyógyszerész letagadta, hogy a sanofin kívül más is lenne, pedig rákérdeztem!...persze: az egyik 1000Ft és 50db-os, ami elég 8,5 napra, a másik 1200Ft 60dbos, és elég 2 hónapra...
gondold át!

Ágica
Kép
ágica_26

csak nekem nem látszanak a vonalzóim, vagy Ti sem látjátok?
hol van a kisVirágom! :cry:

Ágica
Kép
ágica_26

csak nekem nem látszanak a vonalzóim, vagy Ti sem látjátok?
hol van a kisVirágom! :cry:

Ágica
Kép
ágica_26

bocsi! :oops: :D
amúgy nem is mondtátok, hogy hogy tetszik a Virág név?
kérek véleményeket,
most léptem intimtornára, holnap beszámolok!

Ágica
Kép
ágica_26

udv itt missfried !
2. helena, de jo
Helenasoknak a Kornel nem tetszik ? az olyan hasonlo nekem, csak fiuban. ( marmint stilusra)

Agi ; nekem a Felix nagyon tetszik ! nemeto.ban oriasi slager, de itthon (meg) szerencsere nem. ennel mar csak a Phoenix ( ejtsd : fínix , hosszu i vel tetszik jobban, de hat ez az en izlesem)
virag is jo, bar abbol is van

Evi: Sarolta nagyon tetszik, de a Saci meg jobban ! az olyan kis csibeszes, huncut es egyedi

nekem nem kemenyedik a hasam, de nem akarom elkiabalni, mert aztan elkezdi :)
bogyogyorgyi

kriston hoz jarsz itnimtornara Agi ? az szuper ! en is vegigjartam es szerintem ezt alt.iskolaban kotelezoen kene oktatni, sot mitobb ovodaban, hogy a testtudat idoben fejlodjon. es fiuknak is hasznos.
milyen jo lesz a mi gyerekeinknek, ok ezt mar gyerekkorban fogjak tudni. mazlistak :):)
bogyogyorgyi

Hát nekem vmi gyógyszertárban kutyult mg-ot írt fel..ilyen kis "hógolyók"!!Az most jó? :? :) Jó keserű az biztos..pedig épphogy a nyelvemhez ér...!Lánynévben még az Odett,Kincső tetszik..de ezek már kiestek.. :D Kornél?Hát nem is tudom,végülis nem rossz!Vilmos jött egy párszor szóba,de ez csak olyan "talán" :wink:
missfried

Kép
missfried

Nevek: Virág: nagyon szép név!
Kornél: szintén egyedi, de bevállalható! Tetszik. Phoenix nem tetszik, de a Félix az nagyon! Igazi jópasi név ;)
Odett: szintén szép név, különleges, akár a Kincső, csak ez utóbbi elég gyakori....
Sarolta: Tetszik, és a Saci ugyanúgy nagyon klassz név.
Mit tegyek, jókat választottok :)

Én nem tudom hányszor és hogyan keményedik a hasam :oops: de szokott. Igaz nem zavaró, ha gáz lenne, tuti érezném, nem?
Én napi 2X1 magnerotot szedek, 500 mg-os. Ere adott receptet a doki. Nem volt olcsó, 100 db. valami 3000 körül, de gazdaságosabb, mint az eddigiek.

büngyike

Missfried!

Tedd be az aláíráshoz a vonalzó HTML-kódját és akkor lesz mindig ott a hozzászólásaid alatt.

büngyike

Cuki!

épp tegnap írtam a blogomon erről :( nekem még nincs csíkom, ráadásul fix receptet nem tudok. én többnyire olajjal kenegetem :evil:

büngyike

agyfelkúrás: lehet olyanokkal találkozol, akik most látnak először terhes nőt :lol:

büngyike

:) aranyos vagy, ezzel még nem kell szülni menni :)

Ne aggódj!

büngyike

Köszi, hogy olvasol :) jól esik, még nem örömködnék, inkább kivárnám a végét :evil:

büngyike

Mármint a csíkoknak :!:

büngyike

cuki, mondjuk nincs kicsike pocakod, de azert 9 honaposnak sem neznem..
csikok: a kenegetes es az ovatos masszazs a legjobb ra, de azert hiszem ez is olyan lesz, mint a narancsbor ( ami nekem mar van :( , hogy orias csodakat nem lehet ellene tenni - vagy Ti hogy latjatok ?

orulok, hogy tetszik a Kornel. nekem is, csak Embrenek nem-sajnos.

:) kapaszkodjatok, nekem lanyban a Vilma is tetszik...kicsit meresz, de nagyon szep szerintem es ismerek egy 2 eves gyonoru Vilmat, biztos ez meg adott egy loketet
bogyogyorgyi

Cukika: Nekem is ekkora a hasam! No majd énis teszek fel képet ha nem hiszed! Nekem is mondják hogy nagy, de kit érdekel? Majd lesz még 2x ekkora is! És dehogy sokkoló! Ne írj már ilyeneket! Nem vagyunk csontsoványak ez biztos, de elefántok sem! Csinos vagy és kész.

Bogyó: Nekem meg az Emma tetszett még nagyon, de erre az emberem azt mondta csúfolásképpen:Emma, Emmeg holnap.
Írtam már, hogy nem normális! A Kornél is szép!

Missfried: Üdv itt közöttünk!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Bettikét kérdeztük, hogy hogy hívják majd a kisbabát. Mondta, hogy Sárika. El is határoztuk, hogy Boglárka Sára lesz. De fiú lesz!
Szóval nekem nagyon bejön. Meg amiket még írtatok az Emma a Virág nagyon jó, még ha furcsán is hangzik a Virág néni, de az én időmben még a Dóra néni is idétlen volt (mer hogy én az volnék)!
Egyébként mikor a Betti nevét "szültük meg" az úgy volt, hogy Fanni nem lehetett mert úgy hívták a macskánkat (pedíg nekem nagyon bejött) a Szabinára azt mondták, hogy Gödöllőn sok barna bőrűt hívnak így, bár engem ez nem nagyon izgatott. Aztán néztük a neveket mire mondta a férjem, hogy neki bejön a Bernadett, de az volt a "baj", hogy így hívják a legjobb barátnőmet. Aztán mégis így döntöttünk. esélyesek voltak még: Petra, Sára, Dorka. Végül Bernadett Dorka lett. Na ez érdekel valakit egyáltalán? Szájmenésem van, pedíg a bőröndöket kéne pakolnom!

Más: cikis téma. Csajok én alíg merek nyilvános helyen tüsszenteni, mert attól tartok, hogy egyszer bepisilek. Pedíg frankón allergiaszezon van!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia Ciripke!

Engem érdekel :) Ugye hogy nem nagy gáz, ha épp barátnő nevét adjátok? Úgyis saját egyénisége lesz (vagy van) a lányodnak és az már úgysem ugyanaz :)
Pisiről nem tudok beszámolni....

Én lépek, mert filmet nézünk. Szép estét nektek!

Büngyi

büngyike

Ciripke: Ciki vagy sem, sokszor én is így érzem: én is allergiás vagyok, és néha olyanokat tüsszentek, hogy a hasam majd kiszakad, és úgy érzem becsurgott. Na erre lenne jó az az intimtorna, igaz?
Ma sikerült egy akkorát tüsszenteni, hogy azóta fáj a köldököm körül. Olyan rossz érzés. Remélem holnapra elmúlik.

Kép
Kép
Kép
gabi39

pisi, ahogy a Gabi is irta, erre is szuper az intimtorna..mert akkor mi lesz velunk 50-70 evesen ? addigra pelenkat kell hasznalnunk ? :) - jajja, nem rohogok, mert ez nem vicces ( allitolag tobb felnottpelenkat adnak el az Eu.ban mint gyereket, durva, nem ? )
szoval jo hirem van : total megszintetheto a min. csopoges, szivargas -tapasztalatbol mondom !!!!!!!!!

emma - nagyon jo, nekem jobban tetszik, mint a virag. latom a Vilmat nem mertetek velemenyezni, pedig nekem ugyanaz a kategoria mint az Emma.SZep , nagypolgari nevek, szazadelo, porcelankeszlet...stb.. amikor emma, vilma, lujza nenik voltak. ja, a lujza is teszik :) - ne rohogjetek :):)
bogyogyorgyi

csajok, VELEDA OLAJ vagy VICHY TERHESSEGI CSIKOK ELLENI KREM!!!

az olaj 100ml, 4200 ft. a krem 125ml, 5500ft.

nagyon dragak, de allitolag csodat tesznek!

nev ügyben meg mindig vergödünk 8) de ez benne az izgi.. :lol:

nagyon faradt vok, jo ejt nektek!
pusszancs
Vendég

Cukika: Igaz ami igaz, az első 100 adott név szerint a Panna sokkal gyakoribb mint a Patrícia. Nézd meg, tök jó!

http://www.nyilvantarto.hu/new/letoltes ... ev2007.xls

Ezek a tavaly adott 100 leggyakoribb fiú és lánynevek.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

A Kornél nekem is bejön, pedig nálunk sem jött valahogy elő. Nekem az Olivér is nagyon tetszik! Emma mostanában nagyon népszerű, nálam is barátnő adta a lányának, de ő már az egyetem első évében a közös kollégiumi szobában megmondta, hogy így fogják hívni a lányát- pedig 10 éve ez nem volt egyáltalán divat. Igaz akkoriban elég sok Jane Austen-t olvastunk :)

Evu
Én a Szurjában jógázom, www.szurja.hu-n találsz infót (kedd-péntek 16.30, szombat 10, Operától nem messze)

Bogyogyorgyi, Gabi, Ciripke
Az intimtorna hasznosságát én is csak hangsúlyozni tudom, és a tüsszentéses panaszokra orvosilag is ajánlott! Én most már a Gésák titkára járok- olyan trükköket tanulunk, hogy csak na :D De ez kitartó gyakorlás után kamatoztatható szerintem majd. Nekem Kriston stílusa nagyon szórakoztató, tegnap este is halálra röhögtem magam a sztorijain!

Terhességi csíkok
Én mandulaolajjal kenegetem a hasam, ez lesz jó majd a gátvédelemhez is. Eddig minden ok.

Nektek nem szokott fájni a feneketek alatti combrész? Olyan mintha izomláz vagy húzódás lenne. Ma megtudtam, hogy a medence változása hat le erre a részre, ezért masszírozást és a további jógázást ajánlották. (Nekem elég keskeny a csípőm, lehet, hogy ezért érzem ennyire) Van egy lépcsőzőgépem otthon, azt egyszer-kétszer még csináltam, hátha az helyre rak, de kiderült, hogy az megkeményíti ezeket a részeket és a nyújtás sokkal fontosabb lenne.

> Kép
evarga

csajok, hadd jegyezzem meg, hogy nem azert ajanlottam ezt az olajat es ezt a kremet, mert azt hiszem, hogy a dragabb az jobb is..hanem az en vdönenim esküszik az olajra, es azt mondta, hogy ez a krem tutira segit. na most az olajat bioboltban lehet kapni es az ara vetekszik a vilaghirü vichy nevevel..ez eleg megtevesztö sztem. en most kaptam a baratomtol ilyen kremet, kiprobalom, de eddig reelle es baby love kremeket kenegettem magamra..a siker 0. :( soha nem volt narancsböröm, na most a popomon lehet mar latni..na mindegy..ami nekem igzan megterhelö-lelkileg is-az a cicnövekedes..idaig is jol meg voltam aldva, de most..uristen, nagyon naaaaaagyok :shock: :lol:

varga, köszi az infot, megnezem majd a honlapot! :)

csajok, ti mennyire csabultok el, ha meglattok egy fini csokit? :roll:

jo ejt :D
Vendég

Sziasztok!

Ágica,
hogy vagytok? remélem, már jobban. kíméld kicsit magad.
egyébként a pultok nálunk is jóval magasabbra sikerültek, mint amit anno otthon megszoktam. de már megszoktam, és végülis nem olyan rossz :)
Nekem tetszik a Virág.

Nikita,
jól néz ki a babakocsi, amit vettetek. és az ára se rossz.
ezt lehet vízszintbe is állítani? mert egy csecsemőt nem lehet még felültetni…

Cukika,
szeritnem se „szülésre kész” a pocakod. A csíkok engem már jobban izgatnának. hál’ istennek még nincsenek, de én is felkészülök, és lassan el kezdem testápolóval kenegetni…

Bogyo,
a Vilma nem rossz, bár tényleg kicsit merész. ha a vezetéknévhez passzol, akkor jó. elsőre nekem is Frédi és Béni jut eszembe róla, de hát ilyenek a klisék. szerintem fontos az is, hogy ki mit társít a névhez, ill. milyen emlékeket köt hozzá, ha már volt ilyen ismerőse.
Nekem a Félix azért tetszik, mert amellett, hogy különleges, egy ilyen nevű ismerősöm sincs. Bár volt olyan, akinek mondtam, és azt mondta, ez kutyanév :?

Gabi,
minden nevet ki lehet csúfolni, ha valaki akarja… az Emma nagyon szép. bár mostanában eléggé felkapott. két ismerősöm is adta mostanában a gyerekének.

Evu,
a csoki annyira engem most nem izgat… bár egy szelet Mars Delight jöhet :wink:
inkább a gyümölcsre és a fagyira vagyok rákattanva.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Sziasztok!

Cukika: Ezer bocs, azt hittem, hogy a Panka a Panna becézése!

Evarga: Nem tudom, hogy itt Miskolcon van-e intimtorna, ez olyan lepukkant város lett, hogy itt már semmi sincs. De majd rákérdezek. Még kismama jógát sem találtam! :(

Kép
Kép
Kép
gabi39

Bogyó!
A kriston féle torna, de egy picit átalakítva.

Missfi! (írhatomígy?)
Kutyult Mg? Nahát…ha jó, és nem drága ne szedj mást, de egy pár hét múlva próbáld ki a bérest!

Én egy Kincsőt ismertem egész életemben, szolfézsra jártam vele. De ő az én korosztályom volt, lehet, hogy mostanában tényleg népszerű…
Kornél szép, a Saci is, de nekem a Kamilla tetszik

Nekem nem felírták az Mg-t, csak mondták, hogy vegyek.

Cuki!
Én kenem a hasam egy dm-ben kapható 1600Ft-os stria krémmel, de olyan büdös, hogy csak 2-3 naponta fanyalodom rá…nekem még pici a pocim, még nem szakadt szét.
Nyugi! Sok lánynak az elején nő hírtelen a pocija, utána már csak formálódik, hegyesedik. Nekem először a 19. héten lehetett látni egy picit. Volt olyan kollégám, aki tegnap vette észre…gondolhatod!
„Jé…6. hónap? És ilyen pici!?” pici az anyád…
Na ide figyu! Ha jól tudom nem egy 160 cm magas 30 kilós lány vagy! Aki magas, és súlya is van hozzá, az nem fog 2 kilós, 40cm-es gyereket szülni, ergó, a hasa sem lesz sárgadinnye nagyságú! Valószínűleg hosszú babátok lesz, nem kis súllyal! Tegnap a tornán volt egy pici csajszi, aki a 30. hétbe volt. Hát neki még az enyémnél is kisebb pocija volt! Neki picike babája lesz, az tuti!
A formája sem szülni való Te! Én azt javaslom, még ne szüld meg!

Gabi!
Hát igen… a TE párodnak sem kell hülyeségért a szomszédba menni!

Ciripke!
Már vártam ezt a témát! Én azért kezdtem intimtornára járni, mert van vizeletvesztésem, 4 hete. Először azt hittem, hogy fertőzés, de kivizsgálták, semmi bajom. Egyszerű vizeletvesztés…remélem a torna helyre rakja.

Evu!
Akkor küldj át a cicidből egy kicsit, mert én most kezdem csak kitöltögetni a szokásos melltartóimat…
Csoki: bevágtam majd egy táblát kedden, és olyan rosszul lettem, hogy azóta édeset sem eszek. Pedig abban a pillanatban istenien esett! Én szendvicspárti vagyok! Készítettem is ide be a céghez egy nagy sonkás-parmezános-majonézes-paprikás szenyát.

Ági!
Mostmár jól vagyok, nem tudom, mi volt ez tegnap…

Többiek! Merre vagytok?

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Krém kérdés: állítólag egy sima extra zsíros krém is ugyanaz tudja... de ha olyan alkat vagy akkor mindegy :cry:

Narancsbőr: erre szerintem a narancsbőr elleni krém használ, ha használ...

Voltam babakocsit nézni... ami tényleg tetszik az nagyon drága, lehet hogy kompromisszumot kötök ...

Vki azt mondta nekem, hogy a kereskedelemben a következő szavak a következő értelemmel bírnak:

- menyasszony: 2-3-as szorzó
- terhes: 3-4-es szorzó
- újszülött: 5-ös szorzó
- baba: 2-3-as szorzó

kezdem én is így érezni!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Tegnap olyan jól sikerült a délutáni alvás, hogy 7-ig fel se kelltem, ma pedig csak fél tízkor másztam ki az ágyból. Most végre kipihentem magam, de sajna folytatni kell a tanulást.
Ja és még takarítanom is kell, mert a takarítónő nem tud jönni ma :cry:

Jutta: a szorzószámok találóak, de szerintem még az újszülött lehetne 6-os is. Sajnos tudják, hogy az ember mindent szeretne megvenni a gyerekének, és ezt ki is használják.

Intimtorna: szerintem is nagyon jó, már alig várom, hogy tudjak járni júliustól. Addig sajna még dolgoznom kell.

Ma jön a szobafestő, sajnos nálunk a 3.szoba jelenleg étkezőként funkciónál és egybe van nyitva a konyhával illetve a nappalival. Hogy ezt még szegény ember, hogy fogja megoldani nem tudom, de ez lesz kismuki szobája. Nem kevés munka lesz, mindent visszacsinálni az eredetire.

Na megyek reggelizem, mert éhen halok.
Ja tegnap egész jól bírtam, reggeli 2 szelet rozskenyér, ebéd 3szelet rántott párizsi, utánna már csak cseresznye és dinnye volt.

Kicsit vissza kell vennem, mert el fogok gurulni.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Masi!
annyira ne erőltessétek annak az étkezőnek a leválasztását, max csak a konyhától,, mert jó, ha nem egy szobában van elzárva a baba, hanem te is aközelében lehetsz, még ha főzöl is! nálunk a nappaliban lesz, mert onnan tudunk a legjobban kihurcolkodni. a hálóban nem nagyon fér el, de ha muszáj, akkor lesz egy mózeskosara, amíg kicsi. és akkor tud velünk lenni. sajna a hálóban oldalazva kell haladni az ágyak mellett, szóval nincs hely egy kiságynak

Ágica
Kép
ágica_26

Jo reggelt csajszik :D

ma reggel siros napra ebredtem, elkaptak a hormonok, es vegigsirtam a meloba vezetö busz-utamat..csak ugy ok nelkül :shock: na, neha megesik.. 8) de most okes vagyok.

nekem ellensegem a csoki..bar mostanaban csak a keserüt kivanom, de alig birom megallni, hogy ne vessem ra magamat minden percben egy tabla edes csokikara... :( de azert igyekszem.es a gyümi..na abbol minden, sargadinnye, cseri, alma, nektarin, szölö, körte...jaj, kipukkanasig :lol:

tegnap este azt hiszem mocorgott Minike..egyre biztosabbak ezek az erzetek a pocakpomban :D

kaptam tegnap a dragamtol egy szal vörös rozsat, olyan jol esett, ugy szeretem!!

rajöttem, hogy a költözes miatt le akarom cserelni az agykeretünket, mert ez kovacsolt vas-ikeas-es most inkabb fat szeretnek..szerintetek hol hirdessem meg?tegnap nem sok dolgot sikerült elpakolnom,nagyon faradt voltam.de a 7vegen majd folytatom. 8) ruhakat is kell szortirozni, sok cuccot nem is hordok mar idötlen idök ota :?

nagyon meleg van, jo lenne valami vizpart mellett lenni most..de melo van..ti hogy birjatok?

mindenkinek szep mosolygos napot!

ja, en megkerdeztem a dokimat a cukorterheles miatt, hogy mikor lesz, azt mondta a 26. heten..azt hittem hamarabb van ez a vizsgalat :shock:

pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, csak szokás szerint írni nemigen van időm.
Megy az építkezés ezerrel, aug.-ban be kellene költözni, meg hát van egy pár gyerek már ugye... :wink:
Tegnap elkezdtem visszaolvasni, jegyzetelni, de ha ezt így folytatnám, sose tudnék írni, így inkább írok arról, ami épp eszembe jut. :)
Mi a nevekkel még sehogy sem állunk, persze időnként felmerül egy-egy, de még nincs olyan, amire azt mondanánk, igen, ez lesz. Persze lánynév az már volt az elejétől fogva.

Szó volt az őssejt levételről. Erről azt olvastam korábban más fórumon, hogy csak kb 7 éves korig jó a gyereknek, szal. erről még érdeklődjön az, aki le szeretné vetetni. Nekünk a 300 ezer most nagyon húzós lenne.

Újaknak üdv! :)

Klára, én szintén eü-s, mi úgy tanultuk, hogy egyszeri magasabb értéknél még nem lehet kijelenteni, hogy ez magas vérnyomás betegség, szal. ha azóta jó, ne szedj semmit, csak ellenőrizgesd!
Én inkább anti nimfó! :D

Bogyó, én meg egyszerre eszek sokat, de viszonylag ritkán. Kivéve mikor gyümit eszek. Belém fér sajna.

Eszter, a kéményajtótokat akkor lehet nem csinálták meg rendesen? Nekem sem épp kedvencem a cserebogár. :D
A barna kenyérben szvsz az a fontos, hogy teljes kiőrlésű legyen, hogy a vitaminok, rostok benne maradjanak a kenyérben. Ebből pedig legjobb, ha biót veszünk, különben a permetszer is több lehet benne sajna...

Masika, szép helyen jártatok, pocak ari!

Sheepy, 3 kg hízás nagyon jó! Hogy csinálod? :D Náthád hogy van? Én se szeretek hajolgatni! Babuci rúg is mindig nagyokat, ha sokat teszem...

Ariel, remélem, már jobb kedvű vagy! Poci nagyon szép!Tényleg, hova ment a 7 kg? Nagyon csini vagy.

Ágica, hétvégén mi is jót kajáltunk, nálunk anyós ági családi összejövetel volt, voltunk vagy 26-an, tárkonyos raguleves(nyam) és birkapöri volt. Ebből csak keveset ettem, volt még zöldséges rakott krumpli, azt imádom. (félig vega lévén) .
Remélem a tegnapi rosszulléted nem ismétlődik! A Virág név nagyon szép!
Múltkor írtad , hogy akkor kell csak nyomni, ha már a baba feje a hüvely vége felé van, nos ez, ha fekve vagy félig fekve szülsz, biztosan nem menne. Főleg első szülésre. A nyomási inger ugyanis akkor jelentkezik, mikor a baba rászánja (vége) majd magát, hogy elindul a szülőcsatornában. Na akkor az első egy -két nyomó ingert meg kell próbálni elpihegni, de ennél többet már nagyon nehéz lenne! És akkor még hol van a hüvely vége? Ha valaki guggolva vagy állva szül, lehet megy magától, azt nem tudom. De fekve, nem. Egyébkénz szvsz ez a szülés legnehezebb, legkeményebb része, mikor a baba elindul kifelé. (...)

Kriszti(Okr). Grat. a vizsg. eredményhez, gondolom nagy kő esett le a szívedről! :)

Evu, örülök sikerült az albérlet! Hol tanultál meg ilyen jól németül?
Ha érzékeny vagy a hideg vízre, inkább ne menj medencébe, mert még begörcsölhetsz a végén!
Csokit én is eszek sajna, imádom.

Jtta, persze, hogy nem Te találtad ki azt a diétát, tudom én! :) A szorzók jók, Ciripke tudna erről mesélni, biztos, ha teheti.

Cirip, hát igen, pisi csöpp nekem is volt, mikor meg voltam fázva. Amúgy nem jellemző. A Kriston féle könyvet már valamikor megvettem, csak még nem csináltam sajna. Jó lenne vidékre is lejönne.

Cuki, sajna ha előjöttek a csíkok, azok már nem múlnak. Nekem is van. Nem egy szépség, tudom. Ez van. Én az elsőnél már az lettem, akkor én nem kentem semmivel. Csak az utolsó hónapban jött ki, nagyon nagy volt a pocakom.

Nevek közül nekem az Emma nagyon tetszik. Kornélt nem adnék, meg azt hiszem Félixet sem, na majd csak találunk valami szépet. Férjemnek a Csaba tetszik, de nekem nem annyira.

Gabi, szerintem is ki lehet minden nevet gúnyolni, ha valaki akarja. Ezzel nem kell szvsz foglalkozni.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hello!Én multkor a fogam miatt sírtam..annyira fájt,pedig már kiis húzta a doki,csak hát a helye nem akart begyógyulni!! :cry: De most már alakul....! :) De a pisilésem gyakorisága nem akar múlani!!Nálatok??Sőt..soxor folyamatosan járok,pedig semmi felfázás vagy ilyesmi!Létezik hogy már nyomhatja picit a hólyagot? :shock: Pussz mindenkinek!!

Evu-->Én sajnos tábla csokikat bebírok tömni!!Nem tudom mi lesz így velem??Félbálna leszek azt hiszem :D :(
missfried

Jah hogy is csináljam pontosan hogy mindig itt legyen alul a vonalzó?? :? :)
missfried

Missfried, masold be a vonalzod linkjet a profilban talalhato alairas helyere 8)
igen, a franya csoki..a turorudi is olyan gaz? :shock:

Erika, kint eltem, tanultam Nemeto.ban, es Au-pair is voltam 8) ott tanultam meg, levizsgaztam meg kint, es föiskolara jartam, de sajnos csaladi okok miatt abbahagytam :( en hülye.. :shock:

angolul is beszelek felsö fokon, de azert rengeteget felejtettem mar, mert az aktiv nyelvem a nemet. most spanyolul tanulok egyedül.

ma meg csak egy szenyat ettem, büszke vok magamra :D

ja, a pisi..hat csajok, en ejjelente alsohangon 4x, 5x megyek ki, es nem egy par cseppet, hanem egy jo nagy adagot pisilek..szörnyü :shock:

Evarga, megneztem a jogat, nagyon szimpi. csak most a költözes kisziv belölünk rengeteg penzt..de nagyon szeretnek menni en is hamarosan !

most lenyomok egy actimel italt :D

csajok, senki nem lakik a 11.kerben?
Vendég

Evu!
én! Szentimrében szülsz?

Ágica
Kép
ágica_26

:D :D nem mondod, merre pontosan?-ha megtudhatom-
nem, en a janosban szülök, tudod, ragaszkodom a dokimhoz, nagyon meg vagyok elegedve vele..a körülmenyek eleg okiriak, de csak kibirom majd..hiszen nem üdülni megyek majd oda :lol:
Vendég

okoriak
Vendég

Kép

na csíkok????????ez már ZEBRA!!!! AVON-nak köszönhetem,előző terheségemnél így kijöttek
geosel.klara

Sziasztok!
Ismerjétek meg új szolgáltatásunkat a www.mamapakk.hu oldalon!
Megrendelhető kórházi csomagok, minden, amire a szülést követő napokban szükséged lesz.
Minden kérdést szívesen fogadunk az info@mamapakk.hu e-mail címen.
Boldog babavárást és készülődést mindenkinek!
mamapakk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?