Napközben tréningen vagyok és így beindultok... Ja csak most ülök a gép elé, mert nem mondom mit csináltam, bár akkor még nem olvastam az utasításokat. Kapáltam, de csak kicsit. A virágoskertet. Nem vagyok ma olyan rosszul, de érzem, hogy azért véges az erőm és nem tudnék már mondjuk betont keverni.
Az előbb az uram ült a sötét nappaliba... nem tudom mit csinált...??? Nem hiszem hogy gondolkodott, mert aztán feljött... tulajdonkép semmire nem jutottunk... észrevette, hogy töröltem a póker programot és szerinte ez túlzás. Ja és küldött ma egy sms-t, hogy nem érti mi bajom, hogy pár hónap múlva már úgy se tehet ilyeneket... ahh, hát nem tom ki ígérte, hogy ha gyerek lesz, akkor ő bizony nem megy bulizni - azt nem a faszt nem... - bocs. Mondtam neki, hogy amíg a gyerek megjön egy csomó dolgot kell elintézni, megcsinálni, pl az ablak előtti talicskát két hete tolja... na erre kiment és eltolta... de ennyi. az a kurva polc még mindig nincs feltéve
Amúgy csajok megjegyzem: Elvis Presley januárban született... azért ez kemény összefüggés mi?
Viki egy Elvis funnal mi gond lehetne! Nyugi! Amúgy a koncert: nagyon sok jó Elvis hasonmás van! És ki tudja, lehet hogy igaz h Elvis nem halt meg, csak kém volt és így tüntették el... Bár akkor is 72 éves... Elvis élt, él, és élni fog! Ez már a 2008-s generációt se kerülheti el!
Lafi, Mazsi: boldog félidőt!
Csibe: szorítunk holnapra!
Jó éjt csajok!!!
Holnap péntek! Királyság! 3 napos hétvége! Lehet ablakot mosni!
Jó hosszú hétvégét mindenkinek!