Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Briga Hannácskája!

Boldog 7 hónaposságot!
Kép
Tudom, hogy tegnap volt, csak nem jutottam gépközelbe!

És Elõdnek meg boldog 31 hét + 1 naposságot!Kép Nagyon jó a kép a profilodban! Mit eszik? Már a kiskanál nyelén kívül?Kép És most nézem, milyen ügyesen ül a kis székében!

És már 6 hetes Jázmin! Neki is gratula!

fkata!

Nagyon szép kiskutya Gergõ!Kép Én a képek méretét a Photo Studio programmal szoktam beállítani, amikor bescannelem, leveszem a méretét 30%-ra, az jó méret kb.

És képzeljétek, olyan nagy fiú Ádám, hogy mostmár a nagykádban fürdik!Kép Tetszik neki nagyon, hogy ki tudja nyújtani kezét-lábát. Tegnap is akkora pancsolást rendezett! És tisztára ráizgult a zuhanyrózsa alulnézetéreKép

Betti és Ádám

Kép

Betti
 


Sziasztok
Bringa
boldog 7 hónaposágot Hanababának Kép

zsuzsa
nektek is boldog hétfordulot Kép

Pusz Csics és Petike
 
 


sziasztok
Na megint megjártuk a fél országot. Elég húzós volt, fõként a sok pakolás, meg lecuccolás. De a jó az egészben: tegnap apa hazaugrott egy napra (már el is ment), de az olyan jó volt!
Csak sajna hanna megint nem aludt jól. Pedig szerdán megint útra kelünk, csak most le Somogyba, mert most lesz a 10 éves osztálytalálkozónk. Úgyhogy megint pakolás meg gondolom, nemalvás...

Betti
Nálunk is az volt, hogy mindig apa látta utoljára, amit hanna ügyeskedett. De azt, amikor elõször felállt a kiságyban, végre egyszerre láttuk!!! Kép
A kenguruba mi is bemelegszönk, bár azt hiszem, egyre jobb lesz, mert az idõ miatt már nem kell úgy felöltözni.
Köszi a cicát Kép
Mi is szoktunk nagykádban fürdeni, de hanna abban is csak mászik, meg fel akar állni...

Zulu
Köszi Kép
Pont ezt magyarázom én is hannának, hogy végre mással is szórakozhat, erre csak engem akar. De azért ez olyan jó! Még sosem éreztem ilyen ragaszkodást! Kép (csak ne kéne suliba járni...)

Zsuzsa
Azok a fránya álommanók most már tényleg beköltözhetnének Hannához is ! Kép
Köszi a hós gratulát.

Csics
Nem is tudtam, hogy a Hipp gyártja a kiskecskést.
Köszi a gratulát. Kép

Norka
Hát a bnõd lehet, hogy rosszul teszi, hogy nem vágja a baba körmét. Csak egyszer törjön le rosszul, s hetekig szenved majd a babu. Csics is tudja, pedig náluk nem is úgy törött le, hanem kicsit belevágott az apája Kép

Fkata
Hanna is ezt csinálta egy idõben, hogy vendégsében nem aludt el, és nagyon nyügi volt! De most már elalszik (ha ott anya cicije), v a levegõn bkocsiban-.
Nálunk is volt keresztelõ, hanna két és fél hós korában, de nem volt nagy banzáj.Csak a szûk család. Olyan jól viselte magát a keresztelõt!
Nagyon édi Gergõ a képen!

na befejezem, megyek vasalni..
pusszancs
bringa és hanna (30 és fél hetes)
 
 

 
 

Sziasztok!

Fkata,
nagyon helyes kiskutyádKép van! Mi is most voltunk egy keresztelõn, a kissrác nagyon aranyosan viselkedett, bezzeg az én lányomtól zengett a templomKép. Kíváncsi vagyok, mit alakít majd a sajátján.

Zsuzsa,
már én is gondolkodom, hogy a nagy kádban kellene fürdetni Annát, mert annyira ficánkol, félek, hogy kiugrik a kicsibõl. De a nagyba sem merem még. Régen Dávid együtt fürdött apájával, de ez mostanában nem kivitelezhetõ.

na pusz, megérkezett a hálótársam egy villamos és egy bazi nagy plüsspelikán kíséretébenKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a három hónapos oltáson. Nóra ikor meglátta a dokinõt legörbült a szája és elkezdett sírni. Kép Aztán abbahagyta de a szurinál sírt. 6600 gr. Nem hízott valami sokat az elmúlt hónapban,de azt mondták ne aggódjak, mert még így is jó a morához képest.
Gergõ is kapott szurit, az utolsó kullancs ellenit. Õ nagyon ügyi volt, szeme sem rebbent, nem sírt. ASztán vittem az oviba, mennek ma kirándulni.

Én sajna olyan lüke vagyok, hogy nem tudom fejben tartani kinek mikor van a hó és hétfordulója (kivéve Emese Kép ), úgyhogy bocsi, de most mindenkinek akikek van boldog hó illetve hétfordulót kívánunk, utólag is.

Zsuzsa
A jelmezt kölcsönöztük, és sajna nagyon béna vagyok, semmi kézügyességem. Én evangélikus vagyok, úgyhogy a Petõfi téren az evang. templomban lesz.

Biztos sétál ma mindenki, mert olyan jó idõ van végre.

Holnap jön egy rokon néni látogatni, hát a hátam közepére sem kívánom, nem is tartjuk vele a kapcsolatot igazán, mert nagyon bunkón viselkedett velünk. Na majd csak kibírom valahogy.

Ja! Koszmosak vagyunk, úgyhogy olajozni fogom délután, este pedig kaparászni a buksiját, remélem elmúlik.

Puszi KaTA
Katalin (fkata)
 


Hali,

Nóra lába délelõtt teljesen bepirosodott, nagyon fájhatott szegénykémnek, mert nagyon keservesen sírt. Borogattam neki egy kicsit, adtam kúpot is, és amikor megnyugodott elaludt, és három és fél órát aludt, néha felsírt álmában, de amikor felébredt már jó kedve volt, nem volt piros a lába sem, viszont lehetett egy kis hõemelkedése most este, mert meleg volt a buksija, kapott is kúpot.

Zsuzsa
Milyen ügyes már elõd!
Ül és mászik is. Tök jó. Mi még messze vagyunk ettõl.
Tegnap mi is többet voltunk a levegõn. Elmentünk az oviba a Gergõért, aztán hazafele még játszótereztünk.

Kata
Katalin (fkata)
 


Bringa
nem a kiskecskéset gyárja a hipp hanem a Kecskemétit amire az van ráiva hogy kecskeméti bébiétel a kiskecskéset Kecskeméten gyártyák remélem, most már érthetöen leirtam Kép

pusz csics és petike
 
 


Sziasztok!

Kata
Sikerult kiiktatni a koszmot?
Szegeny Nori! Jo, hogy mar reg tulvan az oltason es azota mar biztosan el is felejtette! Kép

Zsuzsa
Elodnek nagy gratula az uleshez + kuszas-maszashoz! Kép
Hat ma vegre sikerult levadasznom Jazmin kormeit. Az elmult napokban valahogy nem kerult ra sor es mar jocskan marta magat. De most nagyon csini! Kép

Emese
Veletek mi ujsag?

Olyan jo ido van ma is! Tegnap lusta voltam setalni ,igy Jazminnal+kutyussal csak az erkelyre fekudtunk ki. De ma bepotoltuk. 1 orat csavarogtunk! Kép Persze kendoben vittem, erre egy neni megkerdezte, hogy kiskutyat cipelek-e? Kép
Jazmin ma szerencsere nem nyugos, sokat mosolyog es nezelodik. Imadom, mikor ilyen! Kép Pedig kicsit feltem ettol a 6 hetes fejl. ugrastol. De mi vagy nem ertuk meg el, vagy eleg lazan vesszuk... Kép

Szep napot mindenkinek!
Norka es Jazmin
Tettem fel uj kepeket az albumba es a profilba is egy Apa es Jazmin duot. Kép
 
 


Ja, elfelejtettem!
A vedoneni mondta, hogy nalunk 2 honapos koraban az agyh.gyulladas elleni oltassal kezdunk. Ugy tudtam, hogy azt kerni kell, nem?
2 het mulva elmegyunk babamasszazs tanfolyamra, egy masik vedono tartja.6 alkalom es nagyon dicserik a not! Szerintetek mennyibe kerulhet?

Norka
 
 


Norka

Koszmónk még van, nem jött rendbe teljesen, azért is nehéz mert ha elkezdem levakarászni a kisasszonynak nem tetszik és egybõl elkezd sírni.
Többfajta agyh. gyulladás létezik. A kéthónapos védõoltást nem kell külön kérni ez már kötelezõ. Van a kullancs által terjesztett agyh. gyulladás, az nem kötelezõ, de ha sokat jártok erdõbe akkor majd érdemes lesz beadni, és van még az a fajta ami a katonáknál is volt, aminek van több típusa A, B, C na ezek közül az egyik ellen van az az oltás, ami egy éves kor alatt 3, egy éves kor után egy védõoltást jelent.
Nem tudom mennyire érthetõ?
Kiskutya :0 Mit mondtál neki, vagy csak megmutattad mit rejtegetsz? Kép

Ma volt a rokony néni, Nóra produkálta magát, egyfolytában szövegelt, még kacagott is kétszer, persze teljesen el volt ájulva.

Holnap megyek fogorvoshoz ismét. ÚÚÚtálom, de muszáj.

Hali Kata
Katalin (fkata)
 


Sziasztok
Na vegre nekem is jut idom irni egy par sortKép mivel a gepem szervizelni volt a parom gepere meg nem volt alkalmam odakerulni mivel o egesz nap hasznaljaKép igy lemaradt a nettezes de mar ujra van gepem hurra.....Kép
Igy utolag mindenkinek boldog het meg ho fordulotKépKép Mi jol vagyunk es vegre megjott a tavasz Kép es lehet setalni.
Hetfon voltunk altalanos vizsgalaton Robertel minden ok volt nalla csak a szeme az meg mindig valadekos es azt mondta a doki meg ad egy honapot ha nem jon helyre akkor elkuld a szemeszetre. Robert most 7450 g volt ugy hogy nem sokat fejlodott.
Nallunk nincs 3 hos szuri csak 2, 4, 6 es 12 hosak vannak, ugy hogy mi husvetra kapjuk a szurit. A dokineni ellatott tanacsokal szerinte el kelene kezdenem Robertet hozzataplani hogy szokja meg a kajakat eloszor is tejpepel kezdjem majd zoltsegel es a gyumolcsot csak azutan mikor megszokta a zoldseget. Elegge elgondoltaztat a dolog mert en nem igazan szeretnem ilyen hamar elkezdeni a hozzataplalast de kiderult hogy nekem vas,es calcium hijanyom van es ezek szerint o a tejen keresztul nem jut elegendo vas meg calciumhoz. En meg ma voltam a nodokimnal es Robert apaval volt itthon egy jo harom orat amikor viszont hazaertem olyan boldog volt hogy nem tudta befogni a szajat egyfolytaban gagyogott meg nevetett.
En is vegigneztem az albumot mindenkinek gratula hozza szepek a babak.

fkata
nagyon edi kiskutyus a fiadKép Jo gyogyulast Nornak.
Nekunkis van koszmonk a dokineni kiirt valami sampont bar meg nem volt idom megvenni

Zulu
Mi is egyutt furdunk Robertel nagyn elvezi de mikkor ki kell szalni akkor ordittani kezd hogy o meg szeretne maradni.

Norka
Nagyon szuperek a kepekKép

Zsuzsa
Koszi hogy meglatogattad az albumot majd teszek fel friss kepet rolla mert mar megint vamn egy halommal. Gratulalok Elodnek a felalashozKép

Ok mindenkinek szep napot kivanunk
Emese es Robert
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa,
Elõd jól begyorsított a hétenKép. És hát ugye már csak egy kis idõ, és nem gyõzöl rohangászni a kis gézengúz után. Pont ma mondta egy anyuka, hogy alig várja, hogy mászni kezdjen a kisfia. Csak bólogattam némánKép.

Fkata,
teljesen jó Nóri súlya, ennyi idõsen már lassul a gyarapodás. Talán megnyugtat, hogy az én lányom egy hónappal idõsebb, és egy kilóval könnyebb. Próbálok csak páros napokon parázni emiattKép.

Emese,
és ha Te szednél valami vitamint? Nekem télen mondta a dokinéni, hogy szedjek valami multivitamint és vasat, mert az átmegy a tejbe is.

Norka,
jók ezek a kendõs kalandokKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok
Emese
hogy hogy nincs nálatok 3hós oltás ? és miért pont a gyümölcsöt kell bevezetni utoljára és miért nem a tejpépet ?nálunk a gyümölcsöt adtuk elsönek utána a tej és szojamentes pépet hogy elkerüjük az alergiát és utána a zöldséget és csak avégén jöhetet a tejpép .

Puszi Csics és Petike Kép
 
 


Sziasztok!

A tegnapi éjszakánk nem volt valami jó, mondhatni pocsék. Nem tudom mi volt Nórikámmal, de óránként megébredt. Ma délelõtt sem akart nagyon aludni, csak délután sikerült úgy igazándiból elaludnia, szegénykémet fel kellett keltenem aztán, mert menni kellett a Gergõért az oviba. Remélem ma már jó lesz, nem szeretném ha most kezdene rossz alvó lenni. Tegnap délután voltam fogorvosnál, a Gergõ is jött velem (Pestre), a Héven elaludt, de a Metrózást élvezte. Délelõtt pedig volt a védõnõ nálunk csak én nem voltam itthon Kép , mert ugye jött anyós, és én bementem a városba cipõt nézni a Gergõnek. Hívott anyós telefonon, hogy jön a védõnõ fel a lépcsõn. Nem szólt, hogy fog jönni, úgyhogy bocsesz. Nem is akart semmi különöset csak felénk volt dolga és akkor már benézett, mert hallotta, hogy kedden voltunk oltáson és dicsérték Neki a lányt, hogy milyen szép. Kép Naná, hogy az Kép

Zsuzsa, Elõd nagyon belendült. Úgy gondolta nem aprózza el a dolgokat lerendez mindent egy hét alatt Kép Lassan tényleg szaladhatsz utána. Majd visszasírod még azt, amikor letetted és úgymaradt egyhelyben. Kép Biztos nagyon aranyos.
Parki séta ok. Tegnap sétáltunk pont, volt egy csomó gyerek a parkban, biztos a nevelõk is élvezik a jóidõt és kihozták õket.

Emese
Próbálj meg valami vitamint szedni szerintem is hátha az segít. Bár pont nekem jár a szám, aki örül, hogyha a vasat nemfelejti bevenni Kép ,pedig a család engem is nyaggat, hogy egyek több gyümölcsöt, vagyha azt nem teszem, legalább vmi vitamint szedjek.

Holnap délután jönnek hozzák vendégek, többen is bejelentkeztek, hogy megnéznék már a Nórát. Vasárnap pedig megyünk az unokatesómékhoz szülinapozni.

Na befejezem, hagyok mást is szóhoz jutni Kép

Kellemes hétvégét!

Kata
Katalin (fkata)
 


sziasztok
Most csak ismét bejelentkezem, hogy megvagyunk, bejártuk a fél országot megint. A lényegi történések: mindenki szerint tündér jó gyerek ez a hanka, az igaz, hogy elmúlott a szep. szorongás.., van két fogunk és legnagyobb örömünk az ácsingózás.

Zsuzsa és Lõdike!!!
Hatalmas nagy gratula! Látod, lassan le is hagyod hankát!!! Csak elmegyek pár napra, s mik történnek!!! Kép

mindenkinek üdv, gratula mindenhez, majd jövök részletesen is.
pussz
bringa és hanna
 
 


Sziasztok
Bringa
gratula a 2 foghoz Kép

Zsuzsa
petike megtanult kuszni ,és kutyázni eben a sorendben Képés 3fugu lett petike Kép viszont lehet hogy tej allergiás petike Kép igy 2hét mulva kell menünk a tüzolto utcai gyerekklinikára vizsgálatra Kép viszont van fent ujabb kép csics péterkéje albumban ahogy petike kuszik és négykézlább áll Kép

Pusz Csics ás a 3fogu Petike Kép
 
 


Sziasztok!

Beja vagyok egy másik topicból.

Azért bátorkodom írni, mert van egy csomó eladó márkás, használt, de megkímélt, jó állapotú baba- és gyermekruhám 56-tól egészen 128-ig kisfiúra és kislányra egyaránt. Rugik, bodyk, kocsikabátok, pulcsik, nadrágok, pólók, egyberuhák, szabadidõruhák, dzsekik, meg minden, 150-500,- Ft-ig adom darabját. Akit esetleg érdekel, lécci hívjon a 06 70 268 40 49-es számon, vagy írjon: beaszepvolgyi@yahoo.com
Köszönöm!

Beja
 
 


Sziasztok!

Latom ugyeskednek a gyerkocok!!! Kép
En mostanaban elegge el vagyok havazva... hol azert,mert egesz nap setalunk, hol pedig (mint ma) Jazi iszonyu nyugos es nem igazan van lelkierom irogatni. Ejszaka 1.15tol 5ig ment a moka.Sosem volt meg ilyen...remelem nem is lesz. Kép Hagytam 20-30 perceket bombizni, erre ma teljesen berekedt. Tok lelkiismeretfurdalasom van. Viszont eszre sem vettem es mar 1altalan nem valadekozik Jazmin szeme!!!! Kép
Lanyok, ma egesz nap olyan erzesem van, mintha meg akarna jonni a mensim. Ugye meg nagyon korai lenne?? Es 7es fel hetesen letezik, hogy azert eszik idonkent baboca orankent, mert meg nem vette eszre, hogy mar elmult 6 hetes??
Roviden ennyi , igyexem meg surubben jonni! Kép

Norka
 
 


Zsuzsa
elöd egy tüneményes kisfiu Kép nagyon aranyos és egyátalán nem zavart hogy rám mászot petike is ezt csinálja ha lefekszem és ö rajtam van rajtam kuszik Kép én is örülök találkoztunk.

puszi csics és petike
 
 


Sziasztok anyukak!

Merre maszkaltok? Mindenki a szombati ebeden ugykodik?? Kép
Nalunk minden ok, vegre volt meg1 ataludt ejszakank! Csucs. Nagyon elvezem, hogy kialhattam magam. Kép
Penteken voltunk doki neninel, Jazi 4440g es 53cm (2600g;48cm -rol indultunk). Szoval ugyesen fejlodik. Tegnap annyit mocorgott, hogy hatarol siman oldalra fordult es mikor hason fekudt, pici lendulet hianyzott, hogy megforduljon! Kép
Csutortokon voltunk masszazson. Mivel nyugos napja volt, csak nezelodtunk,de hazaerve kiprobaltuk a tudomanyt es nagyon tetszett neki. Vegig vigyorogta az egeszet.
Mensi szerencsere csak trefalt, nem jott meg. Remelem egy jooooo ideig nem is fog.

