Új privát üzeneted érkezett!

Szia Edit!

Na hogy megy a bölcsi?

Dani még mindig hisztis, és most azzal bíztatnak a babaszobások, hogy ez a hisztikor kezdete. :( Úgy látszik nálunk késői hisztikor van.
Ma apa délelött suliban volt, délután meg elvitte Danit autókat nézni. Kicsit tudtam tanulni.

Képzeld este leesett az ágyról. Nem tudom mekkora ágy kellene neki :?:

Tegnap befizettem a nyaralásunkat. Most már biztos elmegyünk, a Rafi meg csináljon amit akar, legfeljebb szabival kezdek. :wink:

Lindi

Kép
 
 


Sziasztok!
Végre ide jutottam újra, kb. 1 hónapig vacak volt a neten és aztán meg a gépem is. De most már mindenk ok.
Rólam, eddig minden rendben. Végre elmúltak a hányingeres reggelek. Az álomkór még időnként rám tör, de majd csak elmúlik az is. Még 4 nap és utána itt a nyári szünet, utána annyit pihenek, amennyit akarok.
Voltam ultrahangon (2 órát vártam, a doki 1 szót se szólt hozzám); és az első vérvételen is túl vagyok.
A dokinéni azt mondta minden tökéletes.
Nekem eddig még csak jó tapasztalataim vannak Kalocsáról, remélem, így is marad.
Puszi mindenkinek

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok!

Hencsi, szorítok, hogy minden rendben legyen! Annak örülök, hogy Kalocsáról jókat írsz, mert akkor talán fejlődőben van :)

Dani tegnap csak 20 percet aludt délután. Ilyen se volt még, igaz reggel 1/2 10-kor kelt, mert elötte este késön aludt el.
Tegnap kint voltunk vele a reptéren, de nem volt elájulva tőle, pedig imádja az autókat, főleg a kamionokat, de szerintem a helikoptertől félt. :( Délután meg kimentünk Szelidre. Kicsit hideg volt a víz, de Dani nagyon élvezte. Hazafelé elaludt a kocsiban, de mikor megálltunk felébredt. Azt hittem majd este korán lefekszik, erre 9-kor alig akart elaludni.

Edit!

Mi van veletek? Adél és a bárányhimlő? Rég nem írtál, pedig otthon vagy! :lol:

Na megyek vasalni :(

lindi

Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Mi van itt már csak magammal beszélgetek?

Sehol senki?

ez volt a vasárnapi program :)

[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/
1181753425.7.jpg[/img] Kép Kép

lindi

Kép
 
 


Kép

ez lemaradt
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak kicsit lemaradva.

Hencsi!

Jó hallani, hogy minden rendben, főleg a hosszú netszünet után. Dr. Malbaskinál voltál uh-n? Senkihez nem szól. Először én sem mertem kérdezni sem. Másodszor már igen, és normálisan válaszolt. Hozzáteszem, hogy nagyon jó szeme van az uh-hoz. Nekem pontosan eltalálta a bébike méretét.
Aztán, amikor azt hittem elindult a szülés, éjjel mentünk be, és ő volt az ügyeletes. Azt hittem visszafordulok, amikor megláttam, de nagyon rendi volt. A szülésemnél meg őt hívta segíteni a dokim. Szóval nem olyan szörnyű, mint amilyennek látszik.

Lindi!

Dani nagyon vagány kölyök! Édes!

Rólunk:

Kb. egy hete megint rosszul alszik Marcika éjszaka. 5-6 szor felébred, és enni is kér. Változó időpontban tehát evés van 4 és 6 között. Nem túl szórakoztató.
Nappal kicsit talán többet alszik, de a 1,5 óra a max. Többnyire fél-egy óra sikerül.
Vasárnap megkereszteltük a kis csibészt. Négy baba volt összesen, abból egy végig bőgött, egy meg a keresztelésnél pityeredett el. Az én drágám érdekődve nézegette velünk szemben azt a fekete ruhás nagydarab embert (lelkész), és néha még szólt is hozzá. Aztán amikor áldást osztott és felemelte a kezét, Marcika még nevetett is. Szóval élvezte a bulit.

Mára ennyit. Késő van. Megyek aludni, mert hamarosan szólít a "főnököm".

Sziasztok

Kriszta

Kép
 
 


Kép
 
 


Na a szöveget meg lehagyta :(

Kriszta!

Dani is kicsinek rossz alvó volt, kb egy éves kora körül aludt többet, de akkor meg csak babakocsiban. Edittel róttuk a köröket, hogy aludjanak.

kb másfél évesen kezdett a kiságyban aludni délutánonként, de addigra szerencsére, mivel a délelötti alvás kimaradt, így többet aludt. Na ez jó értelmes lett :(

Lindi

Kép
 
 


Sziasztok!
Igen, dr. Malbaskinál voltam uh-n. Az egyik osztálytársam is nála szült és meg volt vele elégedve. Nem volt gáz, csak fura, hogy egy szót se szól.
Június 27-én megyek legközelebb a doki nénihez, ő utána szabira megy. Kicsit izgulok miatta, de remélem semmi baj nem lesz, míg nem lesz itthon.
Valaki ha tudna segíteni -kényes kérdés-, szokás pénzt adni közben is vagy elég csak a végén egyben?

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok!

Ha megengeditek csatlakoznék ehhez a fórumhoz. Tavaly ősszel költöztem Kalocsára Miskolcról, és egyenlőre sajnos nincsenek itt ismerőseim, barátaim. Idén januárban született meg a kisfiam, István, aki már 5 hónapos nagyfiú. Én Szekszárdon szültem, mert eredetileg Budapestre terveztük, de közbejött a költözés így októberben kapkodtam orvos után, és egy szelszárdi kolleganőm ajánlott ott orvost, utólag kár volt.... A lényeg hogy mostmár mind a ketten jól vagyunk, és egészségesek :-)
Szóval ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok :-)
Kép István és anya [/img]
 


Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a hőséget? Mi csak este 7 után mozdulunk ki a lakásból. Így elviselhető.

Hencsi!

Biztosan nem lesz semmi gond. Ne is gondolj arra, hogy a doki szabin lesz.
Én a havi vizsgálatokra magánrendelésre jártam, annak persze megvan a tarifája. Azon kívül közben nem adtam pénzt. Csak a szülés után.

Kati!

Üdv közöttünk, bár én nem is vagyok kalocsai. Csak ott szültem. Az én nagyfiam december 28-án született, tehát majdnem egyidősek vagyunk.
A soraidból úgy vettem ki, hogy valami gond volt. Elmondod mi?

Legutóbb panaszkodtam az éjszakai alvás miatt. Pár napja kicsit sűrűbbre csináljuk a tápszert (ezt javasolta a védőnő), és úgy tűnik bevált. Ismét végigalusszuk az éjszakát. Csak inni kelünk 1-2-szer.

Üdv mindenkinek
Kriszta

Kép
 
 


Kép Marci a hódító
 
 


Sziasztok!

Kriszta aranyos vagy! A gondom az volt, hogy a pici vákuummal született, miközben a vákuumgép is elromlott és az oxigénadagoló is, amit az orrom alá akartak dugni hogy kapjak levegőt, de szerencsére mire a pici kibújt addigra lett oxigén is. A férjem azt mondta hogy amikor meglátta a fejét a gyereknek majdnem elájult, mert olyan csúcsfeje volt :cry:
A dokim lázasan engedett haza a kórházból, meg sem vizsgált, és három napra rá hogy hazakerültem begörcsöltem, mint kiderült ben maradt egy burokdarab, ami miatt egy napra be kellett feküdnöm küretre... és a kórházban úgy bántak velem, amikor visszamentem, mintha valami taknyos kölyök lennék, akinek besikerült a baba és azért jön küretre... az volt a szerencse hogy anyukám pont itt volt Miskolcról és ő vigyázhatott a picire és rám. Emiatt kicsit depis lettem, három hétig csak bőgtem itthon, de aztán minden rendbejött, és ma már inkább nem gondolok rá. A gyönyörű kisfiam mindenért kárpótol, de Szekszárdra biztosan nem mennék vissza.

Az én kisfiam is felkel még hajnalban enni, de most próbálkozom a tejpéppel éjszakára, mert azt javasolták. Ez valóban úgy tűnik jobban laktatja mint a tápszer. Még szoptatok is de az csak arra elég hogy igyon pár kortyot :cry: Már kap a tápszer mellé gyümölcs és zöldség pürét is, ezeket még csak kóstolgatjuk, de szépen haladunk :D
 


Szia Kati!

Nem lehetett egyszerű, de ha minden rendbejött ne is gondolj rá.

A szülés nálunk sem volt könnyű. Nekem a végére nem voltak elég erős fájásaim, és segíteni kellett. Ez némi vákumot jelentett, és egy másik orvost, aki közben a hasamba könyökölt. A vákumot csak minimálisan kellett használni, így nem látszott semmi a baba fején. A hasamon annál inkább. 2 hétig minden színben játszott. A páromat kiküldték a szülés legvégéről, úgy, hogy előtte nem közöltek vele semmít. Gondolhatod mit élt át. Aztán szerencsére rögtön felsírt a kicsi, és én is gyorsan kihevertem a szülést. Az utolsó pár perc tehát mindannyiunknak nehéz volt.
A kalocsai kórházat csak ajánlani tudom. Sok ismerősöm szült ott mostanában, és mindannyian elégedettek voltak. Bár Kőrösről mindenki annál a két dokinál szült, aki tavaly nyáron ment át Halasról. Dr. Jerémiás és Dr. Elek.

Mi sajna nem tudtunk kezdettől szopizni, két hétig fejtem, de úgy is nagyon nehezen jött, majd teljesen elapadt. Azóta tápszer van, és már teljes gőzzel gyümölcs, zöldség. Sőt már csirke és pulykahusi is lecsúszik. Nekem is javasolták éjszakára a grízpépet, de nem jött össze. Este kell a cumisüveg.

Nagyon örülök, hogy jöttél. Nekünk hasonlóak a dolgaink. A többiek már nagyrészt túl vannak ezen, persze ők is aranyosak, és mindig ellátnak jótanácsokkal.
 
 


Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Sajnos nem lett sokkal hűvösebb mint volt :(
A gyerkőc már nehezen viseli, bár nem panaszkodom, mert ez volt talán eddigi leghosszabb alvása, este 9-től, reggel kb fét 7-ig :D
Bár így maradna!!!

Kati

Kedves anyukák. egy kérdés, a krumlit mivel ízesítsem hogy megegye a gyermekem, ugyanis simán anyatejjel összeturmixolva ízetlen?! Köszi előre is!
 


Üdv!

Kati!

A krumplit tulajdonképpen mindennel szoktam variálni. Főleg sárgarépával és almával. Az almát van hogy főzve, de van hogy nyersen adom hozzá. De tettem már bele banánt is. Most már van barack is, szerintem azzal is jó lehet. Marci imádja, mert jó édes.

Szia

Kriszta

Kép
 
 


Szia Kriszta!

Köszi, akkor próbálkozom! A banánt ugye már adahtom neki? Lehet hogy hülye kérdés, de az az igazság hogy a védőnőnket ha háromszor láttam amióta megszületett István, és akkor sem volt valami segítőkész :-(

Üdv
 


Sziasztok!

Hú egy hétvégén nem vagyok és élet jön a topicba.

Üdv Kata!

Örülünk, hogy ránk találtál, mert nagyon kevesen vagyunk. Nem irigyellek a szülési nehézségek miatt. A banánt lehet adni már 4 hós kórtól, de figyelj oda, hogy kicsit érettlen banán megfoghatja a kakiját. Egyébként a védőnő rendszer nagyon szerencsétlen itt. Nálunk se sűrűn voltak.

Mi ma jöttünk haza nyaralásból. Sajna nem úgy sikerült mint terveztük, mert a szálloda elég gyenge volt, így inkább elutaztunk minden nap a Balcsira, de ott meg tegnap pocsék idő volt. Ma is hideg volt még a víz :(
Daninak egész hétvégén hasmenése volt, meg nyűgi is volt a sok autózástól, nem tudott aludni se sokat. Úgyhogy megfogatduk, hogy gyerekkel csakis apartmanba megyünk és csak vízpart mellé legközelebb.


Kép
Lindi
 
 


Sziasztok!

Hű, a nyaralás jó téma. Mi is megyünk kb 1 hónap múlva. Kicsit izgulok is miatta. Hogy fogok összepakolni, hogy minden beférjen a kocsiba, csak a babakocsi elfoglalja a csomagtartót? Hogy bírja majd Marci a megvááltozott környezetet? Hogy fog aludni? stb. Ezer kérdéés foglalkoztat. Bár sokak szerint ilyenkor az a fontos, hogy a számára biztonságot jelentő emberek ott legyenek. Mi. Biztonság kedvéért anyukámék is jönnek, így talán többet lehetünk apával kettesben. Ez sem elhanyagolható szempont. Mi nagyon szeretjük a termálfürdőket ezért vagy Zalakarosra vagy Hévízre megyünk. Persze Marcika még termálban nem fürödhet. Ezért jönnek a mamáék. Mi apartmanba megyünk.

Más. Nálunk nagyon jó a védőnő rendszer. Nekem nagyon sokat segítettek, és most is segítenek ha kell. Már a terhesség alatt jó kapcsolat alakult ki. Ha a miénk nem elérhető bármelyik védőnőhöz fordulahatok.

Mára ennyi

Sziasztok

Kriszta

Kép
 
 


Sziasztok!

El sem hiszitek mekkora felüdölés, hogy végre kapcsolatot teremthetek végre másik anyukákkal :-)
Az igazat megvallava most totál kész vagyok, mert most szombaton lesz a lakodalmunk :D :D :D és így a gyerkőccel kicsit érdekes s a szervezés :roll:
De jó olvasni a nyaralásról! Mi talán szeptemberben jutunk el valahova, és én júliusban szeretnék a gyermekkel elmenni Miksolcra anyuékhoz, az is pihenés lenne nekünk legalábbis, apa nem tud eljönni,mert dolgozik, de reménykeden a szeptemberben.
Kriszta! ez nagyon jó lesz hog anyukádék is ott lesznek :-) Mert így a gyerkőccel is tudtuk lenni, és kettesben is!

Minden jót nektek, a héten lehet hogy kicsit el leszek tűnve, de majd igyekszem jelentkezni, de jövő héten majd teszek fel képeket a lakodalomról :-)

Sziasztok!
 


Sziasztok!


Üdv Kati köztünk!

Sajna én igen ritkán tudok ide jönni, visszamentem dolgozni, így a délutánom a kislányomé, aki ma szerencsére 8-kor közölte , hogy fáradt és aludni akar.
A tegnapi esténk is ilyen volt, csak tegnap meg nem volt net-ünk.

Képzeljétek Adél tegnap is és ma is közölte reggel 3/4 7-kor, hogy menni akar a bölcsibe. Induljunk már. :D

Én ennek nagyon örülök, mert nagyon anyás a drágám.
Amikor megyek érte attól kezdve, csak mesél, hogy mi történt napközben. Tele van élménnyel.

Melinda!
Sajnálom a furán sikerült nyaralást. Én a neten néztem ki egy szállodát Balatonfüreden. Most rendeltem meg.
Úgy hogy megyünk 5 napra. Már alig várom.

Nem semmi, gyerekkel lagzit szervezni, de ne aggódj, biztosan minden rendben lesz. Volt egy ismerősnek hasonló.... A gyereket a szomszédjukra bízták a lakodalomban, így magát az eseményt mindenki élményként élte meg.
A menyasszonynak/anyukának nem kellett egész nap a csemete után rohangáni, de a nagyszülőknek /örömanya-örömapa sem a gyerekpesztrálás volt akkor a legfontosabb gondja.

Sok boldogságot előre is.

A védőnőket hagyjuk.... Vagy mi fogtuk ki rossz időben, de kb 1/2 évente jön valaki, lehet, hogy sokat mondtam.


Üdv!
Edit

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Kati a babaszoba.hu-n a chat nagyon jó, szerintem ha társaságra vágysz lépj be néha, én már lassan függő leszek ott.

Kriszta az tényleg jó hogy többen mentek, mert nem fog rajtatok lógni a babó. Zalakarost ajánlom, mert ott van olyan fürdő is, ahol a pici is pancsizhat, de Hévízen csak a tó és szerintem hosszabb nyaralásra picivel meggondolandó. Zalakaroson meg hatalmas a strand és ott tud akár a hüsben is pihizni. De te tudod, hol lenne jobb.

Lindi
 
 


Sziasztok!

Köszi a jótanácsokat. Ismerjük mindkét helyet, sőt a szállodákat is mert már jártunk ott. Persze nem babával. Mindkettő egy apartmanszálló. A hévizi tulajdonképpen egy üdülőfalu Hévíz és Keszthely között. Dobogómajor a neve. Ott voltunk nászutazni. Van saját belső és külső medencéje is. Nézzétek meg a neten. Amikor ott voltunk nem is mentünk el a hévizi tóhoz. Inkább ZAlakarosra és Kehidakustányba mentünk fürödni. Ez utóbbi nagyon klassz. A másik helynek is van saját fedett medencéje. Persze ott közel van a strand is. Neve: Club Men Dan Apartmanhotel. Nem összekeverendő a Men Dan Termállal. Mindkettőről van anyag a neten. Mi tavaly akkor voltunk ZAlakarosaon miután kiderült, hogy kisbabánk lesz. Persze akkor a termálvizet kihagytam. Csak ültem a medence szélén.

KAti!

Gratula a lagzihoz. Tényleg nem lehet egyszerű babóval, de biztosan megoldjátok. Szervezés kérdése az egész. Sok boldogságot mindannyiótoknak.

Üdv Kriszta

Kép
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat előre is! Már kezd a káosz kiteljesedni, most megyek a nénihez aki vigyázni fog a kicsire este 7-től. Megbízom benne,mert ismerem és neki is van egymásfél éves unokája, akivel nagyon sokat van már pici kora óta.
Szívesen olvasom a tapasztalatokat a nyaralásról is, hiszen szeptemberben mi is készülünk, a kicsivel.
A védőnöket tényleg hagyjuk....

Holnap jelentkezem!
Üdv
Kati
 


Kati!

Sok boldogságot és minden jót a hétvégére. Bár gondolom ez a sok boldogságot egy kicsit hülyén hangzik hogy már babó is van, de azért mégis :)

Kriszta!

Nektek meg jó nyaralást, ha mentek és biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat.

Lindi
 
 


Sziasztok!
Én a védőnőkről eddig csak jót tudok mondani. Bár néha van, hogy ők is egymás ellen beszélnek. Egyik ezt mond a másik meg mást. Én meg döntsem el, melyik. Így volt ez a 16 hetes vérvétellel is. De szerencsére ezen is túl vagyok, most várom az eredményt. A dokinéninél tegnap voltam, ő mindent rendben talált. Most megy nyaralni 1 hónap múlva lesz újra.
Kati üdv közöttünk, örülök, hogy bővül a csapat. Tényleg jó, itt mindent meg lehet kérdezni; valaki biztos válaszol rá.
Na, most ennyi. Jó pihenést mindenkinek!

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok!Még új vagyok és nagyon örülök,hogy megtaláltalak titeket.Több fórumot olvastam már,de eddig még nem sikerült rászánnom magam az írásra. Pontosan 2 hónappal ezelőtt elvesztettük a kisbabánkat,5 hetes terhes voltam.Azóta a létező összes szakirodalmat elolvastuk ezzel kapcsolatban a párommal.Mégis kíváncsi lennék a ti véleményetekre és tapasztalataitokra.Nekünk kb. fél év várakozási időt javasolt a doki,de azért picit félek.Nem szeretnék újra így járni és szeretnék minden tőlem telhetőt megtenni,hogy a következő babánk meg is érkezzen egészségesen.Kíváncsi lennék mi a véleményetek Kellner Barnabásról,ő műtött.Valamint Jeremiás dokiról.
Vendég
 


Sziasztok!
De jó hogy gyarapodik a csapat :-)
Üdv Sotske! Nagyon sajnálom a veled történteket! Remélem hamarosan újra próbálkozhattok, és akkor jöhet a bébi!
Sajnos dokikról nem tudok mit mondani, mert Szekszárdon szültem, de én is szívesen olvasok a dokikról, mert előbb utóbb keresnem kell kalocsait nekem is.

Már csak kettőt kell aludnom a lagziig (már ha Csibészmanó hagy aludni! :-) )

Üdv mindenkinek!
Kati
 


Sorske!

Sajnálom ami történt, de én csak azt tudom mondani, hogyha egészséges vagy és nem valami betegség miatt ment el a baba, akkor egy-két hónap után szerintem nyugodtan próbálkozhatsz. Barátnőm is így járt és két hónapra rá terhes lett és egészséges kislánya született.
Dokikról nem tudok semmit, mert én Szegeden szültem, de ha kell ott tudok ajánlani egy szuped dokit. Nekem itt Kalocsán azt mondták, hogy próbálkozzak csak és várjak, mert nem volt peteérésem, és elmentünk Szegedre és két hónap alatt terhes lettem.

Kati!

Sok boldogságot, és remélem nagyon jó időtök lesz!!!

Én még mindig Szegedre járok, ha van valami gondom, én nem tudok itt Kalocsán jó dokit, de az nem azt jelenti hogy nincs is.

Lindi

Kép
 
 


Sziasztok!Köszi a hozzászólásokat és a bíztató szavakat:) Az én dokis történetem elég cifra,ezért szeretnék most valaki környékbeli jó orvost.Az első dokim Szegedi volt,de nyugdíjba ment,illetve én is elköltöztem közben Pestre.Aztán ott találtam,akkor még azt hittem,hogy egy kiváló dokit,de mikor terhes lettem,óriásit csalódtam benne,pedig előtte 4 évig jártam hozzá.Mikor az 1 uh.vizsgálatra mentünk a párommal,megvizsgált,megkaptuk a kis képünket a picúrunkról,majd még aznap délután 3 órakor már Kiskunhalason feküdtem a műtőasztalon.Kellner doki szerint az uh.felvételen már látszott a baj,nekünk mégsem mondott a pesti doki semmit,csupán,hogy 1 hét múlva újra vár minket uh.-ra.Azóta nem voltam nála.Szeretnék egy jó dokit.Kellner nagyon aranyos volt és úgy tapasztaltam,eléggé érti is a dolgát,de úgy hallottam,ő is nyugdíjba vonul.Majd keresgetek és ha találok valaki jót,neked is megírom eszikati.Üdv mindenkinek!
Vendég
 


Sorske!

Üdv Köztünk!

Sajnálom a veled történteket.
Hidd el sikerülni fog!!! Türelem. Pár hónap múlva ismét lehet próbálkozni.

Sajnos segyteni én sem tudok doki ügyben én Baján szültem (Dr. Mátrai Tibornál). Róla viszont csak jókat tudok mondani.
Én az elejétől véreztem, amire itt az egyik doki azt mondta, ez a baba elhalt és menjek el másnap 8 órára abortuszra. Nem hagytam annyiban még aznap leutaztam Bajára és minden rendben volt, volt szívhang .. stb.
Adél 2,5 éves és teljesen egészséges.
Hirtelen ennyi. Őt csak ajánlani tudom. Azóta is hozzá járok.

Adél ma reggel 5 órakkor kelt :cry:
Egész nap nem aludt..... :evil:
És este 1/2 7-kor kidőlt...... :?

Mi lesz este ill éjjel....? :shock:

Katiék már mulatnak... biztosan jó buli, kérünk ám majd fotókat!


Jó hétvégét mindenkinek!

Edit

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Sotske!

Üdv köztünk. Örvendetesen gyarapodunk. És végre egy Kőrösi!
Én december 28-án szültem a kalocsai kórházban Jeremiás dokinál. Végig hozzá jártam itt Kőrösön magánrendelésre. Hétfőnként rendel. Mindig sokan vannak nála. Nálunk szerencsére végig minden rendben volt, illetve az elején kicsit véreztem, azt mondta a doki, hogy sokat pihenjek. Én mindig azt mondogattam magamnak, hogy ha nem marad meg, akkor annak biztos oka van. Amikor tavaly terhes lettem ő még Halason volt. Az első vizsgálatokat ott csinálták. Kb félidős voltam, amikor átment Kalocsára. Én a dokival és a kórházzal is nagyon meg voltam elégedve. Sok kőrösi jár hozzá, és sokan szültek az elmúlt egy évben nála Kalocsán. Ő egy 64 éves igazi úriember. Nagy tapasztalattal. Nagyon nyugodt és kedves. A kisfiam már 6 hónapos, és csodálatos kis emberke.

Kati!

Gratula most utólag is. Mikor láthatunk fotókat? Jó volt a buli? A picúr hogy bírta?

Üdv

Kriszta

Kép
 
 


Sziasztok!

Edit hogy aludt Adél szombaton?
Dani ma reggel 1/2 9-kor ébredt, félek nálunk se lesz alvás ma :( , de majd hagyom unatkozni akkor el szokott aludni. Ma lehet kimegyünk a Dunára pancsizni, mert holnaptól lehülést mond. :( , de attól függ hogy alszik Dani.

Kati remélem jól sikerült a lagzi!

Sotske!

Kitartást és jó dokikeresést :)
Dani így aludt el valamelyik nap :) Kép
Lindi

Kép
 
 


Kép esküvő1

Sziasztok!

Néhány fotó :D
 


Kép esküvő2
 


Kép menyecske
 


Kép menyecske2
 


Sziasztok!

Nagyon szép és jó volt minden, a gyermekemet kb. este 6 körül hazahozta a néni aki vigyázott rá, és rögtön el is aludt. kb du 4-től volt kint velünk, jól viselkedett nem sírt, csak csodálkozott, hogy anyára rá sem lehet ismerni :-)

Sajnos szomorú esemény is történt így nem lehetett felhőtlen a boldogság :( Az apósom infarktust kapott pont amikor a menyecske tánchoz öltöztünk át, most Pécsen van a szívcentrumban, már jól van, talán a héten visszahozzák ide a kalocsai kórházba. Úgyhogy nem tartott sokáig a buli, mert amikor a vendégek rájöttek hogy mi történt már nem nagyon volt kedvük mulatni...

Majd mesélek még és ha a fotós által készített képek is kész lesznek akkor majd teszek még fel.

Most megyek fürdetni etetni.

Üdv
Kati
 


Sziasztok!

Kati nagyon szépek voltatok a lagzin. Sajnálom apósodat :( ,de remélem már jobban van.

Hol volt a lagzi? Jucában?

Képzeljétek Dani már néha egyedül alszik el. Beviszem az ágyba, elmondom a mesét, és mondom neki, hogy anyának dolga van a másik szobában, de ha bármi gondod van szólj és azt mondja, hogy anya kimehet a szobából. Sőt reggel is mikor felébredt, de mindig vissza szokott még aludni, mondom neki pihizzél még, anya itt van a másik szobában. Azt mondta jó anya. :) :) :)
Úgy örülök, hogy nem kell ott feküdni mellette néma csendben míg elalszik, hanem csinálhatom a dolgom. :P

Lindi

Kép
 
 


Sziasztok!
Köszi Lindi, az apósom már itt van a kalocsai kórházban, és jól van, azt mondta leszokik a cigiről..

A Kék Dunában volt a lagzi és a szertartás is.

István ma nyűgös az időtől, de örömmel látom hogy jó étvággyal fogyasztja zöldséget és gyümölcsöt is mostmár. Jövő héten megyünk tanácsadásra kívácsi vagyok milyen súlyban lesz?!

Én még mindig a lagzi maradékot eszem, kicsit már unom a töltött káposztát és a marhapörit :D
Holnap már főzök valami kímélőt.

Ja és egy kép Istvánnal :)
Kép
 


Sziasztok!

Kati!

Minden jó, ha a vége jó... Apósodnak mielőbbi gyógyulást!
Nagyon jók a képek, szépek vagytok. Gyönyörű volt a ruhád. A kép alapján úgy látom nagyjából egyforma méretűek a fiaink. Marci is kb ekkora lehet. Mi holnap megyünk tanácsadásra. Kedden voltunk vérvételen. Itt minden 6 hónapos babát elküldenek. Marci jól viselte. nem sírt. A doki holnap kielemzi az eredményt. remélem minden rendben lesz.
mennem kell

üdv

Kriszta
 
 


Szia Kriszta!

Nekem is mondta a doki, hogy fél évesen lesz vérvétel, úgyhogy szerintem jövő héten mi is megyün. És hogy volt a vérvétel? Rendesen vénából veszik? Mert ha igen én nem merek bemenni :(
Azt is hallottam már hogy babáktól csak az ujjukon vesznek egy kicsit, bocs ha hülyeségeket írok, de még kezdő vagyok ilyen téren :lol:

Üdv
Kati
 


Szia Kati!

Nem írsz hülyeségeket. Én azért hívtam fel a védőnőt vérvétel előtt, hogy ugye nem éhgyomorra kell menni. Természetesen nem. A babáknak reggel a kaja az első. Vért az ujjából vettek pár cseppet egy kis üveglapra. Szerintem a szúrást meg sem érezte. Az ölemben ült és fogtam a kezét. Csak egy kicsit mocorgott. Melyik gyerek szereti ha lefogják? Főleg az ilyen kis örökmozgók.

Az eredményen van jó pár plusz és minusz jel, tehát eltérés a referenciaértékhez képest. Én rögtön kétségbe estem, hogy ilyen rossz a gyerek vérképe, de egy ismerős mesélte, hogy ő is így volt, aztán a doki felvilágosította, hogy a labor a felnőtt értékhez méri. Ezért van a sok eltérés. Ez nem jelent rögtön rosszat. Majd holnap beszámolok. Mára ennyi. Jó éjszakát mindenkinek.

Sziasztok

Kriszta

Kép
 
 


Sziasztok!


Kati nagyon szépek voltatok!!!! Én is a Jucára tippeltem helyszínileg... A neved megváltozott a férjhezmenetellel? Szakmai ártalom ez nálam (Okmányirodában dolgozom), mert akkor jössz be a hivatalba új személyit is készíteni. :D
Apósnak mielőbbi gyógyulást, nem semmi, hogy pont a lagzi napján történt mindez....
De az a fő, hogy már jobban van.
A pici fiatok is nagyon aranyos.

A gyerkőcnek az ujjbegyéből veszik a vért. Ráérsz majd 10 óra körül menni a kórházhoz. Nincs tömeg, gyorsan fogsz végezni.
Adélnak fel sem tűnt a "vérvétel", nézelődött. Vigyél neki be vmi játékot.

Melinda!
Mi soha nem fogjuk ezt megérni, hogy egyedül aludjon el.
Este 1/2 10-kor ismét ágyneműt húztam. A drága gyerekem mohó volt és visszajött az esti kakaó..... Nem ecsetelem.... :twisted:


Na megyek és elaltatom magam. Adél bizti nem álmos még :(

Üdv!
Edit

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Köszi a vérvétellel kapcsolatos infokat, ér rendszeresen rosszul leszek ha tőlem vesznek vért, ezést is félek kicsit attól, hogy a gyerkőcöt megszúrják :(
De így talán kibírom, jól nézne ki ha anyukát kellene felmosni...
Edit, sajna nem megyek az okmányirodába, mert az az igazság, hogy mi már októberben összeházasodtunk (titokban), ez "csak" a lakodalom volt, egy hamis szertartással :D
És már akkor felvettem a párom nevét, így ez most elmarad. :(
De jó tudni hogy ott dolgozol :-)
Én dolgoztam Miskolcon a Földhivatalban 3 évet, most mielőtt eljöttem szülni pedig a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalban, szóval szintén államigazgatás :) Csak azt nem tudom hova megyek majd vissza dolgozni, mert egyenlőre még mindig Budapesten van munkahelyem... de ezen még ráérek gondolkozni :D
Szép napot Mindenkinek!
Üdv
Kati
 


Sziasztok!

Kati a vérvétellel kapcsolatban annyit, hogy én most voltam a laborban és mindig előre veszik a kismamákat és a babákat. Csak azt kell megvárni, hogy éppen ablakot nyissanak. Ha 8-ra mész biztos egyből behívnak, de ha késöbb kicsit várni kell lehet, de Editnek igaza van 1/2 10-10 körül már fogy a nép. Nekünk a pisigyűjtés volt a gázosabb, pedig fiú, de ez a zacsi amibe kell nem ragad rá a kukira.

Edit!

Tényleg elalszik most már egyre jobban. Ma délben is igaz most a mesén, de elaludt egyedül. Tegnap este meg mese után mikor kicsit álmosodik, mondom neki, hogy anya átmegy a másik szobába és akkor kienged. És tegnap hoztam haza neki egy lépcsős wc szűkítőt, így egyedül is biztonságosan rá tud ülni. Na ez talán bejön, mert ha eszéb jut és van kedve akkor ráül. Csak itt nem olvasni kell, hanem az összes krémet végigszagolni. Most ez a mániája, hogy szaglászni kell a krémeket, samponokat...

Lindi
 
 


Lindi!

Nagyon aranyos lehet ahogyan szaglássza a dolgokat :D Az a lépcsős wc szűkítő is nagy találmány! Tényleg csajok, kinek volt bébikompja? Mi nagyon szeretnénk majd Istvánnak, de most azt hallottam hogy nem tesz jót a gerincének, és a mozgásfejlődésének sem, mivel se nem áll, se nem ül benne? erről mi a véleményetek?
Üdv
Kati
 


Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson. A fiatalember 8 kiló és 8 deka. A vérképére azt mondták, ritkán látni ilyen jó eredményt. Biztosan a sok zöldség és gyümölcs az oka. A doki azt mondta minden a legnagyobb renben. nem kell semmi vitamint vagy kiegészítőt sem szedni. Szóval csupa jóhír.

Bébikomp: én is szeretnék Marcinak. Anyáink esküsznek rá. A párom öccse álítólag 7 hónaposan már tepert a komppal, és 1 évesen elindult járni. Nálunk mindenkinek volt a családban, bár én is olvastam olyan cikket, amiben nem ajánlották. Valahogy én a tapasztalatoknak jobban hiszek. Bár kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

Lindi, Edit!

Mikor kezdtetek mesét olvasni a picúroknak. Valahol azt olvastam, hogy már 6 hónaposan érdemes elkezdeni, de látva az én pici fiamat, nekem az még korainak tűnik. Szerintem valahogy egy éves kor körül lehet érdemes elkezdeni. Ti hogy csináltátok?

Üdv mindenkinek

Kriszta

Kép
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson. A fiatalember 8 kiló és 8 deka. A vérképére azt mondták, ritkán látni ilyen jó eredményt. Biztosan a sok zöldség és gyümölcs az oka. A doki azt mondta minden a legnagyobb renben. nem kell semmi vitamint vagy kiegészítőt sem szedni. Szóval csupa jóhír.

Bébikomp: én is szeretnék Marcinak. Anyáink esküsznek rá. A párom öccse álítólag 7 hónaposan már tepert a komppal, és 1 évesen elindult járni. Nálunk mindenkinek volt a családban, bár én is olvastam olyan cikket, amiben nem ajánlották. Valahogy én a tapasztalatoknak jobban hiszek. Bár kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

Lindi, Edit!

Mikor kezdtetek mesét olvasni a picúroknak. Valahol azt olvastam, hogy már 6 hónaposan érdemes elkezdeni, de látva az én pici fiamat, nekem az még korainak tűnik. Szerintem valahogy egy éves kor körül lehet érdemes elkezdeni. Ti hogy csináltátok?

Üdv mindenkinek

Kriszta

Kép
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson. A fiatalember 8 kiló és 8 deka. A vérképére azt mondták, ritkán látni ilyen jó eredményt. Biztosan a sok zöldség és gyümölcs az oka. A doki azt mondta minden a legnagyobb renben. nem kell semmi vitamint vagy kiegészítőt sem szedni. Szóval csupa jóhír.

Bébikomp: én is szeretnék Marcinak. Anyáink esküsznek rá. A párom öccse álítólag 7 hónaposan már tepert a komppal, és 1 évesen elindult járni. Nálunk mindenkinek volt a családban, bár én is olvastam olyan cikket, amiben nem ajánlották. Valahogy én a tapasztalatoknak jobban hiszek. Bár kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

Lindi, Edit!

Mikor kezdtetek mesét olvasni a picúroknak. Valahol azt olvastam, hogy már 6 hónaposan érdemes elkezdeni, de látva az én pici fiamat, nekem az még korainak tűnik. Szerintem valahogy egy éves kor körül lehet érdemes elkezdeni. Ti hogy csináltátok?

Üdv mindenkinek

Kriszta

Kép
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron