Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Mióta kislányomat nem szoptatom és lefogytam borzalmasan narancsbõrös lett a combon, szinte egyik napról a másikra. Hiába tornázom,nem használ. Úgy hallottam, hogy a csoda kenceficék sem érnek semmit. Tudtok-e valami biztos módszert? Ha valaki látványos eredményt ért el, az írjon! Köszi.
 
 


Hát vannak krémek. Vannak masszirozók, és van valami elektromos készülék is. Én a krémekig jutottam kevés sikerrel.
Névtelen
 


Kedj el sportolni(fõleg zsírégetõ torna pl:aerobic,vagy végezz rendszeresen "popsiformáló" gyakorlatokat).Minden este legalább 5 percig maszírozd a combodat vm durvább dörzsikefével,lényeg az,hogy rákvörös legyen a bõröd.Utána kend be vm cellulitisz elleni krémmel.Hasznos a hideg meleg váltózuhany is.Igyál sok vizet,egyél sok gyümölcsöt és zöldséget.Szerintem ha a terhességed elõtt nem voltál narancsbõrös,az azt jelenti,hogy egyébként nem is vagy rá hajlamos,tehát viszonylag könnyen megszabadulhatsz tõle.Nem úgy mint én aki a géneiben hordozza ezt a hajlamot,de sporttal,helyes táplálkozással és masszázzsal még én is sikeresen kezelni tudom.Fel a fejjel!
Névtelen
 

 
 

kösz, nyuszi
kiprobálom és is a tanácsodat, bár én még nem fogytam le, de igyekszem, ha most elkezdem, talán van még remény......
 
 


Nekem nemhogy narancsbõröm van de még löttyedt pettyhüdt stb. Mi a fenével tudnám eltüntetni?

A futás segít? Utálom az aerobikot, meg a fitness kazikat.


Emese
Névtelen
 


Emese,nekem a futás ezekre a gondokra nagyon bejött.Próbáld meg.
Mariann
Mariann
 


Ez a topik nem sűrűn látogatott!!!!
Hátha valaki mégis erre jár, mint én meg a fehér holló...

Szóval a Vichy Liposyne narancsbôr elleni krémét használhatom szoptatás alatt is?
Ráírva nincs, hogy nem! A honlapon sem találtam errôl semmit! Gondolom, egy ilyen cég nem engedheti meg magának, hogy ne tüntesse fel, ha tilos!
A gyógyszertárban 2 patikus 2 félét mondott :-(
SEGÍTSETEK!
Nincs valami okos gyógyszerész itt köztetek vagy nincs itt senki leginkbb

A.
 
 


Van Magyarországon forgalomban egy nagyon jó narancsbőr elleni krém, amire testfóliát (vagy olcsóbb megoldásként: folpackot) kell utána tekerni, már egyetlen kezelés centikben mérhető, sok szkeptikus tátotta a száját, miután kipróbálta. Nem akarnám itt nagyon reklámozni, nincs az nekem megfizetve! ;-)
De akit érdekelnek a részletek: arkangyalka@freemail.hu


Sziasztok csajszik!
Szeretnék segítséget kérni!Méghozzá abban,hogy mivel hirtelen lefogytam,a bőröm csíkos maradt.Mármint nem narancsbőrös,hanem olyasmi csíkok lettek rajta,mint szülés után a nőknél.Én még csak 18éves vagyok,a súlyom pedig folyamatosan ingadozik 1-2kilóval,ezért időnként jobban,máskor viszont kevésbé látszanak.Mit javasoltok hogyan lehetne ezeket eltűntetni?Hiába sportolok és kenegetem krémekkel,ha nem fogyok,ugyanolyan marad... Segítség!

Üdv:
pindur

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: