Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Judit, remélem holnap jó eredményekről számolsz be!

Szirom, Gabi, nektek is drukkolok!

Csak egy kis adalék a hazai vetélési kockázatokról:
Én a Barossba megyek Május 9-én amniora, múlt héten voltam tanácsadáson. Ott azt mondták, hogy a kórházi vetélési statisztika sokkal jobb, mint a köztudatban szereplő 1-2 %. Náluk a vetélés 0.5% körül van, amiből 0.2% következik csak be a beavatkozás után 2 napon belül. Vagyis ez a 0.2% köthető szorosan a beavatkozáshoz, a maradék 0.3% az a további 4 hétben történik (szerintem leginkább a stressz okozza, olyan idegtépő az a 2-3 hét várakozás!)
Szóval pihenés, pihenés és no stressz!

Zsuzsa

Kép
 
 


Sziasztok!

Kromoszóma rendellenességet nem találtak és két kislányom lesz :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!

Aki vizsgálat előtt áll, mennek a drukkok ezerrel, majd benézek, hogy mi újság, de minden rendben lesz :!: :!: :!:

Judit

 


Sziasztok!
Zsu! Én is 9-én voltam az I. Klinikán magzatvízvizsgálaton! Te kinél voltál és miért? (Márha megosztod velem!)
És Te hogy vagy?
Lehet, hogy összefutottunk a folyosón vagy a váróban?
Minden jót!
Móni
 
 

 
 

Juci!

Gratulálok az egészséges kiscsajokhoz, gondolom, most nagy a boldogság :lol: Örülök :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Szirom!

Hát nagy megkönnyebbülés volt, de azért még a kardiológiai vizsgálatig nem merek teljesen kiengedni ( jún. 15), de Hajdú doktornő azt mondta az UH alapján kedden, hogy mindkét baba jól van :lol:

Judit

 


Judit, gratulálok, nagyon jó hir, és nagyon irigykedem! Sok boldogságot a kicsikhez :lol:

Móni,
kicsi a világ! Én délre mentem dr. Beke Artúrhoz. Tündéri ember, tanácsadáson is nála voltam, nagyon türelmes volt, minden kérdésemre válaszolt és sok mindenben megnyugtatott. Kértem, hogy a vizsgálatot is ő csinálja, és nem is csalódtam! Kb. 2 perc volt az egész, és amikor felállt, megkérdeztem, hogy ugye nem azt akarja mondani, hogy kész is??? Mire ő azt mondja, hogy dehogynem, kész. Én nem éreztem semmit, csak az elején egy kis szúrást, mint egy vérvételnél. Előtte az izgalom sokkal nagyobb volt. Szóval aki esetleg még nem volt vizsgálaton, annak csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel és a doktorurat nagyon ajánlom!!!
Neked ki csinálta? Ugyancsak ő? Neked is csak Júni 7-re lesz eredmény? Gondolom oda is együtt megyünk akkor :lol:
Hogy érzed most magad? Volt valami gondod a vizsgálat után?

Szép napot!

Zsuzsa

Kép
 
 


Szia Zsu!
De jó hogy jelentkeztél! Nem, én dr. Papp Csaba docensnél voltam. Reggel 8-ra kellett mennem, én voltam az első! Negyed 9 körül értek le a dokik az értekezletről és én már f9-kor kinn is voltam! És én is csak jókat tudok
És hasonló érzés (egyben biztatás az utánunk köveztkezőknek!): a múltkori vérvétel jobban fájt mint ez!
Jól vagyok, az első nap azért éreztem, hogy sebet ejtettek rajtam, de feküdtem, pihentem, relaxáltam! És remélem semmi baj nem lesz és egészségesek vagyunk!
Nekem jún. 4-re van időpontom! Mindenesetre én jövő hét végéig próbálok nem is foglalkozni ezzel, mert addig még úgyis tenyésztik a mintát!
Neked miért kellett menned?
Én nekem csak a korom miatt (hát már 37 vagyok!).
És veled mi van? Remélem jól vagy!
Jó hétvégét és pihenjünk!
:wink:
Móni
 
 


Szia Móni!

Örülök, hogy eddig minden rendben Nálad!
Nekem is a korom miatt kellett, pont a határon vagyok. Áprilisban töltöttem be a 35-öt, szóval elvileg még nem kellene a vizsgálat, mert a fogantatás pillanatában nézik a kort, dehát ilyen pontos határt nem lehet ugye húzni, és a dokim is felajánlotta.
Nálam egyelőre minden ok (kopp-kopp), szerencsére a pici folyamatos visszacsatolást ad jelenlétéről, jelen pillanatban is mintha szaltózna. Ha már 2 órán keresztül nem érzem a mozgást, rögtön aggódni kezdek.
Én a vizsgálat utáni 2 nap szinte csak feküdtem, olvasgattam, azóta is kimélem magam, jövő héten se megyek dolgozni....hát ennyi pihi szerintem jár!
Szerinted zokon veszik, ha 3 hét múlva az ember rájuk telefonál, hogy van-e már eredmény? Én ezt tervezem.
A Baross-ban is fogsz szülni?
További nyugodt várakozást!

Zsuzsa

Kép
 
 


Szia Zsu!
Hát én is rászántam két napot a fekvésre! És én is azt tervezem, hogy lassan állok csak vissza a csatasorba! (Mondjuk annyi az előnyöm, hogy én főként itthon dolgozom!) Nagyon egyformán gondolkodunk erről!
Fogalmam nincs, hogy zokon veszik-e! Az a nagy igazság, hogy nekem van ott ismerősöm, és a docens úr "hozzájárult", hogy az ismerősömnél tájékozódjak- majd!
Úgy vettem ki a szavaiból (meg az asszisztensnők viselkedéséből), hogy nem nagyon szeretik, ha zaklatják őket! De én is megpróbálnám a helyedben- na meg ha nem lenne az ismerettség! Végülis ez egy szolgáltatás! Vagy nem?
Te a Barossban fogsz szülni?
Én a MÁV-ba járok és ott is tervezem, hogy szülök!
Képzeld, az összes nő ismerősöm úgy néz rám, mint egy hősre :wink: ! Pedig nem volt olyan vészes maga a beavatkozás. Nyilván mindenki inkább a kockázattól retteg, na meg az eredménytől!
És ugye jól látom, hogy az elsőt várod Te is!?
Én is aggodalmaskodom, ha nem mocorog, de valamikor aludnia is kell annak a gyereknek?! :wink:
Továbbra is legyünk óvatosak!
Vigyázz magadra! Magatokra!
Móni
 
 


Szia Móni!

Hát szeretik vagy nem, én mégis azt hiszem, hogy fogok előbb érdeklődni, mert nem hiszem, hogy 4 hétig tart, mire elkészül az eredmény. Ha viszont korábban megvan, akkor jogom van megtudni, hogy ne kelljen tovább idegeskedni!
Igen, a Barossban tervezem, hogy szülök, és az elsőt várom (leszámitva egy tavalyi vetélést a 8. hétben), igy minden új és izgalmas nekem a terhességgel kapcsolatban.
Te is szeptemberre vagy kiirva? Én szept 29-re. Gondolkodom, hogy belépek a 2007 Szeptemberi babák topic-ba.

Optimista hozzáállással már majdnem túl vagyunk egy heten :lol:
Jövő hét végén már talán bátorságot gyűjtők és érdeklődöm!

További jó pihit!

Zsuzsa

Kép
 
 


Szia Zsu!
Na, ez úgy van, hogy 10-12 napig tenyésztik a mintát, utána dolgozzák föl az adatokat! És kb. 2 hét múlva van meg minden. (Csak, hogy tudd a tutit! :wink: Ha már hátszelem van, ennyi hasznod legyen belőle Neked is!) Én biztos, hogy hívnám őket, de amúgy, ha valami nagy gáz van, akkor ők is jelentkeznek kb. 2 hét után!
Én október 3-4-re (ahány doki annyiféle) vagyok kíírva. A férjem 4-én, apósom 3-án született! :wink:
A szeptemberi topikot nem ismerem, egy ideig az októberi topikba írogattam, de valahogy ott nem éreztem helyemen magam. Így a magzatok kor szerint őszi topikba írogatok. Ott valahogy lazább a társaság!
Hát lassan, de eljutunk az első hétig! :wink:
És kinél fogsz szülni a Barossban?
Ott mindig ilyen sokan vannak?
Pihenj tovább! (Bár én szoknyát készülök varrni... :oops: , de engem az is pihentet!)
Szia!
Móni
 
 


Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!21 hetes terhes vagyok 2 hete egy plexus cisztát találtak a jobb agyféltekében a babának!Ennek a cisztának a héten csütin már semmi jele sem volt viszont volt egy kis vesetágulat (bal 5,8 jobb 7 mm) és így a két jel miatt javasolta a genetikus az amniot!Szerdán kellene mennem Pestre a SOTE 1. női klinikára,de nem tudom eldönteni menjek e. Olyan kicsi az esély rá,hogy baj van,a vetélésre 3 x nagyobb a doki szerint,de neki ezt ugye fel kellett ajánlani és Pesten van 2 hét alatt eredmény vmi gyorsított módszerrel!Korom alapján nem indokolt 26 éves vagyok,a babánál minden oké,AFP 26 volt a nucha 1,6. Mi a véleményetek a dologról???


Szia Anett,

hát ebben szerintem senki nem tud neked segiteni, ezt a döntést neked és a párodnak kell meghozni. Mint egy korábbi hozzászólásban irtam, a SOTE vetélési statisztikája "csak" 0.5%-os, vagyis jóval kevesebb, mint az átlagos statisztika.

Üdv
Zsuzsa

Zsuzsa

Kép
 
 


Szia Anett!
Ez tényleg a Te döntésed, de...először úgyis megnézik és tesznek neked egy javaslatot! Bár én úgy tudom csak a 20 hétig csinálnak magzatvízvételt! Amúgy egyébként is ebben az időszakban 3%-os ilyenkor a vetélési kockázat (mindenkire érvényes!), ez a 0,5-0,2% azért nem olyan magas még de semmiféleképpen nem 3x.
És kihez mész, ha mész? Tudod?
És ne félj! Mi a Zsuval lassan 2 hete estünk át rajta, a legminimálisabb genetikai kockázatunk volt, csak annyi, h "vének" vagyunk! (Bocs, Zsu! :wink: )
Neked mekkora a genetikai kockázat? Ez nekem nem derült ki az írásodból!
Mindegy mit döntessz, jól fogsz dönteni, az biztos! És ne idegeskedj!
Üdv: Móni
 
 


Köszi csajok!Dr Bán Zoltánhoz kellene menni.Hát nekem azt mondta a genetikus,hogy 0,3% az esélye a bajnak és 1 % a vetélésnek!Azért vagyok tanácstalan,mert ez a 0,3 olyan kicsi,hogy nagyon,talán nem érni meg a kockázatot!M este megyek újra uh-ra egy profi dokihoz,talán ő mond vmi okosat!Igen elméletileg a 20 hétig csinálják,de mivel most vették észre és Pesten bevállalta a doki,így ..... Az is gond nekem,hogy úgy tudom ott Pesten utána 1 órával haza is lehet ballagni,és mire mi hazazötyögünk Pestről,hát .... talán inkébb pihenni kellene utána,nem ??
Köszi még 1x nektek!Jó nektek,hogy gond nélkül túl vagytok rajta!


Szia Anett!
Mondom ne izgulj! Nekem nem kellett pihennem utána egy órát! És én is vidéki vagyok! Vagyis kizötykölődtünk Pestről, hazaértem és utána feküdtem 3 napot! (Ezt javaslom Neked is! Csak enni és dolgot végezni keltem fel!) Mindenestre ne félj! A hozzáállás is segít gyorsan, baj nélkül túl lenni rajta!
Nekem azt mondta a doki, hogy az 1% (az én koromban már ez a minimál) kicsi esély, de ő nem tudja garantálni, hogy pont én nem esem bele abba, hogy valami baja legyen a gyereknek! Ez elég meggyőző érv volt!
Ráadásul így csak 2-3-4 hétig kell izgulni, amúgy meg a szülésig ott van benned, hogy egészséges lesz-e!?
De ez a Te döntésed! Én nem akarlak meggyőzni! Csak megnyugtatni akarlak, hogy nem olyan rettenetes vizsgálat ez, mint ami kering róla! És hogy ne pánikolj! Nem kell!
Minden jót Neked!
Móni
 
 


Szia Anett,

nekem is nagyon kicsi volt a kockáza, mert bár valóban vén vagyok (köszi Móni :D ), de mikor a baba fogant, még csak 34 éves voltam, időközben töltöttem be a 35-öt, és ugyebár ez a lélektani határ. Ebben a korban a Down-kór kockázat 0.26%, szemben a vizsgálat vetélési kockázatával, ami 0.2-0-5%. Én mégis a vizsgálat mellett döntöttem, mert nem akartam 5 hónapon át azon izgulni, hogy mi van, ha mégis....Szóval szerintem jobb tudni.
És Mónihoz hasonlóan én is feküdtem 2 napot, a párom kiszolgált otthon, utána még 1 hetet betegállományban voltam, és sokat pihentem.
A vizsgálat tényleg semmi, nekem kevésbé fájt, mint egy vérvétel, kb 1 percig tart.
És tényleg, bárhogy döntesz is, az lesz a jó döntés, ne aggódj és ne stresszelj, ez a lényeg!!!

Zsuzsa

Kép
 
 


Sziasztok!

Megvolt tegnap este az uh,NINCS SEMMI BAJA!!!!!!Így nem is mentük a vizsgálatra,a doki azt mondta,lófasz ez nem vesetágulat!De ha többletinfót akarok babáról menjek és csináltassam meg. Így az urammal úgy döntöttünk nem megyünk,ha nincs rá ok,nem kockáztassuk meg a dolgot.

Köszi mindkettőtöknek a tanácsokat,remélem minden rendben lesz veletek is!


Szia Anett,

nagyon örülök a jó hirnek, további jó egészséget és sok örömet a babához!

Zsuzsa

Kép
 
 


Sziasztok!

Megkaptam én is az amnio eredményt. Egészséges, nincs semmi baj, és kislány! Köszönöm a drukkot, mindenkinek kívánok jó egészséget!

Gabi

Kép
Kép
Kép
 
 


Gabi! Gratulálok nektek! Olyan jó ilyesmit olvasni :wink: És szép nevet választottatok! :D

Én 1,5 hete voltam, még sajnos elég sokat kell várni. Nekem fájt a mintavétel, nem volt elviselhetetlen, de azért elég vacak volt. Viszont sokat segített az ott dolgozók kedvessége, ez azért nagyon sokat számít. Most már jól vagyok, én is feküdtem pár napot, mert úgy éreztem, hogy szükség volt rá, és fokozatosan keltem fel. Mondjuk emelni még nem merem a fiamat, nem is tudom, mikor lehet 15 kilót... (Ja, és még mindig kb. 50 Ft-osnyi lilásfeketés folt van a mintavétel helyén. Tény, hogy elég könnyen kékülök, az is igaz.). A mintavétel előtti uh-n fiúnak látszott a pöttömünk, gondolom, ezt majd az eredmény megerősíti :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Szia Szirom!

Épp tegnap gondoltam Rád!
Ha eddig nem szóltak, akkor nem lesz semmi baj :lol:

Judit

 


Juci!

Köszi, de nem tudom, az amniónál nem 2 hétre adnak eredményt, mint a korionnál, hanem 4 hétre, szóval még kevés idő telt el ahhoz, hogy lássanak valamit. Épp kedden érdeklődött egy ismerősöm, és mondták neki, hogy kell még a mintának legalább 2 hét. Szóval még nem nyugodhatok meg szerintem (ez alapján), de nagyon bízunk abban, hogy semmi baj nem lesz. Az uh-n minden tökéletes volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Szia Szirom!

Biztos nem lesz semmi baj! Nekem van ismerősöm akinek 1 hét után szóltak, hogy baj van (igaz neki a SOTE-n csinálták). Ha eddig nem szóltak az már elég bíztató, hogy nem is fognak. De hát miért is szólnának, hiszen van már egy szép egészséges kisfiad!
A szúrás helye nekem is bekékült, és írtam, hogy nekem nagyon fájt. Örülök, hogy túl vagy rajta, meg hogy jól érzed magad. Azért még pihenj sokat, és még nem emelgesd a kisfiad. Majd egy pár hét múlva, ha megerősödik a méhed megint.
Egyébként nekem meg azt mondták, hogy max. a 3. hétig nézegetik a mintát, az utolsó héten már csak a papírmunkák vannak. Van egy másik kismama, akinek szintén a Szabolcsba csinálták az amniót, a 3. héten (azt hiszem a 23. napon) már az eredmény a kezében volt. Neki a 16. napon zárták le a minta vizsgálását, mert semmilyen kórosat nem láttak benne. Úgyhogy ne izgulj, veletek sem lesz semmi baj, és lehet, hogy a te papírod is hamarabb megérkezik, és nem kell a 4 hetet kivárnod.
Vigyázz magadra!!!
Majd nézegetem a fórumot, írd meg ha megjött a jó eredmény!!!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Szirom!

Drukkolok, de biztos nem lesz nálatok baj! Én is úgy tudom hogy ha baj van két hét múlva kb telefonálnak.

Én most épp ki vagyok akadva de nagyon, ugye nekünk is találtak két plexus cisztát 2 hete 3D UH-on, plusz kedden derült ki hogy alcsony az AFP-m, 0,7. mindehhez ugye vagyok 19 hetes.
Ezért most a SOTÉRa kell mennem genetikára. A lelkemre kötötték hogy csak péntek délelőtt lehet hívni, mert csak akkor adnak időpontot. Most hívtam, erre közölték hogy majd 11után hívjam. Hol itt a délelőtt akkor? :?: És egyáltalán mit csinálok ha majd két hét múlvára adnak csak időpontot, leszek vagy 21 hetes. Akkor már mi a frászt csinálnak? Én nem tudom másnak is elszúrták e így hogy ennyire kitolódott ez az egész. Ja, és még a sima genetikai Uh-om sincs meg arra szerdán kell mennem, a 20. héten :roll: Komolyan mondom hogy én remélem hogy igazuk van és nem vagyok sürgős eset, de akkor is kiábrándító.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Szia Manó!

Nem tudom merre laksz, de Debrecenben nincs előjegyzés. Engem is itt szúrtak. Beutalót kell vinni, és kész. Minden hétfőn szúrnak, először le kell adni a papírokat, majd behívnak UH-ra, utána a genetikushoz kell bemenni, ő beszélget el az emberrel. Ha úgy alakul, akkor ott aláíratják a papírokat és már szúrnak is. Tehát nincs hetekig tartó várakozás!

Ha gondolod ide írom a telefonszámukat, hívd fel őket:

Debreceni Egyetem Szülészeti és Nógyógyászati Klinika
52/ 411-600 A Genetikai Tanácsadást kell kérni

Címük:
4012 Debrecen Nagyerdei krt. 98.

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia!

Köszi aranyos vagy, de Budapest.

És sajna köszönhetően az új rendszernek oda kell menni ahová a beutaló szól állítólag szigorúan.

Még fél óra és telcsizhetek. Az doki a lelkemre kötötte hogy ne hagyjam magam addig lerázni amíg nem adnak egy időpontot. Szóval most jön az hog ynem hagyom. De röhej.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Na, júnisu 18-ára kaptam időpontot, 20 hetes leszek akkor, ha az az ítélet hogy magzatvízvétel (csinálják azt még ilyen későn???) akkor majd jövök érdeklődni:)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Hahó!

Manó! Én meg az újpestibe vártalak! Hívd föl szerintem a Szabolcs utcát is, volt velem együtt egy lány, aki azt mondta, hogy nem könnyen, de besorolták a lehető legközelebbi időpontra, mert hasonlóan sürgős volt neki. És szerintem a Hajdú Krisztina vagy a Bátorfy doktor is végtelenül kedves és megértő, érdemes megpróbálni! Kedden szúrnak és kedden és csütörtökön van genetikai uh. Ha kapsz időpontot, akkor legfeljebb átírják oda a beutalódat, vagy ha nem, akkor fizetni kell valamennyit (ha jól sejtem). És drukkolok, minden rendben lesz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Hahó!

Megjött a papír, rendben vagyunk és megerősítést nyert, hogy kispasi :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Szia Szirom!

Hatalmas gratula!!!!!!!!!! Jó egészséget nektek! :D

Kép
Kép
Kép
 
 


Jaj, Szirom, szuper, nagyon szorítottam :lol: :lol: :lol: mondtam, hogy nem lesz baj :wink:

Mi holnap megyünk a Kardiológiai Intézetbe, a legutóbbi UH szerint minden ok Dorcival is, szóval ez az utolsó állomás, ha itt sem találnak semmit, akkor fogalma sincs az orvosoknak, mitől volt olyan vastag a tarkóredő, de rendben leszünk...
Kicsit félek :cry:

Judit

 


Köszi lányok, aranyosak vagytok :wink:

Judit! Drukkolok nektek nagyon holnapra, rendben lesz minden a lányokkal!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Szirom!

Minden OK, sem a kardiológián, sem a 4D-n nem találtak semmi bajt.
Kardiológiára még négy hét múlva mennünk kell kontrollra, mert akkora már látszani fog az összes kis ér is.

Tettem fel videót Dorciról, sajnos Lili szégyenlős :cry:

Judit

 


Judit!

Nagyon örülök, mondtam, hogy oksi lesz :lol: Videót megnézem :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!!

Egy 23. hétben rossz amnio után megszült angyalkánk után, újra kopogtatott a gólya!!! :) Nagyon boldogok vagyunk!! Van egy 3 és fél, és egy 1 és fél éves kisfiúnk már...
azért írok ide hozzátok, hogy ti melyi beavatkozást "ajánljátok" nekem :) Az amniocentézist ismerem, 2X átestem rajta az előző terhesség alatt. Először a Szigeti Zsanett doktornő szúrt, másodszor Dr. Beke Artúr. Szinte észre sem vettem a szúrásokat...
A CVS nekem egy kicsit drastrikusabbnak tűnik, mint az AC. ...mert ott ugye kicsípnek egy darabkát a méhlepényből...viszont hamarabb lehet csinálni, és az eredmény is gyorsabban megvan...ne nagyobb a vetélés kockázata ennél a beavazkozásnál???
Köszi a válaszokat előre is...


Szia Anikó!
Én aug 02-án estem át a méhlepény mintavételen a Scöpft_Méreiben. Ferenczy dr úr csinálta, az egész nem tartott 3 percig, nem fájt,mindent láttam a monitoron. Az 1 órás pihenés után sem volt semi gondom.
Én mindenképen ezt ajánlanám az általad leírtak miatt. Korán el lehet végeztetni, és 1 hét múlva eredmény, ill. ha rossz az eredmény azonnal hívnak.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Schöpf-Méreiben csinálnak-e még korionbiopsziát? Úgy hallottam a Schöpf-Mérei már magánkórház lett. Tudja valaki, hogy mennyit kell fizetni? Melyik orvoshoz érdemes menni?

Jövő héten kéne mennem, de a Szabolcs utcaiban most épp nem csinálnak ilyet. Márpedig szorít az idő.

Köszi előre is a választ.
 
 


Szia Vtimo!

Igen csinálnak, és 28 000 Ft. Azt hogy melyik dokihoz érdemes menni nem tudom, de van az nlc-n egy topik ahol olyan kismamik vannak (többek között én is), akiknek amniójuk vagy chorion mintavételük volt. Többen a Scöpfiben csináltatták. Ott tudnak neked nevet is adni, kit érdemes felkeresned. Mindenesetre ezért a pénzért legalább nem kell 4 hétig várni, már egy hét után van eredmény, és ez nem mellékes. (Nekem amnióm volt Debrecenben.)

Ide másolom hol találod:

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?bw ... p=2&page=1

Remélem tudtam segíteni.

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Vtimo!

Igen csinálnak, és 28 000 Ft. Azt hogy melyik dokihoz érdemes menni nem tudom, de van az nlc-n egy topik ahol olyan kismamik vannak (többek között én is), akiknek amniójuk vagy chorion mintavételük volt. Többen a Scöpfiben csináltatták. Ott tudnak neked nevet is adni, kit érdemes felkeresned. Mindenesetre ezért a pénzért legalább nem kell 4 hétig várni, már egy hét után van eredmény, és ez nem mellékes. (Nekem amnióm volt Debrecenben.)

Ide másolom hol találod:

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?bw ... p=2&page=1

Remélem tudtam segíteni.

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Vtimo!

Igen csinálnak, és 28 000 Ft. Azt hogy melyik dokihoz érdemes menni nem tudom, de van az nlc-n egy topik ahol olyan kismamik vannak (többek között én is), akiknek amniójuk vagy chorion mintavételük volt. Többen a Scöpfiben csináltatták. Ott tudnak neked nevet is adni, kit érdemes felkeresned. Mindenesetre ezért a pénzért legalább nem kell 4 hétig várni, már egy hét után van eredmény, és ez nem mellékes. (Nekem amnióm volt Debrecenben.)

Ide másolom hol találod:

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?bw ... p=2&page=1

Remélem tudtam segíteni.

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Vtimo!

Igen csinálnak, és 28 000 Ft. Azt hogy melyik dokihoz érdemes menni nem tudom, de van az nlc-n egy topik ahol olyan kismamik vannak (többek között én is), akiknek amniójuk vagy chorion mintavételük volt. Többen a Scöpfiben csináltatták. Ott tudnak neked nevet is adni, kit érdemes felkeresned. Mindenesetre ezért a pénzért legalább nem kell 4 hétig várni, már egy hét után van eredmény, és ez nem mellékes. (Nekem amnióm volt Debrecenben.)

Ide másolom hol találod:

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?bw ... p=2&page=1

Remélem tudtam segíteni.

Kép
Kép
Kép
 
 


Basszus ez a normálatlan gép hányszor küldte el!!! Valami nagy gáz van a gépünkkel...

Ezer bocs érte!

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia gabi,

Köszönöm a gyors választ, rá is nézek rögtön a linkre.

köszi :)
 
 


gabi! én is debrecenbe voltam amnion. múlt hét hétfőn. jövőhét csütörtökre mondtak eredményt. most azon izgulok, hogy jó legyen! itt is hívnak ha van valami? nem tudod? esetleg mennyi idő után? már majdnem eltelt két hét. nagyon félek!
Vendég
 


Sziasztok!

Én most vagyok az 5.hétben, és a 10.-12. hét környékén chorionbiopsziára megyek.
Nekem sajnos 25% esélyem van egy beteg babócára.
Néha úgy érzem, hogy semmi baj nem lesz, néha meg félek nagyon...

Sokat segítettek a hozzászólásaitok, így legalább már van fogalmam arról, hogy mi vár ránk.
 


Szia Rita!
Én is túlestem ezen....voltál vérvételen? Onnan tudod az esélyt? Ha szabad kérdeznem mennyi idős vagy? csak azért, mert nekem 5% volt az esély. Amikor bementem a Söfibe,akkor nyugtatott a genetikus, hogy ez csak statisztika, és nagyban beleszámít az életkor.
Aztán mikor túlestem az egészen, és megmondták az eredmény, akkorm is felhívta a figyelmemet, hogy ne a vérszűrés eredménye miatt menjek, hanem a korom miatt!
A másik meg az, hogy 75% esélyed az egészséges babára :D Szóval minden rendben van....szorítok Nektek!!!!
Vendég
 


Szió!

Én eleve így "futottam" neki a terhességnek.
29 éves vagyok, apukámnak izomsorvadása van, és sajnos hordozom a génhibát. Ha kislány a babó akkor minden ok, de ha fiúcska, akkor sajnos 50-50%.
Nagyon remélem, hogy nem a rossz gént adtam át!

Mindenesetre az estéimet mostanában sírdogálással töltöm...

Nem a vizsgálattól félek, hanem az eredménytől.
 


Értem! :roll: Ne sirdogálj, tudom,hog ybaromi nehéz, nálam is többször "eltört a mécses".... UH-on minden rendben volt?
A vizsgálat 3 perc volt, semmit nem éreztem. Ha a Söfibe mész ott Ferenczy dr úr (is) nagyon profi!!
Mikorra van időpontod?
Vendég
 


Még nincs időpontom.
Az OGYEI-ben van egy genetikus dokinéni, aki leszervezi a vizsgálatot. ( ő szervezte a vérvizsgálatot is, ami kiderítette, hogy hordozó vagyok)
Azt mondta, hogy talán Hajdú Kriszinával szeretné levetetni a mintát, de semmi pondosat nem tudok még.
csak aggódom... nem kicsit... nagyon...

:cry:
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: