Új privát üzeneted érkezett!

Kíváncsi vagyok hány 22. kerületi kismama netezik.
Én magam nagyon kevéssel találkoztam.
Nekem egy 4 hónapos lányom van.
Ti hová viszitek sétálni a gyerekeiteket, milyen programokat találtatok és mit tudtok a környék ovodáiról és bölcsödéirõl?
Jártok-e babaúszásra és masszázsra?
Én például csak utólag tudtam meg, hogy múlt szombaton babaruha börze volt a müv. házban. Erre is jó lehetne a topik, hogy felhívjuk egymás figyelmét az aktuális eseményekre.
 
 


Szia!
Én a kerület legészakibb pontján lakom a Leányka utcában. Játszótérre leginkább a szomszédos Albertfalvára járunk, mert a közelben lévõk katasztrófálisak. Bölcsikrõl ovikról nem tudok semmit. Babaúszásra sem jártunk.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Szia Kis Mama!

Én is a kerületben lakom, Nagytétényben. Mi fõként a Kastélymúzeumhoz szoktunk járni játszóra. Nagyon színvonalas, új játszó épült az õsszel. Egy egy délelõtt 10-20 gyerekkel is találkozunk. Nagyon sokan járnak oda. Azonkívül a XI. utcánál is épült egy játszó, de az inkább nagyobb gyerekeknek való.
Tényleg nagyon kevés kerületi anyuka netezik szerintem is.
Mi jártunk a lányzómmal - Dominikával, aki 22-én lesz két éves a mûv. házba babaúszásra, de sajnos abba maradt. Egyébként nagyon sokan járnak, szombatonként és óránként van.
A Camponában a Sárkányvárban van szerdánként a Tipegõ foglalkozás - ha a kislányod elmúlt egy éves, nagyon ajánlom, most már nagyon sokan járnak, mindig teltházas, de a lányom nagyon imádja.
Van egy honlapom is: [url=http://www.babaholmi.hu" TARGET="_top]http://www.babaholmi.hu[/url] - mivel itthon és a neten baba- és gyerekruhákat árulok. Érdemes körülnézni, minden nap szoktam frissíteni.
Jó babázást és netezést,
Szia,

Nik
06-20-9859-762
babaholmi@babaholmi.hu
nik (nik)
 

 
 

Nem is tudtam, hogy van ez az oldal! Felvettem a kedvencekbe...
Használt baba holmit is veszel, vagy csak újat árulsz?
 
 


Sziasztok!

A barátnõm-kolléganõm eladó tégla építésû lakást/házat keres Budafok/Tétény környéken min. 2és fél szobásat. Nem tud valaki ilyet?

Elõre is köszi a segítséget!

Üdv: Krisztina
krisztina (krisztina)
 


Sziasztok,

Haaat, en meg nem vagyok kismami, de 22. keruleti vagyok. Tervezem a kismamisagot, es akkor gyarapitanam a netezo 22. keruleti kismamaklubot:-)
Udv,

Moni(c)
 
 


Sziasztok LányokKép
ÉN is XXII.,-i vagyok csak jelenleg Svájcban dolgozik a Párom igy ingajáratban hol otthon vagyok hol pedig itthonKépKép Két pici Pocaklakót hordozok a pocakomban akik november-december környékén várhatóak és attól kezdve néhány hónapot biztosan otthon töltök majd VelükKép A Kehely u.-ban lakunk ami elég közel van a Leányka utcáhozKép

Puszi: Doris 21+5
 
 


Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, jár -e ide még valaki...
Én egy 14 hónapos kislány mamija vagyok, Budafokon, ill. pontosabban Rózsavölgyben lakunk. Mivel kertes a ház a gyerek meg eddig még nem nőtt bele a játszóteres korba, a környékbeli játszóterekről nem sokat tudok. Viszont amit nik említett, hogy a Camponában van foglalkozás ekkora babáknak, az nagyon érdekes, utána is fogok érdeklődni...Kép

Ildi
 
 


Sziasztok,

Olvastam a Tetenyi uti korhaz honlapjan, hogy a keruletieknek a Kaldor Andor utcaban vannak nogyogyaszati rendelesek. Meg tudjatok mondani, hogy milyen az a rendelo? Es rendel ott a kovetkezo orvosok valamelyike: Urban Marta, Raboczky Marietta, Kocsis Eva, vagy Reizer Agnes?
Koszi,

Moni(c)
 
 


Sziasztok!
Én is XXII. kerületi kismama vagyok (illetve most már anyuka).
Azért írok, mert végre rávettem a férjemet egy társas tánc tanfolyamra, de sajnos nem indult el a kezdő csoport, mert nem volt elég jelentkező.
Ha lenne 5-6 pár, akkor elindulna.

A Tóth József utcai műv. házban lenne a tanfolyam, vasárnap 9.30-10.30 (lehet, hogy az időponton lehet alkudni).

Érdekelne valakit?

Mackoo
 
 


Sziasztok!
Mi tavaly költöztünk el a kerületből, viszont a barátnőm, aki a napokban szült a Gádor utcához közel lakik. Egyenlőre még nincs bekötve hozzájuk telefonvonal, viszont az lenne a kérdésem, hogy nincs valamelyikőtöknek megbízható takarító nénije, aki hetene egy alkalommal vállalna munkát?
Ha igen, kérlek jelezd azt nekem e-mail-en!
Köszi, Ancsa
 
 


Sziasztok

Orsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!
Mi a Bartók lakótelepen lakunk most már 2 éve van két kislányom Anna 18 hónapos és Réka 7 hetes.
Szegény Pannit mostanában nem sokszor vittem le a játszótérre mert a terhességem utolsó 2 hónapját ágyban töltöttem, manapság pedig elég nehezen eggyeztetem alvásigényét a Réka szoptatásával, így hát Pannikám inkább a dédnagyival sétálgat legtöbbet. Régebben mi is jártunk a Kastélymúzeumhoz ami szerintem is szuper, de azóta átadták a lakótelepen a felújjított "nagyjátszót", ami szintén jó.
Sziasztok Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
 
 


Kedves Tétényiek!
Októbertől Önöket is várjuk a
SZÜLÕK HÁZA

Kamaraerdei Közösségi Házban induló programjaira!


A SZÜLÕK HÁZA Program szolgáltatásai pontos, korszerű, orvosi szempontból is megbízható információt és tanácsadást nyújtanak a családdá szerveződés korai szakaszában felmerülő kérdésekre, problémákra, egyben lehetőséget is biztosítanak a kisgyermekes családok és a kisgyermekek számára, hogy szabadidejüket aktívan és hasznosan tölthessék el.

Fonó – Családi koncert és csoportos, tematikus beszélgetések szülők és leendő szülők számára, szakértők bevonásával ( Szülés, szoptatás, alvás, evés, nevelés kérdései )


Terhesrelaxáció

A csoportos foglalkozások egy 30 perces irányított relaxációval kezdődnek, amely alatt a várandósoknak módjuk nyílik arra, hogy érzelmi betekintést nyerjenek a méhen belüli életre. A testi-lelki ellazulás alkalmával a magzat és mamája között olyan érzelmi csatorna nyílhat, amelyen keresztül a kismamák és magzataik között, aktív kommunikáció indulhat, amely egész későbbi kapcsolatukra építő hatást gyakorol majd. A relaxációt minden alkalommal kb. 1 órás csoportos élményfeldolgozás kíséri. Akár az 5. héttől el lehet kezdeni, de a 16. héttől ajánlott.

Mozgás, torna lehetőségek

A kismamák számára rendkívül fontos a jó erőnlét és közérzet, valamint nagy szerepe van annak is, hogy mielőbb visszanyerhessék kedvező testképüket, a mozgás, egészségmegőrzés és alakformálás terén is foglalkozhassanak magukkal. Szeretnénk olyan órákat biztosítani, ahol a mozgás nehézsége és intenzitása összhangban van a kismamák szükségleteivel és terhelhetőségével, és ahol szívesen látott nézelődők a babák is, akik tölthetnek időt a játszócsoportban is, de közelről szemmel tarthatják a mamát, beszállhatnak a tornába, vagy éppen megakaszthatják azt, ha arra van szükségük.

- Várandóstorna
- Szülés utáni regeneráló torna
- Baba-mama torna
- Manótorna gyerekeknek

Manómuzsika

Versek, dalok, játékok a legkisebb korosztály számára (fél év-3)
Játékformák: kézjátékok, ritualizáló, ismétlődő mozgások,„mintha” játék, höcögtetés, lovaglás, felelgetés, körtánc, ének

Egyéni konzultációs lehetőség


Jelentkezni lehet:
Személyesen: a Kamaraerdei Közösségi Házban, cím: 2040 Budaörs, Kismartoni u. 45
Telefonon: 06-30/ 942-3699-es számon
Emailben: regosjudit@chello.hu
 
 


Gyertek el a Szülők Háza októbertől, Budaörs-Kamaraerdőn induló programjaira!Első foglalkozás október 7.-én pénteken, 11 órakor lesz. Tartja: Takáts Rita drámapedagógus, színész

A SZÜLÕK HÁZA Program szolgáltatásai pontos, korszerű, orvosi szempontból is megbízható információt és tanácsadást nyújtanak a családdá szerveződés korai szakaszában felmerülő kérdésekre, problémákra, egyben lehetőséget is biztosítanak a kisgyermekes családok és a kisgyermekek számára, hogy szabadidejüket aktívan és hasznosan tölthessék el.

Programok:
Hétfő, szerda: 9.30-10.15
Manómuzsika, Manótorna
Versek, dalok, tánc, mozgás, játékok a legkisebb korosztály számára (fél év-3)
Kedd, csütörtök
Várandóstorna, 9.30 - 10,30
Szülés utáni regeneráló torna 10.30 - 11.30
Baba-mama torna + Babamasszázs 11.30 - 12.30
Minden hónap utolsó szerda: 17 órától-19 óráig
Fonó – Családi koncert és csoportos, tematikus beszélgetések szülők és leendő szülők számára, szakértők bevonásával ( Szülés, szoptatás, alvás, evés, nevelés kérdései )
Egyéni konzultációs lehetőség

Jelentkezni lehet:
Személyesen: a Kamaraerdei Közösségi Házban, cím: 2040 Budaörs, Kismartoni u. 45
Telefonon: 06-30/ 942-3699-es számon
Emailben: regosjudit@chello.hu

Megközelíthető: Kosztolányi Dezső térről a 87-es és a 87/a buszokkal, a Batthyányi tértől a 41-es villamossal. Mindenkit szeretettel várok!, üdv: Judit
 
 


Sziasztok Tétényi Anyukák!

Mi ugyan nem Tétényben lakunk, hanem Diósdon, de sokat járunk Téténybe. Van egy kétéves örökmozgó lányom és sajnos azzal a problémával találkoztam, hogy nem nagyon tudtunk a környéken hova menni, kevés a program, illetve gyerekes hely, ami van az pedig drága (pl. Campona) ezért oda jutottam, hogy idén nyáron, úgymond csináld magad mozgalomként nyitottam egy kis játszóházat Diósd központjában. A célom az, hogy a környéken élő kismamamák itt találkozhassanak, a gyerekek együtt játszassanak, különböző porgramokon vehessenek részt (pl. dec. 6-án Mikulás ünnepséget tartunk), illetve ha valakinek nincs segítsége (mint a hogy nálunk is vidéken élnek a nagyszülők) időnként valakire rábízhassák a gyermeküket.

Szeretettel várunk minden kedves anyukát és gyerkőcöt.
KATICABOGÁR BABA-MAMA KÖZPONT 2049 Diósd, Szent István tér 7. (a faluközpontban a gyógyszertár mellett)
Bővebb információk a játszóházról és a programokról a www.katicabogar.adattar.com-on.

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek:
Szandra
 


Sziasztok!!!

Segítséget szeretnék kérni!
Bölcsőde és óvoda ügyben. A Városház téren lakunk, de lehet a József Attila u.ba költözünk így azokhoz közeli érdekelne, lehet magán is, illetve tapasztalatok, mi jobb az állami vagy magán, miért?
Ti mit ajánlotok?

Köszönöm.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
 
 


Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...


ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Én a borkatakombáknál lakom, egy 10 hetes kislány anyukája vagyok. Tavaly a kisöcsémmel jártam a Camponába bébiúszásra, jó volt. Nem túl rég költöztem ide (3éve), de úgy tapasztaltam, az egész kerületre jellemző a közösségi élet hiánya..szóval jó ötlet ez az oldal:))
Petra

Petra
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül zavarok de lehet, hogy valakit érdekel a dolog:

Összeszokott 3 fős csapat családi házak, lakások heti rendszeres vagy alkalmankénti takarítását, kertgondozást, karbantartási munkát vállal Budapest déli részén és a környező településeken.
Egyénre szabott árak és szabadon változtatható időpontok.
Hívj: 06/203831924
Írj:munkamailbox@gmail.com
Nem fogod megbánni. Gyors, olcsó, megbízható, leinformálható csapat vagyunk!!!!


Szép napot mindenkinek és köszi, hogy elolvastátok.
 
 


Szia kismami!
Én is XXII. kerületi vagyok, és nekem egy 2 hónapos kisfiam van. Mi leginkább a Rózyakerti lakótelepen és környékén szoktunk sétálni minden nap.
A játszókat még nem igen látogatjuk mert kismanó elég türelmetlen.
És ti merre szoktatok sétálni?
 


sziasztok!
Én sem lakom itt régóta a kerületben de tényleg nem sok társasági élet van itt. Ugyhogy szerintem is jó ötlet ez az oldal. Én főleg olyanokkal szeretnék ismerkedni akiknek hasonló korú babája van hiszen még a hosszú sétákon kívül Bence babával mást nem nagyon tudunk csinálni.
Szóval jó lenne valakivel dumcsizni...!
 


Sziasztok!

Két hete nyitottunk egy bababoltot, ahol mindent megtaláltok, amire csak szüksége van a babának!Olcsóbban, mint máshol, hisz mi direkt a forgalmazótól vesszük.A székhely Nagykőrösön van, de postázunk is.

Nézzetek be hozzánk, nem bánjátok meg!

http://atibababoltpelenkadiskont.hupont.hu

Kép

Kép



Cs.K.T.
 


Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2012.05.13 19:08-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2012.05.13 19:08-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, merre vagy, küldtem neked privit is!
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2012.05.13 19:09-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


oksi, várom:-)
 
 


Jár még valaki ebbe a fórumba? :)

Eszter
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron