Marcsi: a profilodban az aláíráshoz kell a linket bemásolni (A BBcode-ját) amit az adott netes oldal ad ahol csinálod a vonalzódat.
Egészséges terhességnél 15 kg-ig szabad emelni de nem hirtelen hanem ésszel, tehát megtervezve, szabályos guggolással, minél egyenletesebb terheléssel. Boti kb 9 kg, egyelőre jól bírom a cígölését.
Újabb töki! Muszáj lesz a ficánkámnak lánynak lennie! Kinek fog ez a sok pasi udvarolni???
Mazsolasyl:

nekem kb 30 hetesen volt ekkora, majd teszek fel arról is képet ha már ott fogunk tartani, a 21 hetesen kivül még 32 hetes pocakom van, többet nem csináltunk. Most már nekem is nagyobb, bár reggelente egész jó vagyok csak ahogy eszem egyre nagyobb lesz az egész. Ruhában nem látszik , hogy nem kövér vagyok hanem babás, ez a buszon elég nagy hátrány

.
Ezek az időjárás-jelentés készítők olyan bénák sztem! kb 5 napja hitegetnek, hogy jön majd a lehűlés és utána minden nap mégsem jön. Ma voltunk itt szemben a strandon , hát többet sem megyek. 1400Ft a belépő és konkrétan nulla szolgáltatás van cserébe a strand részen. Két medence van, a gyerekekében nem cserélődik a víz ha jól láttam. Nincsen egy hinta, egy homokozó. A gyerek sem tudott magával mit kezdeni másfél óra után, elkezdett a betonon kolbászolni össze-vissza. Marad a Rukker-tó , ott 1 napot simán eltöltünk minden unalom nélkül.
Szegény Botinak olyan melege van, az előbb felsírt, tiszta viz az egész gyerek.
Jó hétvégét, én hétfőn este tudok legközelebb jönni ha minden igaz. Holnap sulim van aztán tesóm eljegyzése aztán éjjel szülinapi tortát készítek vasárnapra a papám 70. szülinapjára. Vasárnap délelőtt pogácsát sütök és befejezem a tortát, délután meg megyünk a szülinapra. Hétfőn meg 11-re megyünk UH-ra! Utána jövök.
Norma