Hat ennyit rolunk. Kivel mi ujsag?? Neha azert irjatok! Kép

Norka es a MA 2 honapos Jazi
 
 


Sziasztok!Kép

Zsuzsa,
én is örülök, hogy találkoztunk, végre láttam Lõdit élõbenKép. Tényleg nagyon jó képek lettek róla, nekem az a kedvencem, amikor valami fontos dolga akadt, és a nagy sietségben csak a tappancsai látszanak hátulrólKép.

Norka,
jó lehet ez a masszázs. Nálunk nem is említette a védõnéni, hogy lenne valahol a közelben. Mondjuk Anna szerencsére nem hasfájós, és azért szoktam masszírozgatni fürdés elõtt, csak úgy lightosan, nagyon szereti. Éjszakát Anna is átaludhatná végre, bár most szerencsére csak egyszer ébred. A múlt héten eléggé kisbabásan adta elõ a dolgot, 3 óránként követelte a cicit.

Bringa,
lassan fogkefét kell vennetekKép!

na pusz, megébredt a Zsebibaba
Zulu

Kép

Kép

Kép
 
 


De hülye vagyok.
Norka,
boldog 2 hónaposságot JázminnakKépKépKép!
Zulu

Kép

Kép

Kép
 
 


Szepjoreggelt!
De jo nektek lanyok, hogy taliztok!!!!! Kép

Zulu
Jo lehetett a 3 orankenti ebredes! Kép Na de csak rajott a leanyzo, hogy ez a korszak mar elmult. Ugye...? Kép
Koszi-kosziiii! Tenyleg boldogra sikerult. Most is a kisagyban nezelodik, hangja sincs. Tunderi!

Norka, aki ma nagyon friss es ude
 
 


Sziasztok,
már rég jártam errefelé!

Nálunk nincs semmi különös, Nórikám még mindig kétszer eszik éjszakánként. Szép, okos, aranyos Kép
Eszi az öklét is, az a legjobb amikor kajcsi után büfiztetem és benyomja az öklét és a büfivel kijön egy kis a tejcsi is. Van, hogy még a cumi mellé is megpróbálja betenni az öklét. Még nem fordult meg, úgy látszik olyan kis lusta lesz mint a tesója volt. Ha hasra teszem (amit utál) emelgeti a lábát és dõl jobbra, sokszor már csak egy kicsi kellene és átfordulna. Persze hamar begurul és akkor jön a balhé, vissza kell fordítani hogy hanyatt legyen, de úgy meg tud sértõdni, hogy hasra mertem tenni, hogy még miután visszafordítottam akkor is balhézik.
Már kb egy hónapja, hogy rendbe jött a szeme és nem váladékozik, errefel tegnap a másik szeme kezdte el. Lehet, hogy a szél miatt, bár nem voltunk kint csak a kocsiig mentünk a háztól.
Vasárnap keresztelõ, remélem jobb idõ lesz addigra.

Norka
Bár egy nappal megkésve, de boldog két hónaposságot! Látod, Jázmin is rájött, hogy éjszaka inkább jobb aludni! Remélem nem lesz több álmatlan éjszakátok. Örülök, hogy a szemetek rendben. És milyen ügyi már a lány, hogy a megfordulással próbálkozik! Lehet, hogy azóta már sikerült is?

Zsuzsa
Elõd jól viselte a találkozót?
Képzeld utána érdeklõdtem, hogy miért nem kapjuk már meg az önkormányzattól a pénzünket, a védõnõ leadta a papírokat, de a nõ az önk. irodában azt mondta, hogy nem találja. Még jó hogy rákérdeztem!

Sziasztok

Kata és Nóra
Katalin (fkata)
 


Sziasztok!

Koszonjuk a sok dicseretet! Kép

FKata
Jo, hogy rendben a szeme Norinak! Tudom milyen pocsek a valadekozas. Azota mi ujsag a masik szemevel?
Jazmin meg nem fordult meg, csak jatek kozben emelgeti a kezet-fejet-labat es indulna. De meg nincs eleg lendulet. A hasraforgatassal u.az a helyzet mint nalatok. Par percig probalkozik aztan jon a nyafi... Kép

Zsuzsa
Kepzeld tegnap este 9kor aludt el Jazi, erre reggel 4.31kor mar en mentem at, hogy mi ujsag, nem akar mar szopizni??? Meg aludt, de ahogy felebredt, mindket cicit kiszippantotta ezerrel! Kép
Remelem neked sem jott meg meg!!! Meg boven raer, nem igaz?


Ja, ugy erzem, nincs eleg tejem, igy elkezdtem megint fejni. Pedig olyan nagyon kenyelmes volt nelkule.
Amugy Jazmin mar egy orakat is eljatszik a kisagyba. Eldumalgat a maciknak es megprobalja megbokni oket. Neha sikerul is, de persze meg csak veletlenszeruen. Olyan edes! Kép Es persze egyre tobbet vigyorog. Nem birok vele betelni! Kép

Tettem fel uj kepeket :
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=2" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=2[/url]

Norka es meg mindig alvo Jazmin
 
 


sziasztok
Megvagyunk ám, csak absz. idõhiányban szenvedek. De azért: nagyon örülünk Jázi szemének, reméljük teljes a gyógyulás!, gratula Elõdnek az íly mértékû fejlõdéshez, szurkolunk Nórika keresztelõjéhez, üdvözöljük Annát és Robertet, gratula Petikének a háromfogúsághoz Kép Kép
Rólunk bõvebben hamarosan. Jól vagyunk ám Kép
pusszancsok,
bringa és hanna (aki holnap 33 hetes, ugye Zsuzsa?)
 
 


Zsuzsa
Hat ejszakakkal nincs gond! Szerencsere ha fel is ebred, gyors szopizik es mar durmil is tovabb. Kép
Viszont tegnap este mar nem volt eleg a vacsihot a tejcim, igy hutobol potoltam Kép De ma mar ugy tunik megint eleg!!! Kép Fejek+ eszem-iszom. Igyexem!
Tegnapelott megvolt az elso Apas furdes is! Kép Mindketten nagyon elveztek. Kép
Miert nem jon be az Apas alvas??

Lanyok
Szerintetek erdemes jarokat venni? Mettol kb. meddig hasznaljak a gyerkocok??

Norka
 
 


Sziasztok!
Jottem dicsekedni, hogy Jazi kiscsaj ma 3x megfordult hasrol hatra!!! Kép Uuuugy orulok! Kép

megint Norka
 
 


Sziasztok
Zsuzsa
tetszik a mozgo kép elödrül de nekem már a talin is tetszet elöd nagyon aranyos kisfiu Kép

Norka
gratula a forgáshoz mi nekünk nincs járokánk mert nem éreztük szükségeségét nekünk mindenki azt mondta hogy sokat legyen a földön hogy mozogni tudjon és megtanujon kuszni és egy figyelmeztetés jázmin most hogy megtanult forogni jobb ha leteszed a szönyegre vagy ha kimész a kiságyába mert különben leforog az ágyatokrol ez tapasztalat Kép a kezdeteknél petike le esett 1x-2x az ágyunkrol igy megtanultam hogy 1helyröl nem eshet le a földröl no meg a kiságyábol.

Pusz Csics és petike
 
 


Helloooo Zsuzsa, jo a kepKépKép

-Afonya
 
 


Szep tavaszi napot minden anyukanak!

Koszonjuk a gratulakat, zsebre tettuk mindet! Kép
Zsuzsa
Elod tunderien maszkal!!! Gondolom mar nem lehet leallitani...Kép Kép De az a jo!

Csics
Nalunk a fold azert nem olyan jo, mert van kutyank. Igaz babaszobaba nem megy be. Hat nem tudom. Agyon meg nem nagyon maszik Jazi, de a pelenkazon mar nem merem egyedul hagyni.

Ma megkaptuk az elso oltast. A szurinal kicsit sirt, utana nezelodott.De csak nem akart elaludni, igy belenyomtam 1 fel kupot, bar laza nem volt. Most mintha10 perce csond lenne (8.30tol van ebren-2.30 van...) Remelem nem porosodik be a szuri.

Vegre itt a tavasz Kép
Puszi
Norka
 
 


Én is itt vagyok, de elszállt az irományomKép. Na majd késõbb megint megpróbálom, ha hagynak a dedek.
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Norka!

Jázmin szuper ügyes! Mi 18 hetesen kezdtünk forogni... Szóval le a kalappalKép Szoktam nézegetni képeiteket is, nagyon aranyosak vagytokKép Jó a kendõs sétaKép Járókánk még nekünk sincs, mi is a földön, egy pléden tartózkodunk. A szuri reméljük nem porosodik beKép Bár ha egy pár napig nem fürdeted JázitKép Na, félre a tréfát, mi a két hós oltást viseltük a legrosszabbul, vagy 10 napig dagadt volt a lábaKép A többit észre sem vette.

Zsuzsa!

Nagyon szuper a mászás!!! Már vagy 10*-re scrollozok vissza az oldalon, hogy megnézzemKép Mostmár csak ilyen gifeket kérünkKép

Én is csináltam albumot, fodbetti és Ádám baba, itt

Betti

Kép

Betti
 


sziasztok
Ma is megjártuk Pécset. Már rutinosak vagyunk ...
De a dolgozataimat mikor írom meg????
Hanna kb. 5 napig jól aludt, úgy mint rég. De két napja megint sokat felsír, igaz, nem mindig kel fel, de hát persze én nem tudok aludni. Ja, megint áttettük külön szobába, a miénkbe, mi meg maradtunk az övébeKép És bevontam az ágya alját alufóliával, azóta alszik jobban (lehet, hogy véletlen, de én most ebben hiszek. Kép A vp-i topikban javasolták nekem)

Zsuzsa
szuper a videó! Kép Hanna is mindig azt csinálja, amikor meglátja a kamerát, rohan oda a lógó pántért Kép

Norka
Hát nem semmi a Jázmin! Ilyet még nem is hallottam, hogy kéthósan megforduljon vki! Gratula neki!!!! Kép

üdv mindenkinek,
bringa és hanna (33 hét, 7 és fél kiló)
 
 


Sziasztok!Kép

Na most van némi nyugi, összes kölkök alszanak, koppkopp.

Zsuzsa,
ez a kép tündéri!Kép Ide hallom a tenyércsattogást! Nálunk is addig lehet filmezni, amíg ki nem bökik, mert Dávid azonnal rámászik a kamerára, Anna pedig rögtön abbahagyja a gügyögést/vigyorgást/vihogást, és irtó komoly képet vág.
Kertészkedés: pillanatnyilag 2 nm "kertem" van, már nagyon várom, hogy szöszmötölhessek a muskátlikkal, de még megfagynának szegénykéim. Az igazi kertünk egyelõre bozótosként funkcionálKép.

Norka,
gratulálok a forgáshoz! Nem semmi teljesítmény!Kép
Járóka:
Annát nappal már járókában tárolom egy ideje, és nagyon bejön neki. Alvásra is jó hatással van, már tudja, hogy a kiságy dundikálásra való, a járókában lehet játszani, és mióta elkülönítettem a funkciókat, érezhetõen javult az alvás. Vagy az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés. Késõbb meg azért jó, mert ha valami olyan dolgom van, ami rá nézve veszélyes, akkor egyszerûen csak bepakolom a járókába arra az idõre. Nekem farácsos van, szerintem ez jobb, mert egyrészt kilát, másrészt segíti a mozgásfejlõdését.

Bringa,
azért látom, van némi javulás alvásügybenKép. Biztos Hanna is érzi ezeket a hülye frontokat, azért nyugtalanabb. Ez a fóliázás mire jó? Ez is a sugárzásokra hat? Anyukám egy idõben lefelé fordított tükröket tett minden ágy aláKép, hátha attól jobban alszunk.

Betti,
megnéztem a képeketKép, nagyon szépek vagytok! És micsoda izmos kis pasi Ádám!KépKépKép

na pusz, jóéjt
Zulu

Kép

Kép

Kép
 
 


Zulu
Igen, gondolom ua a hatás, mint a tükröknél Kép

Járóka
Nekünk külön nincsen, hanem csak utazóágyunk, amiben nincs kapaszkodó. Na ez Hannát egyáltalán nem tántorítja el, simán feláll benne, megpróbálom majd lefotózni, s berakom a profilba, hátha látszik, milyen.

bringa
 
 


Sziasztok!
Koszonjuk a megtobb gratulaciot! Kép En is nagyon meglepodtem, hogy Jazi ilyen hamar megfordult. Ma is parszor eljatszotta. Egy oltoztetes alatt 3x. Nagyon elvezte. De az agyon meg nem tudja bemutatni a tudomnyat.Tul puha lehet.
Az oltast ugyesen megusztuk, de laz, de hiszti se semmi. Igy ma mar furodtunk. Betti-semmi porosodas Kép
Jarokarol meg nem dontottunk. De koszonom a velemenyeket! Kép

Betti
Meglestem az albumot. Nagyon helyes fiacskad van! Kép

Bringa
Nagyon ugyi vagy,hogy a sulit is birod+utazgatas+baba! Nem semmi. Honnan gyujtod ra az energiat?

Ha minden igaz, holnap megint kirandulunk. Csak jo ido legyen.
Jo ejt mindenkinek Kép
Norka
 
 


Zsuzsa!

Csak most értem ideKép, nagyon klassz a kép!

bera
 
 


Sziasztok!

Ma volt a keresztelõ. Nórikám ébren volt, elég jól viselte, csak akkor sírt amikor víz érte Kép
A buli anyukáméknál volt, mert ott fértünk csak el ennyien. Nóra nem sokat aludt, kétszer fél órát egész nap. Nyûgös is volt, csak a saját ágyában tud elaludni, pedig anyukáméknál is van kiságy, de amint letettem elkezdett sírni. Amikor hazaértünk nem is fürdettem meg, csak egy gyors szopi volt betettem a kiságyba és már el is aludt, ez oylan hétkor volt, nem tudom meddig bírja. Jó lenne reggelig Kép (szép kis álom Kép Kép )Ja és ha hirtelen sokan lettek körülötte azt sem nagyon csípte. Egyébként arra gondoltam, lehet, hogy a fogával szenved, mert az egyik pillanatban még nevetett és aztán hirtelen elkezdett keservesen sírni, és az ökle mindig a szájában van. Szerintetek lehet, hogy már a foga kínozza? A Gergõnél olyan szerencsém volt, hogy meg sem éreztük, hogy jön a foga, nem sírt, nem volt miatta soha nyûgös. Lehet, hogy a kisasszonnyal más lesz a helyzet?
Csináltunk képeket is, majd ha meglesz teszek fel.

Norka
Még mindig nem tértem magamhoz milyen ügyes lányod van.
Járóka téma: Nálunk a Gergõnél kaptunk kölcsön, de nekünk nem vált be. Utált benne lenni, ha beraktam elkezdett sírni. Érdekes, mert a kiságyában viszont tök jól elvolt, eljátszott. De ez nem jelenti azt, hogy nektek sem válik be.

Zulu
Nálunk is ugyan az a helyzet kamera ügyben. Ha elõveszem mindig jön a Gergõ, hogy õ is akar kamerázni.

Zsuzsa
Nagyon aranyos és ügyes Elõd a videón. Biztos sokat voltatok kint a hétvégén a kertetekben.

Jó éjt Kata és Nóra
Katalin (fkata)
 


Betti
Nagyon édes a kis ádika!!!
bringa
 
 


Sziasztok!

Raktam fel egy új képet a profilomba. Nekem nagyon tetszik, dehát minden anyuka elfogult a saját gyermekével, de ez így van rendjén. Kép

Kata
Katalin (fkata)
 


sziasztok
Lányok
kibujt a 4.foga is petikének igy már 4fogát tudja csikorgatni amivel a hidegrázást hoza rám Kép

Zsuzsa
köszönjük a gyogypuszikat én is sokat gondolok az örökmozgo Elödre Kép

Pusz Csics és a 4fogu Petike Kép
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan!

Itt kívánok Elõdnek boldog 8 hónaposságot!Kép

fkata!

Megnéztem ám Nórikát! Nagyon aranyos!

Mindenkinek puszi!

Majd még jövök, csak most sietek, mert visszük Ádámot vérvételreKép

Betti

Kép

Betti
 


Zsuzsa
Boldog 8honaposágot Elödnek KépKépKép

Csics és a 4fogu Petike
 
 


Boldog 8 hónaposságot Elõdnek, s a kis családnak is vele együttKép)

-Afonya
 
 


Sziasztok
Megint csak gyors bejelentkezés, mert holnap is utazunk... Kép

Zsuzsa
Elõdnek boldog 8 hóságot!! És nagyon cuki, mintha hankát látnám Kép Látod, teljesen utolérte Hannát! Kép Õ is "csak" azt csinálja, hogy állandóan elesik, emrt mindent elenged Kép, meg átfog.

csics
Gratula a fogacskához!
Kata
Megnéztem Nórikát, jó nagyot nõtt, cuki nagyon Kép

Mindenkinek pusszancs,
és boldog Nyuszit! Szép Húsvétot!

bringa és hanka
 
 


Sziasztok,
most én is rövid leszek.

Zsuzsa
Boldog 8 hónaposságot Elõdnek. Nagyon ügyes.

Majd még jövök.

Kellemes húsvéti ünnepeket, és sok vagy kevés locsolót (ki hogy szeretné) Kép

Kata
Katalin (fkata)
 


Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mi is!

Kép

Betti és Ádám

Kép

Betti
 


Sziasztok!

Zsuzsa
Bar kicsit keson, de en is csatlakozom a jokivansagokkal! Kép Es olyan edes Lodi,hogy mar igy maszkal.

Csics
Hogy birjatok a fogelobujasokat? Nem nyugos a pici fiad?

Mi jol vagyunk. Az elmult napokban Jazmin egyszeruen nem aludt napkozben, igy "kisse" kifaradtam. De az volt a fura,hogy este igy is ebresztett, pedig biztos voltam benne, hogy atalussza az ejszakakat emiatt.
Nagyon edes, sokat gugyog, mosolyog. Kép A bal szemheja valami miatt eleg piros, pedig a szeme 1altalan nem valadekozik.
Lanyok 1 kerdes a Tgyas-tappenz temaban. Jazi febr. 9-en szuletett. En marciusban meg megkaptam a februati tappenzt. De visszamenoleg ugy Tgyast is fogok kapni arra a honapra? A neni a Takisznal azt mondta,hogy a tappent es a Tgyas 1 osszeg. Szerintem nem....Segitsetek... Kép

Nagyon boldog Nyulacskat mindenkinek es sok locsolot! Sutottetek finomat?

Norka es Jazmin
 
 


Sziasztok!

Hogy teltek az ünnepek?
Mi vasárnap Anyósóméknál voltunk Gyöngyösön, kirándultunk a Mátrában, ma pedig anyukáméknál voltunk. Nórikám aludt egy jót kint a levegõn. Holnap megyünk a dokinénihez, megkapja a négyhós oltást.
A fiúk voltak locsolkodni is. A Gergõ nagyon élvezte. Sajna egy kis rossz hír is volt, az unokatesómnak megint kilyukadt a tüdeje (4 hónap alatt ez már a harmadik) szerdán meg kell mûteni.

Remélem mindenki jól van. Majd írjatok!

Emese remélem Ti is jól vagytok, már régen jelentkeztél, remélem minden ok, és ez a tüdõgyulladásos járvány elkerül benneteket.

Puszi
Kata
Katalin (fkata)
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: